LAZY Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Ale fajnie wakacyjnie sie zrobilo...Prosimy o wiecej! Quote
mmbbaj Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Bławat świetnie wyglądasz! Bajan ty też! Ciekawe, który z nas silniejszy...? może sprawdzimy? Quote
Alicja Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 8) Małgosiu to oni jak prawdziwi Polacy tylko pili i gadali :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Moniś Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Super się obaj prezentują :D Śliczne pieseczki :iloveyou: Quote
mmbbaj Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 No Bławat jesteś mój!!! Posiedzę na tobie! No braciszku, nie gniewaj się, ale znasz zasady! :wink: Quote
mmbbaj Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Wstawaj leniu, pokaż mi swoje włości! Ale jesteśmy równe chłopaki! Podoba mi się tutaj! :P :P Quote
mmbbaj Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 A potem......... :lol: Chodz będziemy się kąpać! Ale pamiętaj, że to moja woda! Pływamy!!!!!!!!! Quote
mmbbaj Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Polujemy.............................. .....na krowy!!!!!!!! :lol: Jesteśmy foczki! :P :P :hand: Quote
mmbbaj Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):8) Małgosiu to oni jak prawdziwi Polacy tylko pili i gadali :wink: :lol: :lol: :lol: No i widzisz Alicja, że nie tylko! :lol: :wink: Monis&Nodi, Iv - witam w galerii Bajana i dziękuję za miłe komentarze :D LAZY, Pika - dziękuję za wizytę! :buzi: Quote
Alka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Wow, ale super foteczki ze super spotkanka ,a komentarze ... :klacz: najbardziej podobały mi się foczki ,hehe :D Quote
asher Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Bajan i Bławat są identyczni :o ZJak wy je rozróżnialiście? :o :lol: Quote
Hanna R. Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Małgoś, pięknie,pięknie !!! Ale i tak w Krakowie na Kazimierzu NAJŁADNIEJ 8) DOBRANOC !!! Quote
Maga100 Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Mmbaj, świtnie razem wyglądają, takie dwa identyczne :D Nie chciałabys na stałe drugiego takiego? 8) a Hania to na wszystkich galeriach mówi dobranoc? :o Jestem pełna podziwu 8) Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 hmmm ale początek spotkania był taki ..... patriotyczny :lol: :lol: W wodzie to jak 2 wyderki :wink: Quote
mmbbaj Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Maga100 napisał(a):Mmbaj, świtnie razem wyglądają, takie dwa identyczne :D Nie chciałabys na stałe drugiego takiego? 8) asher napisał(a):Bajan i Bławat są identyczni :o ZJak wy je rozróżnialiście? :o :lol: :lol: Dziewczyny kochane!Bajan i Bławat są zupełnie różni! Wcale nie są do siebie podobni! :D Oczywiście z daleka, jak biegają można się pomylić, ale z bliska nie. Bajan jest, a przynajmniej był większy, a do tego mają zupełnie inne głowy, wyrazy pyska :lol: no i Bajan ma białe znaczenia, a Bławat jest ciemniejszy. Maga, chcieć drugiego to ja pewnie bym chciała, ale kompletnie nie mamy warunków na dwa psy :roll: Quote
mmbbaj Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):hmmm ale początek spotkania był taki ..... patriotyczny :lol: :lol: :hmmmm: ...patriotyczny :terazpol:?:roflt: .....nieeee!Nie było żadnego sztywniactwa, ale staropolska gościnność :D Świetnie się rozumiały! Na początku jednak trzeba się było przywitać, pooglądać, pogłaskać łapkami - to takie charakterystyczne zachowania ogarów. One stosują taką swoją etykietę!:lol::wink: Alicjarydzewska napisał(a): W wodzie to jak 2 wyderki :wink: O tak! I jednemu i drugiemu woda nie straszna i szaleństwom nie było końca :lol: Quote
mmbbaj Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Małgoś, pięknie,pięknie !!! Ale i tak w Krakowie na Kazimierzu NAJŁADNIEJ 8) Haniu, no pewnie! Nawet nie tylko na Kazimierzu...bo Kraków...to Kraków...:wink: :lol: HankaRupczewska napisał(a): Haniu, to jakaś nowa zagadka...? :hmmmm: :D Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 mmbbaj napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):hmmm ale początek spotkania był taki ..... patriotyczny :lol: :lol: :hmmmm: ...patriotyczny :terazpol:?:roflt: .....nieeee!Nie było żadnego sztywniactwa, ale staropolska gościnność :D Świetnie się rozumiały! Na początku jednak trzeba się było przywitać, pooglądać, pogłaskać łapkami - to takie charakterystyczne zachowania ogarów. One stosują taką swoją etykietę!:lol::wink: Alicjarydzewska napisał(a): W wodzie to jak 2 wyderki :wink: O tak! I jednemu i drugiemu woda nie straszna i szaleństwom nie było końca :lol:nooo właśnie o tą staropolską gościnnosć mi chodziło 8) , zajmująca rozmowa , biesiada :wink: Oj uwielbiam pluskające się w wodzie psiaki , Kama - spanielka /śp/ jak wchodziła do wody prosto z samochodu to rzeby ją wysuszyć przed wyjazdem do domu znad rzeki to musieliśmy ją podstępem z wody wyciągać i zapinać na smycz :wink: Quote
Hanna R. Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 mmbbaj napisał(a): Haniu, to jakaś nowa zagadka...? :hmmmm: :D Nie, nie ! Małgoś, to była różyczka dla Was na dobranoc 8) Quote
mmbbaj Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 HankaRupczewska napisał(a):mmbbaj napisał(a): Haniu, to jakaś nowa zagadka...? :hmmmm: :D Nie, nie ! Małgoś, to była różyczka dla Was na dobranoc 8) Jessssu..... Haniu :o tak się nie poznałam :oops: A Marek pytał mnie czy to jest pies....gdzie on tu psa widział?... :hmmmm: To wszystko przez Twoją ostatnią zagadkę, teraz Ci nie dowierzamy :lol: :wink: Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 mmbbaj napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):mmbbaj napisał(a): Haniu, to jakaś nowa zagadka...? :hmmmm: :D Nie, nie ! Małgoś, to była różyczka dla Was na dobranoc 8) Jessssu..... Haniu :o tak się nie poznałam :oops: A Marek pytał mnie czy to jest pies....gdzie on tu psa widział?... :hmmmm: To wszystko przez Twoją ostatnią zagadkę, teraz Ci nie dowierzamy :lol: :wink: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts