Ania+Milva i Ulver Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 He he, moze to go bardziej zmotywuje do diety...bo jak na razie to nie potrafi sobie odmówic jedzonka:) Quote
Monika z Katowic Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 RIKI jest śliczny i wesolutki! Dziękuję Aniu! :) Quote
sonikowa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Wcale nie jest taki gruby ;-) Troche tolerancji, cioteczki ;-) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Dzis mieliśmy gości w hotelu- 3 dorosłe osoby i dziecko...Riki nie chciał wyjśc z kojca, obawia się gdy jest tyle osób-schował się od razu. Potem do mnie samej wyszedł bez problemów. Quote
Szarotka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Hm po tym pobycie w schronisku to sie nie ma co dziwic, ze nie ma oglady towarzyskiej :):) Quote
Monika z Katowic Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Nie dość, że gruby to jeszcze bez ogłady towarzyskiej :) :) :) No to Cię cioteczki kochają RIKI :) :) :) :) :) Quote
Anna_33 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 No nareszcie trafilam :-) Dzieki Sonikowa za link. Sie czepiacie piesa strasznie:mad: Wstydzi sie ludzi poki figury nie odzyska :p A swoja droga, to w Boguszycach duzo takich stoliczkow na 4 lapach..upasione niemilosiernie..zdecydowanie wiecej niz chudych. Zreszta chude jak wypatrzymy, to mowimy pracownikom zeby dokarmiali, ale z odchudzaniem duzo trudniej. Wyadoptujemy jeszcze z 200 :cool1:i bedzie latwiej ;-) Bardzo bardzo bardzo dziekuje w imieniu OS za zabranie Rikiego:-) Ania, jak go odchudzisz, to na wiosne przyjade z namiotem, ja tez chce polowe schudnac :loveu:tylko stawke podaj, bo juz zbierac zaczne. Quote
Livka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Monika z Katowic']Nie dość, że gruby to jeszcze bez ogłady towarzyskiej :) :) :) No to Cię cioteczki kochają RIKI :) :) :) :) :)[/QUOTE] One tak chyba z miłości :eviltong::eviltong: Quote
sleepingbyday Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 to drugie zdjęcie jest super, ma minę jak szpicbródka :-). ja bym jeszcze poczekała z ogłoszeniami. bez przesady z tym hurra, on jeszcze porzebuje uklepania w tej socjalizacji. chocby - nie uciekania do budy przed goścmi. tak mi się widzi. ogłaszany juz zsocjalizowany pies po pierwsze będzie mógł pójśc do niemal każdje rodziny,a nie tylko wybitnej, po drugi - nie opatrzy się w ogłoszeniach. tak mi się wydawa przynajmniej. Quote
dzidda Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Przelałam dzisiaj moją deklarację na Rikiego(wiem że o miesiąc się przesunęło wszystko). Przelałam na grudzień i styczeń ale jeśli się przesunęło to chyba powinnam napisać do lutego;-) Mam nadzieję że Riki tak długo tam nie zabawi ale tak za pamięci przelałam (no i jeszcze mam pieniążki) Quote
sleepingbyday Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 to drugie zdjęcie jest super, ma minę jak szpicbródka :-). ja bym jeszcze poczekała z ogłoszeniami. bez przesady z tym hurra, on jeszcze porzebuje uklepania w tej socjalizacji. chocby - nie uciekania do budy przed goścmi. tak mi się widzi. ogłaszany juz zsocjalizowany pies po pierwsze będzie mógł pójśc do niemal każdje rodziny,a nie tylko wybitnej, po drugi - nie opatrzy się w ogłoszeniach. tak mi się wydawa przynajmniej. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Donoszę z wieści iż Bombka zrobiła dzis na spacerku kupę:) Ojjj chwalenia było co nie miara:) Quote
sonikowa Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 To druga bombowa koopa w hoteliku :-) Jak rozumie, z tej okazji wszystkie wątkowe ciotki pija dziś szampana :-) Quote
Livka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Oj biedaczyna chyba ze stresu takiego zatwardzenia dostał :evil_lol::evil_lol: trochę ruchu i proszę ... dał czadu he he Quote
sonikowa Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Dokładnie, zjadł też trochę trawy, żolądek sobie po tych obrzydliwych kurzych łapkach przeczyścil, kupę zrobił - i juz gotowy do nowego życia. Bardzo się cieszę, że Riki się cieszy bo to pokazuje, że decyzja była słuszna. A przecież chciałam zrezygnowac z tego miejsca u ani, a i SBD miała chwile zwątpienia, że uzbierają sie deklaracje... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 No i prosze ile jedna mała kupa może wnieść optymizmu hehe Quote
sonikowa Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Mówisz, że mała była? A jakiej konsystencji? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 :lol::lol::lol: cieniutka, długa...ale zwarta:evil_lol: Quote
sonikowa Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 No to pięknie! Trzymaj sie Rikuś! Caluski w nochalek :-) Quote
Florentynka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Anna_33']No nareszcie trafilam :-) Dzieki Sonikowa za link. Sie czepiacie piesa strasznie:mad: Wstydzi sie ludzi poki figury nie odzyska :p A swoja droga, to w Boguszycach duzo takich stoliczkow na 4 lapach..upasione niemilosiernie..zdecydowanie wiecej niz chudych. Zreszta chude jak wypatrzymy, to mowimy pracownikom zeby dokarmiali, ale z odchudzaniem duzo trudniej. Wyadoptujemy jeszcze z 200 :cool1:i bedzie latwiej ;-) Bardzo bardzo bardzo dziekuje w imieniu OS za zabranie Rikiego:-) Ania, jak go odchudzisz, to na wiosne przyjade z namiotem, ja tez chce polowe schudnac :loveu:tylko stawke podaj, bo juz zbierac zaczne.[/QUOTE] A wśród tych upasionych są takie klasyczne parówy? Jeśli tak, to zapraszam je na zbiorczy wątek parówek (pierwszy banerek w moim podpisie). Piękna ta uśmiechnięta morda Rikiego! Quote
Anna_33 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Klasyczna parowe, to ja mam w domu...:-)) Mamy np sunie., ok 6 lat troche labkowata...matko jedyna jaka ona jest spasiona..przeciez to kilka lat krocej zycia/ A przy tym spasieniu, to energia moglaby zasilac Warszawe cala..az z niej tryska milosc do ludzi i radosc...nie bardzo wiem skad jej sie to bierze ( Do watku pojde na bank, parowki boguszyckie posprawdzamy. Lepiej pytac jakiego rodzaju psow nie ma w Boguszycach... Quote
Szarotka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Riki pomoz koledze, ktory ma 1000 zl.dlugu i zapros swoje Ciocie i Wujkow na Swiateczny Bazarek dla Franusia: [url]http://www.dogomania.pl/threads/174776-Swiateczny-Bazarek-dla-Franusia-ktory-ledwo-uszedl-z-zyciem-do-12-XII-godz-12-00[/url] Quote
Recommended Posts