Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nareszcie trafilam :-) Dzieki Sonikowa za link.
Sie czepiacie piesa strasznie:mad:
Wstydzi sie ludzi poki figury nie odzyska :p
A swoja droga, to w Boguszycach duzo takich stoliczkow na 4 lapach..upasione niemilosiernie..zdecydowanie wiecej niz chudych.
Zreszta chude jak wypatrzymy, to mowimy pracownikom zeby dokarmiali, ale z odchudzaniem duzo trudniej.
Wyadoptujemy jeszcze z 200 :cool1:i bedzie latwiej ;-)
Bardzo bardzo bardzo dziekuje w imieniu OS za zabranie Rikiego:-)
Ania, jak go odchudzisz, to na wiosne przyjade z namiotem, ja tez chce polowe schudnac :loveu:tylko stawke podaj, bo juz zbierac zaczne.

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Nie dość, że gruby to jeszcze bez ogłady towarzyskiej :) :) :) No to Cię cioteczki kochają RIKI :) :) :) :) :)[/QUOTE]

One tak chyba z miłości :eviltong::eviltong:

Posted

to drugie zdjęcie jest super, ma minę jak szpicbródka :-).

ja bym jeszcze poczekała z ogłoszeniami. bez przesady z tym hurra, on jeszcze porzebuje uklepania w tej socjalizacji. chocby - nie uciekania do budy przed goścmi. tak mi się widzi. ogłaszany juz zsocjalizowany pies po pierwsze będzie mógł pójśc do niemal każdje rodziny,a nie tylko wybitnej, po drugi - nie opatrzy się w ogłoszeniach.
tak mi się wydawa przynajmniej.

Posted

Przelałam dzisiaj moją deklarację na Rikiego(wiem że o miesiąc się przesunęło wszystko).
Przelałam na grudzień i styczeń ale jeśli się przesunęło to chyba powinnam napisać do lutego;-)
Mam nadzieję że Riki tak długo tam nie zabawi ale tak za pamięci przelałam (no i jeszcze mam pieniążki)

Posted

to drugie zdjęcie jest super, ma minę jak szpicbródka :-).

ja bym jeszcze poczekała z ogłoszeniami. bez przesady z tym hurra, on jeszcze porzebuje uklepania w tej socjalizacji. chocby - nie uciekania do budy przed goścmi. tak mi się widzi. ogłaszany juz zsocjalizowany pies po pierwsze będzie mógł pójśc do niemal każdje rodziny,a nie tylko wybitnej, po drugi - nie opatrzy się w ogłoszeniach.
tak mi się wydawa przynajmniej.

Posted

Dokładnie, zjadł też trochę trawy, żolądek sobie po tych obrzydliwych kurzych łapkach przeczyścil, kupę zrobił - i juz gotowy do nowego życia.
Bardzo się cieszę, że Riki się cieszy bo to pokazuje, że decyzja była słuszna. A przecież chciałam zrezygnowac z tego miejsca u ani, a i SBD miała chwile zwątpienia, że uzbierają sie deklaracje...

Posted

[quote name='Anna_33']No nareszcie trafilam :-) Dzieki Sonikowa za link.
Sie czepiacie piesa strasznie:mad:
Wstydzi sie ludzi poki figury nie odzyska :p
A swoja droga, to w Boguszycach duzo takich stoliczkow na 4 lapach..upasione niemilosiernie..zdecydowanie wiecej niz chudych.
Zreszta chude jak wypatrzymy, to mowimy pracownikom zeby dokarmiali, ale z odchudzaniem duzo trudniej.
Wyadoptujemy jeszcze z 200 :cool1:i bedzie latwiej ;-)
Bardzo bardzo bardzo dziekuje w imieniu OS za zabranie Rikiego:-)
Ania, jak go odchudzisz, to na wiosne przyjade z namiotem, ja tez chce polowe schudnac :loveu:tylko stawke podaj, bo juz zbierac zaczne.[/QUOTE]
A wśród tych upasionych są takie klasyczne parówy?
Jeśli tak, to zapraszam je na zbiorczy wątek parówek (pierwszy banerek w moim podpisie).
Piękna ta uśmiechnięta morda Rikiego!

Posted

Klasyczna parowe, to ja mam w domu...:-))
Mamy np sunie., ok 6 lat troche labkowata...matko jedyna jaka ona jest spasiona..przeciez to kilka lat krocej zycia/
A przy tym spasieniu, to energia moglaby zasilac Warszawe cala..az z niej tryska milosc do ludzi i radosc...nie bardzo wiem skad jej sie to bierze (
Do watku pojde na bank, parowki boguszyckie posprawdzamy.
Lepiej pytac jakiego rodzaju psow nie ma w Boguszycach...

Posted

Riki pomoz koledze, ktory ma 1000 zl.dlugu i zapros swoje Ciocie i Wujkow na Swiateczny Bazarek dla Franusia:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/174776-Swiateczny-Bazarek-dla-Franusia-ktory-ledwo-uszedl-z-zyciem-do-12-XII-godz-12-00[/url]