Cienka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 A ja nie spędzę sylwestra ani z Jedynką ani z Dwójką ani nawet z Polsatem bo nie mam w domu TV. Quote
Asiaczek Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 [quote name='Paula&Goofi']Dobry Wieczór! ;) Przesyłam ogromne gratulacje z powodu narodzin ślicznego miotu! :loveu::loveu: Najbardziej urzekła mnie ROMANTIC SMILE :loveu::loveu: Oby zdrowo rosły i oczywiście mizianka dla obojga rodziców :eviltong: A tak po za tym, to Wszystkiego Najlepszego w nadchodzącym 2011 roku :) Wiele osiągnięć wystawowych i pociechy z psiaków, oraz dużo, dużo zdrówka i spełnienia najskrytszych marzeń!!! :BIG::BIG::BIG: Pozdrawiam, Paula.[/QUOTE] Paula! Nawet nie wiesz, jak się cieszę, że o nas pamiętasz:) Dziękujemy i eż przesyłamy same pozytywne myśle dla Ciebie:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 [quote name='Cienka']A ja nie spędzę sylwestra ani z Jedynką ani z Dwójką ani nawet z Polsatem bo nie mam w domu TV.[/QUOTE] A przez Internet nie możesz się połączyć...? Jak masz dobry dzień, sampan pod ręką, to wystarczy do dobrej zabawy:) Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='Cienka']A ja nie spędzę sylwestra ani z Jedynką ani z Dwójką ani nawet z Polsatem bo nie mam w domu TV.[/QUOTE] zawsze w momencie desperacji można postawić na sylwester z radiem :razz: chociaż wydaje mi się, że lepszą opcją jest obejrzenie jakiś dobrych filmów ;) Quote
Asiaczek Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 [quote name='Czarna_Owieczka']zawsze w momencie desperacji można postawić na sylwester z radiem :razz: chociaż wydaje mi się, że lepszą opcją jest obejrzenie jakiś dobrych filmów ;)[/QUOTE] Hahaha, Sylwester z radiem... no nie;) Pzdr. Quote
jenis Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Szczęśliwego nowego roku 2011 .wszystkiego dobrego duzoz drowia i spełnienia marzeń:) Quote
Asiaczek Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Ooooo, jenis! Już z życzeniami...? Podejrzewasz, że jutro nie będziesz miała czasu?:) Pzdr. Quote
Kisses Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Asiaczku, nie chcesz spędzić sylwestra z Krzysiem Ibiszem? :diabloti: A u mnie się szykują babeczki jutro, standardowo - z kawałkami czekolady i na spróbowanie czekoladowe :) Quote
Asiaczek Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Krzysio Ibisz - nie mój typ... A wiesz, że zamiast piec jutro ciasto, chyba zrobię babeczki, bo mam jeszcze jedno opakowanie:) Dzięki za dobry pomysł! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Przeklejam taką przypowieść z innego wątku:) Pewnego Bożego Narodzenia, bardzo dawno temu, Święty Mikołaj przygotowywał się do swojej corocznej podroży. Jednak wszędzie piętrzyły się problemy... Czterech z jego elfów zachorowało, a zastępcy nie produkowali zabawek tak szybko jak elfy, więc Mikołaj zaczął podejrzewać, ze może nie zdążyć... Następnie pani Mikołajowa oświadczyła mu, ze jej Mama ma zamiar wkrótce ich odwiedzić, co bardzo zdenerwowało Mikołaja. Na domiar złego, kiedy poszedł zaprzęgać renifery, okazało się, że trzy z nich są w zaawansowanej ciąży, a dwa inne przeskoczyły przez płot i zwiały Bóg jeden wie dokąd. Mikołaj zdenerwował się jeszcze bardziej ... Kiedy zaczął pakować sanie, jedna z płóz złamała się. Worek runął na ziemię, a zabawki rozsypały się dookoła. Wkurzony Mikołaj postanowił wrócić do domu na kawę i szklaneczkę whisky. Kiedy jednak otworzył barek, okazało się, ze elfy ukryły cały alkohol i nic nie było do wypicia... Roztrzęsiony Mikołaj upuścił dzbanek do kawy, który roztrzaskał się na kawałeczki na podłodze w kuchni. Poszedł wiec po szczotkę, ale okazało się, ze myszy zjadły włosie, z którego była zrobiona... I właśnie wtedy zadzwonił dzwonek do drzwi... Mikołaj poszedł otworzyć. Za drzwiami stał mały aniołek z piękną, wielką choinką. Aniołek radośnie zawołał: - Wesołych Świąt, Mikołaju! Czyż nie piękny mamy dziś dzień? Przyniosłem dla Ciebie choinkę. Prawda, że jest wspaniała? Gdzie chciałbyś, żebym ją wsadził? .... I stąd wzięła się tradycja aniołka na czubku choinki.... Pzdr. Quote
Alicja Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='Asiaczek']Przeklejam taką przypowieść z innego wątku:) Pewnego Bożego Narodzenia, bardzo dawno temu, Święty Mikołaj przygotowywał się do swojej corocznej podroży. Jednak wszędzie piętrzyły się problemy... Czterech z jego elfów zachorowało, a zastępcy nie produkowali zabawek tak szybko jak elfy, więc Mikołaj zaczął podejrzewać, ze może nie zdążyć... Następnie pani Mikołajowa oświadczyła mu, ze jej Mama ma zamiar wkrótce ich odwiedzić, co bardzo zdenerwowało Mikołaja. Na domiar złego, kiedy poszedł zaprzęgać renifery, okazało się, że trzy z nich są w zaawansowanej ciąży, a dwa inne przeskoczyły przez płot i zwiały Bóg jeden wie dokąd. Mikołaj zdenerwował się jeszcze bardziej ... Kiedy zaczął pakować sanie, jedna z płóz złamała się. Worek runął na ziemię, a zabawki rozsypały się dookoła. Wkurzony Mikołaj postanowił wrócić do domu na kawę i szklaneczkę whisky. Kiedy jednak otworzył barek, okazało się, ze elfy ukryły cały alkohol i nic nie było do wypicia... Roztrzęsiony Mikołaj upuścił dzbanek do kawy, który roztrzaskał się na kawałeczki na podłodze w kuchni. Poszedł wiec po szczotkę, ale okazało się, ze myszy zjadły włosie, z którego była zrobiona... I właśnie wtedy zadzwonił dzwonek do drzwi... Mikołaj poszedł otworzyć. Za drzwiami stał mały aniołek z piękną, wielką choinką. Aniołek radośnie zawołał: - Wesołych Świąt, Mikołaju! Czyż nie piękny mamy dziś dzień? Przyniosłem dla Ciebie choinkę. Prawda, że jest wspaniała? Gdzie chciałbyś, żebym ją wsadził? .... I stąd wzięła się tradycja aniołka na czubku choinki.... Pzdr.[/QUOTE] :lol::lol::lol: Quote
Zuza i Noddy Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='Kisses']Asiaczku, nie chcesz spędzić sylwestra z Krzysiem Ibiszem? :diabloti: A u mnie się szykują babeczki jutro, standardowo - z kawałkami czekolady i na spróbowanie czekoladowe :)[/QUOTE] A ja jutro robię Kopiec Kreta Dr. Oetkera, a siostra karpatkę z Delecty. Quote
DuDziaczek Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Mi już mamusia piekna roladę upichciła :eviltong::loveu: Quote
Kisses Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Tekst genialny :D Karpatka z Delecty - mniam! Narobiłaś mi smaka, Zuza... Quote
Korenia Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']A ja jutro robię Kopiec Kreta Dr. Oetkera, a siostra karpatkę z Delecty.[/QUOTE] Ale na łatwiznę idziecie :P Quote
Zuza i Noddy Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='Korenia']Ale na łatwiznę idziecie :P[/QUOTE] Oj tam oj tam, jak mi chęci i czasu starczy to może jeszcze coś upichce. Chociaż do poniedziałku powinnam jeszcze 50 zadań z chemii zrobić, ale jakoś nie mogę się do nich zabrać. Quote
Korenia Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']Oj tam oj tam, jak mi chęci i czasu starczy to może jeszcze coś upichce. Chociaż do poniedziałku powinnam jeszcze 50 zadań z chemii zrobić, ale jakoś nie mogę się do nich zabrać.[/QUOTE] Pocieszę Cię, że ja zaraz po świętach mam koła z: biochemii, inżynierii chemicznej i chemii fizycznej :) Mogę się z chęcią zamienić :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 hahaha, genialne opowiadanie o choince :lol: Quote
Zuza i Noddy Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Korenia']Pocieszę Cię, że ja zaraz po świętach mam koła z: biochemii, inżynierii chemicznej i chemii fizycznej :) Mogę się z chęcią zamienić :evil_lol:[/QUOTE] Ja się wole do tego tak nie spieszyć na razie, także dziękuje za propozycje ;) Quote
Asiaczek Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']A ja jutro robię Kopiec Kreta Dr. Oetkera, a siostra karpatkę z Delecty.[/QUOTE] Z takich kupnych wynalazków, to ja jedynie jadłam i robie te babeczki z kawałkami czekolady. Innych nie ruszam. [quote name='DuDziaczek']Mi już mamusia piekna roladę upichciła :eviltong::loveu:[/QUOTE] A z czym ta rolada? Jabłkowa, makowa czy jeszcze jakaś inna? [quote name='Zuza i Noddy']Oj tam oj tam, jak mi chęci i czasu starczy to może jeszcze coś upichce. Chociaż do poniedziałku powinnam jeszcze 50 zadań z chemii zrobić, ale jakoś nie mogę się do nich zabrać.[/QUOTE] Ble... Wierzę, że do poniedziałku zdążysz:)( [quote name='Korenia']Pocieszę Cię, że ja zaraz po świętach mam koła z: biochemii, inżynierii chemicznej i chemii fizycznej :) Mogę się z chęcią zamienić :evil_lol:[/QUOTE] Rany, jak to brzmi... Pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Hahahahah, świetne to opowiadanie ... magia świąt :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :lol:[/FONT] Quote
Zuza i Noddy Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Asiaczek']Z takich kupnych wynalazków, to ja jedynie jadłam i robie te babeczki z kawałkami czekolady. Innych nie ruszam. Ble... Wierzę, że do poniedziałku zdążysz:)( Pzdr.[/QUOTE] To ja polecam Kopiec Kreta, jest przepyszny. A zadania nie takie blee, tylko zabrać się do nich nie mogę, ale powinnam dać radę. Quote
Asiaczek Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Hahahahah, świetne to opowiadanie ... magia świąt :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :lol:[/FONT][/QUOTE] Najlepszego i dla Was:) [quote name='Zuza i Noddy']To ja polecam Kopiec Kreta, jest przepyszny. A zadania nie takie blee, tylko zabrać się do nich nie mogę, ale powinnam dać radę.[/QUOTE] Może kiedys spróbuję. Na razie mam tyle fajnych przepisów, któe wiem na 100 %, że sa super, że nawet nie chce mi się próbowac nowych. Ale może kiedys się zdecyduję... Pzdr. Quote
Cienka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Asiaczek']A przez Internet nie możesz się połączyć...? Jak masz dobry dzień, sampan pod ręką, to wystarczy do dobrej zabawy:) Pzdr.[/QUOTE] No z tym humorem to licho się robi [B]tomecki[/B] załapał doła jak zwykle na sylwka(on strasznie sylwka nie lubi) Ja to za pewne jakieś pudełko stworze i będę obserwować psiaki to ich pierwszy sylwek (w tamtym roku to za pewne o tej porze jeszcze mało co do nich docierało) Ja mam tylko jedno postanowienie noworoczne(jak co roku) nie mieć postanowień noworocznych i to się sprawdza:cool3: [quote name='Czarna_Owieczka']zawsze w momencie desperacji można postawić na sylwester z radiem :razz: chociaż wydaje mi się, że lepszą opcją jest obejrzenie jakiś dobrych filmów ;)[/QUOTE] No właśnie mieliśmy sobie dziś film wypożyczyć ale wszystkie sprawy wczoraj załatwiliśmy więc chyba nitki z tego, bo nie chce się nam ruszać ze wsi Apropos pichcenia to ja zrobię dziś deser z ciasteczek amaretti i amaretto pycha:eviltong: Quote
Recommended Posts