Mameczka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 nie ;) chodzi i o takie jak ,ze maly wszedzie sie zmiesci i mozna go na rekach nosic a wiekszy lepiej sobie poradzi z duzymi psami i bedzie go mozna poklepac po klacie:razz: Teraz jest fajny taki malusi ale jak widze czasem jak ONka rodzicow sie z nim bawi to serce mi prawie zamiera :-o Wiem ,ze mam kundelka i nie probuje doszukiwac sie w nim charakterystycznych cech osobowosci rasy do jakiej jest podobny ;) Quote
Martens Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Czy ja wiem, czy większy sobie lepiej poradzi - mam sukę 25 kg i to ja jej zwykle bronię przed psami :evil_lol: Quote
filodendron Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Mameczka']wiekszy lepiej sobie poradzi z duzymi psami [/QUOTE] Wiesz, pod tym względem, to chyba nie ma jednego idealnego rozmiaru zwierzaka. No może tygrys, ale co wtedy z podbiegaczami? ;) Quote
vege* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Moja suka też nie jest jakaś ogromna, ale siłę ma jak była jeszcze mała ok 5-6 mies i ważyła ok 13-15 kg to jak walnęła 'labradora' (30 kg) mojej koleżanki to tamten, aż się wywalił i fikołka zrobił :crazyeye: mi aż oczy na wierzch wyszły Quote
vege* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 chyba tak :lol: zaraz u mnie w galerii będą nowe foty :-) Quote
Baski_Kropka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Mój Hasior przestał rosnąć wzwyż jak miał gdzieś 10 - 11 miesięcy, ale potem jeszcze jakiś czas nabierał masy, bo na początku to wyglądał raczej jak chuderlawy lisek polarny, a teraz jak na haszczaka przystało, ale i tak jest mały:D Quote
Baski_Kropka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Hmm waży ok 25 kg ale to się waha +/- 1kg ...zależy od pory roku i intensywności treningu, a w kłębie ma około 56 cm. Ale całkiem zgrabniutka i urocza z niego bestia <3 link jest pod spodem można obejrzeć zdjątka mojego zwierzyńca :) Quote
kendo-lee Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Nie znam się za bardzo na haszczakach,ale pies mojego sąsiada też waży 25kg.Jest bardzo ładny i największy z całego miotu.Twój Baski też jest piękny:)taki jaśniutki.Baster sąsiada jest czarno,biało,szary. Quote
Baski_Kropka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_redface.gif[/IMG] a dziękuje dziękuje....no taki mi się udał ten mój chłopak... Co do rozmiarów...to jest taki pośrodku, najmniejszy nie jest ale mógł by być większy...jeśli chodzi o wzorce, bo poza wzorcami bardzo różnie to wygląda ;) Quote
Recommended Posts