Oleczkaa Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Kochani piesek się odnalazł, mieszka tam nadal tylko akurat poszedł na wycieczkę pod sklep :D więc poszłam tam z moim chłopakiem i zrobiliśmy mu kilka fotek a nawet nakręciliśmy dwa filmiki. Mały się trochę zlękł kamery i dziwnie się na nas patrzył ;) Moje kochanie zrobiło nawet stronkę o tym piesku więc podaję adres: http://www.pomocpieskom.prv.pl Quote
Tigraa Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 A ja wstawie fotki na wypadek gdyby sie komus nie chciala stronka otworzyc Quote
Oleczkaa Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 polecam jednak obejrzenie stronki i ściągnięcie filmików Quote
malawaszka Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 śliczny psiak sznaucerkowaty - daję go na moją stronę - nie ma możliwości załatwienia jakiegoś domku tymczasowego? Quote
Tigraa Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 malawaszko jutro probujemy-mamy tylko jedną opcję,moze pani go przyjmie tymczasowo-trzymajcie wszyscy kciuki zeby sie udalo.Jesli nie-niestety-będzie musial czekac na domek w schronisku.Nie mam innej mozliwosci.Ale jutro sprobujemy. Quote
Oleczkaa Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Może Ani się oś uda załatwić a jak nie to niestety czeka go schronisko :( Quote
Oleczkaa Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 Dziewczyny,wymyśliłam mu imię. BARNEY może być? jakoś mi tak samo przyszło do głowy, powiedzcie czy pasuje :D Quote
Tigraa Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Pasuje :D Ola juz pisze do Ciebie smsa Quote
Oleczkaa Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 ho hop Nikt nie chce Barneyka? Quote
malawaszka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 udało się z domkiem tymczasowym?? :modla: Quote
Oleczkaa Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Jak narazie sie nie udało :( Dziewczyny tzrzeba go zabrać spod tej klatki, przyniosłam mu wczoraj śliczny talerzyk i miseczke, dałam jeść, kupiłam chappi w puszce z wołowinka, ugotowałam kluseczki no i dałam pić, biedaczek tak smacznie jadł... przychodze dzisiaj z kolejną porcją chappi a tu nie ma ani talerzyka ani miseczki !!!!! Są dwie opcje, albo ktoś złośliwy to wyrzucił, albo jakiś ktoś komu się to poprostu przydało :( Obawiam się jednak pierwszej opcji, boję się żeby mu ktoś czegoś niezrobił :( Aniu odezwij się jaknajszybciej :( Dziewczyny proszę szukajcie mu domku :( Ja reklamuje go na różnych forach, wysyłam maile do ludzi którzy chcą przygarnąć pieska, ale żadnej odpowiedzi. Poczekamjeszcze trochę i zawiozę go do shroniska chyba :( Quote
Frotka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 jeżeli nie możecie mu dać tymczasowego domu zawieźcie go jak najszybciej do schroniska. Przynajmniej będzie miał budę i ludzie go nie skrzywdzą. Skoro miseczka zniknęła to znaczy, że ktoś z sąsiadów wyraźnie go sobie nie życzy. To zniknięcie miseczki to zły znak. W każdej chwili psu może stać się krzywda, tym bardziej, ze jesteście z nim tylko jakiś czas a resztę dnia (i nocy) musi radzić sobie sam. Poza tym może się po prostu rozchorwoać. Są już przymrozki. Quote
Oleczkaa Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 jeśli jutro nic nie załątwimy,jedziemy do schroniska ! ---------------------------------------------------------------- BARNEY jest już na ALLEGRO !!!! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73215235 Quote
Tigraa Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Trzymac kciuki Kochani...........jest swiatełko w tunelu.Trzymajcie bardzo mocno kciuki za domek dla Barneyka..... Quote
Tigraa Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Dziewczyny pomocy blagam...... Jest domek dla Barneyka.Pani jest zdecydowana na 100% ale problem polega na tym ze pani jest z Olsztyna.Mam juz transport dla niego na trasie Warszawa-Olsztyn na jutro rano,ale nie mam jak go zawiezc z Radomia do Warszawy jutro rano.Blagam niech nam ktos pomoze.Jesli nie uda sie zorganizowac transportu pieska musimy dzis zawiezc do schroniska.Prosimy o pomoc.Sprawa strasznie pilna!!!!!Potem juz nie bedzie transportu z Warszawy do Olsztyna. Quote
sahara Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 hop do góry, transport potrzebny. Aniu, a może zmiana w temacie? albo nowy wątek? kto znajdzie te prośbę na 4 stronie? Quote
Tigraa Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 sahara transport juz mamy. Wszystko zalatwione...tylko Barneyka nie ma :cry: Ale mamy nadzieje ze na noc wroci pod klatke jak zawsze. Korzystajac z okazji opisze Wam jak Barneyek znalazl domek.Wczoraj Ola wrzucila go na Allegro a ja na inne wątki o pieskach,no i napisalysmy tez po kilka maili do ludzi ktorzy oferowali ze chcą pieski.Zadzwonila do mnie pani z Olsztyna,zachwycona Barneykiem.Domek z ogrodem,juz jeden piesek jest w domu,super. Problem byl w transporcie z Radomia do Olsztyna.Na szczescie Asiaf1 oferowala w transportowym ze jutro jedzie z Wawy do Olsztyna-Asiu spadlas nam z nieba :D pozostal problem dowozu z Radomia do Warszawy. Na szczescie spotkalam wspaniałą panią Dorotke o wielkim sercu i pani zgodzila sie sluzyc swoim samochodem na jutro rano do Warszawy. Problem transportu mamy wiec z glowy.Wszystko dogadane.Tylko Barney gdzies sobie poszedl.Ola czeka na niego zmarznięta pod blokiem i ma go przywiezc do mnie jak tylko sie pojawi.Barney będzie nocowal dzis u mnie.Jutro rano zawozimy go z panią Dorotą do Warszawy i przekazujemy asif1,ktora zawiezie go do Olsztyna.A tam juz czeka na Barneya jego nowa pani i domek. Miejmy tylko nadzieje ze Barney sie pojawi.......czekamy Quote
Oleczkaa Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Barneyka obserwują 2 osoby na allegro -------------------------------------------------------------- Barney nie wrócił na noc :( Wstane jutro o 6 rano i pojde zobaczyc czy wrocil :( Quote
Frotka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Z całych sił trzymam kciuki za Was i za Berneya Quote
Recommended Posts