Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anielico,

Malinek wg info Pana Kierownika (potrzebna do strony) ma około 2 lat.
To bardzo dobrze ułożony piesek. Xxymena napisała powyżej juz wszystko o Malinku.

Posted

Witam, jestem nowa na tym forum. Właśnie zakochałam się w Malinku i bardzo chciałabym go przygarnąc. Jest tylko jeden problem - jestem z Poznania, mam dwoje małych dzieci i nie wyobrażam sobie, że miałabym jechac do Mielca po pieska!!! Tymbardziej, że nie pozwalają mi na to finanse- wkońcu idą Święta! Jednak Malinek podbił moje serce, i mojej rodziny, i marzymy o tym, by był z nami! Jeśli oczywiście jest to piesek, który lubi dzieci i miałby z nimi dobry kontakt. To jest bardzo ważne, gdyż mam dwoje dzieci i chcę, by miały takiego wspaniałego przyjaciela - tak, jak ja zawsze miałam w dzieciństwie.Bardzo proszę o odzew w tej sprawie. :D Mój adres e-mail [email protected].

Posted

Agnes 76,

Testu na dzieciach Malinkowi nie robilismy. Po prostu nie mamy dzieci, najmlodsza wolontariuszka ma 13 lat, ale nie ma wygladu dziecka.

A w jakim wieku sa dzieci?

Z transportem nie byloby problemu do Katowic i Wroclawia, ale do Poznania to na pewno nie mamy zadnych prostych połaczen. Trzeba by cos kombinowac.

Posted

Witam ponownie,niestety tego sie spodziewałam,ze to nie bedzie takie proste. :( Niemamy mozliwosci,zeby dojechac do Wrocławia czy Katowic.Z wielkim bólem bedziemy musieli zrezygnowac z Malinka.Wielka szkoda bo jest taki kochany,ale niestety zbyt daleko.Dziekuje bardzo za odpowiedz.Prosze go od nas ukochac.Acha,miałam napisac wiek dzieci;otóz córka 9lat ,synek 1,5 roczku.Pozdrawiam.Agnieszka

Posted

Nic nie jest jeszcze przesadzone. Bedziemy szukac transportu do Poznania lub Wielkopolski, jesli proby z dziecmi (jesli je zdobedziemy) przebiegna pozytywnie. Na dniach postaramy sie je zrobic.

Nie takie odleglosci sie pokonywala z psiurkami, wiec i do Poznania dalibysmy rade.

Posted

Witam,daliscie mi jakas nadzieje,jednak to bardzo daleko!Ogladałam zdjecia psow z poznanskiego schroniska ale zaden piesek nie podbił mojego serca.Dzisiaj chcemy jechac zobaczyc,ale...Malinek ma w sobie cos takiego,ze odrazu nam sie spodobał i jest taki kochaniutki na zdjeciach.Widac ze jest grzeczny,ułozony,napewno nie byłoby z nim takich problemów jak ze szczeniakiem.O takim piesku marzymy.Chcialam pieska podarowac córce pod choinke,jednak w rzeczywistosci sprawilabym sobie chyba wieksza radosc.Bardzo kochamy psiutki,mieszka nas w mieszkaniu 6 osób,mieszkanko duze-Malinek znalazłby tutaj duzo miłosci.Mysle ze by nas pokochał i dzieci takze.Ucałujcie go od nas i pozdrawiam.Agnieszka

Posted

Agnes76,
Malinek taki jest, po prostu sama slodycz :D Xxymena moze potwierdzic.
Czekam na informacje pana kierownika i testy Malinka w kierunku tolerancji maluchow. Mam nadzieje,ze je zda pomyslnie.
Bedziemy informowac na biezaco o wynikach.

Posted

Witam,wLasnie wrocilismy z poznanskiego schroniska,niestety nie znalezlismy tam odpowiedniego pieska.Małych psiaczkow jest tam mało,do tego to juz pieski dosyc stare i bardzo chałasliwe.Niestety w naszym schronisku nikt nie moze nam udzielic informacji na temat psow,tzn.jak sie zachowuje,czy jest łagodny,czy nie szczeka zbyt dużo,czy chodzi na smyczy itp.Tamte pieski nie sa wyprowadzane z boksów.Ale i tak zaden piesek nie przykuł naszej uwagi...bardzo sa biedne i kochane ale decyzja o adopcji jest na całe zycie,dlatego trzeba byc pewnym,ze robi sie dobrze i przygarnie sie pieska ,ktory bedzie dla nas odpowiedni.Wydaje mi sie ze Malinek naprawde jest taki jak panie opisują.Szkoda ze akurat wasze schronisko jest tak daleko.Inaczej,moglibysmy osobiscie go odwiedzic i sie przekonac.u nas w schronisku te pieski wydawały sie bardzo nieufne,wszystkie szczekały i yly takie wystraszone.Malinek zas wydaje sie byc taki spokojny,zadbany i radosny.Chciałam jeszcze zapytac czy Malinek jest zaszczepiony?
Z niecierpliwoscia czekamy na nowe wiadomosci,choc jednak obawiam sie ze z powodu zbyt duzej odległosci nic z tego nie wyjdzie.Wiem,ze to duzy problem,a my niestety nie damy rady w zaden sposob czegos wykombinowac.Do tego naprawde musiałabym byc pewna,ze Malinek jest naprawde łagodny(dziekuje,ze państwo zamierzaja zrobic test co do kontaktów pieska z dziecmi),że lubi byc pieszczony,głaskany...
Czekam na wieści ,bardzo serdecznie dziękuje i pozdrawiam.
ps.przepraszam,ze tak sie rozpisuje ale cały czas o tym rozmyślam....