Czoko Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Gosiu Szybciutko nam zdrowiej i uważaj na siebie. Pozdrawiam Ewa Quote
mmbbaj Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Sabina1 napisał(a):http://www.drnatura.pl/srebro_koloidalne.htm Gosiu, jeśli Ci do poniedziałku nie przejdzie, powinnas iść do lekarza. A może jutro ? Czy ten kaszel jest mokry, czy suchy? A katar normalny, czy zielony? Powinien Cie osłuchać i obejrzeć gardło. Jesli to przeziębienie, to miód z cytryną, wit C, cytrusy, sok malinowy, wapno i b. dużo pij. To srebro Ci ie zaszkodzi, ale jesli drogie, to takie samo działanie ma podobno Echinaceae. A co ty tak na postach oszczędzasz? :evil_lol: Do żadnego lekarza nie pójdę :diabloti: Sreberko sobie kupiłam i popijam :lol: Biorę gripex i rutinoscorbin, kupiłam też syrop na kaszel, pyszny, ale jak łyknęłam to mi w ręce poszło jak po procencikach :evil_lol: Czoko napisał(a):Gosiu Szybciutko nam zdrowiej i uważaj na siebie. Pozdrawiam Ewa No staram się szybciutko :roll: Dzięki Ewa! A Bajanek drugi dzień jakiś osowiały :cool1: Na spacerze normalnie, ale w domu śpi i śpi...Nawet przyjdzie z zabawką, ale po chwili już mu się nie chce :razz: I chciałby żeby go niuniać i sam taki więcej przytulaśny. Chory raczej nie jest bo je normalnie. Czy to może przez te cieczkowe zapachy na dworze? :cool3: Wczoraj pół spaceru szedł "po tropie", a że był na lince to czułam się jak na ścieżce tropowej :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 :evil_lol:o Bajan na spacerach czuje się jak na polowaniu;)...tak Gosiu to cieczki tak nam zmieniają tych naszych urwisów ...Ozzy nawet idzie spać na fotel albo do pontonu .....zakochany:loveu: Kuruj się bo ładną jesień mamy;) Quote
Alka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 mmbbaj napisał(a): A Bajanek drugi dzień jakiś osowiały :cool1: Na spacerze normalnie, ale w domu śpi i śpi... Chory raczej nie jest bo je normalnie. Czy to może przez te cieczkowe zapachy na dworze? :cool3: Wczoraj pół spaceru szedł "po tropie", a że był na lince to czułam się jak na ścieżce tropowej :evil_lol: Alicja R.wspominała ,że u nas sporo suniek ma cieczkę. Mój mały terrier połowę spacerku chodzi z nosem przy ziemi , jak mały odkurzacz...:cool3: Pewnie Bajanek zachowuje suię tak przez zapaszki... Gosiu, życzę zdrówka, niech choróbsko odpuszcza , bo następne dni mają być naprawdę ładne.:loveu:Szkoda czasu na chorowanie ...;) Quote
mmbbaj Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Alka napisał(a): Mój mały terrier połowę spacerku chodzi z nosem przy ziemi , jak mały odkurzacz...:cool3: Oj to, to :evil_lol: Świetnie to określiłaś! Alka napisał(a): Gosiu, życzę zdrówka, niech choróbsko odpuszcza , bo następne dni mają być naprawdę ładne.:loveu:Szkoda czasu na chorowanie ...;) Dzięki Alu! Dziś mąż w domu więc wziął sprawy w swoje ręce i ja mam szansę podkurować się bez wychodzenia. I tak trochę lepiej, w nocy spałam dobrze bo oddychać mogłam, może to sreberko pomogło :cool3: A pogoda faktycznie piękna i ciepło, aż żal w domu siedzieć! Quote
LAZY Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ale Bajan miał przygody...zeby mu to tylko na psychice sie nie odbiło...takie molestowanie i to za przyzwoleniem Panic:evil_lol: Zdrowiej kobitko i to szybciutko! Quote
Pysia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Przyszłam się tylko przywitać bo toczę wojne ze wrednym małym sprzętem z kosmosu...UFO atakuje !!!!! Quote
samograj Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 mmbbaj napisał(a): Tylko, że ja rumu nie lubię ;) TO MIAŁ BYC TYLKO DOWCIP NA ROZWESELENIE!!!(RUMIANEK) SŁUCHAJ SABINY, BO JA ZNOWU DZIŚ MAM JAKĄŚ TRZĘSIAWKĘ , DYGOTKĘ I STRASZNIE MI SERCE KOŁACZE!!! (U lekarza oczywiście nie byłam- czasu mało!!!) Quote
mmbbaj Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 LAZY napisał(a):Ale Bajan miał przygody...zeby mu to tylko na psychice sie nie odbiło...takie molestowanie i to za przyzwoleniem Panic:evil_lol: Przyznaję, że pańcię zatkało :evil_lol: Pysia napisał(a):Przyszłam się tylko przywitać bo toczę wojne ze wrednym małym sprzętem z kosmosu...UFO atakuje !!!!! Wiem, wiem Pysiu :cool3:, jak nawiążesz kontakt to pozdrów małych , zielonych ludzików :evil_lol: samograj napisał(a):TO MIAŁ BYC TYLKO DOWCIP NA ROZWESELENIE!!!(RUMIANEK) Taaak :crazyeye:, nie może być :evil_lol: samograj napisał(a): JA ZNOWU DZIŚ MAM JAKĄŚ TRZĘSIAWKĘ , DYGOTKĘ I STRASZNIE MI SERCE KOŁACZE!!! (U lekarza oczywiście nie byłam- czasu mało!!!) Aniu, czy ty miałaś badaną tarczycę? :roll: A ja spróbowałam nowego efektu w PSP :lol: To tylko próba, ale udało się :sweetCyb: Quote
samograj Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 mmbbaj napisał(a): Aniu, czy ty miałaś badaną tarczycę? :roll: JUŻ CHYBA O TO PYTAŁAŚ, ALE JAKOŚ PRZEGAPIŁAM - tak tarczycę mam OK- już kilkakrotnie mnie badano ,bo takie podejrzenia zawsze sie pojawiały. To chyba coś po grypie- muszę jednak przeprosić się z lekarzem!!! mmbbaj napisał(a): A ja spróbowałam nowego efektu w PSP :lol: To tylko próba, ale udało się :sweetCyb: "Ależ jestem całuśny!!!" FAJNA PRZERÓBKA:p Quote
Daga_i_Oskar Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Witaj Małgosiu :multi: cudna ta przetóbeczka, bardzo mi sie pdoba :multi: :loveu: Quote
Czoko Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 mmbbaj napisał(a): Wczoraj pół spaceru szedł "po tropie", a że był na lince to czułam się jak na ścieżce tropowej :evil_lol: Gosiu! Ja mam smarkatą dziewczynę ale każdy mój spacer po mieście wygląda jak ścieżka tropowa - cóż część genów retrievera... Ale cudne całuski....My też tak często wyglądamy... Quote
LAZY Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 ALe fajnie Ci te przerabianie fot wychodzi...a ja nadal taki gamoń w tym zakresie jestem... Quote
aga1215 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Gosiu-dopiero teraz doczytałam, że Cie przeziębienie wzięło - mam nadzieję, że już lepiej? Quote
Hanna R. Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Małgosiu, u Ciebie zrobiło się tak jakoś medycznie ... Warto jednak pamiętać, że lepiej być zdrowym . :p I bogatym. :p I pięknym - oczywiście ... :lol: Zmieniłam wczorajszego posta - bo mi się nie podobał. :p Całujemy, Małgosiu . Quote
Alka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 mmbbaj napisał(a): A ja spróbowałam nowego efektu w PSP :lol: To tylko próba, ale udało się :sweetCyb: :klacz: udało się ! super całuśna foteczka :loveu: Niedawno też próbowałam zrobić taki efekt fotografii porwanej przez wiatr , ale mam problem z dostępem do ścieżki nowych zainstalowanych efektów.:cool3: Witaj Małgosiu!:multi: Mam nadzieję ,że zaczęłaś tydzień w lepszym zdrowiu:p Quote
Sabina1 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Bajaneczko, czy wirusy już wyzdychały ? Mam nadzieję, że sreberko postawiło Cię na nogi :loveu: Quote
aga1215 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Sabina1 napisał(a):Bajaneczko, czy wirusy już wyzdychały ? Mam nadzieję, że sreberko postawiło Cię na nogi :loveu: ;) z własnego doświadczenia wiem, że sreberko, zwłaszcza w formie ślicznej biżuterii zawsze pomaga ;) :evil_lol: Sabinko - takiej formy sreberka nie znam - co to za medykament? Quote
Sabina1 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 aga1215 napisał(a):Sabinko - takiej formy sreberka nie znam - co to za medykament? http://www.drnatura.pl/srebro_koloidalne.htm Quote
Gosiek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 cześć Gosiu jak zdróweczko? Mam nadzieję że już lepiej? ale fajne :loveu: :multi::multi: Quote
mmbbaj Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Czoko napisał(a):Gosiu! Ja mam smarkatą dziewczynę ale każdy mój spacer po mieście wygląda jak ścieżka tropowa - cóż część genów retrievera... Aż tak? :lol: U nas tak źle nie jest! Bajan po mieście chodzi bardzo ładnie. No i zależy jak idziemy ;) Jeśli daję mu luźną smycz to znaczy, że może niuchać , ale jeśli ma iść przy nodze to nawet nie ma takiej możliwości i idzie grzecznie ( no, z małymi wyjątkami ;)). Na spacery zabieram linkę i jeśli tylko jest taka możliwość to idzie na niej, no i wtedy znaczy, że ma luzik :lol: A Bajan jest ogarem więc z natury swojej...tropowcem ;) LAZY napisał(a):ALe fajnie Ci te przerabianie fot wychodzi...a ja nadal taki gamoń w tym zakresie jestem...Nie wierzę:shake: Pewno nawet nie próbujesz ;) HankaRupczewska napisał(a):Małgosiu, u Ciebie zrobiło się tak jakoś medycznie ... Warto jednak pamiętać, że lepiej być zdrowym . :p I bogatym. :p I pięknym - oczywiście ... :lol: Noooo, zdaje się :roll: Cóż za oryginalna maksyma Haniu :evil_lol: HankaRupczewska napisał(a): Zmieniłam wczorajszego posta - bo mi się nie podobał. :p Nie widziałam go! Rozumiem jednak, że ten już ci się podoba :lol: Alka napisał(a)::klacz: udało się ! super całuśna foteczka :loveu: Foteczka to była pierwsza z brzegu, bo wychodziłam z założenia, że na pewno mi się nie uda :evil_lol: Alka napisał(a): Niedawno też próbowałam zrobić taki efekt fotografii porwanej przez wiatr , ale mam problem z dostępem do ścieżki nowych zainstalowanych efektów.:cool3: Oooo! Do Grażki się trafiło! :multi: :evil_lol: Aluś, ale do tej przeróbki nie są potrzebne dodatkowo ściągane efekty! Wystarczą te co już są :eviltong: A ja wogóle nie wiem jak się ściąga i instaluje dodatkowe pluginki i filtry :placz: Alka napisał(a):Mam nadzieję ,że zaczęłaś tydzień w lepszym zdrowiu:p aga1215 napisał(a): mam nadzieję, że już lepiej? Sabina1 napisał(a):Bajaneczko, czy wirusy już wyzdychały ? Mam nadzieję , że sreberko postawiło Cię na nogi :loveu: Moc niech będzie z wami !!! :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Czuję się lepiej choć ani kaszel ani katar jeszcze mnie nie opuściły, ale mam nadzieję, że ten dzień kiedyś nastąpi :razz: Quote
mmbbaj Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Gosiek napisał(a): jak zdróweczko? Mam nadzieję że już lepiej? :lol:Oczywiście! Bo wasza nadzieja mnie trzyma przy życiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Gosieńko :loveu: Quote
samograj Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 mmbbaj napisał(a)::lol:Oczywiście! Bo wasza nadzieja mnie trzyma przy życiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Gosieńko :loveu: A ja nie jestem przy nadziei!!! Wczoraj tak mnie dopadło, że wieczorem nie mogłam wogóle pisać, moje posty pisały mi dzieci pod moje dyktando, a około 22.00 czy po 22.00 (już nie pamietam) zebrałam sie z wyra , patrzę w monitor i ledwo widzę!!! Wszystko jakieś zamazane!! Wystukałam jednego posta na RYSUNKACH, bo tam ktoś namalował mi piękną ŻMIŁECZKĘ na pieńku w ŚWIERKLAŃCU, której de facto, też dokładnie nie dojrzałam!!! DZIŚ lepiej ,ale jak wczoraj mną trzęsło i dygotało i miałam HERZ KLEKOTY, tak teraz jest mi gorąco i jestem cała mokra!!! JA STAWIAM NA KLIMĘ!!!(menopauzę) POZDRAWIAM i ZDRÓWKO!!! P.S. Wiesz, gdybym szalała do rana w realu to rozumiem - kac!! Ale po wirtualnej bibie??? QRCZE, ALE JESTEM SŁABA!!! Quote
mmbbaj Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 samograj napisał(a):A ja nie jestem przy nadziei!!! Rozumiem, że to dobra wiadomość? ;) samograj napisał(a):moje posty pisały mi dzieci pod moje dyktando :crazyeye: boszzzzz, jakie ty masz dobre dzieci :loveu: samograj napisał(a): JA STAWIAM NA KLIMĘ!!!(menopauzę) Ja na klimatyzację :evil_lol: samograj napisał(a):ZDRÓWKO!!! :chlup: (pij mleko :evil_lol:) Quote
Daga_i_Oskar Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Witaj Małgosiu :multi: Przyszlismy sie przywitac i zyczyc milego dzionekcza oraz duzo zdroweczka :multi: Quote
Recommended Posts