mgie Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Zdjęcia ze zbliżeniem na mordkę są najfajniejsze.:lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Wpłynęło +10zł od mikoada [COLOR=SeaGreen][B]Razem jest +711zł[/B][/COLOR] Riki miewa się bardzo dobrze, myślę,że mozna by ruszac z ogłoszeniami...potrzebny tekst.. Quote
mgie Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Nie wiem czy to zdjęcie już tu było .... ale wkleję [IMG]http://img686.imageshack.us/img686/5032/rikipiesok15rokukastrow.jpg[/IMG] :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Riki juz się bardziej otworzył do ludzi, wczoraj mojej siostry nie odstępował na krok- on tak się fajnie wtula -straszny przytulak z niego. Z wad-może mieć problemy z zostawaniem sam, szybko się zżywa z właścicielem- efekt pogryzione drzwi i siatka przegryziona, a także potrafi szczekac uporczywie pół nocy..... Tz zawsze się dziwi jak to mozliwe,że te psy sa tak niszczycielskie-ostatnio pokazywali rysie w rezerwacie, GDZIE TYLKO SIATKA A NA PSY WSZYSTKO PANCERNE TRZEBA:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Jeszcze sprawy finansowe:) Koszt hotelu grudzień - 350zł Wzięłam na wszelki wypadek tabletki na sylwestra koszt- 2 zł [B]Razem -352zł[/B] [COLOR=SeaGreen]Zostaje +359zł[/COLOR] edit -na koncie mam +20zł od Wunia:p [SIZE=3][COLOR=Green][B]Razem jest więc +379zł[/B][/COLOR][/SIZE] ---------------- [IMG]http://images44.fotosik.pl/242/4783eadeac02aded.jpg[/IMG] Quote
mgie Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Podesłałam Rikiego pewnej pani,która odezwała się w sprawie Gwiazdy. Może się spodoba ... Quote
Monika z Katowic Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=green]Kiedy Stary Rok cyfrę zmienia, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=green]wszyscy wszystkim ślą życzenia. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=green]Ja Ci życzę, by w Nowym Roku [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][COLOR=#0070c0][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=green]dobry domek miał Cię na oku![/COLOR][/SIZE] :)[/FONT][/COLOR][/B] Quote
Livka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Rikusiowi w Nowym Roku życzę wspaniałego człowieka u boku ;) Quote
sleepingbyday Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 no, szzcekanie w samotności i gryzeieni w smaotności to spory problem. do pzrepracowania, ale pracy tzreba troche włożyć. koniecznie tzreba na to uczulić ewentualnych chetnych ludzi. bo inaczej riki wróci.... Quote
Szarotka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ania wyslalam do Ciebie pw. Mam nadzieje, ze dostalas ?? Quote
sonikowa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 RIKI POTRZEBUJE OGŁOSZEŃ!!! KTÓRA CIOTKA ZROBI? mGIE? sbd? Quote
mgie Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Na razie mam swój bazar i pewne zobowiązania. Dzisiaj muszę zrobić jakieś 95 ogłoszeń . Jak skoncze to niewykluczone,że zajmę się Rikim aaaa zapomniałabym ... ma u mnie gumtree Quote
Szarotka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Cos tu u Rikiego taka cisza i Ania tez gdzies zniknela:roll::roll::roll::roll: Quote
Szarotka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='magdola']On mi Gwiazdę przypomina.....[/QUOTE] Hm.......Gwiazdy nie znam :):) Quote
magdola Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='Szarotka']Hm.......Gwiazdy nie znam :):)[/QUOTE] Już w nowym domu:) Quote
sleepingbyday Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 szarotka nie znasz gwiazdy?????? koleżanka rikiego z boguszyc. totalnie wystrachana, wycofana. jej reakcja na hotel nie była tak piorunująco szybka, jak u rikiego. ale njapierw ogłaszlaismy ją ok roku, jka siedziała w boguszycach. potem ze 2-3 miesiące w joteliku.w końcu znalazła dom. i jest radosnym psiakiem. bomba!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Jestem, jestem:) Nic nowego sie nie dzieje , to nie ma co pisać. Rikiego trzeba ogłaszać. Wieczorem wstawie rozliczenie, bo sa jakies wpływy. Szarotka - nie ma problemu abym znowu porozsyłała ci pieniązki:) Quote
sleepingbyday Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 będą i wpływy ode mnie, bo dzis jutro przelewam rózne zobowiązania. Quote
Szarotka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Pieniadze juz wyslalam do inne Ciotki i Ona jutro mam nadzieje powplaca. Nie mialam odezwu wiec myslalam, ze nie masz moze internetu. Quote
Recommended Posts