Ulka18 Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Malinek, komu troche ? Albo calego? Na osłode życia. Quote
anielica Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Oooops, z nawąłu roboty nie zauważyłam, ze Malinek potrzebuje aukcyjki. Jak to sie mówi, siur, wystawiam Malinka :D Quote
anielica Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Włala :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75266679 Quote
xxymena Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Oj sliczny ci on, śliczny!!! A jaki ułozony pies z niego, hmmm. Marzenie. No teraz jak juz jest na allegro to na pewno komuś w oko wpadnie Quote
Ulka18 Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 Malinek siedzial az na 5 stronie! hop! http://mielec-bezdomne.blog.onet.pl/ Quote
Ulka18 Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 MaLiNeK szuka i szuka i szuka domku dla siebie. Quote
ania14p Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 No to do roboty kolego "Maliniak", Malinku śliczny! Quote
ania14p Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Malinku, co Ty tam jeszcze robisz, pora do domu! Quote
anielica Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Ulka18: dostałam zapytanie z allegro. W jakim Malinek jest wieku?? Quote
Ulka18 Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 Anielico, Malinek wg info Pana Kierownika (potrzebna do strony) ma około 2 lat. To bardzo dobrze ułożony piesek. Xxymena napisała powyżej juz wszystko o Malinku. Quote
Ulka18 Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 Komu Malinka? Sama slodycz na święta... Quote
Ulka18 Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 Malinek to sama slodycz...komu jej potrzeba na swieta??? Quote
Agnes76 Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Witam, jestem nowa na tym forum. Właśnie zakochałam się w Malinku i bardzo chciałabym go przygarnąc. Jest tylko jeden problem - jestem z Poznania, mam dwoje małych dzieci i nie wyobrażam sobie, że miałabym jechac do Mielca po pieska!!! Tymbardziej, że nie pozwalają mi na to finanse- wkońcu idą Święta! Jednak Malinek podbił moje serce, i mojej rodziny, i marzymy o tym, by był z nami! Jeśli oczywiście jest to piesek, który lubi dzieci i miałby z nimi dobry kontakt. To jest bardzo ważne, gdyż mam dwoje dzieci i chcę, by miały takiego wspaniałego przyjaciela - tak, jak ja zawsze miałam w dzieciństwie.Bardzo proszę o odzew w tej sprawie. :D Mój adres e-mail [email protected]. Quote
Ulka18 Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 Agnes 76, Testu na dzieciach Malinkowi nie robilismy. Po prostu nie mamy dzieci, najmlodsza wolontariuszka ma 13 lat, ale nie ma wygladu dziecka. A w jakim wieku sa dzieci? Z transportem nie byloby problemu do Katowic i Wroclawia, ale do Poznania to na pewno nie mamy zadnych prostych połaczen. Trzeba by cos kombinowac. Quote
Agnes76 Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Witam ponownie,niestety tego sie spodziewałam,ze to nie bedzie takie proste. :( Niemamy mozliwosci,zeby dojechac do Wrocławia czy Katowic.Z wielkim bólem bedziemy musieli zrezygnowac z Malinka.Wielka szkoda bo jest taki kochany,ale niestety zbyt daleko.Dziekuje bardzo za odpowiedz.Prosze go od nas ukochac.Acha,miałam napisac wiek dzieci;otóz córka 9lat ,synek 1,5 roczku.Pozdrawiam.Agnieszka Quote
Ulka18 Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 Nic nie jest jeszcze przesadzone. Bedziemy szukac transportu do Poznania lub Wielkopolski, jesli proby z dziecmi (jesli je zdobedziemy) przebiegna pozytywnie. Na dniach postaramy sie je zrobic. Nie takie odleglosci sie pokonywala z psiurkami, wiec i do Poznania dalibysmy rade. Quote
Agnes76 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Witam,daliscie mi jakas nadzieje,jednak to bardzo daleko!Ogladałam zdjecia psow z poznanskiego schroniska ale zaden piesek nie podbił mojego serca.Dzisiaj chcemy jechac zobaczyc,ale...Malinek ma w sobie cos takiego,ze odrazu nam sie spodobał i jest taki kochaniutki na zdjeciach.Widac ze jest grzeczny,ułozony,napewno nie byłoby z nim takich problemów jak ze szczeniakiem.O takim piesku marzymy.Chcialam pieska podarowac córce pod choinke,jednak w rzeczywistosci sprawilabym sobie chyba wieksza radosc.Bardzo kochamy psiutki,mieszka nas w mieszkaniu 6 osób,mieszkanko duze-Malinek znalazłby tutaj duzo miłosci.Mysle ze by nas pokochał i dzieci takze.Ucałujcie go od nas i pozdrawiam.Agnieszka Quote
Ulka18 Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 Agnes76, Malinek taki jest, po prostu sama slodycz :D Xxymena moze potwierdzic. Czekam na informacje pana kierownika i testy Malinka w kierunku tolerancji maluchow. Mam nadzieje,ze je zda pomyslnie. Bedziemy informowac na biezaco o wynikach. Quote
Agnes76 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Witam,wLasnie wrocilismy z poznanskiego schroniska,niestety nie znalezlismy tam odpowiedniego pieska.Małych psiaczkow jest tam mało,do tego to juz pieski dosyc stare i bardzo chałasliwe.Niestety w naszym schronisku nikt nie moze nam udzielic informacji na temat psow,tzn.jak sie zachowuje,czy jest łagodny,czy nie szczeka zbyt dużo,czy chodzi na smyczy itp.Tamte pieski nie sa wyprowadzane z boksów.Ale i tak zaden piesek nie przykuł naszej uwagi...bardzo sa biedne i kochane ale decyzja o adopcji jest na całe zycie,dlatego trzeba byc pewnym,ze robi sie dobrze i przygarnie sie pieska ,ktory bedzie dla nas odpowiedni.Wydaje mi sie ze Malinek naprawde jest taki jak panie opisują.Szkoda ze akurat wasze schronisko jest tak daleko.Inaczej,moglibysmy osobiscie go odwiedzic i sie przekonac.u nas w schronisku te pieski wydawały sie bardzo nieufne,wszystkie szczekały i yly takie wystraszone.Malinek zas wydaje sie byc taki spokojny,zadbany i radosny.Chciałam jeszcze zapytac czy Malinek jest zaszczepiony? Z niecierpliwoscia czekamy na nowe wiadomosci,choc jednak obawiam sie ze z powodu zbyt duzej odległosci nic z tego nie wyjdzie.Wiem,ze to duzy problem,a my niestety nie damy rady w zaden sposob czegos wykombinowac.Do tego naprawde musiałabym byc pewna,ze Malinek jest naprawde łagodny(dziekuje,ze państwo zamierzaja zrobic test co do kontaktów pieska z dziecmi),że lubi byc pieszczony,głaskany... Czekam na wieści ,bardzo serdecznie dziękuje i pozdrawiam. ps.przepraszam,ze tak sie rozpisuje ale cały czas o tym rozmyślam.... Quote
Recommended Posts