Asiaczek Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 Witam i od razu wstawiam najcieplejsze info z wystaw w Grazu i Drzonkowie:) Ot贸z w Grazu/AUT Zuzia z Ofikiem wywalczy艂y dosk.1, CAC+CACIB+BOS, a w Drzonkowie - dosk.1 ,CWC, CACIB, BOS!!!!!! Gratulacje ogromne!!!! [SIZE=2]pzdr. Quote
jamnicze Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Asiaczek']Witam i od razu wstawiam najcieplejsze info z wystaw w Grazu i Drzonkowie:) Ot贸z w Grazu/AUT Zuzia z Ofikiem wywalczy艂y dosk.1, CAC+CACIB+BOS, a w Drzonkowie - dosk.1 ,CWC, CACIB, BOS!!!!!! Gratulacje ogromne!!!! [SIZE=2]pzdr. Gratulacje dla Zuzy i Ofika :) Bardzo mi si臋 podoba nadrzewna 呕elcia :) http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek/elka1_zps68103e5a.jpg Quote
M&S Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Asiaczek']Witam i od razu wstawiam najcieplejsze info z wystaw w Grazu i Drzonkowie:) Ot贸z w Grazu/AUT Zuzia z Ofikiem wywalczy艂y dosk.1, CAC+CACIB+BOS, a w Drzonkowie - dosk.1 ,CWC, CACIB, BOS!!!!!! Gratulacje ogromne!!!! [SIZE=2]pzdr. W Grazu gratulowa艂am osobi艣cie;) A teraz gratki za niedziel臋!!! Cze艣膰 A艣ko. Quote
Asiaczek Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='jamnicze']Gratulacje dla Zuzy i Ofika :) Bardzo mi si臋 podoba nadrzewna 呕elcia :) http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek/elka1_zps68103e5a.jpg [quote name='Anecioreczek']gratulaccjee!!!!!! :) [quote name='Gioco']Hej Asiaczki :-) [quote name='Endher']Serdeczne gratulacje! :multi: [quote name='M&S'] Dzi臋ki za gratulacje, dzi臋ki za odwiedziny:) Ja ostatnio jest w bardzo duzym niedoczasie. chyba jednak zbyt intensywnie zyje;) Ale obiecuje popraw臋:) Pacjentka m贸wi do dentysty: - Panie doktorze, tak bardzo sie boj臋 borowania, 偶e juz chyba wola艂abym urodzi膰 dziecko. Na to lekarz odpowiada: - Niech sie pani szybko decyduje, bo nie wiem, jak ustawic fotel... pzdr. Quote
jamnicze Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 To jak zacz臋艂a艣 ju偶 dokarmianie ma艂ych b膮czk贸w? Quote
agaciaaa Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Gratuluj臋 kolejnych maluszk贸w! I to jubileuszowych :) mo偶emy liczy膰 na jakie艣 ich fotki z najbli偶szym czasie? Quote
Izabela124. Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='Asiaczek'] Ot贸z w Grazu/AUT Zuzia z Ofikiem wywalczy艂y dosk.1, CAC+CACIB+BOS, a w Drzonkowie - dosk.1 ,CWC, CACIB, BOS!!!!!! Gratulacje ogromne!!!! [SIZE=2]pzdr.Gratulacje!!! http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek/elka1_zps68103e5a.jpg koto-pies hi hi No i super, 偶e dziewczyni T. umiej膮 ju偶 za艂atwia膰 si臋 na dworze :) Quote
Asiaczek Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='M&S']Musisz troszk臋 zwolni膰 Kobieto! Nie da rady... [quote name='jamnicze']To jak zacz臋艂a艣 ju偶 dokarmianie ma艂ych b膮czk贸w? Tak. [quote name='agaciaaa']Gratuluj臋 kolejnych maluszk贸w! I to jubileuszowych :) mo偶emy liczy膰 na jakie艣 ich fotki z najbli偶szym czasie? Tak, fotki sa. [quote name='FredziaFredzia']Asiaczku, co s艂ycha膰? Oj, zagoniona, troch臋 problem贸w, jeden b.duzy, czyli normalka... [quote name='Izabela124.']Gratulacje!!! http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek/elka1_zps68103e5a.jpg koto-pies hi hi No i super, 偶e dziewczyni T. umiej膮 ju偶 za艂atwia膰 si臋 na dworze :) Tak, Tamisia i Torinka wychodza 3 razy na du偶sze spacery i 3-4 razy na si przed blok. Ale zdarza si臋, 偶e jeszcze w domu pojawi sie ka艂u偶a... Niestety, Teskey nie za bardzo 艂api臋, o co chodzi z tymi spacerami.... A o Trickey nie mam 偶adnych wie艣ci. pzdr. Quote
Anecioreczek Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Tic Tac do tej pory zostawia mi czasami (na przyklad dzisiaj rano) w domu ka艂u偶e niestety, ale na spacerach 艂apie ze trzeba si i kuuu.. na szczescie tego drugiego w domu juz nie zostawia ;) Quote
Izabela124. Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 M贸j Kiss d艂ugo w domu potrafi艂 sikn膮膰, trzeba by膰 cierpliwym :) Quote
Riven Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Cze艣膰 Asiaczku ;) w ko艅cu dotar艂am do Waszej galerii ;), zapisuje !! Quote
jamnicze Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Hej, jak tam na wystawie? Czekam na wie艣ci :razz: Quote
Asiaczek Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Anecioreczek napisa艂(a):Tic Tac do tej pory zostawia mi czasami (na przyklad dzisiaj rano) w domu ka艂u偶e niestety, ale na spacerach 艂apie ze trzeba si i kuuu.. na szczescie tego drugiego w domu juz nie zostawia ;) Moze to jakie艣 przesilenie bylo w sobote i niedziel臋, bo juz nie dawa艂am rady.... Nic tylko szmata i neutralizator, szmata i neutralizator.... Juz mi nawet na prwej rece jaka艣 alergia wyskoczy艂a...:( M&S napisa艂(a):Spokojnego dnia :) Troche p贸藕no, ale dzi臋kuj臋:) jamnicze napisa艂(a):To czekamy na zdj臋cia Jubileusz贸wek. :) Mo偶e dzisiaj, bo - jak sie okazuje - ten tydzie艅 tez bedzie latany a nawet goniony.... Izabela124. napisa艂(a):M贸j Kiss d艂ugo w domu potrafi艂 sikn膮膰, trzeba by膰 cierpliwym :) Wiem, Kochana, wiem. Ale czasami to mi juz r臋ce opadaja, bo wycieram jedne siki, a tu za plecami drugie sika. I to nawet po spacerach.... Riven napisa艂(a):Cze艣膰 Asiaczku ;) w ko艅cu dotar艂am do Waszej galerii ;), zapisuje !! Cudnie:) My tam do Was tez mo偶e jeszcze dzisiaj przydrepczemy:) jamnicze napisa艂(a):Hej, jak tam na wystawie? Czekam na wie艣ci :razz: Juz zapodaj臋:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 No to lecimy z wynikami z W艂oc艂awka:) Zaprezentowalo si臋 8 bask贸w, w tym 5 "moich";). Wyniki w kolejno艣ci pojawiania si臋 na ringu: RICH BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC. Lans zako艅czy艂 Championat Polski!!!!!!!!:multi::multi::multi:, z czego jestem b.dumna. Ma juz rozpoczety przez 3 CACIB'y Interchampionat. Tak wi臋c pora na lansowanie si臋 poza granicami PL:) Chcia艂am tylko wspomniec, 偶e na 5 wystawach Lansa, ja prezentowa艂am go na 4 z nich. Nie musze chyba dodawac, 偶e bieg膮艂o nam si臋 艣wietnie:):) Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CWC, BOS, BOB, BOG2!!!!!! Serek na fina艂ach bieg艂 jak uskrzydlony, cudnie mi sie z nim wsp贸lpracowa艂o:) Niezawodny - jak zawsze:loveu: RED ROSE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC. To juz drugi wniosek Rudej Grubej Ryski na Championa Polski:multi::multi: Pierwszy dosta艂a na ubieg艂orocznej Klubowej. Ruda - poszla 艂adnie, choc ja sama czulam, 偶e jednak brakuje nam (tzn. Rudej Ry艣ce i mnie) zgrania. No i jeszcze duuuuzo pracy przecd nami... SWEET LIKE HONEY siaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS:multi::multi:. To pierwszy wniosek Sue na Championa Polski. Sue pi臋knie si臋 zaprezentowa艂a, chociaz w por贸wnaniu z Rud膮 Rysk膮, ani jedna ani druga nie pokaza艂y si臋 z tej najlepszej strony. No, ale - koty za ploty. Nadal 膰wiczymy i nadal mamy ochot臋 na nastepne wystawy:) FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Naj. Weteran, BIS VET.3:multi::multi: Felka - jeszcze powalczyla, ale juz widze, 偶e to mo偶e byc jej ostatni sezon w klasie weteran贸w. Raz, 偶e coraz ci臋偶ej biega, chociaz 艂adnie trzyma wag臋 i sylwetk臋, dwa - od grudnia do klasy weteran贸w wejdzie 呕elka, jej c贸rka. I chyba Mamusi Felce damy juz spok贸j. Niech sobie lezy na kanapie i pachnie, prawda?:) Tak po kr贸tce - cudowny, mrozny dzien. Bylo troche zawirowania z dojazdem, ale to raczej z winy kierowcy, kt贸ry 藕le wpisywa艂 nazw臋 miejscowo艣ci:) Ale dalismy rad臋! Na miejscu, niestety, ma艂a sala, ma艂e ringi.... Ale wiecie co? Chyba w przyszlym roku tez tam pojedziemy:) Catering - mmmmmm, palce lizac! Kto nie by艂, niech 偶a艂uje! Kanapeczki, "w艂asnor臋cznie" pieczony chlebus, kotleciki mielone, pomidorki, ciasto (2 rodzaje!!!!), kabanosiki, jajeczka na twardo, cukireczki sezamowe, sa艂atka jarzynowa..... Niestety, mimo, 偶e nam apetyty dopisywa艂y, to i tak sporo jedzonka wr贸ci艂o do W-wy... Wymienilismy sie tylko jedzeniem. Ja - zamiast wozic nazad kotleciki, dosta艂am ca艂y pojemniczek cudownej sa艂atki jarzynowej od Alicji do Sue i spory kawa艂ek chlebusia pieczonego przez Rafa艂a W. Pychota!!!! I dlatego za chwil臋 siadam do sniadania i b臋de mia艂a co wspominac:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 No to pi臋kne wyniki, GRATULACJE !!! Te偶 zaraz siadam do 艣niadania, ale takich frykas贸w, to nie mam. Quote
Recommended Posts