Zuza i Noddy Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Śliczne foteczki Serka, Whazirka i Hipci ;) Gratulacje dzieciaczków Gusiowych, cudne kluseczki :multi: Ja cały czas z niecierpliwością wyczekuje na te Żelkowo-Dojowe :loveu: Quote
Dojo Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Hahaha, the photos are sooooo wonderful, I still have to laugh about crazy little Serek and how he's playing with the others.....soooooooooo cute :loveu: When I look at the photos it just feel's like I am sitting in your living room in between the dogs and watch them play. Absolutly great!!! :multi: Quote
Asiaczek Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']Śliczne foteczki Serka, Whazirka i Hipci ;) Gratulacje dzieciaczków Gusiowych, cudne kluseczki :multi: Ja cały czas z niecierpliwością wyczekuje na te Żelkowo-Dojowe :loveu:[/quote] No jeszcze miesiąc czekania... [quote name='Dojo']Hahaha, the photos are sooooo wonderful, I still have to laugh about crazy little Serek and how he's playing with the others.....soooooooooo cute :loveu: When I look at the photos it just feel's like I am sitting in your living room in between the dogs and watch them play. Absolutly great!!! :multi:[/quote] Katrin, welcome! [quote name='Tengusia'][CENTER]Helllo :hand:[/CENTER] [/quote] Hi, Tengusia! Are you OK, I think?:lol: Pzdr. Quote
Tengusia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Asiaczek'] Hi, Tengusia! Are you OK, I think?:lol: Pzdr.[/QUOTE] Yes, I'm OK :loveu: Quote
dzasta Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [url]http://img237.imageshack.us/img237/7840/resizeofimg4100.jpg[/url] Ehh te wspólne spanko zawsze mnie rozczula :) A tutaj Sercio ma minkę jak kotek ze Shreka :) [url]http://img94.imageshack.us/img94/7273/resizeofimg4101jpga.jpg[/url] Sercio jest przepiękny i przesłodki :) Quote
hanacek Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [B][COLOR=DarkRed][SIZE=2]Pisze poznowa - bo wiadomosc tu nie je.:shake: Asia jeszcze gratuluje wynikam z WW-super:multi::multi::multi: A pochwalic i pocelowac SERKA - :loveu::loveu::loveu: [/SIZE][/COLOR][/B] Quote
Agasia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Asiaczku! Serek jest prze-prze-prze cudowny!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zielona Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='jamnicze']Gratulacje dla tatuśka Gusia :loveu: Zielona a mogłabyś wstawić też staweczkę w dziale wystaw basenji :p?[/quote] Nie dam rady.Od wczoraj zaczął się u mnie poród ale pierwszy szczeniak urodził się dopiero o 8 rano.Ostatni (tak myślę) o 16_50.Jestem skonana,nie było lekko.Jest 7 sztuk 6 dziewczynek i jeden chłopczyk(byczek). Na razie spokój. Serek jest prześliczny.Będzie miał chłopak wzięcie. A Ty Asiu po raz kolejny zostałaś "babcią" haha.Gratuluję. Quote
jamnicze Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Asiaczek'][B]jamnicze[/B] - możesz sama przekopiować i wstawić. Pzdr.[/quote] No to już wstawiłam :lol: [quote name='zielona']Nie dam rady.Od wczoraj zaczął się u mnie poród ale pierwszy szczeniak urodził się dopiero o 8 rano.Ostatni (tak myślę) o 16_50.Jestem skonana,nie było lekko.Jest 7 sztuk 6 dziewczynek i jeden chłopczyk(byczek). Na razie spokój. Serek jest prześliczny.Będzie miał chłopak wzięcie. A Ty Asiu po raz kolejny zostałaś "babcią" haha.Gratuluję.[/quote] To opiekuj się maleństwami, a swoja drogą kiedy sama założysz galerię? :razz: Chcę zobaczyć małe białe, kudłate, polskie kluseczki :loveu: Za pozwoleniem Asi założyłam już wątek i przekopiowałam, to co tu wstawiłaś :) Quote
Matagi Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [url=http://img384.imageshack.us/i/resizeofimg4103.jpg/]Imageshack - resizeofimg4103[/url] Mały,słodki,chytry Aborygen!:loveu: Quote
pati Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Asia OGROMNE gratulacje za wyniki w Bratysławie!!! choc juz w sumie powinny nam sie znudzic te wasze ciągłe sukcesy :evil_lol: ja do warszawy wrociłam dopiero dziś a tu takie super wiesci u Was. To ja też sie pochwale. Na naszej pierwszej tak dużej wystawie mój maluch zdobywa res.CAC na 7 zgłoszonych psów w klasie. Ach jaka jestem szczęsliwa. Quote
NATKA Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [URL="http://img203.imageshack.us/i/resizeofimg4105.jpg/"]Imageshack - resizeofimg4105[/URL] :loveu::loveu::loveu: Quote
Elitesse Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ciasto wyszlo pyszne :loveu::loveu: i juz polowy nie ma :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='Tengusia']Yes, I'm OK :loveu:[/quote] Ciesze się bardzo, bo tak właśnie powinno byc!:lol: [quote name='dzasta'][URL]http://img237.imageshack.us/img237/7840/resizeofimg4100.jpg[/URL] Ehh te wspólne spanko zawsze mnie rozczula :) A tutaj Sercio ma minkę jak kotek ze Shreka :) [URL]http://img94.imageshack.us/img94/7273/resizeofimg4101jpga.jpg[/URL] Sercio jest przepiękny i przesłodki :)[/quote] Serek = Kotek ze Shreka! :lol: Racja!!! [quote name='hanacek'][B][COLOR=DarkRed][SIZE=2]Pisze poznowa - bo wiadomosc tu nie je.:shake: Asia jeszcze gratuluje wynikam z WW-super:multi::multi::multi: A pochwalic i pocelowac SERKA - :loveu::loveu::loveu: [/SIZE][/COLOR][/B][/quote] Witaj Hanacku, dziękujemy! [quote name='Agasia']Asiaczku! Serek jest prze-prze-prze cudowny!! :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Kiedy wpadniesz pomiziać Serka? [quote name='zielona']Nie dam rady.Od wczoraj zaczął się u mnie poród ale pierwszy szczeniak urodził się dopiero o 8 rano.Ostatni (tak myślę) o 16_50.Jestem skonana,nie było lekko.Jest 7 sztuk 6 dziewczynek i jeden chłopczyk(byczek). Na razie spokój. Serek jest prześliczny.Będzie miał chłopak wzięcie. A Ty Asiu po raz kolejny zostałaś "babcią" haha.Gratuluję.[/quote] Brawo, gratulacje dla Mamci, Tatusia i Akuszerki! Takie rozłożenie płciowe chciałaś? [quote name='Matagi'][URL="http://img384.imageshack.us/i/resizeofimg4103.jpg/"]Imageshack - resizeofimg4103[/URL] Mały,słodki,chytry Aborygen!:loveu:[/quote] Jak zwykle trafiłaś z sedno!:evil_lol: [quote name='pati']Asia OGROMNE gratulacje za wyniki w Bratysławie!!! choc juz w sumie powinny nam sie znudzic te wasze ciągłe sukcesy :evil_lol: ja do warszawy wrociłam dopiero dziś a tu takie super wiesci u Was. To ja też sie pochwale. Na naszej pierwszej tak dużej wystawie mój maluch zdobywa res.CAC na 7 zgłoszonych psów w klasie. Ach jaka jestem szczęsliwa.[/quote] Maluch = Tamisia czy Bimek? ale chyba Tamisia, prawda? Gratuluję!:multi: [quote name='NATKA'][URL="http://img203.imageshack.us/i/resizeofimg4105.jpg/"]Imageshack - resizeofimg4105[/URL] :loveu::loveu::loveu:[/quote] Hahaha, Wujek Wahzirek już się przyzwyczaił do takiego spania "wespół-w zespół"... Choć na początku nie był zadowolony... [quote name='Elitesse']ciasto wyszlo pyszne :loveu::loveu: i juz polowy nie ma :evil_lol:[/quote] Ha, wiedziałam, że będzie dobre! [quote name='deer_1987']Milego dnia Asiaczki![/quote] I wzajemnie, wzajemnie! Na dzisiaj mam bojowe zadanie - zajrzeć do Was i choc troszkę ponadrabiać...:lol: Pzdr. Quote
NATKA Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Witanko ;) [SIZE=1]brry ale dzisiaj zimno :shake:[/SIZE] Quote
taxelina Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Asiaczek'] Na dzisiaj mam bojowe zadanie - zajrzeć do Was i choc troszkę ponadrabiać...:lol: [/quote] Wszystko przyjdzie z czasem spokojnie ;) my bedziemy zawsze i foty od 1 do 1000 sa dlugo :D potem od 1001 nie da sie wiec musze od 1 znow dawac Quote
Daja_ Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 wchodzę po tygodniu nie obecności,i co widzę ? Sereczka :loveu: Mniam Mniam ! Quote
Asiaczek Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='NATKA']Witanko ;) [SIZE=1]brry ale dzisiaj zimno :shake:[/SIZE][/quote] U nas tez zimnica. Jakoś tak pachnie... śniegiem... albo tylko ja mam takie wrażenie... [quote name='deer_1987']Wszystko przyjdzie z czasem spokojnie ;) my bedziemy zawsze i foty od 1 do 1000 sa dlugo :D potem od 1001 nie da sie wiec musze od 1 znow dawac[/quote] Muszę dzisiaj, bo jutro będa następne strony do nadrabiania... [quote name='Daja_']wchodzę po tygodniu nie obecności,i co widzę ? Sereczka :loveu: Mniam Mniam ![/quote] Może dzisiaj uda mi się wstawić jakieś następne fotki Serka... Pzdr. Quote
taxelina Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Asiaczek']U nas tez zimnica. Jakoś tak pachnie... śniegiem... albo tylko ja mam takie wrażenie... Muszę dzisiaj, bo jutro będa następne strony do nadrabiania... Może dzisiaj uda mi się wstawić jakieś następne fotki Serka... Pzdr.[/quote] ja wstawilam u nas wlasnie foty jak dzisiaj mamy, zimno ale troche slonca ;) czekam na foty Serka! Quote
Mudik Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Witaj Asiu! Ja wreszcie przebrnęłam przez zaległosci na dogo, gratulacje Bratysławy i nowego nabytku:multi::multi: Będzie miał chłopak powodzenie u dziewczyn baskowych przesłodki jest:loveu::loveu: Byliśmy też pozwiedzać Wiedeń i Budapeszt, nie obyło się bez przygód, więc będzie co wspominać, mam mnóstwo fotek tylko zacząć je obrabiać muszę, najpierw te z ringu mudików a potem resztę , wiec będzie co oglądać. Quote
Asiaczek Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='deer_1987']ja wstawilam u nas wlasnie foty jak dzisiaj mamy, zimno ale troche slonca ;) czekam na foty Serka![/quote] Postaram się wieczorkiem. [quote name='agnethka']właśnie zjadam Serek :cool3:[/quote] Smaczny był, prawda? [quote name='Mudik']Witaj Asiu! Ja wreszcie przebrnęłam przez zaległosci na dogo, gratulacje Bratysławy i nowego nabytku:multi::multi: Będzie miał chłopak powodzenie u dziewczyn baskowych przesłodki jest:loveu::loveu: Byliśmy też pozwiedzać Wiedeń i Budapeszt, nie obyło się bez przygód, więc będzie co wspominać, mam mnóstwo fotek tylko zacząć je obrabiać muszę, najpierw te z ringu mudików a potem resztę , wiec będzie co oglądać.[/quote] Wiem, wiem. Byłam u Was i teraz spokojnie czekamy na fotki wyjazdowe... Pzdr. Quote
Recommended Posts