Maga100 Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 To ja sobie życzę nagrodę w postaci Bajana na fortach w sobotę 8) Czy wam też pada śnieg na dogomanii? :o Quote
Alka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska']:wink: Bajanek w czapeczce -Miodzio :lol: :lol: :lol:koniecznie trzeba wydrukować i w rameczkę 8) ale pyszczkowo Bajankowi w czerwonej czapeczce :angel: , super avatarek! :loveu: u nas też pada śnieżek na dogo :multi: Quote
Alicja Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 U mnie też na dogo pada śnieżek :angel: Tylko zemu mi dogo tak powoli chodzi :-? Quote
Alka Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Małgosiu, u nas deszczyk pada. :-? Na dworku morko, szaro, nieprzyjemnie. Może napijemy się kawusi ? :D Quote
mmbbaj Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 [quote name='Alka']Małgosiu, u nas deszczyk pada. :-? Na dworku morko, szaro, nieprzyjemnie. Może napijemy się kawusi ? :D Alu, z przyjemnością, właśnie moja paruje :D , a co do pogody to pouro, ponuro, ponuro :x Wczoraj wróciłam z Bajanem ze spaceru w utytłanych butach , a widzę, że dziś będzie to samo :evilbat: Już niech wreszcie zrobi się albo zima albo lato! :lol:, a tu śnieg tylko na dogomanii! Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska']:wink: Bajanek w czapeczce -Miodzio :lol: :lol: :lol: ale macie bajerancki Bajankowy avantarek kurcze jak extra sie zrobilo teraz jestesmy taaaaaaaaaaaaaaaacy swiateczni :D :angel: Quote
mmbbaj Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 [quote name='tajdzi']Cieszę się że się podoba :D :buzi: :buzi: :buzi: tajdzi, czuj się wycałowana na maxa! :lol: Quote
mmbbaj Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 [quote name='Maga100']To ja sobie życzę nagrodę w postaci Bajana na fortach w sobotę 8) Maga, z przyjemnością! :D Tylko koniecznie zrób coś z tą pogodą!!! :x Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 fajnie Wam ze idziecie na forty w sobote :( Quote
tajdzi Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='tajdzi']Cieszę się że się podoba :D :buzi: :buzi: :buzi: tajdzi, czuj się wycałowana na maxa! :lol: :oops: :oops: :oops: :D Quote
Maga100 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 dbsst napisał(a):fajnie Wam ze idziecie na forty w sobote :( a ty co znowu wymyśliłaś, że ciebie nie będzie? :-? Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a):fajnie Wam ze idziecie na forty w sobote :( a ty co znowu wymyśliłaś, że ciebie nie będzie? :-? zgadnij :evilbat: Quote
mmbbaj Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a):fajnie Wam ze idziecie na forty w sobote :( a ty co znowu wymyśliłaś, że ciebie nie będzie? :-? no właśnie! :-? dlaczego ma ciebie nie być? :evilbat: Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 zgadnijcie Aniolki czemu moze mnie nie byc Quote
tajdzi Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 debeściara to kujon :evilbat: nic tylko uczy się i uczy... :wink: Quote
Maga100 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Znowu jedziesz do tej szkoły? Czy ty aby nie przesadzasz? :-? Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 niestety znowu a chce mi sie tam jechac jak psu wyc :evilbat: jestem kujon nad kujony ;) Quote
mmbbaj Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 To z kim Bajan będzie się bawił jak Szpilki nie będzie? :( Raczej trójkąta z Sabą sobie nie wyobrażam... :-? :shake: Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 mmbbaj napisał(a):To z kim Bajan będzie się bawił jak Szpilki nie będzie? :( Raczej trójkąta z Sabą sobie nie wyobrażam... :-? :shake: bedzie dobrze ZOBACZYSZ a zreszta Szpila to dziwak w ogole nie chciala sie bawic :evil: nie pokazala sie dziewczyna z najlepszej strony :( Quote
PIKA Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 dbsst napisał(a):mmbbaj napisał(a):To z kim Bajan będzie się bawił jak Szpilki nie będzie? :( Raczej trójkąta z Sabą sobie nie wyobrażam... :-? :shake: bedzie dobrze ZOBACZYSZ a zreszta Szpila to dziwak w ogole nie chciala sie bawic :evil: nie pokazala sie dziewczyna z najlepszej strony :( a moja się pokazala? :lol: Obwarczala towarzystwo na dzięn dobry :lol: Wszystkich oprócz Leona :o Quote
Maga100 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Każdy pies jest na swój sposób dziwolągiem :wink: Pika może Saba odwzajemnia uczucie Leona, tylko duma jej nie pozwala tego okazać. Albo nie chce się odsłonić... 8) Mmbbaj, ja mam propozycję, jak się obawiacie Sabci malutkiej - spotkajmy się z 40 min wcześniej, niech chłopaki poszaleją, a potem jak dojdzie Sabcia malutka (Pika i tak wcześniej niż na 13.30 nie dojdzie 8) ) i będzie warczeć, to się sobie najwyżej pójdziecie . Zresztą jak Saba się już pojawi, to i tak reszta świata przestanie dla Leona istnieć..... :lol: Quote
Hanna R. Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='Maga100']Zresztą jak Saba się już pojawi, to i tak reszta świata przestanie dla Leona istnieć..... :lol: O mój Boże, wzruszyłam się :roll: Popatrz Małgosiu, CO ZA UCZUCIE .... Quote
mmbbaj Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 [quote name='Maga100'] Mmbbaj, ja mam propozycję, jak się obawiacie Sabci malutkiej - spotkajmy się z 40 min wcześniej, niech chłopaki poszaleją, a potem jak dojdzie Sabcia malutka (Pika i tak wcześniej niż na 13.30 nie dojdzie 8) ) i będzie warczeć, to się sobie najwyżej pójdziecie . Zresztą jak Saba się już pojawi, to i tak reszta świata przestanie dla Leona istnieć..... :lol: Maga, możliwe, że tak właśnie zrobimy tylko proszę Cię zrób coś z tą pogodą bo wracamy ze spacerów wytytłani :-? Chciałabym żeby Bajan miał towarzystwo bo inaczej będzie się oddalał :-? Nie dlatego, że będzie chciał nawiać, ale po prostu będzie szukał innego zajęcia, a zapachów tam jest pod dostatkiem :-? [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100']Zresztą jak Saba się już pojawi, to i tak reszta świata przestanie dla Leona istnieć..... :lol: O mój Boże, wzruszyłam się :roll: Popatrz Małgosiu, CO ZA UCZUCIE .... Haniu, widziałam to na własne oczy :o Quote
Maga100 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 A myslisz, że my nie wracamy utytłani? :-? Ale tłumaczę sobie to tym, że w weekend pies ma prawo się utytłać na spacerze, raz w tygodniu, trudno, przeżyję. Przecież jego wybieganie sie i dobra zabawa nie może zależeć tylko od pogody 8) Nie moge mu tego zrobić po 5 dniach siedzenia samemu tyle godzin w domu :( Quote
Recommended Posts