Patka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 dorosłe jajka chyba o młodego sie tłukły z kim ma spać ;)
hun Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [IMG]http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/214965.jpg[/IMG] data tego zdjęcia jest niprawdziwa ale zdjęcie to naewno orginał dalsze informacje na temat tego szczeniaczka niech pisze przyszły(a) właściciel(ka) jak go rozpozna:lol:
Alicja Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 :loveu: :loveu: [B][I]ale Maleństestwo słodkie [/I][/B]
lapis Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='hun'][IMG]http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/214965.jpg[/IMG] data tego zdjęcia jest niprawdziwa ale zdjęcie to naewno orginał dalsze informacje na temat tego szczeniaczka niech pisze przyszły(a) właściciel(ka) jak go rozpozna:lol:[/quote] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Przyznajemy się ze skruchą – to maleństwo na zdjęciu ma 5 dni (19.06.06), jest to mahoniowa suńcia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: , która już niedługo przeprowadzi się nad Bałtyk.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=7][COLOR=red]HUUUUUURRRRRRRRAAAAAAAAAAA - mamy suczkę!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bośta nas cholery męczyli tu zdjęciami szczeniaków i nie wytrzymaliśmy napięcia[/SIZE][/FONT] :multi: :sweetCyb::multi: :sweetCyb::multi::sweetCyb: :multi: :sweetCyb::multi::sweetCyb: :multi: :sweetCyb::multi::sweetCyb:
AMFI Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [COLOR=Purple][B][SIZE=4][SIZE=6]Brawo Lapidła!!!!![/SIZE]:iloveyou::laola:[/SIZE][/B][/COLOR] [SIZE=4][COLOR=Purple]Ale piszcie więcej, czyja to córa? Cyba nie jaka siostra Lapisa? Kiedy bedzie u Was????[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=Purple]to już chyba tylko ja zostałam z samotną staffinką....tez myslę od roku co tu wykombinować, ze by mieć drugie staffie w domku... ale nie mogę się zdecydować...[/COLOR][/SIZE]
lapis Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='AMFI'][COLOR=purple][B][SIZE=4][SIZE=6]Brawo Lapidła!!!!![/SIZE]:iloveyou::laola:[/SIZE][/B][/COLOR] [SIZE=4][COLOR=purple]Ale piszcie więcej, czyja to córa? Cyba nie jaka siostra Lapisa? Kiedy bedzie u Was????[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=purple]to już chyba tylko ja zostałam z samotną staffinką....tez myslę od roku co tu wykombinować, ze by mieć drugie staffie w domku... ale nie mogę się zdecydować...[/COLOR][/SIZE][/quote] Huny przywiozą nam nasze szczęście do Sopotu 12.08, a co do rodziców to niech Hun dokładnie napisze, bym czegoś nie poplątała, aaaaaaaa i nie jako siostrzyczka, coś przyjemniejszego :oops: :oops: :oops:
bongobongo Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='hun'][IMG]http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/214965.jpg[/IMG] data tego zdjęcia jest niprawdziwa ale zdjęcie to naewno orginał dalsze informacje na temat tego szczeniaczka niech pisze przyszły(a) właściciel(ka) jak go rozpozna:lol:[/quote] GRATULUJEMY SERDECZNIE TYCH ŚLICZNOŚCI !!!!!:lol: :loveu:
bongobongo Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='AMFI'][COLOR=purple][B][SIZE=4][SIZE=6]Brawo Lapidła!!!!![/SIZE]:iloveyou::laola:[/SIZE][/B][/COLOR] [SIZE=4][COLOR=purple]Ale piszcie więcej, czyja to córa? Cyba nie jaka siostra Lapisa? Kiedy bedzie u Was????[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=purple]to już chyba tylko ja zostałam z samotną staffinką....tez myslę od roku co tu wykombinować, ze by mieć drugie staffie w domku... ale nie mogę się zdecydować...[/COLOR][/SIZE][/quote] WITAMY W KLUBIE!!!:lol: U nas póki co, też sam Rudasek!
Marta Chmielewska Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 A ja wiedziałam, wiedziałam :multi::cool3: Tylko pierwszy raz widzę tą mahoniową kluskę :loveu: szkoda, że od podwozia tylko :lol: Huny, dajcie więcej klusek, co tak sępicie fotki :placz:
hun Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [IMG]http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/215242.jpg[/IMG] a to reszta rodzinki matka to B.BARDOT BULDOżER a tatuś SANCZO KOMISARZ cdn
lapis Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='hun'][IMG]http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/215242.jpg[/IMG] [/quote] pierwsza z lewej z tą strzałką na karku to nasze szczęście :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale doliczyłam się tylko 7, a było 8 ... PS. Huny - cholerka dawać więcej zdjęć i tu i maila, bo inaczej :mad: :mad: :mad:
Alicja Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='hun'][IMG]http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/215242.jpg[/IMG] a to reszta rodzinki matka to B.BARDOT BULDOżER a tatuś SANCZO KOMISARZ cdn[/quote]:loveu::loveu::loveu:[I][B]jak cudnie kolorowo Lapis :pgratuluję i :oops:zazdraszczam [/B][/I]
AMFI Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Czy ja tam, widzę trzy rude myszy???? A czy można poprosić o fotkę tatusia?? Beatka - maleństwo super, ma gwiazdeczkę jak nasza Abi!:loveu:
Patka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 WIECJE FOTEK PROSZE !!!! ALE CUDNE KOLORY TęCZY :loveu:
Marta Chmielewska Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Pięknie, pięknie, jak kolorowo :loveu::loveu: Niech żyją mahonie!! :multi::loveu::cool3:
lapis Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Wiem, że to nie w temacie, ale nie wiem gdzie napisać Część z Was się już dowiedziała, więc tylko potwierdzę, że 25.06.2006 zginął tragicznie mój mąż. Jednak zdecydowaliśmy z synkiem, że marzeniem jego była ta mahoniowa śliczność i bierzemy ją od Hunów. Będzie się nazywała Vive Girasol (francuski - Wiwat Ognisty Opal) Takie imie wymyślił mój mąż więc myśle, że jest dla niej najlepsze
strumyk Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Jejku, ogromnie wspolczuje. Slow mi brak doslownie. :shake:
Alicja Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [I][B]Lapis :-([/B]przyjmij od Całej Mojej rodzinki wyrazy współczucia .Wiem , to tylko słowa ..................trzymajcie sie z synkiem . Niech Vive Girasol będzie Waszym łącznikiem z Twoim Mężem ............... [/I]
Marta Chmielewska Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Mój Boże Lapis, bardzo, bardzo mi przykro, jesteśmy ogromnie wstrząsnięci tym co się stało, ledwo parę dni temu miałam okazję Cię wyściskać a tu taka tragedia. Nie wiem co powiedzieć...:placz::-( Kochanie, brak słów... i tak nic nie znaczą...:bigcry:
AMFI Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Beatko, kochanie - jesteśmy z Wami - mocno Cie ściskam.:-( Myślę, że to swietna decyzja, że weźmiecie małą dzidzię.
Alojzyna Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [B]lapis [/B]- szczere wyrazy współczucia. Życzę Wam, aby mała Vive Girasol wniosła do waszego domu wiele radości.
wejherstaff Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [B]l[/B][B]apis [/B]najszczersze wyrazy współczucia. Tak mi przykro. Jakie życie bywa okrutne ... Może choć w części, mała staficzka wypełni pustkę i nie pozwoli Wam się tak bardzo smucić.
Recommended Posts