Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PIKA']Cześć Zagrajki :multi:

Cześć Piko :multi:

[quote name='Vectra']czy ja mówiłam dziś tu cześć :hmmmm: :)

Cześć Vectro :lol:

[quote name='Behemot']Dwie godziny przed północą :shake: Weź się Vectra nie pogrążąj :cool1:

Cześć Behemocie :eviltong:

[quote name='Vectra']a bujaj się ty Błehemocie :eviltong:

O!

[quote name='Behemot']Oj, Vectra, Vectra, lecz się na nogi, bo na głowę już za późno... :glaszcze:

sis, nie jesteś milutka :nono:

[quote name='LAZY']O rany jaki ten Zagrajek już wielki! Trochę mie nie było a tu taki wspaniały pies nam rosnie. Cudny!

Paulinko :loveu::loveu::loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nie. Nie. Zagrajek nie zagryzł intruza.

Chwali się Moni co znalazł w garażu i zalotnie zaprasza do zabawy.

Przeciąganie i siłowanie, to jest włąśnie to!

Chwilowo wygrany

leci się coś napić, bo upał doskwiera

Zgoda przy wodopoju

Posted

Hihi, a moje suki nadal padnięte i śpią obie ,,jak z psa skóra" :evil_lol:

Byłam z nimi teraz na spacerku- ogród po naszej dzisiejszej wspólnej pracy-dzięki Mmbbajki- wygląda super- a jak wchodziłam na ogród to nad wejściem (na orzechu) spały przytulone dwa gołąbki- rozczulająco to wyglądało-wcale się nie bały moich suk i mnie- chyba się zadomowiły- chyba kupię dla nich groch ;)

Posted

[quote name='bea100']Cześć :loveu:

Oplułam monitor ze śmiechu :evil_lol:
chyba musimy założyć "Stowarzyszenie oplutych monitorów i zalanych klawiatur " :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
chyba musimy założyć "Stowarzyszenie oplutych monitorów i zalanych klawiatur " :evil_lol: :evil_lol:

I mokrych majtek :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
I mokrych majtek :evil_lol:

i zdziwionych TZtów :diabloti: czy też słyszycie może takie zdanie " i czego znowu wyjesz przed tym monitorem ? " :evil_lol:

Posted

[quote name='rekma']

Nie. Nie. Zagrajek nie zagryzł intruza.

Przeciąganie i siłowanie, to jest włąśnie to!

Tiaaaa... i mamy uwierzyć, że ogarki sobie niczego nie upolowały?! A ta skóra?
Niby taka niewinna uwaga właścicielki ogrodu:

"Hihi, a moje suki nadal padnięte i śpią obie ,,jak z psa skóra" :evil_lol: ", a to po prostu test na inteligencję!
Z kogo ta skóra?!:crazyeye:

Posted

[quote name='Vectra']i zdziwionych TZtów :diabloti: czy też słyszycie może takie zdanie " i czego znowu wyjesz przed tym monitorem ? " :evil_lol:

ja jeszcze nie :evil_lol: ale to już pewne nie dlugo, :evil_lol: Na razie zdzwiony wzrok czuje na plecach :evil_lol:

[quote name='dogaja']

Tiaaaa... i mamy uwierzyć, że ogarki sobie niczego nie upolowały?! A ta skóra?
Niby taka niewinna uwaga właścicielki ogrodu:

"Hihi, a moje suki nadal padnięte i śpią obie ,,jak z psa skóra" :evil_lol: ", a to po prostu test na inteligencję!
Z kogo ta skóra?!:crazyeye:

no pisze jak wól "z psa" :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']
no pisze jak wól "z psa" :evil_lol:

Zdałaś, zdałaś!!!!
Chciałam Ci niniejszym pogratulować zdania testu na inteligencję, co otwiera Ci szeroką drogę do kariery na wielu polach. Również polach wołów, jak sądzę...

[quote name='bea100']:evil_lol: Dogajko, a nie znasz ty takiego (archaicznego-zgadzam się) powiedzenia ,,leży jak z psa skóra"?

Słuchajcie Bea, Wy tu nie zmylajcie przeciwnika!
Jakie ogary są to przecież wiem! Na muchy to polują żaby! Twoje krwiożercze bestie, po pozytywnym przejściu testów na inteligencję (kto oszalałym chartom spokojnie zabiera króliczka na wyścigach, kiedy one zasuwają, z wywieszonymi ozorami, po wyznaczonych torach? Ogar. Który niespiesznie wchodzi z boku na tor, bierze i… i potem organizatorzy charcich biegów nie chcą się z nami bratać na konkursach, mimo że nasze też dobre, bo polskie…), stosują różne taktyki, bo ogary są SKUTECZNE.
Kiedy tak przeglądam te zdjątka z ogrodu Bei - to mi wygląda na wariant „na przyjaciela”. Najpierw się zaprzyjaźniamy, pijemy ze wspólnej miseczki, wspólnie walimy…no, te na „q”, a potem…

Zagrajku, może Cię uratować tylko to, że TEŻ jesteś ogarem. Tylko, czy one o tym wiedzą?
Zresztą ta skóra jako żywo przypomina… czaprak