Livka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 W pierwszym poście są nawet wyszczególnione pieniążki z wpłat jednorazowych na transport, może ktoś pojechać odpłatnie ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Dzwoniła do mnie donacja. Może psiaki przywieśc w sobote...nie wiedziała ze 3 maja jechac. Będą jej więc potrzebne transporterki. Prosze aby się z nią ktoś skontaktował w tym temacie. Donacja tez jedzie odpłatnie. Quote
dzidda Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 no najwyzszy czas na Rikiego:-) Ja w takim razie daję ogłoszenie na wątek transportowy...może komuś się przyda transport do elbląga.... Quote
sonikowa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 JAKIEJ WIELKOŚCI SĄ PSIAKI? bO SKORO POTRZEBNE SĄ TRANSPORTERKI TO MUSIMY WIEDZIEĆ JAK DUŻE! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Riki to średnia. Pusia wygląda na sunie do kolana. Stas podobno jest taki do pół łydki...... Quote
Szarotka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Jak odbierzesz pieniazki to daj znac, bo nie wiem co pisac na innych watkach:oops::oops::p:p Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Pieniązki mam-przelewy zrobione:) W środe wstawie rozliczenie ogólne...nie wyrabiam sie ostatnio... Quote
Szarotka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Riki kiedy ty biedaku wreszcie do tej Ani dojedziesz ??? Quote
sonikowa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Transport wygląda tak: psy - Rikiegi i parkę z Boguszyc zawiezie Donacja w sobotę. Za beznyznę zwróci jej ania, były na to przecież zbierane środki, więc to nei problem. jest jeden problem - ponieważ mają jechać TRZY psy, poytrzebne są transporterki. Donacja może je odebrać w Wawie. Musimy je mieć, popytajcie ciotki, może ktoś pożyczy. Quote
Szarotka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Kto ma klatki dla pieskow ???????????????????????????????????i mieszka w Warszawie ???????????????????????????????? Quote
sleepingbyday Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 nic sie nie ruszyło z klatkami? cholera jsssna. czy aktualne jest, z eszukamy dla rikiego - czyli psa do kolan, raczej masywnego, a pozostałe mogą jechac na smyczach? Quote
Szarotka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Czyzby nikt w Warszawie nie mial sredniej klatki dla pieska ?????????????????????? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Cos tam dziewczyny działają...jest na wątku Szansy info. Quote
anciaahk Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Ja mam pytanie, a właściwie problem, opłaciłam pobyt Rikiego za listopad zgodnie z Waszym życzeniem, a tymczasem w listopadzie Riki nie dotarł do hoteliku. Wstrzymuję się więc z kolejną płatnością do czasu aż Riki przybędzie do hoteliku. Teraz już musialabym wpłacić kolejną ratę za grudzień. Jak są jakieś inne ustalenia to proszę o info. Quote
sonikowa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Riki pojedzie w poniedziałek, Donacja jutro nie mogła, więc ostatecznie zawiezie go Pati C. Oczywiście, na razie jest deklaracja za jeden miesiąc i to obowiązuje. Następne proszę wpłacać pod koniec grudnia. Dziękujemy! Quote
anciaahk Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Ja mogę płacić pierwszego każdego miesiąca, więc kolejny przelew po prostu przesuwam o miesiąc :). I cieszę się, że w końcu Riki dotrze do Ani. Ode mnie będzie już rzut beretem.:roll: Quote
Monika z Katowic Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Ja też będę płacić "w okolicach pierwszego" każdego miesiąca. "Mizianki" dla kochanego RIKIEGO! Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 dobra, dopiero teraz mogłam wejść na dogo. konkrety: pati c wiezie w poniedziałek rikiego, stasia i pusię (pucię?). ma się kontaktować z anną dziś wieczorem w kwestii logistyki - jak duże sa pieski - bo musi obmyslec strategie rozmieszczenia ich w samochodzie i ew. pożyczenia kontenerków, o której będzie w boguszycach, żeby pan józef wiedział; czy maja smycze itd, żeby je można było bezpiecznie przeewieźć. wiecie,s tandard. mam nadzijere, ze się dziewczyny dogadaja. napisałam pokrótce smsa do ostatniej szansy, zeby wiedziała, co i jak... kaskę z atransport przekazuje ania, rozumiem, z epsy dzielą się transportem na 3, więc riki będzie miał jeszcze drobne wskarpecie na nieprzewidziane przypadki. poporsiłam też o przygotowanie ksiązeczki. zbliża mi sie wielkimi krokami maskaryczny czas w pracy.... Quote
Monika z Katowic Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [IMG]http://i536.photobucket.com/albums/ff323/sleepingbyday/26-4.jpg[/IMG] RKI już pojedzie!!!!!!!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Transport na pół a nie na 3, 2 osoby za to płaca -nie trzy. Quote
mmd Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='anciaahk']Ja mam pytanie, a właściwie problem, opłaciłam pobyt Rikiego za listopad zgodnie z Waszym życzeniem, a tymczasem w listopadzie Riki nie dotarł do hoteliku. Wstrzymuję się więc z kolejną płatnością do czasu aż Riki przybędzie do hoteliku. Teraz już musialabym wpłacić kolejną ratę za grudzień. Jak są jakieś inne ustalenia to proszę o info.[/QUOTE] Chyba wszyscy zapłaciliśmy za listopad, ale myślę, że to można "przeksięgować" na grudzień. Nie wiem, jak myślicie. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 No oczywiście- to jasna sytuacja. Dlatego jak ktos nie chce płacić do przodu- to teraz na spokojnie może w styczniu wysłac przelew:) Riki bedzie w hotelu praktycznie od 1 grudnia i od tego momentu liczymy hotel. Ja mam wszystkie wpłaty liczone razem i z tej puli bedzie opłacony transport, szczepienia itp. Quote
Szarotka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 To ile Riki ma na koncie w tej chwili ? chyba, ze to gdzies jest, a ja nie znalazlam:p:p Quote
mmd Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']wpłyneło +5zł od orpha [COLOR=SeaGreen][B]Jest razem +601zł[/B][/COLOR][/QUOTE] Wygrzebałam w czeluściach wątku. Quote
Szarotka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Jestem ciekawa czy to razem z moim czy bez :):) Quote
Recommended Posts