Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
8) Małgosiu to oni jak prawdziwi Polacy tylko pili i gadali :wink: :lol: :lol: :lol:

No i widzisz Alicja, że nie tylko! :lol: :wink:

Monis&Nodi, Iv - witam w galerii Bajana i dziękuję za miłe komentarze :D

LAZY, Pika - dziękuję za wizytę! :buzi:

Posted

Mmbaj, świtnie razem wyglądają, takie dwa identyczne :D Nie chciałabys na stałe drugiego takiego? 8)

a Hania to na wszystkich galeriach mówi dobranoc? :o Jestem pełna podziwu 8)

Posted

Maga100 napisał(a):
Mmbaj, świtnie razem wyglądają, takie dwa identyczne :D Nie chciałabys na stałe drugiego takiego? 8)

asher napisał(a):
Bajan i Bławat są identyczni :o ZJak wy je rozróżnialiście? :o :lol:

:lol: Dziewczyny kochane!Bajan i Bławat są zupełnie różni! Wcale nie są do siebie podobni! :D Oczywiście z daleka, jak biegają można się pomylić, ale z bliska nie. Bajan jest, a przynajmniej był większy, a do tego mają zupełnie inne głowy, wyrazy pyska :lol: no i Bajan ma białe znaczenia, a Bławat jest ciemniejszy.
Maga, chcieć drugiego to ja pewnie bym chciała, ale kompletnie nie mamy warunków na dwa psy :roll:

Posted

hmmm ale początek spotkania był taki ..... patriotyczny :lol: :lol:

:hmmmm: ...patriotyczny :terazpol:?:roflt: .....nieeee!Nie było żadnego sztywniactwa, ale staropolska gościnność :D Świetnie się rozumiały! Na początku jednak trzeba się było przywitać, pooglądać, pogłaskać łapkami - to takie charakterystyczne zachowania ogarów. One stosują taką swoją etykietę!:lol::wink:

W wodzie to jak 2 wyderki :wink:

O tak! I jednemu i drugiemu woda nie straszna i szaleństwom nie było końca :lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Małgoś, pięknie,pięknie !!! Ale i tak w Krakowie na Kazimierzu NAJŁADNIEJ 8)

Haniu, no pewnie! Nawet nie tylko na Kazimierzu...bo Kraków...to Kraków...:wink: :lol:

Haniu, to jakaś nowa zagadka...? :hmmmm: :D

Posted

mmbbaj napisał(a):
hmmm ale początek spotkania był taki ..... patriotyczny :lol: :lol:

:hmmmm: ...patriotyczny :terazpol:?:roflt: .....nieeee!Nie było żadnego sztywniactwa, ale staropolska gościnność :D Świetnie się rozumiały! Na początku jednak trzeba się było przywitać, pooglądać, pogłaskać łapkami - to takie charakterystyczne zachowania ogarów. One stosują taką swoją etykietę!:lol::wink:

W wodzie to jak 2 wyderki :wink:

O tak! I jednemu i drugiemu woda nie straszna i szaleństwom nie było końca :lol:
nooo właśnie o tą staropolską gościnnosć mi chodziło 8) , zajmująca rozmowa , biesiada :wink:
Oj uwielbiam pluskające się w wodzie psiaki , Kama - spanielka /śp/ jak wchodziła do wody prosto z samochodu to rzeby ją wysuszyć przed wyjazdem do domu znad rzeki to musieliśmy ją podstępem z wody wyciągać i zapinać na smycz :wink:

Posted

mmbbaj napisał(a):

Nie, nie ! Małgoś, to była różyczka dla Was na dobranoc 8)

Jessssu..... Haniu :o tak się nie poznałam :oops: A Marek pytał mnie czy to jest pies....gdzie on tu psa widział?... :hmmmm: To wszystko przez Twoją ostatnią zagadkę, teraz Ci nie dowierzamy :lol: :wink:

Posted

mmbbaj napisał(a):
mmbbaj napisał(a):

Nie, nie ! Małgoś, to była różyczka dla Was na dobranoc 8)

Jessssu..... Haniu :o tak się nie poznałam :oops: A Marek pytał mnie czy to jest pies....gdzie on tu psa widział?... :hmmmm: To wszystko przez Twoją ostatnią zagadkę, teraz Ci nie dowierzamy :lol: :wink:
:roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: