Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani piesek się odnalazł, mieszka tam nadal tylko akurat poszedł na wycieczkę pod sklep :D więc poszłam tam z moim chłopakiem i zrobiliśmy mu kilka fotek a nawet nakręciliśmy dwa filmiki. Mały się trochę zlękł kamery i dziwnie się na nas patrzył ;) Moje kochanie zrobiło nawet stronkę o tym piesku więc podaję adres:

http://www.pomocpieskom.prv.pl

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszko jutro probujemy-mamy tylko jedną opcję,moze pani go przyjmie tymczasowo-trzymajcie wszyscy kciuki zeby sie udalo.Jesli nie-niestety-będzie musial czekac na domek w schronisku.Nie mam innej mozliwosci.Ale jutro sprobujemy.

Posted

Jak narazie sie nie udało :( Dziewczyny tzrzeba go zabrać spod tej klatki, przyniosłam mu wczoraj śliczny talerzyk i miseczke, dałam jeść, kupiłam chappi w puszce z wołowinka, ugotowałam kluseczki no i dałam pić, biedaczek tak smacznie jadł... przychodze dzisiaj z kolejną porcją chappi a tu nie ma ani talerzyka ani miseczki !!!!! Są dwie opcje, albo ktoś złośliwy to wyrzucił, albo jakiś ktoś komu się to poprostu przydało :( Obawiam się jednak pierwszej opcji, boję się żeby mu ktoś czegoś niezrobił :( Aniu odezwij się jaknajszybciej :( Dziewczyny proszę szukajcie mu domku :( Ja reklamuje go na różnych forach, wysyłam maile do ludzi którzy chcą przygarnąć pieska, ale żadnej odpowiedzi. Poczekamjeszcze trochę i zawiozę go do shroniska chyba :(

Posted

jeżeli nie możecie mu dać tymczasowego domu zawieźcie go jak najszybciej do schroniska. Przynajmniej będzie miał budę i ludzie go nie skrzywdzą. Skoro miseczka zniknęła to znaczy, że ktoś z sąsiadów wyraźnie go sobie nie życzy. To zniknięcie miseczki to zły znak. W każdej chwili psu może stać się krzywda, tym bardziej, ze jesteście z nim tylko jakiś czas a resztę dnia (i nocy) musi radzić sobie sam. Poza tym może się po prostu rozchorwoać. Są już przymrozki.

Posted

Dziewczyny pomocy blagam......
Jest domek dla Barneyka.Pani jest zdecydowana na 100% ale problem polega na tym ze pani jest z Olsztyna.Mam juz transport dla niego na trasie Warszawa-Olsztyn na jutro rano,ale nie mam jak go zawiezc z Radomia do Warszawy jutro rano.Blagam niech nam ktos pomoze.Jesli nie uda sie zorganizowac transportu pieska musimy dzis zawiezc do schroniska.Prosimy o pomoc.Sprawa strasznie pilna!!!!!Potem juz nie bedzie transportu z Warszawy do Olsztyna.

Posted

sahara transport juz mamy.
Wszystko zalatwione...tylko Barneyka nie ma :cry:
Ale mamy nadzieje ze na noc wroci pod klatke jak zawsze.
Korzystajac z okazji opisze Wam jak Barneyek znalazl domek.Wczoraj Ola wrzucila go na Allegro a ja na inne wątki o pieskach,no i napisalysmy tez po kilka maili do ludzi ktorzy oferowali ze chcą pieski.Zadzwonila do mnie pani z Olsztyna,zachwycona Barneykiem.Domek z ogrodem,juz jeden piesek jest w domu,super.
Problem byl w transporcie z Radomia do Olsztyna.Na szczescie Asiaf1 oferowala w transportowym ze jutro jedzie z Wawy do Olsztyna-Asiu spadlas nam z nieba :D pozostal problem dowozu z Radomia do Warszawy.
Na szczescie spotkalam wspaniałą panią Dorotke o wielkim sercu i pani zgodzila sie sluzyc swoim samochodem na jutro rano do Warszawy.
Problem transportu mamy wiec z glowy.Wszystko dogadane.Tylko Barney gdzies sobie poszedl.Ola czeka na niego zmarznięta pod blokiem i ma go przywiezc do mnie jak tylko sie pojawi.Barney będzie nocowal dzis u mnie.Jutro rano zawozimy go z panią Dorotą do Warszawy i przekazujemy asif1,ktora zawiezie go do Olsztyna.A tam juz czeka na Barneya jego nowa pani i domek.
Miejmy tylko nadzieje ze Barney sie pojawi.......czekamy

Posted

Barneyka obserwują 2 osoby na allegro
--------------------------------------------------------------
Barney nie wrócił na noc :( Wstane jutro o 6 rano i pojde zobaczyc czy wrocil :(