Hebulka Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 [b]KLARA[/b] i myszoskoczki po prostu rewelacja !!!!!!!!!!!!!! Jakie buziaczki im daje !! A podobno to pies na szczury :roll: :lol: Quote
Hebulka Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 [b]ARRIGO[/b] słodycz nie z tej ziemi :D :D :D :D Quote
Viris Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 [b]Hebulka[/b] dusza szczurolapa tez sie czasem odzywa. Dlatego tez czasami tylko pozwalam na takie zabawy. Pozatym skoczki sie troche stresuja :) Quote
misiaczek Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [b]Anutko[/b],dwukolorowa pupcia Arrigo jest śliczna :D .Matylda wcale nie wygląda na grubiutką pannę,jest zgrabniutka :D . Masz śliczniutkie pieseczki. Quote
anutka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Bardzo Wam dziękuje. Misiaczku, Matylda nie wygląda na grubiutką, ponieważ już kończymy dietę. Jak dla mnie też już wydaje się zgrabniutka ;) Quote
Atenka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [b]Viris, Anutko[/b] filmiki są super! Arrigo szybciutko rośnie. Quote
Draczyn Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [quote name='Atenka'][b]Viris, Anutko[/b] filmiki są super! Arrigo szybciutko rośnie.[/quote]Atenko. przepraszam, że nie w tym temacie, ale gdzieindziej pewnie byś pytania nie zauważyła. Jak łapka Doruni i jak jej zdrowie ogólnie???????????/ Quote
Atenka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Tak szybciutko by nie zaśmiecać tego tematu. Dory łapki goją się coraz lepiej była już na pierwszych spacerkach.Zdrowie ogólnie dobrze,ale martwi mnie powrót nużeńca.Tak jak zalecałać nosi preventica. Quote
_beatka_ Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 arrigus przecudowny :angel: za to filmik z klarcia nie chce mi sie otworzyc :cry: Quote
_beatka_ Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 otworzyła mi sie klarcia. Jest superowa, jak dawała im buziaki, a one uciekały i zaraz wracały, słodziutkie :D a gdzie reszta myszoskoczków?czy masz tylko dwa...? :roll: Quote
Viris Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Reszta to same samiczki, sa w osobnym , duzo wiekszym terarrium. A to na filmiku to samczyk - brazoway i samiczka - czarna :) Skoczkow mamy obecnie 8 :) Quote
_beatka_ Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 ładne stadko :D a rozmnażasz je?bo ostatnio pisałas że masz na zbyciu pare maluszków, a skoro łączysz je w pary to może stwierdziliscie, że otworzycie myszoskoczkowa hodowlę? :D Quote
Viris Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Mielismy lacznie trzy mioty. Na razie mamy nadzieje ze tyle zostanie. Mamy 8 skoczkow. 7 samiczek. Samiec zostal jeden. Musi byc w parce bo by bylo mu smutno... Quote
misiaczek Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [b]Viris[/b],dopiero obejrzałam Twój filmik.Hmmm...bardzo ciekawy. Klara ciekawska dziewczyna,wsadza nosek do akwarium i w przeciwieństwie do mnie nie boi się skoczków. :) Quote
_beatka_ Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 czyli klarcia na filmie pociesza samotnego skoczka?a buziaki daje mu co by mu nie było smutno samemu? :D Quote
Viris Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Na filmiku poza Klara pojawia sie czarna samiczka skoczka i brozowy samczyk - u mnie nie ma samotnych zeiwrzatek. Nawet jesli przez to ze nie chcialam zostawic pana skoczka samego urodza sie kolejne maluchy jestem w stanie zapewnic im dobre warunki do zycia. Juz nie moge doczekac sie jak znowu bedzie cieplej i zaczniemy wychodzic rowniez ze skoczkami. Dzisiaj przegladam zdjecia i moze i jakis filmik sie trafi. Pozdrawiam. Misiaczek - skoczki sa na prawde fajne, w porownaniu np do myszy i szczurow to piekne i bardzo delikatne, mile gryzonie :) Quote
Hebulka Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 [URL=http://www.zippyvideos.com/9720917762617686/75_029/][img]http://i1.zvhost.com/1/w/wo1z3t7s.jpg[/img][/URL] Quote
Draczyn Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 No niestety dzisiaj filmik mi się ne otwiera. Sróbóję póżno wieczorem, może będzie wtdy mniejsza frekwencja i sie otworzy Quote
_beatka_ Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Viris wychodzicie na spacery ze skoczkami??? :o a jak sie je wyprowadza, na smyczce? Quote
Viris Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Beatko juz kiedys o tym chyba pisalam. Skoczki wyprowadzamy w transporterku na polane z piaskiem w lesie. Bierzemy ze soba klatke ktora sami zrobilismy. Klatka nie ma dna ani sufitu. To jest taki ograniczony wybieg. Puszczamy je tez czasami same jesli mamy na tyle osob zeby przypilnowac je jakos ;) Quote
Wiola.od.Gacka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Genialnie, dobry patent 6 za pomysłowość. To tacy młodzi Gucfińscy jesteście. Mama Wioli Quote
Viris Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Ojej dziekuje bardzo. :) To czysta przyjemnosc wychodzic do lasu a teraz to juz w ogole bo i ze skoczkami i z Klaryska :> Nie moge sie doczekac wiosny, skoczkow w zime nie wystawiamy na mroz :) Quote
_beatka_ Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 wybacz, nie pamietalam. Ale pomysł rzeczywiście rewelacyjny, widać, że zwierzaki maja u was dobrze :D Quote
malgosia78 Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Niezłą zabawę maszw domuHebulko. Jednak jak zwierzaczek nie jest sam( tzn. ma jeszcze innego zwierzaka do towarzystwa), to od razu inaczej!!! Widać, że dziewczyny się świetnie ze sobą czują i na zdjęciach i na filmikach. :lol: Quote
Buba_22 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [url]http://www.zippyvideos.com/3027696062665986/abi_i_szynka_002/[/url] Quote
Recommended Posts