Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No Riki mam najdzieje, ze wreszcie ruszysz do tej Hameryki :):)
Jak odbierzesz i wplacisz na inne to daj zanc, a ja zawiadomie te inne miejsca, ze pieniadze poszly :):)
Dzieki raz jeszcze:)

Posted

rozmawiałam z donacją, problemy z dogo ma. w ten weekend odpada, przez weekend zastanowi się, jak to wszystko rozegrać i odezwie się. Ania, podałam jej twój numer. w poniedziałek obiecała się skontaktować z którąś z nas. najpewniej celowała by w przyszly weekend, zostawiając sobie margines niespodziewanych wydarzeń, np na grype dziecka (tfu tfu oczywiście).

Posted

wiecie co dziewczyny...wiem że to półśrodek i niekoniecznie się uda ale w nocy w niedzielę (około 4 rano pewnie) jade do elbląga.
nie jest mi po dordze ta brodnica ale jeśli np ktoś psiaka by odebrał z płońska i przetransportował te 120? albo z mławy i przewiózł to 90km to w sobotę mógłby być w hoteliku już:-)?

taki trochę ten plan kijowy no ale może.... mam psa więc jeśli coś to mam nadzieję że Riki mi go nie zagryzie;-)

Posted

Ktos , czyli pewnie ja....niestety tu w okolicy nie ma ludzi do pomocy:shake:
Ale niestety w ten weekend jestem bez samochodu- w sobote mój TZ od rana jest w ostródzie. W niedziele w ogóle mnie nie będzie-mam pilny wyjazd rodzinny. Psiaki beda pod opieka mojej siostry.
Takze jesli transport na ten weekend -to bardzo prosze, ale nie niedziela i niestety tym razem nie moge wyjechac w droge :shake:

Posted

Mam wrażenie, ze to SBD zajmuje sie transportem,,, Zadzwonie do niej, bo rzeczywiscie dlugo trwa juz to czekanie. O ile sie jednak nie myle, to razem z Rikim mialy jechac jeszcze dwa inne psiaki z Boguszyc, wiec w sumie trojka.