Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Przypominam o klikaniu a puste psie brzuszki i ludzkie też. I pamiętajcie, że można dziennie oddać nawet 2 kliknięcia: 1 - z przeglądarki Mozilla, drugie - z przeglądarki IE. To ważne:)

[COLOR=red][B][URL="http://www.szerlok.pl"]www.szerlok.pl[/URL][/B][/COLOR]
[B][COLOR=red][URL="http://www.pustamiska.pl"]www.pustamiska.pl[/URL][/COLOR][/B]

[COLOR=purple][B][URL="http://www.pajacyk.pl"]www.pajacyk.pl[/URL][/B][/COLOR]
[B][COLOR=purple][URL="http://www.polskieserce.pl"]www.polskieserce.pl[/URL][/COLOR][/B]

Dzięki m.in. naszemu klikaniu "Stówie" brakuje juz tylko 7 % do pełnej miski:)

Pzdr.[/QUOTE]

My walimy nawet z czterech:diabloti: dodatkowo jeszcze z opery i google chrome więc proponuje sznownemu gremium o doinstalowanie reszty przeglądarek. Dodatkowo Tomecki proponuje przejście wszystkim na google chrome zamiast mozilli bo dużo szybciej działa internet:cool3:

Posted

[quote name='kaskaSz']Ja to już całkiem nie odgadnę jakie to psiaki- wiem tylko, że to basenji :D Jak dla mnie nie do odróżnienia, ale to chyba tak jest z innymi rasami niż tymi, którymi się interesujemy. Kiedyś na spacerze spotkałam panią z westem i szedł facet i się pytał czy byśmy rozpoznały swoje psy w stadzie westów. :D Dla niego nasze 2 były takie same, a dla mnie kompletnie różne.
Pozdrawiam.[/QUOTE]
Zgadzam się. Dla nas, nasze sy sa tak różne, a dla innych = nie do odróżnienia:)

[quote name='Iza.']A ja myśle ze to Juma i Serek;)[/QUOTE]
BINGO!!!!!!

[quote name='Cienka']My walimy nawet z czterech:diabloti: dodatkowo jeszcze z opery i google chrome więc proponuje sznownemu gremium o doinstalowanie reszty przeglądarek. Dodatkowo Tomecki proponuje przejście wszystkim na google chrome zamiast mozilli bo dużo szybciej działa internet:cool3:[/QUOTE]
A możesz napisac - tak dla totalnego laika - jak to zainstalować? To coś, co się nazywa google chrome...?

[quote name='przeszlus']Melduję !!! jestem :diabloti: Jednak jestem :p[/QUOTE]
Witaj:) Jednak cieszę się, że jesteś z nami:)

Pzdr.

Posted

Usmiałam się z poniższego tekstu:)
[COLOR=#222222][FONT=Arial] [COLOR=#222222][FONT=Arial][COLOR=#111111][FONT=Arial][B]Porwanie samolotu w Moskwie:[/B][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#222222][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR]
Poniedziałek
Porwaliśmy samolot na lotnisku w Moskwie, pasażerowie jako zakładnicy.
Żądamy miliona dolarów i lotu do Meksyku.

Wtorek.
Czekamy na reakcję władz. Napiliśmy się z pilotami. Pasażerowie wyciągnęli
zapasy. Napiliśmy się z pasażerami. Piloci napili się z pasażerami.

Środa
Przyjechał mediator. Przywiózł wódkę. Napiliśmy się z mediatorem, pilotami i
pasażerami. Mediator prosił, żebyśmy wypuścili połowę pasażerów.
Wypuściliśmy, a co tam.

Czwartek
Pasażerowie wrocili z zapasami wodki. Balanga do rana. Wypuściliśmy drugą
połowę pasażerów i pilotów.

Piątek
Druga połowa pasażerów i piloci wrócili z gorzałą. Przyprowadzili masę
znajomych. Impreza do rana.

Sobota
Do samolotu wpadł specnaz. Z wódką. Balanga do poniedziałku.

Poniedziałek
Do samolotu pakują się coraz to nowi ludzie z gorzałą. Jest milicja, są
desantowcy, strażacy, nawet jacyś marynarze.

Wtorek
Nie mamy sił. Chcemy się poddać i uwolnić samolot. Specnaz się nie zgadza.
Do pilotów przyleciała na imprezę rodzina z Władywostoku. Z wódką.

Środa
Pertraktujemy. Pasażerowie zgadzają się nas wypuścić, jeśli załatwimy wódkę.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#222222][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#222222][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Izuuus']Cudaczki, bo są cudowni ;) I przy okazji szczuplaczki, bo niezłe figurki mają :cool3:[/QUOTE]
Hahaha, staram sie, aby moje baski były w kondycji:)

[quote name='Matusz'][B][COLOR="navy"]No widać to na zdjęciach już :))[/COLOR][/B][/QUOTE]
Jeżeli patrzysz na ostatnio wstawione fotki, to niestety, nie u mnie były robione;)

Pzdr.

Posted

Witam Asiaczki :p

Też się uśmiałam z tego porwania samolotu :)

Dla mnie moje yorki też są każda inna, stałych klientów salony rozpoznaję, ale z np. baskami pewnie miałabym problem ;) A niektórzy są tak zdolni, że jak idą 3 yorki + chi to myślą, że to wszystko ta sama rasa :evil_lol:

Posted

Alez nie ma sprawy:)
Uczciwie mówiąc, chciałabym mieszkac w takich apartamentach, jak Inga i Paulius... tego im zazdroszczę:) Cóż, nie jestem wolna od ludzkich uczuć;)

Pzdr.

Posted

Witam sie! Jakie plany na dzis? Ja do netto musze wyskoczyc po mieso, keso (taki odpowiednik bialego sera, bo bialego sera nie ma w Szwecji :( )i inne dodatki dla Niuni, na mail mi Owieczka pomaga z calym menu jak dogodzic Niuni i wspomoc organizm. Ale temu psu sie bedzie powodzic :razz:

Posted

[COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][COLOR=black]W linku opis i instrukcja nawet ja umiem zainstalować więc pewnie każy będzie w stanie:diabloti:[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://www.google.pl/chrome/?installdataindex=nosearch&hl=pl&brand=CHMA&utm_campaign=pl&utm_source=pl-ha-emea-pl-bk&utm_medium=ha[/url][/U][/FONT][/COLOR]

Posted

A tu link do opery z tej nie musicie kożystać na codzień (ja jej nie lubie bo muli strony) ale dla dobra pełnych misek można poświęcić te pare minut :razz:

[URL]http://przegladarki-internetowe.pl/download.php?view.1[/URL]

Posted

[quote name='Asiaczek']Nie żartuj: york i czi - to wg niektórych takie same psy...? Gdzie ci ludzie mają oczy, co?;)

pzdr.[/QUOTE]
Absolutnie nie żartuję, sama prawie padłam, jak usłyszałam to pierwszy raz.
A dla odmiany na spacerach z Gracją i małą jeszcze Ulą ludzie byli przekonani, że Ula to shih tzu :crazyeye:

Posted

[quote name='deer_1987']Witam sie! Jakie plany na dzis? Ja do netto musze wyskoczyc po mieso, keso (taki odpowiednik bialego sera, bo bialego sera nie ma w Szwecji :( )i inne dodatki dla Niuni, na mail mi Owieczka pomaga z calym menu jak dogodzic Niuni i wspomoc organizm. Ale temu psu sie bedzie powodzic :razz:[/QUOTE]
Plany trochę rozbiegane, ale na spokojnie...

[quote name='Cienka'][COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][COLOR=black]W linku opis i instrukcja nawet ja umiem zainstalować więc pewnie każy będzie w stanie:diabloti:[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://www.google.pl/chrome/?installdataindex=nosearch&hl=pl&brand=CHMA&utm_campaign=pl&utm_source=pl-ha-emea-pl-bk&utm_medium=ha[/url][/U][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Oj, Cienka, nie porównuj siebie np. do mnie. Ja to totalny laik, jezeli chodzi o komp., chociaz b. go lubię i nie boję się...;)

[quote name='Cienka']A tu link do opery z tej nie musicie kożystać na codzień (ja jej nie lubie bo muli strony) ale dla dobra pełnych misek można poświęcić te pare minut :razz:
[URL]http://przegladarki-internetowe.pl/download.php?view.1[/URL][/QUOTE]
Zgadzam się.
Sunia o imienu Stówa, o która tak dzielnie walczyła Czoko - JUZ NAKARMIONA!!!!!

[quote name='*kleo*']Absolutnie nie żartuję, sama prawie padłam, jak usłyszałam to pierwszy raz.
A dla odmiany na spacerach z Gracją i małą jeszcze Ulą ludzie byli przekonani, że Ula to shih tzu :crazyeye:[/QUOTE]
No to aby Cię rozśmieszyc jeszcze bardziej, to powiem, że moje baski spora ilośc osób (w tym kilka grup dresiarzy) nazwała Amstaffami:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Cienka'][COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][COLOR=black]W linku opis i instrukcja nawet ja umiem zainstalować więc pewnie każy będzie w stanie:diabloti:[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://www.google.pl/chrome/?installdataindex=nosearch&hl=pl&brand=CHMA&utm_campaign=pl&utm_source=pl-ha-emea-pl-bk&utm_medium=ha[/url][/U][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
No, niestety, jestem kretynem i nie umiem tego zrobic. Wyskakuja mi jakies dziwne komunikaty, ja ich nie rozumiem i odpuszczam. Po co mam się denerwowac z poniedziałku...?
Jak ktoś jest kretynem, to i kretynem pozostanie, chocby się nie wiem, jak starał...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']No, niestety, jestem kretynem i nie umiem tego zrobic. Wyskakuja mi jakies dziwne komunikaty, ja ich nie rozumiem i odpuszczam. Po co mam się denerwowac z poniedziałku...?
Jak ktoś jest kretynem, to i kretynem pozostanie, chocby się nie wiem, jak starał...
Pzdr.[/QUOTE]
Ja lubie Firefox :razz: tak wiec nie pomoge zeby to zainstalowac.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ej, nie bądź taki, nakarm i z drugiej przeglądarki, co?

pzdr.[/QUOTE]

[FONT=Comic Sans MS]Też z jednej karmiłam ale zaraz naprawię ten błąd.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[QUOTE]No to aby Cię rozśmieszyc jeszcze bardziej, to powiem, że moje baski spora ilośc osób (w tym kilka grup dresiarzy) nazwała Amstaffami:smile:

[/QUOTE]
[FONT=Comic Sans MS]Piękne masz te asty :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Moja Lenka była już wszystkim od kaukaza po yorka. Yorkiem była kiedy miała 5 miesięcy i już wtedy była od niego kilka razy wieksza :diabloti:[/FONT]