Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmbbaj']:lol:..Pika, ja wiedziałam, że to tak będzie wyglądało!:evil_lol:
:lol::lol:a wiesz, ze ja tez :evil_lol::evil_lol:

A tego, że ja się o Bajana trzęsę to przeta nie ukrywam! :lol:

No wiem, ale ja caly czas licze na to że uda się Ciebie z tego wyleczyc :evil_lol:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmbbaj']:lol:.. Sami jesteśmy rozdarci, przed chwilą Marek zaproponował, że mnie zawiezie, a sam posiedzi w samochodzie, ale to bez sensu! A tego, że ja się o Bajana trzęsę to przeta nie ukrywam! :lol:

Małgosiu, uprzejmość mi nakazuje napisac, że to oczywiście bez sensu, żeby Marek siedział w aucie :cool1:
Ale ta druga strona mej natury mówi mi, żeby napisać, że to rewelacyjny pomysł! :evil_lol: Marek w aucie będzie miał cieplutko, bedzie nas obserwował zza szybki :cool1: Tym bardziej, że długo nie będziemy, bo ja o 14.00 muszę już wracać

Posted

[quote name='PIKA']:lol::lol:a wiesz, ze ja tez :evil_lol::evil_lol:

No wiem, ale ja caly czas licze na to że uda się Ciebie z tego wyleczyc :evil_lol:

:crazyeye: Pika, nie wyśiwtlił się cały twój post tylko dopiero jak weszłam w odpowiedz!

No bo my tu się ciągle zastanawiamy......., że może pojechać choć na krótko! Tylko same wiecie, że jeśli będzie tylko Saba i Leon to Bajan towarzystwa nie ma! ;) i wtedy może go szukać dalej! A Asher cosik się dziś nie odzywa! :roll:

Posted

[quote name='Sabina1']Nie stchórzyl, tylko rzeczywiście pogoda jest dzisiaj obrzydliwa. bardzo wilgotno i wiatr, zwłaszcza prosto po chorobie niebezpiecznie wychodzic na dłuzej.

Sabinko ty jedna jesteś kochana!:loveu: One są okropne!!!:evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']
No bo my tu się ciągle zastanawiamy......., że może pojechać choć na krótko! Tylko same wiecie, że jeśli będzie tylko Saba i Leon to Bajan towarzystwa nie ma! ;) i wtedy może go szukać dalej! A Asher cosik się dziś nie odzywa! :roll:

Asher będzie na pewno. Nie mogłaby nie być, bo to ona zainicjowała spotkanie :lol: Jestem pewna, ze teraz biega w popłochu po mieszkaniu, albo juz nawet jedzie.

Jeżeli chcesz, żeby Leon z Bajanem zaczeli się bawić, a nie boczyć na siebie, to muszą zacząć częściej razem bywać :cool1: Poza tym niech się nauczy też przebywania w gromadzie psów, gdzie niekoniecznie ma samych wielbiących go przyjaciół (co nie znaczy wrogów oczywiście). Wpadnijcie choć na pół godzinki

Posted

[quote name='mmbbaj']:crazyeye: Pika, nie wyśiwtlił się cały twój post tylko dopiero jak weszłam w odpowiedz!

Nie rozumiem :crazyeye:

A aher to pewnie jedzie i bedzie na pewno bo do mnie dzwonila :evil_lol:

Posted

Właśnie trwają rozważania, czy pojechać na Forty Bema, czy jednak zrezygnować.
Bajanek wygląda przez okno i ma wielką chęć, a Pańcia konsultuje temat na „Dogo”
Mąż ;)

Posted

[quote name='Maga100']Asher będzie na pewno. Nie mogłaby nie być, bo to ona zainicjowała spotkanie :lol: Jestem pewna, ze teraz biega w popłochu po mieszkaniu, albo juz nawet jedzie.

Jeżeli chcesz, żeby Leon z Bajanem zaczeli się bawić, a nie boczyć na siebie, to muszą zacząć częściej razem bywać :cool1: Poza tym niech się nauczy też przebywania w gromadzie psów, gdzie niekoniecznie ma samych wielbiących go przyjaciół (co nie znaczy wrogów oczywiście). Wpadnijcie choć na pół godzinki

No!.................wpadniemy! :p...........:nerwy: :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']No!.................wpadniemy! :p...........:nerwy: :evil_lol:

I to jest mądra, słuszna i głęboko przemyslana decyzja :cool1:
Do zobaczenia zatem :cool3:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Małgosiu , a jak Marek przeżył ten spacerek ??? Bo Ty i Bajan chyba świetnie :p :p :p

Marek?...pracowicie! :lol: bo cały czas focił! A mnie było cieplej bo uganiałam się za Bajanem :mad:

Posted

Malgosiu, Bajan jest śliczny na tych zdjęciach, ale ja tam zobaczyłam jeszcze coś:zielone drzewa, spokojna woda, chyba łacha piasku.........jak ja bym chciała tam być...........:placz:

Posted

Małgosiu - zdjęcia Bajanka piękne :loveu: Bardzo podoba mi się to jak Bajan przeskakuje śnieg - robi to tak samo jak Kumpel - taka niezgrabna sarenka :evil_lol:
W sprawie zatok, niech Marek się trzyma :roll: Ja mam od ostatniej grypy ciągle niewyleczone i z nosa mi kapie ;)
Dobrze, że z Bajankiem już lepiej :multi:

Posted

[quote name='mmbbaj']Bajan...portrety :gent:

Nooooo...jak ci tam na dole?

Bajanek śliczny chłopak a zdjęcie na łóżku - SUPER :loveu: :loveu: :loveu:
Ale Wam fajnie...Tutaj to tylko ja i Malawaszka...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']wszystkie sliczne ale TO CUDO:loveu:

Jestem zachwycona potrecikami Bajanka .:loveu::loveu::loveu:A ta fota najbardziej mnie urzekła.:loveu:Jaka duma i spokój emanuje z Bajana...a on sam śliczniasty , lśniący jak aksamit :loveu::loveu::loveu:

Bajanku

Posted

[quote name='mmbbaj']Bajan...portrety :gent:

Kochany smutasek :loveu:
[quote name='mmbbaj']

Nooooo...jak ci tam na dole?

Poprostu pełne zrozumienie dla wariacji pańci ;) :lol: Te psy są takie...stoickie i pełne godności :-o . Coś pięknego :kiss_2:

Posted

Ala R., Kasia, Pika, Hania, Sabina, Magda, Pysia, Alka - dziewczynki! bardzo, bardzo się cieszymy kiedy podobają się wam zdjęcia! Bardzo dziękujemy za pochwały! :buzi: Mnie też bardzo podoba się to zdjęcie gdzie Bajan patrzy z góry i.....wcale nie na mnie, ale na Marka! :evil_lol:
A za chwilkę wkleję zdjęcia z wczorajszego spaceru koło naszego domu. Mieszkamy w rejonie ruchliwych ulic, ale jest takie miejsce wzdłuż torów kolejowych, gdzie można psa wyprowadzić ;)