Szarotka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Czy Riki pojechal ?? Aniu odebralas pieniadze ??? Quote
sonikowa Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 czy cos wiadomo z transportem Rikiego? Skoro może już jechac, to szkoda każdego dnia.. Quote
Livka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Oj Riki coś ci się przedłuża ten pobyt w schronie :shake: Quote
sleepingbyday Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 dziewczyny sie dogadają, spoko wodza :-) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Podaje do siebie numer tel -506092595, prosze o kontakt gdy ustalicie transport. Szarotka- dopiero dziś jade odebrać pieniążki, bo wczoraj nie mogłam wejść na dogo i spisać danych... Quote
Szarotka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 No Riki mam najdzieje, ze wreszcie ruszysz do tej Hameryki :):) Jak odbierzesz i wplacisz na inne to daj zanc, a ja zawiadomie te inne miejsca, ze pieniadze poszly :):) Dzieki raz jeszcze:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 I jak transport? Pytam, bo mam na ten weekend urwanie dupy i wolałabym choć dzień wczesniej wiedziec jesli mielibyscie teraz przyjechac, aby sobie poukładac dzień. Quote
sleepingbyday Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Ania, donacja musi się zadeklarować, kiedy może. poprosze marlenkę, żeby się z nią skontaktowała - może donacja załamała się dogo i nie włazi tu? Quote
Livka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Qrcze szkoda każdego dnia przecież Riki mógłby już cieszyć się wolnością u Ani Quote
sleepingbyday Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 rozmawiałam z donacją, problemy z dogo ma. w ten weekend odpada, przez weekend zastanowi się, jak to wszystko rozegrać i odezwie się. Ania, podałam jej twój numer. w poniedziałek obiecała się skontaktować z którąś z nas. najpewniej celowała by w przyszly weekend, zostawiając sobie margines niespodziewanych wydarzeń, np na grype dziecka (tfu tfu oczywiście). Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Dobrze- dzięki za wieści:) Quote
Szarotka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Dosyc sie ten przyjazd przesuwa.............a co tam u Rikiego jak on sobie w schronie radzi ???????? Quote
sonikowa Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Szkoda, że się tak to odwleka.. A może jednak pokombinować? Czy Riki ze Stasiem na jechać? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Riki +Stasiu+Pusia Patic jest chora , więc odpada... Quote
Szarotka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Wyslam Ci priw z danymi, ale moze powinnam wyslac jakis ciezki przyrzad :mad::mad::mad::mad: Quote
anciaahk Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Trzymamy kciuki za podróż, niech szybko Riki jedzie po nowe życie :). Quote
Monika z Katowic Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Riki! Wszystko się ułoży! Wytrzymaj jeszcze trochę - pojedziesz do Ani! Quote
Livka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Riki ty chyba musisz pojechać autostopem, będzie szybciej :lol!::lol!::lol!: Quote
Szarotka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Riki i co tam z toba ??kiedy sie wreszcie wydostaniesz z tego schronu ????????????????????? Quote
dzidda Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 wiecie co dziewczyny...wiem że to półśrodek i niekoniecznie się uda ale w nocy w niedzielę (około 4 rano pewnie) jade do elbląga. nie jest mi po dordze ta brodnica ale jeśli np ktoś psiaka by odebrał z płońska i przetransportował te 120? albo z mławy i przewiózł to 90km to w sobotę mógłby być w hoteliku już:-)? taki trochę ten plan kijowy no ale może.... mam psa więc jeśli coś to mam nadzieję że Riki mi go nie zagryzie;-) Quote
dzidda Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 nie w niedziele tylko w piatek....czub jestem:-) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Ktos , czyli pewnie ja....niestety tu w okolicy nie ma ludzi do pomocy:shake: Ale niestety w ten weekend jestem bez samochodu- w sobote mój TZ od rana jest w ostródzie. W niedziele w ogóle mnie nie będzie-mam pilny wyjazd rodzinny. Psiaki beda pod opieka mojej siostry. Takze jesli transport na ten weekend -to bardzo prosze, ale nie niedziela i niestety tym razem nie moge wyjechac w droge :shake: Quote
sonikowa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Mam wrażenie, ze to SBD zajmuje sie transportem,,, Zadzwonie do niej, bo rzeczywiscie dlugo trwa juz to czekanie. O ile sie jednak nie myle, to razem z Rikim mialy jechac jeszcze dwa inne psiaki z Boguszyc, wiec w sumie trojka. Quote
Recommended Posts