belgunia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Nadal zapraszam na treningi do Włocławka:) [URL]http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/[/URL] Na stronie znjadziesz adres ośrodka i jak trafić i mysle, ze pozostałe informacje też. O terminie dam znać, czy sobota czy niedziela wchodzi w tym tygodniu w rachubę. Treningi agility są zwykle od 11.00 do ok. 15.-17. w zależności od ilości psów. Pozdrawiam Dorota Quote
belgunia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Zapraszam Torunian na trening do Włocławka do ośrodka przy ulicy [URL="http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/osrodek/osrodek.htm"]Ziębiej 5a [/URL]w niedzielę 15 kwietnia. Będziemy biegali na torze agility od 11 do.... długo :) Ma być bardzo ładna pogoda i zapowiada się trening do 17-18 z przerwami na odpoczynek... Dla początkujacych specjalne zajęcia zapoznawcze z torem, praca nad motywacją psa. Zapraszamy:) Pozdrawiam Dorota Quote
INA Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [B]ludziki z Torunia i okolic[/B] - jestem z Chełmży chętnie bym pojechała w niedziele do Włocławka - [U]a przede wszystkimi od czasu do czasu na treningi[/U] :cool3: --ale nie mam samochodu -- chętnie się z kimś zabiorę na przyczepkę - dorzucę na benzynę jak ktoś miałby ochotę - to proszę na prv info :lol: Oczywiście jeśli komuś pasowałaby bardziej Bydgoszcz na takie weekendowe treningi - to ja też jestem chętna.Mieszkam akurat mniej więcej pośrodku... Mam 2,5 letniego AT, smochodem lubi jeżdzić - dla przyjaznych psów jest super:lol: jesteśmy prawie zieloni:oops: -- byliśmy 2 razy na treningach i seminarium... Quote
belgunia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 No i gdzie te Torunianki? Chełmżanki? Pospaliście w weekend??? Quote
Rinuś Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [B][COLOR=RoyalBlue]jakaś plota poszła że w Toruniu ma powstać tor agility... za schroniskiem dla psów...nie wiem na ile to jest prawda..być może będzie to taki amatorski tor ale zobaczymy :)[/COLOR][/B] Quote
Rinuś Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 mam do Was pytanie.wiecie może ile kosztuje przewóz psa z Torunia do Włocławka?? Quote
Saba Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Pociągiem 4zł obojętnie gdzie jedziesz (tylko nie jedź tanimi liniami kolejowymi bo sa drogie) autobusem zależy od przewoźnika, ja się nie upominam o bilet i czasami za psa nie płacę. Quote
belgunia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Tak wiec zapraszamy nadal do Włocławka, jeśli dojedziesz pociągiem, wyjadę po Ciebie samochodem na dworzec Włocławek Główny, lub Włocławek Zazamcze - dowolnie - taka sama mniej wiecej droga od Ziębiej. Przyjedźcie w wiecej osób, zawsze zapraszam bardzo serdecznie:) :multi: Następne trening agility są w sobotę i niedzielę od 12.00 do max 17.00 Znajdziemy też czas dla początkujących - bez obaw.:) Jakby co to proszę dzwonić: 504-819-647 - Dorota - belgunia Quote
Rinuś Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [B][COLOR=RoyalBlue]tylko ja planuję z Brutusem jechać tam do znajomej :) ale w sumie to bym się przeszła zobaczyć co i jak :) ale to byłaby wizyta tylko jednorazowa :( ponieważ nie mam możliwości dojeżdżania ciągle pociągiem :( za takie oglądnięcie i zapoznanie się z torem ile trzeba płacić??[/COLOR][/B] Quote
AniaP Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 [quote name='belgunia']Następne trening agility są w sobotę i niedzielę od 12.00 do max 17.00[/quote] Dorotka, a ja? A ja z Asti? Możemy przyjechać? :kiss_2: W sobotę to na pewno nie, ale w niedzielę może by się nam udało do Was podskoczyć. :wink: Quote
belgunia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 [quote name='AniaP']Dorotka, a ja? A ja z Asti? Możemy przyjechać? :kiss_2: W sobotę to na pewno nie, ale w niedzielę może by się nam udało do Was podskoczyć. :wink:[/quote] Jasne Asti:) Bardzo miło zawsze Ciebie widziec:) :multi: :multi: Będziemy biegac :loveu: :loveu: Moze w końcu troche potrenuję, jak przyjedziesz.... Rinuś, ja biletów wstępu i miejscówek nie sprzedaję ani na oglądanie treningu :crazyeye: :mad: :evil_lol: Przyjeżdżaj i nie marudź!!!! :lol: :lol: . Dorota Quote
AniaP Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 [quote name='belgunia']Jasne Asti:) Bardzo miło zawsze Ciebie widziec:) :multi: :multi: [/quote] :kiss_2: [quote name='belgunia']Będziemy biegac :loveu: :loveu: Moze w końcu troche potrenuję, jak przyjedziesz.... [/quote] Suuuper! :multi: To jutro przyjeżdżamy...:Dog_run: Quote
Rinuś Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 [COLOR=RoyalBlue][B]buuu nie możemy przyjechać ponieważ Brutus rozciął sobie łapkę :( nie może na niej chodzić a co dopiero biegać i skakać przez przeszkody :( a mieliśmy zamiar jechać na odpoczynek do Włocławka do znajomej dogomaniaczki :([/B][/COLOR] Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 I jak było dziewczyny? :razz: Astucha gotowa na środę? :cool3: Quote
AniaP Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Paskuda_Bandzior']I jak było dziewczyny? :razz: [/quote] We Włocławku? Jak było? U Dorotki? A jak może być u Dorotki? Suuuuuuuperaśnie :bigcool: :klacz: :Rose: . [quote name='Paskuda_Bandzior'] Astucha gotowa na środę? :cool3:[/quote] No śmy się popisałyśmy w Bydgoszczy, nie ma co :oops: , chociaż jak na debiut w openkach, to może nie tak aż bardzo źle, co? :roll: Obiecałam sobie w Płocku/Łącku pójść na całość ;) , nie tak ostrożnie, asekurancko biegać, zobaczymy czy dotrzymam sobie słowa. :eviltong: Quote
MustaVeri Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Rinuś'][B][COLOR=RoyalBlue]tylko ja planuję z Brutusem jechać tam do znajomej :) ale w sumie to bym się przeszła zobaczyć co i jak :) ale to byłaby wizyta tylko jednorazowa :( ponieważ nie mam możliwości dojeżdżania ciągle pociągiem :( za takie oglądnięcie i zapoznanie się z torem ile trzeba płacić??[/COLOR][/B][/quote] my tez jezdzimy co tydzien do wloclawka z torunia wiec jakbys miala ochote... Quote
Saba Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 no i do włocławka jeździ i nic nie wiem :roll: Quote
MustaVeri Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 no co no co ...niewiem,nie zauwazylam tam brutusa:P Quote
Recommended Posts