Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hebulka Emi jest super, ale musisz miec radoche ze swoimi slicznotami :>

Klara juz tez po raz pierwszy snieg zobaczyla i o dziwo nie chce wracac do domu, nawet jesli snieg sypie. Nie da sie jej zlapac, ucieka niesamowicie szybko. Nie sadzilam ze ta klucha moze mknac jak blyskawica.

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Viris']Hebulka Emi jest super, ale musisz miec radoche ze swoimi slicznotami :>

Klara juz tez po raz pierwszy snieg zobaczyla i o dziwo nie chce wracac do domu, nawet jesli snieg sypie. Nie da sie jej zlapac, ucieka niesamowicie szybko. Nie sadzilam ze ta klucha moze mknac jak blyskawica.[/quote]

Mam radochę i to wielką :D

Posted

[quote name='Viris']Hym hym gdzies mialam wystawiony filmik z Klara moja. Ale krecony na bardzo starej cyfrowce wiec jakos srednio na jeza.
Poszukam i wkleje tutaj.[/quote]Stary, czy nie, ale zawsze to filmik, więc wklej

Posted

[quote name='Hebulka'][quote name='Draczyn']Mnie się ten filmik wogóle nie otwiera, przez przeszło 5 min, tylko czarna plama[/quote]

U mnie to samo.[/quote]A Tobie Viris się otwiera???????????????

Posted

Jak teraz chce cos zmienic to wyswietla sie komunikat ze server maja przeciazony. Wiec wystawiam u siebie.

[url]http://big.mac.edu.pl/~wybierz/Klara1.AVI[/url]

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Viris']Komus jeszcze dziala ten filmik ostatni? Bo nie wiem czy nastepne wystawic w ten sam sposob.[/quote]Dzisiaj mi zadziałał, tylko okropnie długo treba czekać, aż się otworzy

Posted

No to w taki sposob raczej bede wystawiac. Wioli sie udalo obejrzec no i mysle ze innym tez bedzie sie otwierac.

Tamten filmik dzialal i przestal. Znaczy to ten sam filmik, ale inaczej wystawiony.

Posted

[quote name='Viris']Jak teraz chce cos zmienic to wyswietla sie komunikat ze server maja przeciazony. Wiec wystawiam u siebie.

[url]http://big.mac.edu.pl/~wybierz/Klara1.AVI[/url][/quote]

[b]WIDZĘ[/b] :):)
Ale slodziasta ona jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Viris']No to w taki sposob raczej bede wystawiac. Wioli sie udalo obejrzec no i mysle ze innym tez bedzie sie otwierac.

Tamten filmik dzialal i przestal. Znaczy to ten sam filmik, ale inaczej wystawiony.[/quote]To czekamy na filmiki

Posted

Hebulka Dziekuje :) Byla strasznie zaspana bo wlasnie po drzemce :>

Postaram sie dodac filmik z myszoskoczkami i zaciekawieniem Klarci no i moze ze spacerku.

Posted

[quote name='Viris']Hebulka Dziekuje :) Byla strasznie zaspana bo wlasnie po drzemce :>

Postaram sie dodac filmik z myszoskoczkami i zaciekawieniem Klarci no i moze ze spacerku.[/quote]Ja bardzo proszę z myszoskoczkami

Posted

[quote name='Viris']No to sie czestujcie :)

[url]http://big.mac.edu.pl/~wybierz/Klara-skoczki.AVI[/url][/quote]Nie no zaskoczyłaś mnie calkowicie - BOMBA. Nigdy nie myślalam, że buldog może się tak całować z takimi szczurkami. Cooś niesamowitego. Bardzo mi się filmik podobal. Duże brawa

Posted

Dziekuje Draczyn. Ciesze sie ze sie podoba, a najwazniejsze ze dziala. Dzisiaj praca mi cos nie wychodzi i balam sie ze filmik tez popsuje.
U mnie na kompie on nie dziala, dlatego nie mialam pwenosci.

Posted

[quote name='Viris']Dziekuje Draczyn. Ciesze sie ze sie podoba, a najwazniejsze ze dziala. Dzisiaj praca mi cos nie wychodzi i balam sie ze filmik tez popsuje.
U mnie na kompie on nie dziala, dlatego nie mialam pwenosci.[/quote]U mnie śitnie dziala i w porównaniu z tymi naszymi, jast dużo dłuższy