rybon36 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 bo ja szukam dużego, cały czas i bez efektów, do domku z ogrodem, odpowiedzialnych ludzi, 2 kotów onki kastratki niedojdy i chłopca 3 latka! już tracę nadzieję na dużego odpowiadającego wymogom Quote
Ulka18 Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Rybonku, to sa psy bardz lagodne. Takie miski przytulanki, nie zdajace sobie sprawy z wlasnej masy. One chyba by chcialy siedziec na kolankach u swojego pancia. Przeczytaj prosze wczesniejszy post Ewatr z wizyty w boksie Gromikow. Quote
Ulka18 Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 [quote name='ewatr']no to zdaje relacje : byłam dzisiaj w schronie i odwiedziłam tez naszych pregowanych chłopaków GROM I GROMIK powiem tak : te wszystkie zdjęcia razem wzięte nie oddają urody tych 2 wspaniały psów i na dokładkę to są przytulaśne miski a nie jakieś grozne psy jak sie może na zdjęciu wydawac siedzą tylko biedaki w małym boksie i nie ma ich kto na swiatło dzienne pokazać , te psiaki są młode mają 2 i 3 lata toż to dopiero życie przed nimi :cool3: byliśmy z kierownikiem przy ich boksie , psiaki szalały tak chciały łby do głaskania podstawic , lizały kierownika po rękach i zwyczajnie cieszyły sie całymi sobą jedno co mi sie udało wypertraktowac to to żeby choć jeden z nich jak się zwolni miejsce przy bramie tam zaczął witac odwiedzających może akurat ktos wreszcie zauważy ich nieprzeciętną urode Rybonku, to jest ten opis naszych Gromikow. Quote
Ulka18 Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Rybonku, jeszcze mamy takiego pieknego duzego psa : http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=3&sort=imie&pid=876 Quote
ewatr Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='rybon36']bo ja szukam dużego, cały czas i bez efektów, do domku z ogrodem, odpowiedzialnych ludzi, 2 kotów onki kastratki niedojdy i chłopca 3 latka! już tracę nadzieję na dużego odpowiadającego wymogom ja psy widziałam raz w schronisku i powtórzę to co już mówiłam : te wszystkie zdjęcia razem wzięte nie oddają urody tych 2 wspaniały psów i na dokładkę to są przytulaśne miski a nie jakieś grozne psy jak sie może na zdjęciu wydawac siedzą tylko biedaki w małym boksie i nie ma ich kto na swiatło dzienne pokazać , te psiaki są młode mają 2 i 3 lata byliśmy z kierownikiem przy ich boksie , psiaki szalały tak chciały łby do głaskania podstawic , lizały kierownika po rękach i zwyczajnie cieszyły sie całymi sobą napisałam o więcej informacji do kierownika jak coś się dowiem to napisze / chyba że komputer kierownika dalej nie działa to pozostaje kontakt telefoniczny ze schroniskiem / Quote
ewatr Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 oj widze ze Ulka18 już to wstawiła :oops: to najwyżej będzie 2 razy :evil_lol: Quote
rybon36 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 słuchajcie, ten ostatni pies bardzo mi się podoba, poproszę wszystko na jego temat, w kontekście tego , co napisałam o wymogach nowego domku Quote
Ulka18 Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Rybonku, wyslalam zapytanie mailem do kierownika do schroniska. Poniewaz 2 osoby sa na zwolnieniach, a kierownik ma duzo roboty, mozemy dluga chwile czekac na odpowiedz, jesli bys chciala cos na szybko sie dowiedziec, to najlepiej zadzwonic, zawsze jakas pani odbiera telefon. +17 583 15 32. Informacje moze zebrac i Tobie podac. Quote
rybon36 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 jadę odejmować łożysko u krowy, więc poczekam na słowo pisane :) Quote
ewatr Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 podnosimy Gromki Ogromki:loveu: , bo Ciotka zaniedbała psiaki :multi: aż się wstydzi :oops: Quote
Ulka18 Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 HOP! Komu duzego pregowanego tygrysa z charakterem Tygryska z Kubusia Puchatka? Quote
Ulka18 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Hop pręguski, bo na koncu nikt was nie zobaczy... Quote
ewatr Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 moi ulubieńcy :loveu: idziemy na spacer :painting: Quote
Ulka18 Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Takie piekne preguski, a domku nie znalazly...:shake: Quote
ewatr Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 my twardo jeszcze przed wczasami na górę :loveu: pręgowani Quote
ania14p Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Dawno do Was chłopcy nie zaglądałam, ale następnym razem to już naprawdę proszę, na szczęśliwych stronkach, ile można czekać! Quote
ewatr Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 nasze piekne preguski spędzaja niestety czas nadal w ciasnym boksie:-( przy bramie znalazł miejsce ogromny prawie kaukaz - cudny psiak - a jest jeszcze drugi taki sam odbywa kwarantanne w budynku i P.Kierownik uznał ,tak mniemam , że im należy sie pierwszenstwo przy bramie skąd psiaki maja wieksze szanse na potencjalną adopcje psiaki Gromowładne maja przynajmniej zadaszony bosk dobre i to w te upały :oops: Quote
ania14p Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Tygryski, do boju, bo trzeba robić miejsce dla innych, a wy już dość się naczekałyście! Quote
Ulka18 Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Hop tygrysy. Moze akurat ktos was wypatrzy, komu takie preguski sa do domku potrzebne. Quote
ewatr Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 jak wróce z wczasów ! to was Gromki Ogromki ma już tu nie być jasne :mad: Quote
ewatr Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 hopamy sobie radośnie albo i nie ..............!!!!!!!! bo kto by sobie radośnie hopał w taki skwar :angryy: cośby z nim musiał być nie bardzo :eviltong: Quote
Recommended Posts