Zosia4 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Pitty, to Ty silna jesteś. Mój Barry też waży 26 kg ale ja sama nie dam rady go nawet podnieść. U weta jak trzeba go było umiejscowić na stole to dźwigałam go razem z synem i ciężko było. Ja ważę 50 kg i wydaje mi się, że siłę mam, bo zasuwam po ogrodzie z ponad 20 kg kosiarką. Potrafię tak kilka godzin, jest ciężko ale daję radę. No ale Ty to mnie zadziwiłaś :eek2: :eek2: :eek2: . A właśnie, mam nową bidę w domu przygarniętą 2 m-ce temu. Quote
Pitty Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Dzisiaj mamy mala rocznice.Bandi jest juz 9 miesiecy z nami!!:loveu: :smilecol::smilecol: Quote
Seaside Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 sto lat sto lat!!!!!!! :iloveyou: :BIG: :BIG: :BIG: :laola: :cunao: Pitty dzięki Tobie możemy świętować takie okazje :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Neris Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 To juz 9 miesięcy!!!! Jak to szybko minęło!! Macie z tej okazji tort dla Bandusia? Quote
Pitty Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Neris napisał(a):To juz 9 miesięcy!!!! Jak to szybko minęło!! Macie z tej okazji tort dla Bandusia? Psi torcik dostanie za dwa miesiace , jak minie rok.Dzisiaj specjalna , "prawdziwa" kosc. Neris , czytalam o Twoim Miodziu.Wzruszylam sie do lez:calus: Quote
Zosia4 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 O rety, to już tyle czasu ??? Szczęścia Wam życzę i jeszcze wielu radosnych miesięcy i lat. Pitty - a zdjęcia jakieś swoim piechom robisz ? Quote
karusiap Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 ze spotkalam cioteczke Pitty na innym watku,to przylecialam spytac co u Bandytki kochanego??:) Quote
Pitty Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Bandyta jakis smutny (?) , spokojny (?).Juz od dwoch dni.Mam troche wyrzuty sumienia , bo ostatnie trzy dni musialam dlugo zostac w pracy i nie mialam zbyt wiele czasu.Moja ciocia spala u mnie , zeby psy nie byly same , ale Bandi chyba jest troche na mnie obrazony.Mam nadzieje , ze to tylko...Bo lezy tak nieruchomo , spokojnie oddycha. Moze to normalne w jego wieku. Teraz wyszczotkowalam go i wypiescilam.:loveu::loveu::loveu: Quote
Pitty Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Zosia4 napisał(a):O rety, to już tyle czasu ??? Szczęścia Wam życzę i jeszcze wielu radosnych miesięcy i lat. Pitty - a zdjęcia jakieś swoim piechom robisz ? Zdjecia zrobialam.Bandus wrod dzikich , sierpniowych traw.Wysle w tym tygodniu. Quote
karusiap Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 na pewno to nic zlego...Bandus pewnie ma takie dni,ze woli polezec i poodpoczywac.Choc znajac psiaki i obrazy troche moze sie kryc za tym;)Ale po porzadnej porcji pieszczot na pewno zmieknie:loveu: Quote
Pitty Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Tak, pewnie rozmysla o swoich sprawach. Tylko ze mnie jest "matka-histeryczka". Nie ukrywam , ze jego wiek dziala na moja podswiadomosc.Ciagle sie boje , ze nagle go zabraknie.To jedyna zla strona przy adopcji staruszka.Tak bardzo go kocham... Quote
Pitty Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Juz koncze z marudzeniem i smutkiem.:nonono2::splat: Quote
Pitty Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 :placz::placz::placz: Jeden z pieskow za ktorego trzymam kciuki na dogo , bardzo pilnie potrzebuje domku tymczasowego ;nie moze wyzdrowiec w schronisku - potrzbny dom tymczasowy.Inaczej zostanie poddany eutanazji. "Rycze" i nic nie moge zrobic !!!!:placz::placz::placz:Biedny Romek:placz: www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74394&page=19 Quote
Pitty Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74394&page=19 :placz::placz::placz: Quote
Pitty Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Aster - 10 lat bez domu.Tak jak Bandus.:-( www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=80396&highlight=Aster Quote
karusiap Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 kolejna bida...Pitty masz oko do takich:( Quote
Sandrunia 29 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Pitty co ten Romus taki popazony? Czy znow czlowiek go tak skrzywdzil czy to wypadek?:shake: Quote
Pitty Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Romek ma nuzyce, chorobe skory.W schronisku ciezko wyzdrowiec.Potrzebny jest dom tymczasowy i troskliwa opieka.:-( Quote
Pitty Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 karusiap napisał(a):kolejna bida...Pitty masz oko do takich:( Tak , tak ...Wszystkich zal , ale widok psich staruszkow szczegolnie boli. Quote
Pitty Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 A moj dziadzius prezentuje dzisiaj humory , chyba typowe w jego wieku.Patrzy na mnie "krzywo" i cos tam mruczy pod nosem.Nie wiem , co mu zrobilam.:roll::lol: Przy czyszczeniu uszek wyrywal sie i nawet probowal mnie gryzc.Niewdziecznik;) Quote
Pitty Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Zapraszam Ciotki na bazarek , ktory zorganizowalysmy z aga1616 na Cyganka i Fundacje Maja. Quote
Pitty Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Bazarek www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=83561 Quote
Pitty Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Bylismy z psami w naszym ulubionym miejscu spacerow- starym poligonie.To po prostu RAJ dla psow.Polamane drzewa , las , laki, strumien - wszystko czego psia dusza zapragnie. Bandus biegal ABSOLUTNIE szczesliwy w klebowisku 10 psow. Z podniesionym ogonem , mordka sie usmiechala.Biegal jak szalony za pewna suczka , ktora chyba szczegolnie przypadla mu do gustu.Nie odstepowala jej ani na krok i w pewnym momencie przeskoczyl nawet strumien !!!!Ale jak !!!!Z energia szczeniaka.To ja go tu po schodach nosze , bo niby kregoslup w kiepskim stanie , a on za "babami" dwumetrowe strumyki przeskakuje;):p... Tylko durna Pitty aparatu zapomniala zabrac...:splat::ices_bla::scared: Quote
Recommended Posts