Alicja Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Czyli wszędzie norma :) ...a pomarzyć o innym życiu nie grzech ;)toż to tylko bajka Quote
Hiro Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='M&S']Asia, nie bądź taka skromna!!!! Jest to Wielkie osiagnięcie i wiele lat wlożonej pracy hodowlanej. I wiem, co mówię.....;) Czapki z głów.[/QUOTE] Całkiem się zgadzam! A jeśli masz na kogo się równać,to jeszcze lepiej!:multi: Bo inaczej było by nudnie) Quote
Asiaczek Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Witajcie! Na smieszny poczatek dnia:) [URL="https://www.facebook.com/photo.php?fbid=383993088294343&set=a.108869705806684.14861.100000509645995&type=1&ref=nf"][IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s320x320/400180_383993088294343_100000509645995_1590129_527500037_n.jpg[/IMG][/URL] Pzdr. Quote
Oscar Patric Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 super:) witamy się cieplutko i głaski zasyłamy:) Quote
Asiaczek Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [B]Idzie Adam i Ewa przez Raj. Ewa pyta Adama drżącym głosem: - Adamie kochasz Ty mnie? Adam odpowiada: - A kogo mam kochać? [/B][B]Nowy dyrektor przejmuje obowiązki od swojego poprzednika i pyta go: - Powiedz, jaka jest ta Twoja sekretarka? Na to on odpowiada: - Taka jak każda, no co Ci mam powiedzieć? Pada następne pytanie: - No, ale coś bliższego możesz o niej powiedzieć? - Jeżeli chodzi o fachowość, to dupa, lecz jako "dupa" to fachowiec.[/B] Quote
FredziaFredzia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Mąż z żoną jedzą zupę, nagle żona oblała sobie bluzkę i mówi -No nie! Wyglądam jak świnia -No i jeszcze zupą się oblałaś :diabloti: Quote
Vectra Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Mąż z żoną jedzą zupę, nagle żona oblała sobie bluzkę i mówi -No nie! Wyglądam jak świnia -No i jeszcze zupą się oblałaś :diabloti:[/QUOTE] dobre !!! :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [B]Vectra, [/B]Twoja kolej na dowcip:) pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='Asiaczek']Jak dla mnie - wtorek jest mily:) Zaraz napiszę, dlaczego:) pzdr.[/QUOTE] A dla mnie wtorek byłby ok, gdyby nie walentynki :mad: i wieczór miałam zamulający... Gratulacje Interów!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: I znalezienia domu dla Słodyczki :loveu: [quote name='Asiaczek'][B]Nowy dyrektor przejmuje obowiązki od swojego poprzednika i pyta go: - Powiedz, jaka jest ta Twoja sekretarka? Na to on odpowiada: - Taka jak każda, no co Ci mam powiedzieć? Pada następne pytanie: - No, ale coś bliższego możesz o niej powiedzieć? - Jeżeli chodzi o fachowość, to dupa, lecz jako "dupa" to fachowiec.[/B][/QUOTE] [quote name='FredziaFredzia']Mąż z żoną jedzą zupę, nagle żona oblała sobie bluzkę i mówi -No nie! Wyglądam jak świnia -No i jeszcze zupą się oblałaś[/QUOTE] dobreee!!!! :diabloti::diabloti: już wiem do kogo przyjść jeśli chcę sobie humor poprawić - do Asiaczków :multi::loveu::lol: Quote
Paula03 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Dooobre :D :D Ale tu wesoło :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 to ja jeszcze się dopisze :evil_lol: Przychodzi Kowalski na casting muzyczny. -Na jakim instrumencie umie pan grać? pyta juror -Na żadnym. odpowiada Kowalski -No to po co pan mi zawraca głowę? -Ale za to umiem wypierdzieć z nut każdą melodyjkę. Kowalski przegląda uważnie nuty, a po chwili wypierduje całą melodyjkę. Zamieszany juror wysyła go do dyrektora castingu. Sytuacja się powtarza, po chwili dyrektor pyta: -No dobrze, ale czy umie pan wypierdzieć 5 symfonię Bethovena? -Pokaż pan nuty. Kowalski przegląda i po chwili mówi: -Nie. -Dlaczego? -Bo tu...pokazuje mu grupę nut...i tu..mogę się zes*ać :diabloti::diabloti::diabloti: mam jeszcze jeden ale też długi :diabloti: następnym razem :D Quote
Asiaczek Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [quote name='Ciapkowa.']A dla mnie wtorek byłby ok, gdyby nie walentynki :mad: i wieczór miałam zamulający... Gratulacje Interów!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: I znalezienia domu dla Słodyczki :loveu: dobreee!!!! :diabloti::diabloti: już wiem do kogo przyjść jeśli chcę sobie humor poprawić - do Asiaczków :multi::loveu::lol:[/QUOTE] Wiesz, nieraz bywa różnie, nie zawsze chce nam się smiac, chociaz ja nadal jestem optymistką i dla mnie szklanka ZAWSZE jest do połowy pełna:) [quote name='Paula03']Dooobre :D :D Ale tu wesoło :evil_lol:[/QUOTE] A tak jakos.... [quote name='*anusia&ajlu*']to ja jeszcze się dopisze :evil_lol: mam jeszcze jeden ale też długi :diabloti: następnym razem :D[/QUOTE] No, prosze, jak się posypało z dowcipami. Kto nastepny? pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 A Wy wiecie, co jest JUTRO...? Tak, czwartek. Ale to nie jest zwykly czwartek, bo to będzie [SIZE=5][COLOR=darkred][B]TŁUSTY CZWARTEK!!!![/B][/COLOR][/SIZE] Mniam, mniam, mniam... Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='Asiaczek']Wiesz, nieraz bywa różnie, nie zawsze chce nam się smiac, chociaz ja nadal jestem optymistką i dla mnie szklanka ZAWSZE jest do połowy pełna:)[/QUOTE] Wiem jak to jest, czasem mam takie załamki ale to tylko chwilowe, więc góra jeden wieczór i jest ok :cool3: a ja nie wiem czy jestem optymistką, pesymistką, czy realistką, ostatnio mi przyjaciółka powiedziała, że jestem pesymistką, bo mam czarne scenariusze :diabloti::diabloti: [quote name='Asiaczek']A Wy wiecie, co jest JUTRO...? Tak, czwartek. Ale to nie jest zwykly czwartek, bo to będzie [SIZE=5][COLOR=darkred][B]TŁUSTY CZWARTEK!!!![/B][/COLOR][/SIZE] Mniam, mniam, mniam... Pzdr.[/QUOTE] I to lubię :D Smacznego zajadanie pączków od razu życzę :loveu::lol: Quote
FredziaFredzia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Ja już na paczki czekam i za godzinę jadę do piekarni! :D Quote
Asiaczek Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [quote name='Ciapkowa.']Wiem jak to jest, czasem mam takie załamki ale to tylko chwilowe, więc góra jeden wieczór i jest ok :cool3: a ja nie wiem czy jestem optymistką, pesymistką, czy realistką, ostatnio mi przyjaciółka powiedziała, że jestem pesymistką, bo mam czarne scenariusze :diabloti::diabloti: I to lubię :D Smacznego zajadanie pączków od razu życzę :loveu::lol:[/QUOTE] Ja jednak jestem optymistką. A wiesz, kiedy sie przekonałam? Jak poznałam moje meża Jacka ["], urodzonego pesymistę... [quote name='FredziaFredzia']Ja już na paczki czekam i za godzinę jadę do piekarni! :D[/QUOTE] Oj, jaki łakomczuszek wyszedl z Fredzi:) pzdr. Quote
M&S Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='Asiaczek']A Wy wiecie, co jest JUTRO...? Tak, czwartek. Ale to nie jest zwykly czwartek, bo to będzie [SIZE=5][COLOR=darkred][B]TŁUSTY CZWARTEK!!!![/B][/COLOR][/SIZE] Mniam, mniam, mniam... Pzdr.[/QUOTE] Tak wiemy;) Quote
kaskaSz Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 ja się dzisiaj dowiedziałam, ale pączki i obważanki mamuśka piekła chyba tydzień temu, więc w ten czwartek pościk ;) Choć zapewne babcia nas obdaruje pączkami. Quote
Asiaczek Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Ja jutro z rana grzecznie ide do mojej ulubionej cukierenki o smacznej nazwie "Truskawka" - pączusie sa super!!!! nie wiem jeszcze, ile kupię, ale z 5 na pewno;) pzdr. Quote
Gioco Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='Asiaczek']Ja jutro z rana grzecznie ide do mojej ulubionej cukierenki o smacznej nazwie "Truskawka" - pączusie sa super!!!! nie wiem jeszcze, ile kupię, ale z 5 na pewno;) pzdr.[/QUOTE] Do tej na Wołoskiej? ;-) Quote
Asiaczek Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Tak, dokładnie. Otwieraja chyba o 7-ej:) Juz od chyba 10 lat zawsze tam kupuje paczki w Tłusty Czwartek. Poza tym, obecnie cukierenke prowadzi moja Przyjaciółka - Asia:) znam osobiscie Jej Rodzine, Męża i dzieciaki...:) pzdr. Quote
Gioco Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Słyszałam, ze dobra ta cukiernia ale nie miałam jeszcze okazji osobiście się przekonać. Może kiedyś... Jeszcze nie wiem gdzie my się na jutro zaopatrzymy, zapewne wyjdzie w praniu... chociaż za mną stadem chodzą bajaderki ale może młoda będzie miała ochotę :-) Quote
Asiaczek Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Ja za bajaderkami - niekoniecznie... Ale ciasta z owocami - mmmm, to moje ulubione:) Pączki - od czasu do czasu, no i obowiązkowo w T.Cz.:) pzdr. Quote
Recommended Posts