Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska']:wink: Bajanek w czapeczce -Miodzio

:lol: :lol: :lol:koniecznie trzeba wydrukować i w rameczkę 8)

ale pyszczkowo Bajankowi w czerwonej czapeczce :angel: , super avatarek! :loveu:

u nas też pada śnieżek na dogo :multi:

Posted

[quote name='Alka']Małgosiu, u nas deszczyk pada. :-? Na dworku morko, szaro, nieprzyjemnie.

Może napijemy się kawusi ? :D

Alu, z przyjemnością, właśnie moja paruje :D , a co do pogody to pouro, ponuro, ponuro :x Wczoraj wróciłam z Bajanem ze spaceru w utytłanych butach , a widzę, że dziś będzie to samo :evilbat: Już niech wreszcie zrobi się albo zima albo lato! :lol:, a tu śnieg tylko na dogomanii!

Posted

[quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska']:wink: Bajanek w czapeczce -Miodzio

:lol: :lol: :lol:

ale macie bajerancki Bajankowy avantarek

kurcze jak extra sie zrobilo teraz jestesmy taaaaaaaaaaaaaaaacy swiateczni :D :angel:

Posted

[quote name='Maga100']To ja sobie życzę nagrodę w postaci Bajana na fortach w sobotę 8)

Maga, z przyjemnością! :D Tylko koniecznie zrób coś z tą pogodą!!! :x

Posted

Maga100 napisał(a):
dbsst napisał(a):
fajnie Wam ze idziecie na forty w sobote :(

a ty co znowu wymyśliłaś, że ciebie nie będzie? :-?

zgadnij :evilbat:

Posted

Maga100 napisał(a):
dbsst napisał(a):
fajnie Wam ze idziecie na forty w sobote :(

a ty co znowu wymyśliłaś, że ciebie nie będzie? :-?

no właśnie! :-? dlaczego ma ciebie nie być? :evilbat:

Posted

mmbbaj napisał(a):
To z kim Bajan będzie się bawił jak Szpilki nie będzie? :( Raczej trójkąta z Sabą sobie nie wyobrażam... :-? :shake:

bedzie dobrze ZOBACZYSZ a zreszta Szpila to dziwak w ogole nie chciala sie bawic :evil: nie pokazala sie dziewczyna z najlepszej strony :(

Posted

dbsst napisał(a):
mmbbaj napisał(a):
To z kim Bajan będzie się bawił jak Szpilki nie będzie? :( Raczej trójkąta z Sabą sobie nie wyobrażam... :-? :shake:

bedzie dobrze ZOBACZYSZ a zreszta Szpila to dziwak w ogole nie chciala sie bawic :evil: nie pokazala sie dziewczyna z najlepszej strony :(

a moja się pokazala? :lol: Obwarczala towarzystwo na dzięn dobry :lol:
Wszystkich oprócz Leona :o

Posted

Każdy pies jest na swój sposób dziwolągiem :wink:

Pika może Saba odwzajemnia uczucie Leona, tylko duma jej nie pozwala tego okazać. Albo nie chce się odsłonić... 8)

Mmbbaj, ja mam propozycję, jak się obawiacie Sabci malutkiej - spotkajmy się z 40 min wcześniej, niech chłopaki poszaleją, a potem jak dojdzie Sabcia malutka (Pika i tak wcześniej niż na 13.30 nie dojdzie 8) ) i będzie warczeć, to się sobie najwyżej pójdziecie . Zresztą jak Saba się już pojawi, to i tak reszta świata przestanie dla Leona istnieć..... :lol:

Posted

[quote name='Maga100']Zresztą jak Saba się już pojawi, to i tak reszta świata przestanie dla Leona istnieć..... :lol:

O mój Boże, wzruszyłam się :roll: Popatrz Małgosiu, CO ZA UCZUCIE ....

Posted

[quote name='Maga100']

Mmbbaj, ja mam propozycję, jak się obawiacie Sabci malutkiej - spotkajmy się z 40 min wcześniej, niech chłopaki poszaleją, a potem jak dojdzie Sabcia malutka (Pika i tak wcześniej niż na 13.30 nie dojdzie 8) ) i będzie warczeć, to się sobie najwyżej pójdziecie . Zresztą jak Saba się już pojawi, to i tak reszta świata przestanie dla Leona istnieć..... :lol:

Maga, możliwe, że tak właśnie zrobimy tylko proszę Cię zrób coś z tą pogodą bo wracamy ze spacerów wytytłani :-? Chciałabym żeby Bajan miał towarzystwo bo inaczej będzie się oddalał :-? Nie dlatego, że będzie chciał nawiać, ale po prostu będzie szukał innego zajęcia, a zapachów tam jest pod dostatkiem :-?

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100']Zresztą jak Saba się już pojawi, to i tak reszta świata przestanie dla Leona istnieć..... :lol:

O mój Boże, wzruszyłam się :roll: Popatrz Małgosiu, CO ZA UCZUCIE ....

Haniu, widziałam to na własne oczy :o

Posted

A myslisz, że my nie wracamy utytłani? :-?
Ale tłumaczę sobie to tym, że w weekend pies ma prawo się utytłać na spacerze, raz w tygodniu, trudno, przeżyję. Przecież jego wybieganie sie i dobra zabawa nie może zależeć tylko od pogody 8) Nie moge mu tego zrobić po 5 dniach siedzenia samemu tyle godzin w domu :(