Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie ;) chodzi i o takie jak ,ze maly wszedzie sie zmiesci i mozna go na rekach nosic a wiekszy lepiej sobie poradzi z duzymi psami i bedzie go mozna poklepac po klacie:razz:
Teraz jest fajny taki malusi ale jak widze czasem jak ONka rodzicow sie z nim bawi to serce mi prawie zamiera :-o
Wiem ,ze mam kundelka i nie probuje doszukiwac sie w nim charakterystycznych cech osobowosci rasy do jakiej jest podobny ;)

Posted

[quote name='Mameczka']wiekszy lepiej sobie poradzi z duzymi psami [/QUOTE]
Wiesz, pod tym względem, to chyba nie ma jednego idealnego rozmiaru zwierzaka. No może tygrys, ale co wtedy z podbiegaczami? ;)

Posted

Moja suka też nie jest jakaś ogromna, ale siłę ma jak była jeszcze mała ok 5-6 mies i ważyła ok 13-15 kg to jak walnęła 'labradora' (30 kg) mojej koleżanki to tamten, aż się wywalił i fikołka zrobił :crazyeye: mi aż oczy na wierzch wyszły

Posted

Mój Hasior przestał rosnąć wzwyż jak miał gdzieś 10 - 11 miesięcy, ale potem jeszcze jakiś czas nabierał masy, bo na początku to wyglądał raczej jak chuderlawy lisek polarny, a teraz jak na haszczaka przystało, ale i tak jest mały:D

Posted

Hmm waży ok 25 kg ale to się waha +/- 1kg ...zależy od pory roku i intensywności treningu, a w kłębie ma około 56 cm. Ale całkiem zgrabniutka i urocza z niego bestia <3 link jest pod spodem można obejrzeć zdjątka mojego zwierzyńca :)

Posted

Nie znam się za bardzo na haszczakach,ale pies mojego sąsiada też waży 25kg.Jest bardzo ładny i największy z całego miotu.Twój Baski też jest piękny:)taki jaśniutki.Baster sąsiada jest czarno,biało,szary.

Posted

[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_redface.gif[/IMG] a dziękuje dziękuje....no taki mi się udał ten mój chłopak...
Co do rozmiarów...to jest taki pośrodku, najmniejszy nie jest ale mógł by być większy...jeśli chodzi o wzorce, bo poza wzorcami bardzo różnie to wygląda ;)