Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

Posted

Bo to bylo tak, że on mial jakies tam swoje imie:) Bardziej normalne:) Ale byl strasznym psotnikiem, i ta ta jego wlascicielka kiedy widziala, ze cos broi to leciala do niego z krzykiem...'o zesz Ty gnoju jeden, ja Ci dam!':) No i koteczek bardziej reagowal na 'o zesz Ty gnoju jeden' niz na wlane imie:) I tak juz zostało:)

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nie taka dyskusja beze mnie nawet :) chce żeby to było jakieś krótkie proste imię :) np. mój były piesek :( nazywał się Ami można je było fajnie zdrobnić np. amuś amulek amuska itd. chciałam żeby z tym nowym pieskiem i jego imieniem było podobnie np. jeden kolega zdrobniale mówi na mnie Siabuś Siaba Siabek itd.. przekręca moje imię :) Tylko nie wiem czy to dobre imię dla pieska :):):):)

Kinia ... Ty chyba nie pamiętasz jak kupowałaś yorka co się działo ;P aha Kinia(karolina) to siostra mojego Chłopaka Dawidka :):)

Posted

Pamiętam, pamiętam :D:D:D

Teraz Muszki będzie nauczycielem. Pierwsze, czego nauczy małą, to jak włazić na kolana i prosić o pieszczoty ;)

Co do imion: bardzo mi się podoba Beza i Balbina. Ale spokojnie, poradzimy sobie z wyborem imienia :)

Posted

[quote name='kinia_w']Pamiętam, pamiętam :D:D:D

Teraz Muszki będzie nauczycielem. Pierwsze, czego nauczy małą, to jak włazić na kolana i prosić o pieszczoty ;)

Co do imion: bardzo mi się podoba Beza i Balbina. Ale spokojnie, poradzimy sobie z wyborem imienia :)[/quote]Napewno, to jest nienajważniejsze. Grunt, aby sunia była zdrowa i dobrze się chowała

Posted

ja tez na poczatku po smierci Doksia nie chciałam innego pieska, na poczatku bedzie troche dzi3wnie ale jak sie juz zżyjesz z Małą to miłośc będzie taka sama jak z poprzednim pieskiem :D

Posted

:) to bedzie nowe doswiadczenie mialam chyba 7 lat jak dostalam amika od tamtej pory minelo prawie 16 lat :) ale poradze sobie dobrze ze jest to forum :) zawsze moge sie poradzic i wogule :) super dziekuje :):)

Posted

rozumiem, ja Doksia miałam od podstawówki i zawsze myslalam, że będzie żył ze mna zawsze...no ale teraz juz jest bajtek i za żadne skarby bym go nie oddala już, bo mimo ze jest inny to jest równie kochany co poprzednik :D

Posted

nie odzywałam się do tej pory w tym topku, no ale trudno.Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! grono właścicieli buldozich ryjków cały czas się powiększa :D
Safi-fajne imie

Posted

Jednego razu jak szłam z Gackiem to studenci powiedzieli, jeden do drugiego " zobacz myszka MIKI idzie" Potem jeszcze jedni młodzi powiedzieli na Gacka BRUTUS wiecie może nie jesteście ciekawi ,ale powiem wam jak nazywała się bf mojej sąsiadki a no PYZA jej było .Miała raz nawet 10 szczeniaków ale 10 bardzo słaby był. Na polach mok. była raz Edit , spotkałam raz Mietka,Karlika,Bazyla, koło mnie mieszka Buźka(Łobuźka), Rzepcia.Na pola przychodzi MALWA Bardzo podoba mi się imę Matylda naszej Anutki ta to zawsze miewa dobre pomysły. Jak nazwiecie tak będzie ładnie ile ludzi tyle pomysłów. Zyczę pomyślności i wszystkiego dobrego.
Mama Wioli

Posted

[quote name='Wiola.od.Gacka']Jednego razu jak szłam z Gackiem to studenci powiedzieli, jeden do drugiego " zobacz myszka MIKI idzie" Potem jeszcze jedni młodzi powiedzieli na Gacka BRUTUS wiecie może nie jesteście ciekawi ,ale powiem wam jak nazywała się bf mojej sąsiadki a no PYZA jej było .Miała raz nawet 10 szczeniaków ale 10 bardzo słaby był. Na polach mok. była raz Edit , spotkałam raz Mietka,Karlika,Bazyla, koło mnie mieszka Buźka(Łobuźka), Rzepcia.Na pola przychodzi MALWA Bardzo podoba mi się imę Matylda naszej Anutki ta to zawsze miewa dobre pomysły. Jak nazwiecie tak będzie ładnie ile ludzi tyle pomysłów. Zyczę pomyślności i wszystkiego dobrego.
Mama Wioli[/quote]Imię najlepiej wybrac samemu. Każdemu się co innego podoba. My tu będziemy radzić, a Basiulka i tak wybierze coś innego

Posted

[quote name='basiulka22tychy']3 grudnia :):):):)[/quote]No to już niedługo, a ile ona będzie miała 3 grudnia i czy będzie już po szczepieniu i kwarantannie, bo to jest bardzo ważne

Posted

basiulka współczuje że musisz tak czekac na nią i umierać z niecierpliwości ale jak juz ją będziesz miała to nie bedziesz chciała pewnie jej zostawiać ani na chwilkę i się znaiedbasz na dogo :wink:

Posted

tak jak obiecalam nowe fotki Safi
Safi z mamuska [url]http://img300.imageshack.us/my.php?image=obraz0035pb.jpg[/url]
sama Safi
[url]http://img296.imageshack.us/my.php?image=obraz0046ew.jpg[/url]
[url]http://img294.imageshack.us/my.php?image=obraz0082zs.jpg[/url]
mmmmmmmm jeszcze tydzien i bedzie u mnie :):):)