A&L Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Po raz kolejny gratuluję :) Miałam być na wystawie w Łodzi, ale wyjeżdżam do Warszawy i sobie nie pooglądam psiaków :/ Quote
Asiaczek Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Nigdzie tak często nie gratuluję jak tu :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Szkoda, że o wystawie w Chorzowie przypomniałam sobie jak już było po, bo bym Wam poszła pokibicować na żywo. Ale może Katowice w przyszłym roku? ;)[/FONT][/QUOTE] Katowic nie wykluczam:) [quote name='Kisses']Jeszcze raz gratulacje i dziękuję za, jak zwykle, mile spędzony czas! :loveu:[/QUOTE] My tez dziękujemy za miłe rozmowy i fachową pomoc:) [quote name='unikatowydiament']Gratulacje :)[/QUOTE] Dziękować! Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 A co tu tak cicho? czyżby przygotowania przed klubówką? No to trzymam kciuki :) Quote
Alicja Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Asiu , to do Ciebie niepodobne ..taka cisza Quote
Asiaczek Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Oj, miałam trochę dodatkowej pracy, pokomplikowały mi się trochę sprawy krycia itp. I tak to wygląda... Nie mam czasu na DGm, dodatkowo jutro Klubowa... Pzdr. Quote
Alicja Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 [quote name='Asiaczek']Oj, miałam trochę dodatkowej pracy, pokomplikowały mi się trochę sprawy krycia itp. I tak to wygląda... Nie mam czasu na DGm, dodatkowo jutro Klubowa... Pzdr.[/QUOTE] ale My tu czuwamy i :kciuki: Quote
taxelina Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 My tutaj jestesmy i czekamy cierpliwie na Ciebie! :loveu: Quote
Karro Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Będziecie może na wystawie we wrocku? Bo mam zamiar się pojawić jako widz :D Quote
Korenia Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [quote name='understandme']Będziecie może na wystawie we wrocku? Bo mam zamiar się pojawić jako widz :D[/QUOTE] Asi nie ma :( ale będzie Buszki (Asiaczkowe panienki ma:)). Quote
Buszki Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 We Wrocławiu będzie jedna Asiaczkowa panienka ;). Quote
Mudik Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [quote name='FredziaFredzia']I jak po klubówce?[/QUOTE] Znów nakosili, wiem tylko,że w Weteranach pierwsi i jeszcze gdzieś drudzy, pełno pucharków Asia wywiozła, ale nie ogarniałam tego, tylko co i rusz słyszałam od mojego męża : Asia pierwsza, Asia druga itp. Jak Asiaczek odpocznie to się sama pochwali. Quote
Czarna_Owieczka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Czekamy na wieści Aisaczkowe, oby jak najlepsze :multi: Quote
Korenia Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ja widziałam na fejsie :P jest czego gratulowac :loveu: GRATULACJE!!! :) Quote
Buszki Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ja nie widziałam,ale zaufam Korenii ;). GRATULACJE!!! Quote
taxelina Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='Korenia']Ja widziałam na fejsie :P jest czego gratulowac :loveu: GRATULACJE!!! :)[/QUOTE] To musze tam zaraz wejsc :D Quote
kaskaSz Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 A nieposiadających FB nikt nie oświeci? :( W każdym bądź razie pewnie sukcesy są duże, więc gratuluję! Quote
FredziaFredzia Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Asiaczku nie zaniedbuj dogo! Quote
Recommended Posts