M&S Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='Buszki']To chyba wina kryzysu...Ja też miałam pełno chętnych przed kryciem,a jak przyszło co do czego,to albo się wycofali,albo nie odpowiadali.I tak dobrze,że dla piątki domki się znalazły.Dla szóstej też,bo przecież jak nikt Jej nie chce,to MUSI zostać ;).[/QUOTE] Np tak, chyba nie ma innego wyjścia, musi zostać;) Quote
Asiaczek Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 [quote name='Buszki']To chyba wina kryzysu...Ja też miałam pełno chętnych przed kryciem,a jak przyszło co do czego,to albo się wycofali,albo nie odpowiadali.I tak dobrze,że dla piątki domki się znalazły.Dla szóstej też,bo przecież jak nikt Jej nie chce,to MUSI zostać ;).[/QUOTE] Jasna sprawa:) Pzdr. Quote
Vectra Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Masz wodę ? Gratulacje za Rzeszów , tylko wiesz co ? ja jakoś byłam spokojna że tam pozgarniasz co trzeba :diabloti: a jak Serka tylne kończyny ? tym razem wszystko ok ? :evil_lol: Quote
nadpilickiebestyjki Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Asiaczek - gratulacje !!!! i dziękuję za przemiłe słowa pod adresem Tirki, która dzisiaj coś kaszle - mam nadzieję, że to zwykłe przeziębienie (zapomnieliśmy ubranka na ten mróz zabrać) a nie kaszel kennelowy ! Quote
jenis Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Ogromne Gratulacje dal Asiaczków i dla mojej Idry super ż ebasenji była zauwazone :) Ech jakei emocji miałam wczoraj mimo ż emnei tam nei było :) Quote
FredziaFredzia Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Jenis, w końcu na Ciebie trafiłam, a nie pamiętałam loginu! ;) Quote
Hiro Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Asiu,dla Ciebie ukradłam) [URL=http://www.radikal.ru][IMG]http://s005.radikal.ru/i210/1202/61/de774dcdd65f.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.radikal.ru][IMG]http://s017.radikal.ru/i437/1202/b7/82e8d8e51b91.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.radikal.ru][IMG]http://i036.radikal.ru/1202/5f/e4b028b42283.jpg[/IMG][/URL] Quote
Asiaczek Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='Vectra']Masz wodę ? Gratulacje za Rzeszów , tylko wiesz co ? ja jakoś byłam spokojna że tam pozgarniasz co trzeba :diabloti: a jak Serka tylne kończyny ? tym razem wszystko ok ? :evil_lol:[/QUOTE] Woda juz byla w niedzielę tak ok. 15-tej:) I to ciepła:) Możesz przyjeżdżac:) Serkowe kątowania zostały docenione:) [quote name='nadpilickiebestyjki']Asiaczek - gratulacje !!!! i dziękuję za przemiłe słowa pod adresem Tirki, która dzisiaj coś kaszle - mam nadzieję, że to zwykłe przeziębienie (zapomnieliśmy ubranka na ten mróz zabrać) a nie kaszel kennelowy ![/QUOTE] Jak "coś" jest ładne, to trzeba chwalić:) Oby to nie byl kaszel kennelowy, bo ostatnio coraz cześciej słyszy sie, że pies przywiózł z wystawy.... [quote name='jenis']Ogromne Gratulacje dal Asiaczków i dla mojej Idry super ż ebasenji była zauwazone :) Ech jakei emocji miałam wczoraj mimo ż emnei tam nei było :)[/QUOTE] No, żałuj! Może zaczniesz znowu jeździc? [quote name='M&S']Cześć poniedziałkowe:)[/QUOTE] Hejka:) [quote name='Hiro']Asiu,dla Ciebie ukradłam) [/QUOTE] Dziekowac:) Zaraz ukradne na "Basenji na wystawach":) pzdr. Quote
Vectra Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 właśnie też słyszałam dużo , że szaleje kaszel kennelowy .... i z wystawy przywozi się go dość często. trzeba powtórnie zatem zaszczepić prosiaki .... Ja nie mam wody , ale mam nowy wodomiar - więc się chwalę tym , a co :diabloti: Quote
Alicja Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 i znajome twarze na fotach widziałam ;) Quote
Asiaczek Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='Vectra']właśnie też słyszałam dużo , że szaleje kaszel kennelowy .... i z wystawy przywozi się go dość często. trzeba powtórnie zatem zaszczepić prosiaki .... Ja nie mam wody , ale mam nowy wodomiar - więc się chwalę tym , a co :diabloti:[/QUOTE] Doceniamy:) [quote name='Alicja']i znajome twarze na fotach widziałam ;)[/QUOTE] Hahaha:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Wczoraj siedziałam dosyc długo i segregowałam zdjęcia z Rzeszowia. Dzieki pomocy innych osób, na aparacie zapisanych było ponad 300 fotek. Dzisiaj miałam zamiar zabrac się do wysyłki i wstawiania. I co....? I PSIŃCO!!!! Podczas mojej nieobecności w duzym pokoju, koty zrzucily kartkę na podłoge a Słodyczki dokonały dalszych "cudów", bo.... kartka sie rozmnożyła:mad: Czas zacząć jeszcze raz segregowac zdjęcia.... ktos chetny do pomocy?;) pzdr. Quote
M&S Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Oooooooo, to ja bardzo ci współczuję, no no no Słodyczki!!!! Quote
Asiaczek Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Słodkie Łapciuchy nadrabiają:) Pzdr. Quote
Alicja Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='Asiaczek']Wczoraj siedziałam dosyc długo i segregowałam zdjęcia z Rzeszowia. Dzieki pomocy innych osób, na aparacie zapisanych było ponad 300 fotek. Dzisiaj miałam zamiar zabrac się do wysyłki i wstawiania. I co....? I PSIŃCO!!!! Podczas mojej nieobecności w duzym pokoju, koty zrzucily kartkę na podłoge a Słodyczki dokonały dalszych "cudów", bo.... kartka sie rozmnożyła:mad: Czas zacząć jeszcze raz segregowac zdjęcia.... ktos chetny do pomocy?;) pzdr.[/QUOTE] no jak to przecież masz do pomocy koty i słodyczki ;) Quote
bety Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='Asiaczek']Wczoraj siedziałam dosyc długo i segregowałam zdjęcia z Rzeszowia. Dzieki pomocy innych osób, na aparacie zapisanych było ponad 300 fotek. Dzisiaj miałam zamiar zabrac się do wysyłki i wstawiania. I co....? I PSIŃCO!!!! Podczas mojej nieobecności w duzym pokoju, koty zrzucily kartkę na podłoge a Słodyczki dokonały dalszych "cudów", bo.... kartka sie rozmnożyła:mad: Czas zacząć jeszcze raz segregowac zdjęcia.... ktos chetny do pomocy?;) pzdr.[/QUOTE] A nie lepiej jak zrzucisz zdjęcia z aparatu na kompa do osobnego folderu, to w nim zrobić podfoldery podpisane odpowiednio (albo rasami, albo imionami osób dla kogo fotki przeznaczasz itp.) i do nich poprzerzucać/posegregować zdjęcia. Szybciej jest niż notowanie numerów zdjęć na kartce. Pzdr Quote
Ciapkowa. Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Asiaczku zwierzaki chciały tylko Ci pomóc, hihih :lol: Ale na Słodyczki nie jest tak łatwo się gniewać, prawda? :D Quote
Asiaczek Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='Alicja']no jak to przecież masz do pomocy koty i słodyczki ;)[/QUOTE] Prawda, zapomnialam...;) [quote name='bety']A nie lepiej jak zrzucisz zdjęcia z aparatu na kompa do osobnego folderu, to w nim zrobić podfoldery podpisane odpowiednio (albo rasami, albo imionami osób dla kogo fotki przeznaczasz itp.) i do nich poprzerzucać/posegregować zdjęcia. Szybciej jest niż notowanie numerów zdjęć na kartce. Pzdr[/QUOTE] Mnie jest tak i łatwiej i szybciej. Ja mam taki sposób:) [quote name='Ciapkowa.']Asiaczku zwierzaki chciały tylko Ci pomóc, hihih :lol: Ale na Słodyczki nie jest tak łatwo się gniewać, prawda? :D[/QUOTE] j, prawda:) pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 No i po feriach :( Miłego wtorku :) Quote
Asiaczek Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='Ciapkowa.']No i po feriach :( Miłego wtorku :)[/QUOTE] Jak dla mnie - wtorek jest mily:) Zaraz napiszę, dlaczego:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Dzisiaj z poczty odebralam taki oto prezent:) [IMG]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/RotationofZmianarozmiaruSerek-INTCH.jpg[/IMG] A oto moje Intery: 1. Pulcinella TARANTELLA 2. FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI 3. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI 4. JUMA MONGO Asiaczek FCI 5. JAZZY BOY Asiaczek FCI 6. JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI 7. LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI 8. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI 9. Abotere's ADUNBI 10. Abotere's WAHZIRI 11. Kanibaru FROMAJE FRAIS chyba nikogo nie opuściłam... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 (edited) [quote name='gosiaja']jedna ze słodyczek znalazła dom ??[/QUOTE] O, a skąd wiesz...? Jeżeli wsio dobrze pójdzie (tfu, tfu, tfu...), to w najbliższa niedzielę Miodzik jedzie do nowego domku. W W-wie:) pzdr. Edited February 14, 2012 by Asiaczek literówka Quote
Recommended Posts