Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

I dziś również donoszę.......

1. [B]OFIK [SIZE=3]- [COLOR=#A52A2A]DOSK. 2, R.CAC
[SIZE=2][/SIZE][/COLOR][SIZE=2][COLOR=#000000]2. SEREK - [SIZE=3][/SIZE][/COLOR][SIZE=3][COLOR=#FF0000]CAC, CACIB, BOB..... I NOWY CHAMPION WĘGIER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[SIZE=2][/SIZE][/COLOR][SIZE=2][COLOR=#000000]3. KIKA - [SIZE=3][/SIZE][/COLOR][SIZE=3][COLOR=#0000CD]CAC, CACIB................I NOWA CHAMPIONKA WĘGIER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/COLOR][COLOR=#000000][SIZE=2]4. FELKA - [/SIZE][/COLOR][SIZE=2][COLOR=#008000][SIZE=3]DOSK. 1 BEST VETERAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/B][SIZE=3][SIZE=2][SIZE=3][SIZE=2][SIZE=3][SIZE=2][COLOR=#008000][SIZE=3][/SIZE][/COLOR][SIZE=2][COLOR=#000000]CZEKAJĄ NA FINAŁY

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

a NIECH TAM.....GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]

Posted

I ponownie donoszę......:razz:

[SIZE=3][COLOR=#B22222][B]SERCIO, SEREK, TWAROŻEK - [SIZE=5][/SIZE][/B][/COLOR][B][SIZE=5][COLOR=#FF0000]BOG I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[SIZE=3][/SIZE][/COLOR][SIZE=3][COLOR=#0000CD]
LANSIK - [SIZE=4]BOB [SIZE=2]W BIAŁYMSTOKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[/SIZE][/SIZE][/COLOR][SIZE=4][SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/B][SIZE=5][SIZE=3][SIZE=4][SIZE=2][COLOR=#000000]:klacz::smilecol::smilecol::smilecol::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]

Posted

[B]M&S[/B] - dzięki za super szybka i kolorową obsługe prasowa:) Masz wprawę;)

jenis
dagaa111
gosiaja
Kaaasia
jamnicze
Korenia
agaciaaa
- bardzo Wam dziękuje za gratulacje!

co moge więcej powiedzieć - ten weekend należał do nas;)

W niedzielę mocno trzymałysmy kciuki za Lansa i Piotra w Białymstoku - udało się!!!!
RICH BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB!!!!
A wiecie kto prezentował Lansa...? No? Piotr!!!
Więc i dla niego - ogromne brawa!!!!

W domu jestem juz od 6 z minutami. Szybkie spacerki z psami, ich sniadanie, moje sniadanie, rozpakowanie tobołków, ustawienie nowych nowych 7 pucharków na półeczkach (a co!), teraz komp (tak na szybko), prysznic i.... musze przygotować dojscie do telewizora, bo będą wymieniane kable do kablówki... a w międzyczasie i jeszcze potem - porzadkowanie i układanie rzeczy na balkonie. Ruszkotanie z mojej strony juz zdjęte, więc czas brac sie za 3-tygodniowy bałagan w domu:).

A, co bardzo wazne - widziałam przez chyba 2 minuty RED ROSE Asiaczek FCI (czyli Ruda Ryskę, czyli siostrę romki i Lansika) i....
[SIZE=4][COLOR=#ff0000][B]JESTEM NIĄ ZAUROCZONA!!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu::loveu::loveu:
Delikatna, sucza, soczyscie ruda, eh...... łza się w oku kreci, że takie cudo jest, no.... hm... moja wnuczką...:)

Ale mam wrazeń, nonono.... Adrenalina ciągle mnie trzyma, trzeba z tego korzystac i poprzenosic troche gór, prawda?;)

Relacja z wystawy i takie tam inne - później:)

Pzdr.

Posted

[quote name='M&S']Uprzejmie donoszę, co następuje:
1. [B]OFIK - [SIZE=3][COLOR=#0000cd]CWC. R.CACIB
[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=#000000][SIZE=2]2. [B]SEREK - [/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=2][B][SIZE=3][COLOR=#b22222]CWC. CACIB. BOS, BOB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:
[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3][SIZE=2][COLOR=#000000]3. [B]KIKA [/B]-[/COLOR][B][SIZE=3][COLOR=#008000] CWC. CACIB. BOS nowy INTERCHAMPION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=#008000][SIZE=2]4. [B]FELKA - [/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=2][B][COLOR=#FF8C00][SIZE=3]Dosk. NAJ. WETERAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000CD][SIZE=3]GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/COLOR][COLOR=#FF8C00][SIZE=3]
[/SIZE][/COLOR][/B][SIZE=3][COLOR=#000000][SIZE=2]Czekają na finały[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/QUOTE]

[quote name='M&S'][B][COLOR=#A52A2A]SEREK - [/COLOR][COLOR=#FF0000][SIZE=4]BOG II :multi::multi::sweetCyb::bigcool::Cool!:[/SIZE][/COLOR][/B][/QUOTE]

[quote name='M&S']I dziś również donoszę.......
[/COLOR][SIZE=2][COLOR=#000000]2. SEREK - [/COLOR][SIZE=3][COLOR=#FF0000]CAC, CACIB, BOB..... I NOWY CHAMPION WĘGIER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/COLOR][SIZE=2][COLOR=#000000]3. KIKA - [/COLOR][SIZE=3][COLOR=#0000CD]CAC, CACIB................I NOWA CHAMPIONKA WĘGIER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/COLOR][COLOR=#000000][SIZE=2]4. FELKA - [/SIZE][/COLOR][SIZE=2][COLOR=#008000][SIZE=3]DOSK. 1 BEST VETERAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/B][SIZE=3][SIZE=2][SIZE=3][SIZE=2][SIZE=3][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=#000000]CZEKAJĄ NA FINAŁY
:multi::multi:
a NIECH TAM.....GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/QUOTE]

[quote name='M&S']I ponownie donoszę......:razz:
[SIZE=3][COLOR=#B22222][B]SERCIO, SEREK, TWAROŻEK - [/B][/COLOR][B][SIZE=5][COLOR=#FF0000]BOG I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][SIZE=3][COLOR=#0000CD]
LANSIK - [SIZE=4]BOB [SIZE=2]W BIAŁYMSTOKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][SIZE=5][SIZE=3][SIZE=4][SIZE=2][COLOR=#000000]:klacz::smilecol::klacz::klacz::sweetCyb:[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/QUOTE]
Aniu - super kolorowa relacja i ileż w niej Twoich emocji:)
Piękne dziękuję!

Pzdr.

Posted

Asiu, nie ma sprawy. Było mi bardzo miło donosić o Waszych sukcesach....mówiłam, że będzie super:)

Mam tylko nadzieję, że donosicielstwo nie wejdzie mi w krew:evil_lol:

Ja będziesz miała chwilkę, to powiedz, czy były wilcze, proszę:)

Posted

[quote name='M&S']
1. [B]OFIK - [SIZE=3][COLOR=#0000cd]CWC. R.CACIB
[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=#000000][SIZE=2]2. [B]SEREK - [/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=2][B][SIZE=3][COLOR=#b22222]CWC. CACIB. BOS, BOB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:
[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3][SIZE=2][COLOR=#000000]3. [B]KIKA [/B]-[/COLOR][B][SIZE=3][COLOR=#008000] CWC. CACIB. BOS nowy INTERCHAMPION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=#008000][SIZE=2]4. [B]FELKA - [/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=2][B][COLOR=#FF8C00][SIZE=3]Dosk. NAJ. WETERAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000CD][SIZE=3][/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/QUOTE]
[quote name='M&S'][B][COLOR=#A52A2A]SEREK - [/COLOR][COLOR=#FF0000][SIZE=4]BOG II
[/SIZE][/COLOR][/B][/QUOTE]
[quote name='M&S']
[/COLOR][SIZE=2][COLOR=#000000]2. SEREK - [/COLOR][SIZE=3][COLOR=#FF0000]CAC, CACIB, BOB..... I NOWY CHAMPION WĘGIER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/COLOR][SIZE=2][COLOR=#000000]3. KIKA - [/COLOR][SIZE=3][COLOR=#0000CD]CAC, CACIB................I NOWA CHAMPIONKA WĘGIER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/COLOR][COLOR=#000000][SIZE=2]4. FELKA - [/SIZE][/COLOR][SIZE=2][COLOR=#008000][SIZE=3]DOSK. 1 BEST VETERAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/B][SIZE=3][SIZE=2][SIZE=3][SIZE=2][SIZE=3][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=#000000]
[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/QUOTE]
[quote name='M&S']
[SIZE=3][COLOR=#B22222][B]SERCIO, SEREK, TWAROŻEK - [/B][/COLOR][B][SIZE=5][COLOR=#FF0000]BOG I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][SIZE=3][COLOR=#0000CD]
[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][SIZE=5][SIZE=3][SIZE=4][SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/QUOTE]
Wielkie gratulacje!

Posted

[quote name='M&S']Jasne, nie ma pośpiechu.
To może był Fritz?[/QUOTE]
Fritz Prothiwa...?

[quote name='Izabela124.']Wielkie gratulacje![/QUOTE]
Dziękowac, Kochana:) I juz z góry dziękuję za fotki z Białego. Piotr byl uprzejmy mi donieść, że cos tam porobiłas:)

pzdr.

Posted

[COLOR=#ff0000][B]Gratulacje!!![/B][/COLOR]

A ja muszę podkablować Lansika :evil_lol: - robił sobie z panem na ringu co chciał. Obaj panowie muszą przed wejściem na ring więcej ćwiczyć.

Pzdr

Posted

[quote name='bety'][COLOR=#ff0000][B]Gratulacje!!![/B][/COLOR]
A ja muszę podkablować Lansika :evil_lol: - robił sobie z panem na ringu co chciał. Obaj panowie muszą przed wejściem na ring więcej ćwiczyć.
Pzdr[/QUOTE]
O, a pani sedzia nie chciała, aby Lans byl ustawiany z ręki. Może to dlatego...? dopytam:)

[quote name='M&S']Tak, Nasz Fritz:)[/QUOTE]
No to juz wiesz, kto był z właścicieli. Zaraz wstawię u Was info o psach:)

pzdr.

Posted

[quote name='Kaaasia']Sukcesy uskrzydlają :multi:
Ale podziwiam wasze chęci do wystawiania i podróżowania ;)[/QUOTE]
OJ, uskrzydlają, fakt:)

[quote name='M&S']U nas fotki są;)[/QUOTE]
Byłam, widziałam i ślad zostawilam:)

pzdr.