Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SAWA napisał(a):
Ja śmiem twierdzić ,że to wręcz okazja.700Euro ,to połowa ceny w dobrej niemieckiej hodowli ,jeśli tylko zechcą sprzedać małego szczeniaka.
:razz: :cool1: .bardziej wylewnie to napisalas Sawo;) .

• 3 weeks later...
Posted

aleśta awanturniki :D a myslałem ze to tylko naforach motoryzacyjnych tak jest.
Co do Ayshe to uczęszczam do niej na szkolenie i powiem jedno jest super babka i naprawde bardzo dużo wie i chętnie to przekazuje innym.

Widac niektórym nie wystarcza sytuacja polityczna muszą rozpętac swoje piekiełko
A tak poza tym witam :D , czytam od jakiegoś czasu ale się jeszcze nie odzywałem.

• 4 weeks later...
Posted

target,ja tez mieszkam w belgii i tu mozesz kupic psa z rodowodem,paszportem,chipem i szczepieniami za 350euro:shake:nie to nie pomylka,wlasnie za ta cene mozna odebrac psiaki w grudniu,a taka srednia cena to +/-500 euro

Posted

pies psu nierowny i oczywiscie mozna kupic psa za 350 euro i tez bedzie kochany itd.mnie takie onki nie interesuja bo ja mam wysokie wymagania.wolalabym adoptowac jakiegos onka niz zejsc z tego co bezwzglednie wymagam od psa.i od hodowli.

• 7 months later...
Posted

Martesa ja tez wiem gdzie w Belgii mozna kupic Onka za 350 euro ale po co mi taki pies? Bez rodowodu, bez gwarancji ze o psychice nie wspomne? Widzialam juz pare takich wynalazkow i dziekuje ale nie skorzystam.

Posted

Z tego co się orientowałem w ostatnich tygodniach to ceny za szczeniaka z hodowli zrzeszonych w ZKwP oscylują w granicach 1000 - 1800 zł a w Niemczech średnia cena to około 800 euro ale spotkałem się też z kwotą 1500 euro za 4-miesięcznego pieska ze znanej hodowli

Posted

nenemuscha napisał(a):
Wiesz co ..tu nie ma nad czym płakać..jesli warto było..ja pamietam ostatni zakup suczki ....a miałam miec nową kuchnię..ale cóż ..kuchnia jej nie nazwę...:lol:

he he, to może tak z zagraniczna np. kiuzin ew. kuzyn(ka) :p
Yntelyngientne, nieeee? :p

Posted

nenemuscha-:evil_lol: :evil_lol: oplulam se monitor:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
najlepsze w tym wszystkim jest to ze tenpies po kryciu w israelu i tak u mnie nic nie pokryje bo jest popierniczony:roll: .jak na mnie to on po prostu jest za agresywny i to dawal w israelu w hodowli wojskowej.tam to sie podobalo-u mnie odpada.takze przepisalam go na uwe i tyle:evil_lol: .ale nie,nie zaluje.pewnei teraz bym sie na niego niezdecydowala bo wiele rzeczy sie zmienilo w kursie hodowania-np.krycie uzytkami.ale skoro juz jest...uwe go lubi bo on lubi takie durne samce-ja nie.:shake:

Posted

nenemuscha napisał(a):
Wiesz co ..tu nie ma nad czym płakać..jesli warto było..ja pamietam ostatni zakup suczki ....a miałam miec nową kuchnię..ale cóż ..kuchnia jej nie nazwę...:lol:

:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Nieeee, no wy przynajmnije wydajecie kase na rasowego ONka, a ja wydalam 500 euro (no wiem ze kwota o wiele mniejsza) ale!! na jakiegos rudego kundla!! moglam jechac do schroniska i z 5 bym takich znalazla :evil_lol: