Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Riki juz się bardziej otworzył do ludzi, wczoraj mojej siostry nie odstępował na krok- on tak się fajnie wtula -straszny przytulak z niego.
Z wad-może mieć problemy z zostawaniem sam, szybko się zżywa z właścicielem- efekt pogryzione drzwi i siatka przegryziona, a także potrafi szczekac uporczywie pół nocy.....
Tz zawsze się dziwi jak to mozliwe,że te psy sa tak niszczycielskie-ostatnio pokazywali rysie w rezerwacie, GDZIE TYLKO SIATKA A NA PSY WSZYSTKO PANCERNE TRZEBA:)

Posted

Jeszcze sprawy finansowe:)

Koszt hotelu grudzień - 350zł
Wzięłam na wszelki wypadek tabletki na sylwestra koszt- 2 zł

[B]Razem -352zł[/B]

[COLOR=SeaGreen]Zostaje +359zł[/COLOR]

edit -na koncie mam +20zł od Wunia:p

[SIZE=3][COLOR=Green][B]Razem jest więc +379zł[/B][/COLOR][/SIZE]

----------------

[IMG]http://images44.fotosik.pl/242/4783eadeac02aded.jpg[/IMG]

Posted

[B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=green]Kiedy Stary Rok cyfrę zmienia, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=green]wszyscy wszystkim ślą życzenia. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=green]Ja Ci życzę, by w Nowym Roku [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][COLOR=#0070c0][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=green]dobry domek miał Cię na oku![/COLOR][/SIZE] :)[/FONT][/COLOR][/B]

Posted

no, szzcekanie w samotności i gryzeieni w smaotności to spory problem. do pzrepracowania, ale pracy tzreba troche włożyć. koniecznie tzreba na to uczulić ewentualnych chetnych ludzi. bo inaczej riki wróci....

Posted

Na razie mam swój bazar i pewne zobowiązania. Dzisiaj muszę zrobić jakieś 95 ogłoszeń .
Jak skoncze to niewykluczone,że zajmę się Rikim

aaaa zapomniałabym ... ma u mnie gumtree

Posted

szarotka nie znasz gwiazdy?????? koleżanka rikiego z boguszyc. totalnie wystrachana, wycofana. jej reakcja na hotel nie była tak piorunująco szybka, jak u rikiego. ale njapierw ogłaszlaismy ją ok roku, jka siedziała w boguszycach. potem ze 2-3 miesiące w joteliku.w końcu znalazła dom. i jest radosnym psiakiem. bomba!!!!