Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']a Pan musi być taki niemiły :p[/QUOTE]

Przecież to Grey, który nie ma czym sie pochwalić oprócz przerostu ambicji i udzielania rad wszystkim dookoła. A sam nie ma za sobą nic oprócz swoich deklaracji, że jest groomerem. Bo nie widzieliśmy ani jednego psa zrobionego przez tego kogoś. Równie dobrze może być 12 letnim smarkiem, który coś gdzieś na necie o groomingu poczytał. I robi z siebie wielkiego speca. Internet pozwala przybierać różne maski, ale to juz chyba wiecie.

Posted

A może ten Pan Grey to jakiś super GROOMER ,który tak specjalnie pisze żeby się pośmiać z naszej irytacji....
Bo jak na poważnie można wypisywać takie nonsensy...
On jest mocno podejrzany ;)

Posted

[quote name='Gru']A może ten Pan Grey to jakiś super GROOMER ,który tak specjalnie pisze żeby się pośmiać z naszej irytacji....
Bo jak na poważnie można wypisywać takie nonsensy...
On jest mocno podejrzany ;)[/QUOTE]

Tiaaaa... równie dobrze może miec jakies zaburzenia :)

Posted

Czytając takie posty to widać kto jest niemiły.Ostatnio rozmawiałem na Skype z panią która mieszka w Australii , to chętnie pozmawiam z panią z Gallifrey .

Posted

Jestem totalną ignorantką jeśli chodzi o obsługę tej strony i niechcący nacisnęłam nie to co trzeba i mi się skasowało.....;(
Przepraszam ....

Posted

[quote name='Gru']Jestem totalną ignorantką jeśli chodzi o obsługę tej strony i niechcący nacisnęłam nie to co trzeba i mi się skasowało.....;(
Przepraszam ....[/QUOTE]

Nic nie szkodzi, wyśle jeszcze raz. No chyba, że wygodniej będzie na meila ?

Posted

[quote name='Grey']Czytając takie posty to widać kto jest niemiły.Ostatnio rozmawiałem na Skype z panią która mieszka w Australii , to chętnie pozmawiam z panią z Gallifrey .[/QUOTE]

A niby o czym?? O tym, że wstydziłbyś się wyjść z moim psem na ulicę?? Pokaż swoje "osiągnięcia" Greyu, to może zaczniemy Cię i Twoje dziwne opinie traktować poważnie.

Posted

[quote name='Grey']Czytając takie posty to widać kto jest niemiły.Ostatnio rozmawiałem na Skype z panią która mieszka w Australii , to chętnie pozmawiam z panią z Gallifrey .[/QUOTE]

Mamy zazdrościć że rozmawiasz z ludźmi z Australii?
Mamy XXI w. co druga osoba ma rodzinę bądź znajomych za granicą

[quote name='Iza.']Grey, masz swój salon groomerski w Warszawie ?[/QUOTE]

ja bym raczej zapytała czy w ogóle ma jakiś salon, albo chociaż czy ma stół. Grey to zwykły pozer i tyle.

[URL]http://img713.imageshack.us/img713/4492/dsc4203p.jpg[/URL]
świetny :loveu:

Posted

[quote name='Gru']Izo,droga Izo czy mogę...? Poprosić o wrzucenie fotek maltanka ;)[/QUOTE]

Proszę bardzo :)

[IMG]http://lh3.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TLoSwoz2K6I/AAAAAAAANWk/tzEez_ArIjU/IMG013.jpg[/IMG]

[IMG]http://lh6.ggpht.com/_4WRmliOAze0/TLoSw3_Q8xI/AAAAAAAANWo/x47zcvoi64w/IMG019.jpg[/IMG]

Posted

Greyu kochany naprawdeA ja rozmawialam 2 dni z ludzmi z hodowli Gallinagos:loveu:
I co,mam peknac z dumy ze chcieli rozmawiac:evil_lol::crazyeye:
Mamy takie czasy ze da sie teraz rozmawiac z kazdym niemal codziennie i to z drugiego konca ziemi.Zaden powod do dumy...

Posted

Niestety nie mam z profilu.Córka mi cyknęła jak byłam w trakcie robienia tego maltanka.Fotki nie były robione z myślą wrzucenia na dogo , po prostu są przypadkowe.
Wrzuciłam je tu żeby się coś działo ....

Posted

[quote name='Gru']We wtorek wybieram się do dużej hurtowni ze sprzętem groomerskim , będę przymierzała nożyczki ;)[/QUOTE]

O, a gdzie masz taka hurtownie??

Posted

Iza to namęczyłaś się przy maltańczyku.
Cockermaniaczka to nie chodzi o dumę , tylko jak technika ułatwia nam życie i mógłbym Ci powiedzieć np. jak ostrzę ostrza maszynki i itd.
A Bura to chyba kolekcjonuje nożyczki .