mmbbaj Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 PIKA napisał(a): Juz się tak nie chwalcie, ze kamerę macie :evil_lol: Vectra napisał(a):nie mają łesta to się kamerą chwalą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie mamy kamery :p Vectra napisał(a): phii taki ten film nie do góry nogami :shake: :evil_lol: :evil_lol: no tak, wiedziałam, że to zauważysz :oops: Quote
Vectra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 o tym że Zagrajek taki nie wytrymowany to już nie wspomne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Vectra napisał(a):o tym że Zagrajek taki nie wytrymowany to już nie wspomne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja już o tym nie wspominałam, żeby Małgosi przykrości nie robić, ale... hekhem... Małgosiu, kiedy Ty ostatnio trymowałaś Zagraja? :cool1: Bo wiesz... ON W OGóLE NIE WYGLąDA JAK WEST!!! :mad: Quote
mmbbaj Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Vectra napisał(a):o tym że Zagrajek taki nie wytrymowany to już nie wspomne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiem, to z delikatności tak :loveu: Behemot napisał(a):Ja już o tym nie wspominałam, żeby Małgosi przykrości nie robić, ale... hekhem... Małgosiu, kiedy Ty ostatnio trymowałaś Zagraja? :cool1: Bo wiesz... ON W OGóLE NIE WYGLąDA JAK WEST!!! :mad: Nie trymowałam :oops: Muszę się poradzić jednej koleżanki jak to się robi, ale ona na urlopie jest :roll: Quote
Behemot Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 mmbbaj napisał(a): Nie trymowałam :oops: Muszę się poradzić jednej koleżanki jak to się robi, ale ona na urlopie jest :roll: No to chociaż na Gie do niej napisz, bo to po prostu skandal jest! :mad: I Ty go kupiłaś jako westa? Hahahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Behemot napisał(a): I Ty go kupiłaś jako westa? Hahahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No :oops: tylko papiery muszę mu jeszcze dokupić :lol: Quote
Behemot Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 mmbbaj napisał(a):No :oops: tylko papiery muszę mu jeszcze dokupić :lol: A nie, to spoko. Na Stadionie Dziesięciolecia kupisz. Ja tam kupiłam Soni papiery amstaffa :p Quote
Vectra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Behemot napisał(a):A nie, to spoko. Na Stadionie Dziesięciolecia kupisz. Ja tam kupiłam Soni papiery amstaffa :p HA a ja Lalce kupiłam kwity ratlerka :loveu: identiko jest nie ? :cool3: Małgosiu koniecznie wytrymuj Zagrajka bo teraz to on ogara przypomina a nie łesta :shake: Quote
mmbbaj Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Behemot napisał(a):A nie, to spoko. Na Stadionie Dziesięciolecia kupisz. Ja tam kupiłam Soni papiery amstaffa :p oj to mnie kamień z serca :lol: A duży wybór jest? Bo ja jeszcze taka niezdecydowana jestem jakiej rasy ma być... może CTR :roll: Quote
mmbbaj Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Vectra napisał(a): Małgosiu koniecznie wytrymuj Zagrajka bo teraz to on ogara przypomina a nie łesta :shake: Ogara? :crazyeye: o matko! no to jutro go wytrymuję :roll: Quote
Behemot Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Vectra napisał(a):HA a ja Lalce kupiłam kwity ratlerka :loveu: identiko jest nie ? :cool3: Po pierwsze to Cię oszukali, bo nie ma takiej rasy jak ratlerek :razz: tylko pinczer miniaturowy :razz: poza tym Lalka bardziej mi przypomina shi tzu. Też taka kudłata :roll: Aaaa... kiedy ją ostatnio trymowałaś? :razz: mmbbaj napisał(a):oj to mnie kamień z serca :lol: A duży wybór jest? Bo ja jeszcze taka niezdecydowana jestem jakiej rasy ma być... może CTR :roll: Taa, CTR, już... Czekaj, pomyślę.... Zagraj, Zagraj... Wiem! Chiński grzywacz! Wypisz-wymaluj! Troszkę podgolisz go na tułowiu i będzie jak ta lala! (Ups! Sorki, Vectra! :evil_lol:) Quote
Vectra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 jak będziecie na X lecia stadionie to zapytajcie ile kosztuje papier dla cziłały bo mi do azjatki potrzeba :p troche podtrymuje , natapiruje i z Ajdy cziłała jak jak babcie kocham będzie :loveu: Quote
Behemot Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Vectra napisał(a):jak będziecie na X lecia stadionie to zapytajcie ile kosztuje papier dla cziłały bo mi do azjatki potrzeba :p troche podtrymuje , natapiruje i z Ajdy cziłała jak jak babcie kocham będzie :loveu: Ooooo, to Tequila olchy będzie zachwycona! Ach, jak one by się ślicznie bawiły :diabloti: A te papiery to idą po pół litra. I dorzucają kałacha gratis :p Quote
Alicja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='rekma']Proszę Państwa: Przedstawiamy filmik z Zagrajkiem i świnką w w roli głównej :lol: http://www.vidilife.com/video_play_987128_zagraj_ze_swinka.htm?tc=980160 :multi::multi::multi:widziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Behemot napisał(a):Ooooo, to Tequila olchy będzie zachwycona! Ach, jak one by się ślicznie bawiły :diabloti: A te papiery to idą po pół litra. I dorzucają kałacha gratis :p pół litera mowisz :hmmmm: a czego ? :evil_lol: kałach to by mi się w sumie przydał - teściowa się odchudza to by gimnastyke miała :evil_lol: :evil_lol: już ją widze jak podskakuje :multi: :loveu: :evil_lol: Quote
bea100 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Witajcie, puściłam filmik z Zagrajkiem i świnką ( z głosem niestety) i moje suki dostały hopla dosłownie, a moja Monia siedzi teraz murem przed drzwiami balkoinowymi (tymi od ogrodu) i od paru minut wygląda i oczom nie wierzy i rozpaczliwie płacze biedula...ale narozrabiałam :zly7: Quote
shirrrapeira Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ojej biedne psiaczki kochane. Zagrajek cudowny. Quote
mmbbaj Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 No to, polansujemy się trochę :evil_lol: pobawimy się? proszę .. baaaaaaardzo proooooszę!!!!!!!!!!!! kółeczkiem? :cool3: zmówię paciorek :loveu: o co chodzi? :cool1: No co się gapicie?! :eviltong: jestem grzeczny... :cool3: Quote
Behemot Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 mas slicnego pieska :loveu: to łeścik? :loveu: P.S. Dogo muli koszmarnie :placz: Quote
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Behemot napisał(a):mas slicnego pieska :loveu: to łeścik? :loveu: P.S. Dogo muli koszmarnie :placz: to nie ejste łeścik :eviltong: to koker spaniel złocisty :loveu: a mi mama nie pozwala mieć takiego bo siostra ma alergie :-( Quote
Behemot Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Vectra napisał(a):to nie ejste łeścik :eviltong: to koker spaniel złocisty :loveu: a mi mama nie pozwala mieć takiego bo siostra ma alergie :-( ja sie troche znam na pieskach bo mialam kiedys i wiem :angryy: i wsyskim polecam łeściki Quote
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Behemot napisał(a):ja sie troche znam na pieskach bo mialam kiedys i wiem :angryy: i wsyskim polecam łeściki co Ty możesz wiedzieć o psach :shake: moja koleżanka ma spaniela i ja wiem o nich wszytsko :eviltong: Quote
Behemot Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Vectra napisał(a):co Ty możesz wiedzieć o psach :shake: moja koleżanka ma spaniela i ja wiem o nich wszytsko :eviltong: wiem bo czytalam w atlasie psow i znam rozne rasy łesty dogi i pudle a ty ile znasz ras? :) Quote
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Behemot napisał(a):wiem bo czytalam w atlasie psow i znam rozne rasy łesty dogi i pudle a ty ile znasz ras? :) fszystie znam :eviltong: napefno fiecej nisz ty :eviltong: bo ty gupia jestes wymyśliłaś sobie jakoms rase łest :shake: Quote
Behemot Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Vectra napisał(a):fszystie znam :eviltong: napefno fiecej nisz ty :eviltong: bo ty gupia jestes wymyśliłaś sobie jakoms rase łest :shake: jest taka rasa som takie odmiany: łest, ist, saf i norf. Małgosiu, masz nas dosyć? :evil_lol: Było się nie lansowac :evil_lol: Quote
Recommended Posts