Jump to content
Dogomania

GrOm-HURRA - ZAMIESZKAL U NASZEJ MURKI !!! - mlodszy GROMIK TEZ JUZ ADOPTOWANY

Recommended Posts

Posted

bo ja szukam dużego, cały czas i bez efektów, do domku z ogrodem, odpowiedzialnych ludzi, 2 kotów onki kastratki niedojdy i chłopca 3 latka! już tracę nadzieję na dużego odpowiadającego wymogom

• Replies 995
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Rybonku,
to sa psy bardz lagodne. Takie miski przytulanki, nie zdajace sobie sprawy z wlasnej masy. One chyba by chcialy siedziec na kolankach u swojego pancia. Przeczytaj prosze wczesniejszy post Ewatr z wizyty w boksie Gromikow.

Posted

[quote name='ewatr']no to zdaje relacje :

byłam dzisiaj w schronie i odwiedziłam tez naszych pregowanych chłopaków

GROM I GROMIK

powiem tak :

te wszystkie zdjęcia razem wzięte nie oddają urody tych 2 wspaniały psów
i na dokładkę to są przytulaśne miski a nie jakieś grozne psy jak sie może na zdjęciu wydawac

siedzą tylko biedaki w małym boksie i nie ma ich kto na swiatło dzienne pokazać , te psiaki są młode mają 2 i 3 lata

toż to dopiero życie przed nimi :cool3:

byliśmy z kierownikiem przy ich boksie , psiaki szalały tak chciały łby do głaskania podstawic , lizały kierownika po rękach i zwyczajnie cieszyły sie całymi sobą

jedno co mi sie udało wypertraktowac to to żeby choć jeden z nich jak się zwolni miejsce przy bramie tam zaczął witac odwiedzających
może akurat ktos wreszcie zauważy ich nieprzeciętną urode

Rybonku, to jest ten opis naszych Gromikow.

Posted

[quote name='rybon36']bo ja szukam dużego, cały czas i bez efektów, do domku z ogrodem, odpowiedzialnych ludzi, 2 kotów onki kastratki niedojdy i chłopca 3 latka! już tracę nadzieję na dużego odpowiadającego wymogom

ja psy widziałam raz w schronisku i powtórzę to co już mówiłam :

te wszystkie zdjęcia razem wzięte nie oddają urody tych 2 wspaniały psów
i na dokładkę to są przytulaśne miski a nie jakieś grozne psy jak sie może na zdjęciu wydawac

siedzą tylko biedaki w małym boksie i nie ma ich kto na swiatło dzienne pokazać , te psiaki są młode mają 2 i 3 lata

byliśmy z kierownikiem przy ich boksie , psiaki szalały tak chciały łby do głaskania podstawic , lizały kierownika po rękach i zwyczajnie cieszyły sie całymi sobą

napisałam o więcej informacji do kierownika jak coś się dowiem to napisze
/ chyba że komputer kierownika dalej nie działa to pozostaje kontakt telefoniczny ze schroniskiem /

Posted

Rybonku,
wyslalam zapytanie mailem do kierownika do schroniska. Poniewaz 2 osoby sa na zwolnieniach, a kierownik ma duzo roboty, mozemy dluga chwile czekac na odpowiedz, jesli bys chciala cos na szybko sie dowiedziec, to najlepiej zadzwonic, zawsze jakas pani odbiera telefon. +17 583 15 32.
Informacje moze zebrac i Tobie podac.

Posted

nasze piekne preguski spędzaja niestety czas nadal w ciasnym boksie:-(

przy bramie znalazł miejsce ogromny prawie kaukaz - cudny psiak - a jest jeszcze drugi taki sam odbywa kwarantanne w budynku i P.Kierownik uznał ,tak mniemam , że im należy sie pierwszenstwo przy bramie skąd psiaki maja wieksze szanse na potencjalną adopcje

psiaki Gromowładne maja przynajmniej zadaszony bosk dobre i to w te upały :oops:

Posted

hopamy sobie radośnie albo i nie ..............!!!!!!!!
bo kto by sobie radośnie hopał w taki skwar :angryy:
cośby z nim musiał być nie bardzo :eviltong: