SAWA Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Ja śmiem twierdzić ,że to wręcz okazja.700Euro ,to połowa ceny w dobrej niemieckiej hodowli ,jeśli tylko zechcą sprzedać małego szczeniaka. Quote
ayshe Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 SAWA napisał(a):Ja śmiem twierdzić ,że to wręcz okazja.700Euro ,to połowa ceny w dobrej niemieckiej hodowli ,jeśli tylko zechcą sprzedać małego szczeniaka.:razz: :cool1: .bardziej wylewnie to napisalas Sawo;) . Quote
ayshe Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: nowy onkarz hurra Quote
Oskarek Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 aleśta awanturniki :D a myslałem ze to tylko naforach motoryzacyjnych tak jest. Co do Ayshe to uczęszczam do niej na szkolenie i powiem jedno jest super babka i naprawde bardzo dużo wie i chętnie to przekazuje innym. Widac niektórym nie wystarcza sytuacja polityczna muszą rozpętac swoje piekiełko A tak poza tym witam :D , czytam od jakiegoś czasu ale się jeszcze nie odzywałem. Quote
ayshe Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 :crazyeye: oskarek a ktorys ty ci z moich?:evil_lol: .no wykabluj sie?:diabloti: Quote
Oskarek Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 ayshe napisał(a)::crazyeye: oskarek a ktorys ty ci z moich?:evil_lol: .no wykabluj sie?:diabloti: Wilczasty, mały i szczekający :diabloti: Quote
ayshe Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 aaaaa no wiedzialam:cool3: :lol: .znaczy sie ten co to ostatnio nie przychodzi bo chory pancio?:mad: :diabloti: . Quote
Oskarek Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Tak :multi: Ale w tym tygodniu juz się widzimy :wolfie: Quote
martesa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 target,ja tez mieszkam w belgii i tu mozesz kupic psa z rodowodem,paszportem,chipem i szczepieniami za 350euro:shake:nie to nie pomylka,wlasnie za ta cene mozna odebrac psiaki w grudniu,a taka srednia cena to +/-500 euro Quote
ayshe Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 pies psu nierowny i oczywiscie mozna kupic psa za 350 euro i tez bedzie kochany itd.mnie takie onki nie interesuja bo ja mam wysokie wymagania.wolalabym adoptowac jakiegos onka niz zejsc z tego co bezwzglednie wymagam od psa.i od hodowli. Quote
target Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Martesa ja tez wiem gdzie w Belgii mozna kupic Onka za 350 euro ale po co mi taki pies? Bez rodowodu, bez gwarancji ze o psychice nie wspomne? Widzialam juz pare takich wynalazkow i dziekuje ale nie skorzystam. Quote
JanuszPLSzczecin Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Z tego co się orientowałem w ostatnich tygodniach to ceny za szczeniaka z hodowli zrzeszonych w ZKwP oscylują w granicach 1000 - 1800 zł a w Niemczech średnia cena to około 800 euro ale spotkałem się też z kwotą 1500 euro za 4-miesięcznego pieska ze znanej hodowli Quote
ayshe Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 1500euro...ech chcialabym tyle zaplacic kiedys za psa:cool1: .gismo kupilam za 3400.:placz: Quote
JanuszPLSzczecin Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ayshe-a mógłbym gdzies zobaczyć fotkę Gismo? Jak to nie tajemnica ,z jakiej hodowli? Quote
ayshe Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 fotke juz gdzies kiedys wrzucalam.hodowla czolowa niemiecka;) ,syn ursusa batu. Quote
JanuszPLSzczecin Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ayshe-w jakim wieku był Gismo gdy go zakupiłaś? Quote
nenemuscha Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Wiesz co ..tu nie ma nad czym płakać..jesli warto było..ja pamietam ostatni zakup suczki ....a miałam miec nową kuchnię..ale cóż ..kuchnia jej nie nazwę...:lol: Quote
mimoza Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 nenemuscha napisał(a):Wiesz co ..tu nie ma nad czym płakać..jesli warto było..ja pamietam ostatni zakup suczki ....a miałam miec nową kuchnię..ale cóż ..kuchnia jej nie nazwę...:lol: he he, to może tak z zagraniczna np. kiuzin ew. kuzyn(ka) :p Yntelyngientne, nieeee? :p Quote
ayshe Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 nenemuscha-:evil_lol: :evil_lol: oplulam se monitor:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... najlepsze w tym wszystkim jest to ze tenpies po kryciu w israelu i tak u mnie nic nie pokryje bo jest popierniczony:roll: .jak na mnie to on po prostu jest za agresywny i to dawal w israelu w hodowli wojskowej.tam to sie podobalo-u mnie odpada.takze przepisalam go na uwe i tyle:evil_lol: .ale nie,nie zaluje.pewnei teraz bym sie na niego niezdecydowala bo wiele rzeczy sie zmienilo w kursie hodowania-np.krycie uzytkami.ale skoro juz jest...uwe go lubi bo on lubi takie durne samce-ja nie.:shake: Quote
AM Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 nenemuscha napisał(a):Wiesz co ..tu nie ma nad czym płakać..jesli warto było..ja pamietam ostatni zakup suczki ....a miałam miec nową kuchnię..ale cóż ..kuchnia jej nie nazwę...:lol: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
nenemuscha Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ciesz\y mnie wasze rozbawienie,bo kupa ludzi siew puka wczółko...a ja sunię lubię,w odróżnieniu od stania przy kuchni..:evil_lol: Quote
saJo Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Nieeee, no wy przynajmnije wydajecie kase na rasowego ONka, a ja wydalam 500 euro (no wiem ze kwota o wiele mniejsza) ale!! na jakiegos rudego kundla!! moglam jechac do schroniska i z 5 bym takich znalazla :evil_lol: Quote
ayshe Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 saJo-no patrz...to sie nazywa dopiero dziwactwo:cool3: :evil_lol: Quote
Recommended Posts