taxelina Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 A co ze zdjeciami zimowych basenji dla mnie? :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Na razie nie ma i chyba nie będzie. Brakuje mi trzeciej pary rak na spacerach;) Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Są jeszcze zęby, czasami się przydają ;) Quote
DuDziaczek Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='jamnicze']Są jeszcze zęby, czasami się przydają ;)[/QUOTE] hm... skoro tak o zębach sie temat nawinął... [url]http://www.gadu-gadu.pl/5324925464732510740[/url] ja padłam..:cool3::cool3: Quote
Asiaczek Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 [quote name='jamnicze']Są jeszcze zęby, czasami się przydają ;)[/QUOTE] Kurczę, ale ja nie umiem robic fotek zębami... [quote name='DuDziaczek']hm... skoro tak o zębach sie temat nawinął... [url]http://www.gadu-gadu.pl/5324925464732510740[/url] ja padłam..:cool3::cool3:[/QUOTE] Hahaha, ciekawe, co z wężem... Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Hi hi, ale można zębami przytrzymać smycz, tylko uważaj na koty w okolicy, bo można zostać bez zębów (i basenji ;)) Quote
Asiaczek Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 [quote name='jamnicze']Hi hi, ale można zębami przytrzymać smycz, tylko uważaj na koty w okolicy, bo można zostać bez zębów (i basenji ;))[/QUOTE] Coś Ty! Ja nigdy w zyciu nie wezmę smyczy do ust - uzywam Flexie, nie zmieści się...;) Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Kochana nie takie rzeczy się robiło :diabloti: Ale fakt, fleksi częściej wkładam między uda :evil_lol: Quote
Cienka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Ja po pół roku mikrobiologi na studiach zupełnie inaczej postrzegam świat :diabloti: i także smyczy bym nie włożyła do ust. Zresztą jeszcze mam prawie wszystkie własne zęby i mogą mi się przydać np. na teką akcje z wężem:cool3: Quote
taxelina Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 ja sie nie dziwie przeciez Sajdunia to agresor z zebami :razz: dlatego jamnicze sie dolaczyla :razz: Quote
Asiaczek Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Ja Flexie teżmiędzy uda, jeżeli już... Pzdr. Quote
Alicja Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Po tego pierożka co bedziesz robić na święta ;) Ja dawałam przepis na rogaliki Bigoskowej :) Quote
Asiaczek Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Ja mam robic pierożki na święta...? Raczej nie zrobię... Pzdr. Quote
Alicja Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='Asiaczek']Ja mam robic pierożki na święta...? Raczej nie zrobię... Pzdr.[/QUOTE] no cóż ...wstawię fote z moimi na wirtualne spotkanko ;) Quote
Asiaczek Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 OK, to będzie jedna z tych 12 potraw:) Pzdr. Quote
Patisa Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Witaj Asiaczku, Strażniczko galeryjnego ruchu! :D Korzystając z chwili wolnego - ponadrabiam sobie zaległości u Ciebie ;) Quote
gosiaja Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='Asiaczek']Oj, dla nas to baaaardzo smutna nowina... A Tobie odpowiadaja takie godziny pracy? Czy po prostu nie masz wyjścia...? Pzdr.[/QUOTE] nie mam wyboru a chłopaki jak mam na popołudnie to nie wiedzą co się dzieje co do smyczy to ja sobie w psie zapinam i idę Quote
kaskaSz Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Moja druga para rąk to też uda :P A co do flexi p.Asiu to jeszcze używa Pani tej co kiedyś, kiedyś ode mnie odkupiła czy już 'po niej'? Quote
Asiaczek Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 [quote name='Patisa']Witaj Asiaczku, Strażniczko galeryjnego ruchu! :D Korzystając z chwili wolnego - ponadrabiam sobie zaległości u Ciebie ;)[/QUOTE] [quote name='kaskaSz']Moja druga para rąk to też uda :P A co do flexi p.Asiu to jeszcze używa Pani tej co kiedyś, kiedyś ode mnie odkupiła czy już 'po niej'?[/QUOTE] Nie potrafią odpowiedziec na to pytanie; po prostu nie pamiętam, która jest ta Twoja...;) [quote name='gosiaja']nie mam wyboru a chłopaki jak mam na popołudnie to nie wiedzą co się dzieje co do smyczy [B]to ja sobie w psie zapinam i idę[/B][/QUOTE] nie rozumiem... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Skończyła się akcja karmienia psów ze schronisk z "szerlokiem", ale jest następna! Może ktoś zechce powiesić swoją lampkę na choince...? [SIZE=4][COLOR=lime][B]Dziewczyny zapalcie świeczkę na choince:[/B][/COLOR][/SIZE] [URL]http://www.naszachoinka.pl/[/URL] każda świeczka to 1 zł przekazywane na zwierzęta w schronisku w Ostrowii Mazowieckiej (i oczywiście rozsyłajcie stronkę po znajomych) Pzdr. Quote
C&B Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='Asiaczek']Skończyła się akcja karmienia psów ze schronisk z "szerlokiem", ale jest następna! Może ktoś zechce powiesić swoją lampkę na choince...? [SIZE=4][COLOR=lime][B]Dziewczyny zapalcie świeczkę na choince:[/B][/COLOR][/SIZE] [URL]http://www.naszachoinka.pl/[/URL] każda świeczka to 1 zł przekazywane na zwierzęta w schronisku w Ostrowii Mazowieckiej (i oczywiście rozsyłajcie stronkę po znajomych) Pzdr.[/QUOTE] Też zachęcam do zapalenia światełka. Z tego schroniska mam Pradę. Schronisko potrzebuje pieniędzy, żeby zapewnić jedzenie i ciepło psiakom, a jest tam ich pełno... :-( Quote
Asiaczek Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 [quote name='C&B']Też zachęcam do zapalenia światełka. Z tego schroniska mam Pradę. Schronisko potrzebuje pieniędzy, żeby zapewnić jedzenie i ciepło psiakom, a jest tam ich pełno... :-([/QUOTE] ...ale o jedną suczkę mają mniej:) Prada jest juz z Wami:)! Pzdr. Quote
taxelina Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 wpisalam nick i dalam enter - to tak sie robi? Quote
Asiaczek Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 [quote name='deer_1987']wpisalam nick i dalam enter - to tak sie robi?[/QUOTE]Najpierw nick i enter. Potem chyba nick i adres mailowy. I ma przyjśc potwierdzenie na maila z linkiem potwierdzającym. Bez kliknięcia w ten link lampki nie będzie...:( Pzdr. Quote
przeszlus Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 A to trzeba się rejstrować zeby te lampki zapalić ? Quote
Recommended Posts