Cienka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='Asiaczek']Przypominam o klikaniu a puste psie brzuszki i ludzkie też. I pamiętajcie, że można dziennie oddać nawet 2 kliknięcia: 1 - z przeglądarki Mozilla, drugie - z przeglądarki IE. To ważne:) [COLOR=red][B][URL="http://www.szerlok.pl"]www.szerlok.pl[/URL][/B][/COLOR] [B][COLOR=red][URL="http://www.pustamiska.pl"]www.pustamiska.pl[/URL][/COLOR][/B] [COLOR=purple][B][URL="http://www.pajacyk.pl"]www.pajacyk.pl[/URL][/B][/COLOR] [B][COLOR=purple][URL="http://www.polskieserce.pl"]www.polskieserce.pl[/URL][/COLOR][/B] Dzięki m.in. naszemu klikaniu "Stówie" brakuje juz tylko 7 % do pełnej miski:) Pzdr.[/QUOTE] My walimy nawet z czterech:diabloti: dodatkowo jeszcze z opery i google chrome więc proponuje sznownemu gremium o doinstalowanie reszty przeglądarek. Dodatkowo Tomecki proponuje przejście wszystkim na google chrome zamiast mozilli bo dużo szybciej działa internet:cool3: Quote
przeszlus Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Melduję !!! jestem :diabloti: Jednak jestem :p Quote
Asiaczek Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 [quote name='kaskaSz']Ja to już całkiem nie odgadnę jakie to psiaki- wiem tylko, że to basenji :D Jak dla mnie nie do odróżnienia, ale to chyba tak jest z innymi rasami niż tymi, którymi się interesujemy. Kiedyś na spacerze spotkałam panią z westem i szedł facet i się pytał czy byśmy rozpoznały swoje psy w stadzie westów. :D Dla niego nasze 2 były takie same, a dla mnie kompletnie różne. Pozdrawiam.[/QUOTE] Zgadzam się. Dla nas, nasze sy sa tak różne, a dla innych = nie do odróżnienia:) [quote name='Iza.']A ja myśle ze to Juma i Serek;)[/QUOTE] BINGO!!!!!! [quote name='Cienka']My walimy nawet z czterech:diabloti: dodatkowo jeszcze z opery i google chrome więc proponuje sznownemu gremium o doinstalowanie reszty przeglądarek. Dodatkowo Tomecki proponuje przejście wszystkim na google chrome zamiast mozilli bo dużo szybciej działa internet:cool3:[/QUOTE] A możesz napisac - tak dla totalnego laika - jak to zainstalować? To coś, co się nazywa google chrome...? [quote name='przeszlus']Melduję !!! jestem :diabloti: Jednak jestem :p[/QUOTE] Witaj:) Jednak cieszę się, że jesteś z nami:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Usmiałam się z poniższego tekstu:) [COLOR=#222222][FONT=Arial] [COLOR=#222222][FONT=Arial][COLOR=#111111][FONT=Arial][B]Porwanie samolotu w Moskwie:[/B][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=#222222][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR] Poniedziałek Porwaliśmy samolot na lotnisku w Moskwie, pasażerowie jako zakładnicy. Żądamy miliona dolarów i lotu do Meksyku. Wtorek. Czekamy na reakcję władz. Napiliśmy się z pilotami. Pasażerowie wyciągnęli zapasy. Napiliśmy się z pasażerami. Piloci napili się z pasażerami. Środa Przyjechał mediator. Przywiózł wódkę. Napiliśmy się z mediatorem, pilotami i pasażerami. Mediator prosił, żebyśmy wypuścili połowę pasażerów. Wypuściliśmy, a co tam. Czwartek Pasażerowie wrocili z zapasami wodki. Balanga do rana. Wypuściliśmy drugą połowę pasażerów i pilotów. Piątek Druga połowa pasażerów i piloci wrócili z gorzałą. Przyprowadzili masę znajomych. Impreza do rana. Sobota Do samolotu wpadł specnaz. Z wódką. Balanga do poniedziałku. Poniedziałek Do samolotu pakują się coraz to nowi ludzie z gorzałą. Jest milicja, są desantowcy, strażacy, nawet jacyś marynarze. Wtorek Nie mamy sił. Chcemy się poddać i uwolnić samolot. Specnaz się nie zgadza. Do pilotów przyleciała na imprezę rodzina z Władywostoku. Z wódką. Środa Pertraktujemy. Pasażerowie zgadzają się nas wypuścić, jeśli załatwimy wódkę.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#222222][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR] [COLOR=#222222][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR] Quote
Izuuus Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [QUOTE]Dam ja Ci "cudaczki", Cudaczku[/QUOTE] Cudaczki, bo są cudowni ;) I przy okazji szczuplaczki, bo niezłe figurki mają :cool3: Quote
Matusz Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='Asiaczek'] O, juz dawno... A co? Pzdr.[/QUOTE] [B][COLOR="navy"]No widać to na zdjęciach już :))[/COLOR][/B] Quote
Okamia Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/195552-GRZYBICA!!!-NU%C5%BBYCA!!!-POMOCY!!!.-Potrzebne-wsparcie-finansowe[/url]!!!! a ja zapraszam do tego biedactwa Quote
Asiaczek Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 [quote name='Izuuus']Cudaczki, bo są cudowni ;) I przy okazji szczuplaczki, bo niezłe figurki mają :cool3:[/QUOTE] Hahaha, staram sie, aby moje baski były w kondycji:) [quote name='Matusz'][B][COLOR="navy"]No widać to na zdjęciach już :))[/COLOR][/B][/QUOTE] Jeżeli patrzysz na ostatnio wstawione fotki, to niestety, nie u mnie były robione;) Pzdr. Quote
*kleo* Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Witam Asiaczki :p Też się uśmiałam z tego porwania samolotu :) Dla mnie moje yorki też są każda inna, stałych klientów salony rozpoznaję, ale z np. baskami pewnie miałabym problem ;) A niektórzy są tak zdolni, że jak idą 3 yorki + chi to myślą, że to wszystko ta sama rasa :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Nie żartuj: york i czi - to wg niektórych takie same psy...? Gdzie ci ludzie mają oczy, co?;) pzdr. Quote
Matusz Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='Asiaczek'] Jeżeli patrzysz na ostatnio wstawione fotki, to niestety, nie u mnie były robione;) Pzdr.[/QUOTE] a to pardones :eviltong: Quote
Asiaczek Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Alez nie ma sprawy:) Uczciwie mówiąc, chciałabym mieszkac w takich apartamentach, jak Inga i Paulius... tego im zazdroszczę:) Cóż, nie jestem wolna od ludzkich uczuć;) Pzdr. Quote
taxelina Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Witam sie! Jakie plany na dzis? Ja do netto musze wyskoczyc po mieso, keso (taki odpowiednik bialego sera, bo bialego sera nie ma w Szwecji :( )i inne dodatki dla Niuni, na mail mi Owieczka pomaga z calym menu jak dogodzic Niuni i wspomoc organizm. Ale temu psu sie bedzie powodzic :razz: Quote
Cienka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][COLOR=black]W linku opis i instrukcja nawet ja umiem zainstalować więc pewnie każy będzie w stanie:diabloti:[/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT][/COLOR] [COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://www.google.pl/chrome/?installdataindex=nosearch&hl=pl&brand=CHMA&utm_campaign=pl&utm_source=pl-ha-emea-pl-bk&utm_medium=ha[/url][/U][/FONT][/COLOR] Quote
Cienka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 A tu link do opery z tej nie musicie kożystać na codzień (ja jej nie lubie bo muli strony) ale dla dobra pełnych misek można poświęcić te pare minut :razz: [URL]http://przegladarki-internetowe.pl/download.php?view.1[/URL] Quote
*kleo* Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [quote name='Asiaczek']Nie żartuj: york i czi - to wg niektórych takie same psy...? Gdzie ci ludzie mają oczy, co?;) pzdr.[/QUOTE] Absolutnie nie żartuję, sama prawie padłam, jak usłyszałam to pierwszy raz. A dla odmiany na spacerach z Gracją i małą jeszcze Ulą ludzie byli przekonani, że Ula to shih tzu :crazyeye: Quote
Asiaczek Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 [quote name='deer_1987']Witam sie! Jakie plany na dzis? Ja do netto musze wyskoczyc po mieso, keso (taki odpowiednik bialego sera, bo bialego sera nie ma w Szwecji :( )i inne dodatki dla Niuni, na mail mi Owieczka pomaga z calym menu jak dogodzic Niuni i wspomoc organizm. Ale temu psu sie bedzie powodzic :razz:[/QUOTE] Plany trochę rozbiegane, ale na spokojnie... [quote name='Cienka'][COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][COLOR=black]W linku opis i instrukcja nawet ja umiem zainstalować więc pewnie każy będzie w stanie:diabloti:[/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT][/COLOR] [COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://www.google.pl/chrome/?installdataindex=nosearch&hl=pl&brand=CHMA&utm_campaign=pl&utm_source=pl-ha-emea-pl-bk&utm_medium=ha[/url][/U][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Oj, Cienka, nie porównuj siebie np. do mnie. Ja to totalny laik, jezeli chodzi o komp., chociaz b. go lubię i nie boję się...;) [quote name='Cienka']A tu link do opery z tej nie musicie kożystać na codzień (ja jej nie lubie bo muli strony) ale dla dobra pełnych misek można poświęcić te pare minut :razz: [URL]http://przegladarki-internetowe.pl/download.php?view.1[/URL][/QUOTE] Zgadzam się. Sunia o imienu Stówa, o która tak dzielnie walczyła Czoko - JUZ NAKARMIONA!!!!! [quote name='*kleo*']Absolutnie nie żartuję, sama prawie padłam, jak usłyszałam to pierwszy raz. A dla odmiany na spacerach z Gracją i małą jeszcze Ulą ludzie byli przekonani, że Ula to shih tzu :crazyeye:[/QUOTE] No to aby Cię rozśmieszyc jeszcze bardziej, to powiem, że moje baski spora ilośc osób (w tym kilka grup dresiarzy) nazwała Amstaffami:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 [quote name='Cienka'][COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][COLOR=black]W linku opis i instrukcja nawet ja umiem zainstalować więc pewnie każy będzie w stanie:diabloti:[/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT][/COLOR] [COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://www.google.pl/chrome/?installdataindex=nosearch&hl=pl&brand=CHMA&utm_campaign=pl&utm_source=pl-ha-emea-pl-bk&utm_medium=ha[/url][/U][/FONT][/COLOR][/QUOTE] No, niestety, jestem kretynem i nie umiem tego zrobic. Wyskakuja mi jakies dziwne komunikaty, ja ich nie rozumiem i odpuszczam. Po co mam się denerwowac z poniedziałku...? Jak ktoś jest kretynem, to i kretynem pozostanie, chocby się nie wiem, jak starał... Pzdr. Quote
taxelina Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [quote name='Asiaczek']No, niestety, jestem kretynem i nie umiem tego zrobic. Wyskakuja mi jakies dziwne komunikaty, ja ich nie rozumiem i odpuszczam. Po co mam się denerwowac z poniedziałku...? Jak ktoś jest kretynem, to i kretynem pozostanie, chocby się nie wiem, jak starał... Pzdr.[/QUOTE] Ja lubie Firefox :razz: tak wiec nie pomoge zeby to zainstalowac. Quote
Asiaczek Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 deer - odpuścilam, co się mam denerwować...? Trudno, i tak karmie psiaki na 2 przeglądarki. Pzdr. Quote
przeszlus Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 No to masz staffiki ;p Ja Karmie z jednej ;) Quote
Asiaczek Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 [quote name='przeszlus']No to masz staffiki ;p Ja Karmie z jednej ;)[/QUOTE] Ej, nie bądź taki, nakarm i z drugiej przeglądarki, co? pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [quote name='Asiaczek']Ej, nie bądź taki, nakarm i z drugiej przeglądarki, co? pzdr.[/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]Też z jednej karmiłam ale zaraz naprawię ten błąd.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [QUOTE]No to aby Cię rozśmieszyc jeszcze bardziej, to powiem, że moje baski spora ilośc osób (w tym kilka grup dresiarzy) nazwała Amstaffami:smile: [/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]Piękne masz te asty :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Moja Lenka była już wszystkim od kaukaza po yorka. Yorkiem była kiedy miała 5 miesięcy i już wtedy była od niego kilka razy wieksza :diabloti:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Recommended Posts