FredziaFredzia Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Asiaczku - gratuluje! Anecioreczek - trochę ruchu i będzie ok. ;) Quote
Anecioreczek Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 to samo mówilam włascicielom Weny ;p Wena w zime robi sie strasznie leniwa, to i teraz maja szanse ją odchudzić ;p Quote
nadpilickiebestyjki Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 gratki za Katowice ! żałujemy, że nas nie było ... Quote
Asiaczek Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='M&S']Cześć Asiaczki:) Pięknie Ercia się pokazała!!!! Fajne fotki.[/QUOTE] Nadal przeżywam tę wystawe, choc przyziemne codzienne sprawy mnie zaczynaja przytłaczac. Ale dajemy radę:) [quote name='M&S']Hej, hej:) Miłej niedzieli!!![/QUOTE] Juz poniedziałek się kończy...eh... [quote name='Ciapkowa.']Witamy wiosennie :)[/QUOTE] Hejka! [quote name='jenis']Gratulacje za Katowice to sie Erka spisała:)[/QUOTE] Oj, tak:) Obawiałam się troche tej oceny, jezeli chodzi o Erkę, bo i dzieci i przerwa... ale okazało się po razk "enty", że baski potrafią zaskoczyc swoje właściciela:) [quote name='Anecioreczek']Przyszłam się podzielic wrazeniami z dzisiaj i debiutu Wenki ;) nie zdobylismy nic ( co kompletnie mnie nie zaskoczylo bo z Wena trzeba popracowac) ale Wenka zachowywala sie wzorowo :) Jak mowilam w piątek że boje się ze bedzie uciekać, to wiele borderow tak robilo - a Wenka, jakby miala we krwi to cale zamieszanie ;) zdobylismy bdb ocene ( tak jak chcialam zreszta zeby bylo) Sedziemu podobaly sie stojace uszy Weny, gdy rzucal chusteczka i wena postawila uszy ten sie usmiechnol i krzyknol wrecz 'Excellent!', no ale niestety na uszach ocena sie nie konczy ;p w opisie mielismy 'bdb glowa, uszy i oczy, db ruch, ogon za wysoko postawiony, zbyt ciezkie cialo' <- super nam napisal ze Wena jest zbyt gruba ( bo niestety jest, i mowilam to juz na poczatku ze za te otylosc obysmy z ringu nie wylecieli :lol: ) A oto bohaterka przy ocenie sedziego :):) Była jedynym tricolorem wsrod borderow, ale to tez nam nie pomogło zajac jakie kolwiek miejsce :lol: teraz miesiac na kuracje odchudzająca i Zabrze :):)[/QUOTE] No to nie jest źle! Troche cwiczeń (dieta i stójka i ruch) i bedzie ocena doskonała:) [quote name='FredziaFredzia']Asiaczku - gratuluje! Anecioreczek - trochę ruchu i będzie ok. ;)[/QUOTE] Dziękować:) [quote name='nadpilickiebestyjki']gratki za Katowice ! żałujemy, że nas nie było ...[/QUOTE] Powiem jedno: żałuj:) [quote name='unikatowydiament']Gratulacje![/QUOTE] Dziękować:) pzdr. Quote
simbik Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='Asiaczek']No i jeszcze dzisiaj informuję, że [COLOR=blue][B]Erka poszalała i....u sedziego z Danii wybiegała BOG2!!!![/B][/COLOR] Jestem mega zadowolona z wyniku Erkowego, która stała jak posążek a biegała jak najlepszy duński kłusak;) Reszte napisze juz jutro i pozaglądam do Waszych Galerii. A, zdjęcia sa i u mnie w aparacie i u Anecioreczek. A może tez i u jeszcze innych osób... Dobranocka:) pzdr.[/QUOTE] Wieeelgachne gratulacje :klacz::klacz::klacz: Quote
A&L Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [url]https://lh4.googleusercontent.com/-ZmVrWLDi64o/T2NSQKZUekI/AAAAAAAANso/vvRxhZaqDFk/s512/DSC_3520.JPG[/url] Ofi :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 [quote name='simbik']Wieeelgachne gratulacje :klacz::klacz::klacz:[/QUOTE] Dziękowac:) pzd5r. Quote
Asiaczek Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Nadejszła wiekopomna chwiła... PRZYSZŁA WIOSNA!!!! Tak więc, na miły poczatek dnia - pare joków, znalezionych na FB:) [B]Syn zrobił wreszcie prawo jazdy i prosi ojca o pożyczenie samochodu. Ojciec ostro: – Popraw oceny w szkole, przeczytaj Biblię i zetnij włosy, to wrócimy do tematu. Po miesiącu chłopak przychodzi do ojca i mówi: – Poprawiłem stopnie, a Biblię znam już prawie na pamięć. Pożycz samochód! – A włosy? – Ale tato! W Biblii wszyscy: Samson, Mojżesz, nawet Jezus mieli długie włosy! – O, widzisz, synku! I chodzili na piechotę...[/B] [B]Na ławce w parku siedzi staruszek i strasznie płacze. Podchodzi do niego przechodzień i zapytuje: - Dlaczego płaczesz? - Synu mam 88 lat, dwa tygodnie temu ożeniłem się z najseksowniejszą laską w okolicy, ma 22 lata, 90/60/90, super gotuje, kochamy się kiedy chcę, wieczorem mi czyta... - No to o co chodzi? - Nie pamiętam gdzie mieszkam![/B] [B]- Mamo... kup mi małpkę. Proszę! - A czym Ty ją będziesz karmił synku? - Kup mi taką z Zoo, ich nie wolno karmić.[/B] [B]Zaginął pies, Trzy łapy, ślepy na jedno oko, brak prawego ucha, złamany ogon, ostatnio wykastrowany. Wabi się Szczęściarz......[/B] Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 ha ha! swietne kawały :D szczęściarz :D miłego dnia! Quote
Ciapkowa. Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='Asiaczek']Nadejszła wiekopomna chwiła... PRZYSZŁA WIOSNA!!!! Tak więc, na miły poczatek dnia - pare joków, znalezionych na FB:) [B]Syn zrobił wreszcie prawo jazdy i prosi ojca o pożyczenie samochodu. Ojciec ostro: – Popraw oceny w szkole, przeczytaj Biblię i zetnij włosy, to wrócimy do tematu. Po miesiącu chłopak przychodzi do ojca i mówi: – Poprawiłem stopnie, a Biblię znam już prawie na pamięć. Pożycz samochód! – A włosy? – Ale tato! W Biblii wszyscy: Samson, Mojżesz, nawet Jezus mieli długie włosy! – O, widzisz, synku! I chodzili na piechotę...[/B] [B]Na ławce w parku siedzi staruszek i strasznie płacze. Podchodzi do niego przechodzień i zapytuje: - Dlaczego płaczesz? - Synu mam 88 lat, dwa tygodnie temu ożeniłem się z najseksowniejszą laską w okolicy, ma 22 lata, 90/60/90, super gotuje, kochamy się kiedy chcę, wieczorem mi czyta... - No to o co chodzi? - Nie pamiętam gdzie mieszkam![/B] [B]- Mamo... kup mi małpkę. Proszę! - A czym Ty ją będziesz karmił synku? - Kup mi taką z Zoo, ich nie wolno karmić.[/B] [B]Zaginął pies, Trzy łapy, ślepy na jedno oko, brak prawego ucha, złamany ogon, ostatnio wykastrowany. Wabi się Szczęściarz......[/B] Pzdr.[/QUOTE] świetne :lol: a ja też chcę małpkę, bo ich nie trzeba karmić :D Quote
Cienka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 A ja nie chce mały bo pewnie będzie się chciała huśtać na lampie:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 [quote name='Cienka']A ja nie chce mały bo pewnie będzie się chciała huśtać na lampie:evil_lol:[/QUOTE] Na lampie albo na tym Waszym super zegarze (tym dworcowym;)... Ciesze się, że żarty się spodobały:) a teraz mało popularna informacja; w najbliższy weekend [B]przestawiamy zegarki.[/B] pamiętacie?:) I przez to spimy o godzine krócej... Pzdr. Quote
Vectra Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Lalka lubi zmianę na czas letni , bo oznacza posiłek o godzinę wcześniej :diabloti: Quote
Asiaczek Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 [quote name='Vectra']Lalka lubi zmianę na czas letni , bo oznacza posiłek o godzinę wcześniej :diabloti:[/QUOTE] Dobre:) Teoretycznie i praktycznie u mnie tez to oznacza:) Pzdr. Quote
A&L Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Całkiem zapomniałam o tych zegarkach... Zapraszam Asiaczki do Leny ;) Quote
Cienka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='Asiaczek']Na lampie albo na tym Waszym super zegarze (tym dworcowym;)... [/QUOTE] Chyba u mnie raczej lampy były by fajniejsze skakał by z tej [url]http://desmond.imageshack.us/Himg706/scaled.php?server=706&filename=dsc0461ub.jpg&res=medium[/url] na tą [url]http://desmond.imageshack.us/Himg821/scaled.php?server=821&filename=dsc0462h.jpg&res=medium[/url] Quote
kaskaSz Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='Asiaczek'] a teraz mało popularna informacja; w najbliższy weekend [B]przestawiamy zegarki.[/B] pamiętacie?:) I przez to spimy o godzine krócej... Pzdr.[/QUOTE] W weekend? a nie jutro czy z dzisiaj na jutro? bo juz się pogubiłam... Quote
M&S Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Bardzo lubię zmianę czasu na letni!!!!!!!!!!!!!!! Doberek:) Quote
Asiaczek Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 [quote name='A&L']Całkiem zapomniałam o tych zegarkach... Zapraszam Asiaczki do Leny ;)[/QUOTE] Ostatnio jestem ciut mniej na DGM, ale na pewno nadrobię:) [quote name='Cienka']Chyba u mnie raczej lampy były by fajniejsze skakał by z tej [url]http://desmond.imageshack.us/Himg706/scaled.php?server=706&filename=dsc0461ub.jpg&res=medium[/url] na tą [url]http://desmond.imageshack.us/Himg821/scaled.php?server=821&filename=dsc0462h.jpg&res=medium[/url][/QUOTE] Ha, u Was to psy moga sobie poskakac z lampy na lampę, a u mnie - ni ema jak. Nawet w tzw. duzym pokoju jest tylko 1 zyrandol, hahaha... [quote name='kaskaSz']W weekend? a nie jutro czy z dzisiaj na jutro? bo juz się pogubiłam...[/QUOTE] No cos Ty! Zegarki zawsze przestawiamy z soboty na niedzielę:) [quote name='M&S']Bardzo lubię zmianę czasu na letni!!!!!!!!!!!!!!! Doberek:)[/QUOTE] Mnie właściwie obojętnie; jeszcze teraz gdy odpada argument wyspania się...:) pzdr. Quote
Buszki Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='Asiaczek'] Ciesze się, że żarty się spodobały:) a teraz mało popularna informacja; w najbliższy weekend [B]przestawiamy zegarki.[/B] pamiętacie?:) I przez to spimy o godzine krócej... Pzdr.[/QUOTE] No to trzeba będzie pójść o godzinę wcześniej spać ;). Quote
kaskaSz Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='Asiaczek'] No cos Ty! Zegarki zawsze przestawiamy z soboty na niedzielę:) .[/QUOTE] Naprawdę? nie zauwazyłam nigdy tej zalezności :D W sumie to dobrze, bo w domu mnie przypilnują, abym zmieniła godzinę, bo sama to zapomnę. Quote
Korenia Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='Vectra']Lalka lubi zmianę na czas letni , bo oznacza posiłek o godzinę wcześniej :diabloti:[/QUOTE] Dobre :diabloti: Quote
Recommended Posts