Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sabina1 napisał(a):
http://www.drnatura.pl/srebro_koloidalne.htm

Gosiu, jeśli Ci do poniedziałku nie przejdzie, powinnas iść do lekarza. A może jutro ? Czy ten kaszel jest mokry, czy suchy? A katar normalny, czy zielony? Powinien Cie osłuchać i obejrzeć gardło. Jesli to przeziębienie, to miód z cytryną, wit C, cytrusy, sok malinowy, wapno i b. dużo pij. To srebro Ci ie zaszkodzi, ale jesli drogie, to takie samo działanie ma podobno Echinaceae.

A co ty tak na postach oszczędzasz? :evil_lol:

Do żadnego lekarza nie pójdę :diabloti: Sreberko sobie kupiłam i popijam :lol: Biorę gripex i rutinoscorbin, kupiłam też syrop na kaszel, pyszny, ale jak łyknęłam to mi w ręce poszło jak po procencikach :evil_lol:

Czoko napisał(a):
Gosiu
Szybciutko nam zdrowiej i uważaj na siebie.
Pozdrawiam Ewa

No staram się szybciutko :roll: Dzięki Ewa!

A Bajanek drugi dzień jakiś osowiały :cool1: Na spacerze normalnie, ale w domu śpi i śpi...Nawet przyjdzie z zabawką, ale po chwili już mu się nie chce :razz: I chciałby żeby go niuniać i sam taki więcej przytulaśny. Chory raczej nie jest bo je normalnie. Czy to może przez te cieczkowe zapachy na dworze? :cool3: Wczoraj pół spaceru szedł "po tropie", a że był na lince to czułam się jak na ścieżce tropowej :evil_lol:

Posted

:evil_lol:o Bajan na spacerach czuje się jak na polowaniu;)...tak Gosiu to cieczki tak nam zmieniają tych naszych urwisów ...Ozzy nawet idzie spać na fotel albo do pontonu .....zakochany:loveu:

Kuruj się bo ładną jesień mamy;)

Posted

mmbbaj napisał(a):

A Bajanek drugi dzień jakiś osowiały :cool1: Na spacerze normalnie, ale w domu śpi i śpi... Chory raczej nie jest bo je normalnie. Czy to może przez te cieczkowe zapachy na dworze? :cool3: Wczoraj pół spaceru szedł "po tropie", a że był na lince to czułam się jak na ścieżce tropowej :evil_lol:

Alicja R.wspominała ,że u nas sporo suniek ma cieczkę.
Mój mały terrier połowę spacerku chodzi z nosem przy ziemi , jak mały odkurzacz...:cool3:
Pewnie Bajanek zachowuje suię tak przez zapaszki...

Gosiu, życzę zdrówka, niech choróbsko odpuszcza , bo następne dni mają być naprawdę ładne.:loveu:Szkoda czasu na chorowanie ...;)

Posted

Alka napisał(a):

Mój mały terrier połowę spacerku chodzi z nosem przy ziemi , jak mały odkurzacz...:cool3:

Oj to, to :evil_lol: Świetnie to określiłaś!

Alka napisał(a):
Gosiu, życzę zdrówka, niech choróbsko odpuszcza , bo następne dni mają być naprawdę ładne.:loveu:Szkoda czasu na chorowanie ...;)

Dzięki Alu! Dziś mąż w domu więc wziął sprawy w swoje ręce i ja mam szansę podkurować się bez wychodzenia. I tak trochę lepiej, w nocy spałam dobrze bo oddychać mogłam, może to sreberko pomogło :cool3: A pogoda faktycznie piękna i ciepło, aż żal w domu siedzieć!

Posted

Ale Bajan miał przygody...zeby mu to tylko na psychice sie nie odbiło...takie molestowanie i to za przyzwoleniem Panic:evil_lol:

Zdrowiej kobitko i to szybciutko!

Posted

mmbbaj napisał(a):

Tylko, że ja rumu nie lubię ;)

TO MIAŁ BYC TYLKO DOWCIP NA ROZWESELENIE!!!(RUMIANEK)
SŁUCHAJ SABINY, BO JA ZNOWU DZIŚ MAM JAKĄŚ TRZĘSIAWKĘ , DYGOTKĘ I STRASZNIE MI SERCE KOŁACZE!!!
(U lekarza oczywiście nie byłam- czasu mało!!!)

Posted

LAZY napisał(a):
Ale Bajan miał przygody...zeby mu to tylko na psychice sie nie odbiło...takie molestowanie i to za przyzwoleniem Panic:evil_lol:

Przyznaję, że pańcię zatkało :evil_lol:

Pysia napisał(a):
Przyszłam się tylko przywitać bo toczę wojne ze wrednym małym sprzętem z kosmosu...UFO atakuje !!!!!

Wiem, wiem Pysiu :cool3:, jak nawiążesz kontakt to pozdrów małych , zielonych ludzików :evil_lol:

samograj napisał(a):
TO MIAŁ BYC TYLKO DOWCIP NA ROZWESELENIE!!!(RUMIANEK)

Taaak :crazyeye:, nie może być :evil_lol:

samograj napisał(a):
JA ZNOWU DZIŚ MAM JAKĄŚ TRZĘSIAWKĘ , DYGOTKĘ I STRASZNIE MI SERCE KOŁACZE!!!
(U lekarza oczywiście nie byłam- czasu mało!!!)

Aniu, czy ty miałaś badaną tarczycę? :roll:

A ja spróbowałam nowego efektu w PSP :lol: To tylko próba, ale udało się :sweetCyb:

Posted

mmbbaj napisał(a):

Aniu, czy ty miałaś badaną tarczycę? :roll:

JUŻ CHYBA O TO PYTAŁAŚ, ALE JAKOŚ PRZEGAPIŁAM - tak tarczycę mam OK- już kilkakrotnie mnie badano ,bo takie podejrzenia zawsze sie pojawiały. To chyba coś po grypie- muszę jednak przeprosić się z lekarzem!!!

mmbbaj napisał(a):

A ja spróbowałam nowego efektu w PSP :lol: To tylko próba, ale udało się :sweetCyb:

"Ależ jestem całuśny!!!"
FAJNA PRZERÓBKA:p

Posted

mmbbaj napisał(a):
Wczoraj pół spaceru szedł "po tropie", a że był na lince to czułam się jak na ścieżce tropowej :evil_lol:

Gosiu! Ja mam smarkatą dziewczynę ale każdy mój spacer po mieście wygląda jak ścieżka tropowa - cóż część genów retrievera...

Ale cudne całuski....My też tak często wyglądamy...

Posted

Małgosiu, u Ciebie zrobiło się tak jakoś medycznie ... Warto jednak pamiętać, że lepiej być zdrowym . :p I bogatym. :p I pięknym - oczywiście ... :lol:

Zmieniłam wczorajszego posta - bo mi się nie podobał. :p

Całujemy, Małgosiu .

Posted

mmbbaj napisał(a):

:klacz: udało się ! super całuśna foteczka :loveu:

Niedawno też próbowałam zrobić taki efekt fotografii porwanej przez wiatr , ale mam problem z dostępem do ścieżki nowych zainstalowanych efektów.:cool3:

Witaj Małgosiu!:multi:
Mam nadzieję ,że zaczęłaś tydzień w lepszym zdrowiu:p

Posted

Sabina1 napisał(a):
Bajaneczko, czy wirusy już wyzdychały ? Mam nadzieję, że sreberko postawiło Cię na nogi :loveu:

;) z własnego doświadczenia wiem, że sreberko, zwłaszcza w formie ślicznej biżuterii zawsze pomaga ;) :evil_lol:
Sabinko - takiej formy sreberka nie znam - co to za medykament?

Posted

Czoko napisał(a):
Gosiu! Ja mam smarkatą dziewczynę ale każdy mój spacer po mieście wygląda jak ścieżka tropowa - cóż część genów retrievera...

Aż tak? :lol: U nas tak źle nie jest! Bajan po mieście chodzi bardzo ładnie. No i zależy jak idziemy ;) Jeśli daję mu luźną smycz to znaczy, że może niuchać , ale jeśli ma iść przy nodze to nawet nie ma takiej możliwości i idzie grzecznie ( no, z małymi wyjątkami ;)). Na spacery zabieram linkę i jeśli tylko jest taka możliwość to idzie na niej, no i wtedy znaczy, że ma luzik :lol: A Bajan jest ogarem więc z natury swojej...tropowcem ;)

LAZY napisał(a):
ALe fajnie Ci te przerabianie fot wychodzi...a ja nadal taki gamoń w tym zakresie jestem...
Nie wierzę:shake: Pewno nawet nie próbujesz ;)

HankaRupczewska napisał(a):
Małgosiu, u Ciebie zrobiło się tak jakoś medycznie ... Warto jednak pamiętać, że lepiej być zdrowym . :p I bogatym. :p I pięknym - oczywiście ... :lol:

Noooo, zdaje się :roll: Cóż za oryginalna maksyma Haniu :evil_lol:

HankaRupczewska napisał(a):
Zmieniłam wczorajszego posta - bo mi się nie podobał. :p

Nie widziałam go! Rozumiem jednak, że ten już ci się podoba :lol:

Alka napisał(a):
:klacz: udało się ! super całuśna foteczka :loveu:

Foteczka to była pierwsza z brzegu, bo wychodziłam z założenia, że na pewno mi się nie uda :evil_lol:

Alka napisał(a):
Niedawno też próbowałam zrobić taki efekt fotografii porwanej przez wiatr , ale mam problem z dostępem do ścieżki nowych zainstalowanych efektów.:cool3:

Oooo! Do Grażki się trafiło! :multi: :evil_lol: Aluś, ale do tej przeróbki nie są potrzebne dodatkowo ściągane efekty! Wystarczą te co już są :eviltong: A ja wogóle nie wiem jak się ściąga i instaluje dodatkowe pluginki i filtry :placz:

Alka napisał(a):
Mam nadzieję ,że zaczęłaś tydzień w lepszym zdrowiu:p

aga1215 napisał(a):
mam nadzieję, że już lepiej?

Sabina1 napisał(a):
Bajaneczko, czy wirusy już wyzdychały ? Mam nadzieję , że sreberko postawiło Cię na nogi :loveu:

Moc niech będzie z wami !!! :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Czuję się lepiej choć ani kaszel ani katar jeszcze mnie nie opuściły, ale mam nadzieję, że ten dzień kiedyś nastąpi :razz:

Posted

Gosiek napisał(a):

jak zdróweczko? Mam nadzieję że już lepiej?

:lol:Oczywiście! Bo wasza nadzieja mnie trzyma przy życiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć Gosieńko :loveu:

Posted

mmbbaj napisał(a):
:lol:Oczywiście! Bo wasza nadzieja mnie trzyma przy życiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć Gosieńko :loveu:

A ja nie jestem przy nadziei!!!
Wczoraj tak mnie dopadło, że wieczorem nie mogłam wogóle pisać, moje posty pisały mi dzieci pod moje dyktando, a około 22.00 czy po 22.00 (już nie pamietam) zebrałam sie z wyra , patrzę w monitor i ledwo widzę!!!
Wszystko jakieś zamazane!! Wystukałam jednego posta na RYSUNKACH, bo tam ktoś namalował mi piękną ŻMIŁECZKĘ na pieńku w ŚWIERKLAŃCU, której de facto, też dokładnie nie dojrzałam!!!
DZIŚ lepiej ,ale jak wczoraj mną trzęsło i dygotało i miałam HERZ KLEKOTY, tak teraz jest mi gorąco i jestem cała mokra!!!
JA STAWIAM NA KLIMĘ!!!(menopauzę)
POZDRAWIAM i ZDRÓWKO!!!
P.S.
Wiesz, gdybym szalała do rana w realu to rozumiem - kac!!
Ale po wirtualnej bibie???
QRCZE, ALE JESTEM SŁABA!!!

Posted

samograj napisał(a):
A ja nie jestem przy nadziei!!!

Rozumiem, że to dobra wiadomość? ;)

samograj napisał(a):
moje posty pisały mi dzieci pod moje dyktando

:crazyeye: boszzzzz, jakie ty masz dobre dzieci :loveu:

samograj napisał(a):
JA STAWIAM NA KLIMĘ!!!(menopauzę)

Ja na klimatyzację :evil_lol: