Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PiotrekJ']Normalnie facet jestem, ale tak mocno bym je sobie poprzytulał i pościskał :roll: :wink: ...
Gratulacje powiększenia psiej rodzinki :lol: ...[/quote]
Gdyby nie nos Felki (mamuśki) też bym to robiła przez cały dzien. Ale Mamuśka sprawdza, czy aby nie za mocno je ściskam i przytulam. Nie wierzy mi, wariatka jedna... :)
Pzdr.

• Replies 49.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[b]Asiaczku[/b]! Cudowne maleństwa! Siedzę tutaj z mamą i obie podziwiamy, achom i ochom nie ma końca :D To prezent mikołajkowy! (i urodzinowy dla mnie ;) )
A wiesz, że psy z grupy V są do siebie podobne... małe akity całkiem podobnie wyglądają :lol: chyba jedynie rozmiar je różni :)
Całujemy całą gromadkę!

Posted

Cieszę się, że maluchy Wam się podobają. Jak każde szczeniaczki są boskie!!! I nawet nie wiadomo kiedy uszka się odklejają, oczka się otwierają i nózki (jeszcze lekko krzywe) coraz szybciej poruszają się po domu. Eh, każdy okres w życiu maluszków jest SUPER!!!
Dobrze, że ktoś mądrzejszy od nas wymyslił aparaty fotograficzne, prawda?
pzdr.

Posted

Przepiękne pieseczki :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Śliczne, śliczne, śliczne :D Ucałuj je ode mnie :D

Posted

Ale obrodziło chłopakami i wszytkie rude. Asiu czy ta kryza jest bardoz porządana czy tak jest to fajnie :) nie znam sie totalnie na Baskach przypominam :oops:

Posted

[quote name='Patka']Ale obrodziło chłopakami i wszytkie rude. Asiu czy ta kryza jest bardoz porządana czy tak jest to fajnie :) nie znam sie totalnie na Baskach przypominam :oops:[/quote]
Kryza jest fakultatywna, tzn. niekoniecznie musi być. Niektórzy twierdzą, że gdy jest pełna kryza, to pies wtedy wygląda elegancko - na pewno. Ale ten bez kryzy, jeżeli ma piekną, długą szyję i zgrabny tułów - nieraz wygląda zdecydowanie lepiej. Tak więc - [b]to zależy[/b].
Pzdr.

Posted

[b]Asia[/b] piękne, piękne, piękne maluszki.
[size=6][color=red]OGROMNE GRATULACJE[/color][/size]
o jakbym chciała zobaczyć i przytulić takie małe, cudowne i już niedługo rozrabiające BO - BASKI

Posted

Ależ Wy jesteście wspaniałymi autorami określeń na małe [b]bobaski-babaski:
chomiczki,
robalki,
ciasteczka
słoneczka.[/b]
Po prostu cudo!!! Lejecie miód na moje serce...
Macie jeszcze jakieś inne określenia w zanadrzu?
Pzdr..

Posted

[quote name='donya'][b]Asia[/b] piękne, piękne, piękne maluszki.
o jakbym chciała zobaczyć i przytulić takie małe, cudowne i już niedługo rozrabiające BO - BASKI[/quote]
[b]Donya[/b], a widzisz tu jakiś problem?! :D Odczekajmy cos ok. 2-3 tygodni i możesz posocjalizować maluszki. Ale pamiętaj, że jesteś już trzecia w kolejce: Agabass, Poświata i Ty. Zaproszenie aktualne.
Pzdr.

Posted

[quote]Donya, a widzisz tu jakiś problem?! Odczekajmy cos ok. 2-3 tygodni i możesz posocjalizować maluszki. Ale pamiętaj, że jesteś już trzecia w kolejce: Agabass, Poświata i Ty. Zaproszenie aktualne.
Pzdr.[/quote]
Ja problemu nie widzę - mieszkamy niedaleko siebie a spotkac się nie możemy. :-?
Trzymam za słowo - jak przyjdzie moja kolej to proszę daj znać :P

Posted

Robiłam porządki ze zdjęciami w kompie.
I co znalazłam :D ???
Dwie fotki basków z ubiegłorocznej warszawskiej krajówki.

[img]http://img222.imageshack.us/img222/2361/baski7ls.jpg[/img]

[img]http://img223.imageshack.us/img223/2431/baski17lj.jpg[/img]

I teraz proszę się przyznać czyje to szczęścia, bo ja się jedynie mogę domyślać :wink: :P .

Posted

[quote name='Asiaczek']
Aniołecek...
[img]http://img328.imageshack.us/img328/8514/pict0010a6fm.jpg[/img]
[/quote]

No to już po mnie :angel: Teraz mam poważne wątpliwości, która rasa z grupy V jest moją ulubioną :wink:

Wyściskaj, wycałuj, wygłaskaj od nas wszystkie słodkie foczki :lol:

Posted

[quote name='Asiaczek'][quote name='donya'][b]Asia[/b] piękne, piękne, piękne maluszki.
o jakbym chciała zobaczyć i przytulić takie małe, cudowne i już niedługo rozrabiające BO - BASKI[/quote]
[b]Donya[/b], a widzisz tu jakiś problem?! :D Odczekajmy cos ok. 2-3 tygodni i możesz posocjalizować maluszki. Ale pamiętaj, że jesteś już trzecia w kolejce: Agabass, Poświata i Ty. Zaproszenie aktualne.
Pzdr.[/quote]
Ja już się doczekać nie mogę żeby wymiziać takie atłasowe futerko malutkiego szkrabcia :angel: :angel: :angel: .

Posted

[quote name='Asiaczek']
robalki,
ciasteczka
słoneczka.
[/quote]

hihi :)

czekam na kolejne fotki małych bobasków-dziubasków-babasków :angel:

Posted

[quote name='Poświata']Robiłam porządki ze zdjęciami w kompie.
I co znalazłam :D ???
Dwie fotki basków z ubiegłorocznej warszawskiej krajówki.

[img]http://img222.imageshack.us/img222/2361/baski7ls.jpg[/img]

[img]http://img223.imageshack.us/img223/2431/baski17lj.jpg[/img]

I teraz proszę się przyznać czyje to szczęścia, bo ja się jedynie mogę domyślać :wink: :P .[/quote]
Na pewno nie moje!
To nie ja i nie moje psiaki sa na tych zdjęciach.
Pzdr.

Posted

[quote name='Poświata'][quote name='Asiaczek'][quote name='donya'][b]Asia[/b] piękne, piękne, piękne maluszki.
Pzdr.[/quote]
Ja już się doczekać nie mogę żeby wymiziać takie atłasowe futerko malutkiego szkrabcia :angel: :angel: :angel: .[/quote]

Ja też, ja też :wink: :P :P