Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja ją moge umieścić na adopcje.bullterrier.pl tylko potrzebne mi niektóre informacje tj.:
sterylizacja.stosunek do ludzi,zwierząt,dzieci,szczepienia.

Posted

chyba nie jest sterylizowana, stosnek do ludzi opisałam w pierwszym poście lub jest na anszej stronie. generalnie spoko, dzieci nie mam pojęcia, bo nie mamy etatowych dzieci w schronisku, na których testujemy psy ;) , szczepienia wyłacznie na wściekliznę.

Posted

Z ta sterylką to pytałam i do końca nie wiadomo. ja jej nigdy nie widziłam od 2 lat, jako grubaski w ciąży, a p. Magda kiedyś sterylizowała suki po tej stronie schrosnika, ale nie sa w żaden sopsób oznakowane
podejrzewam jednak, zę jest sterylkowana, o sutki małe i nigdy nie gruba, a mieszka z psem, wieć w końcu by zaszła w ciążę

Posted

Wszystko bedzie dobrze.
Heh sama bym dała jej domek z chęcią ale pierwszy problem to rodzice(nie chca się zgodzić :( ) a drugi to dojazd mieszkam na warmii.
Ale trzymam kciuki za Suńke jest prześliczna i napewno znajdzie kochający i cieply domek.

Posted

Niestety nic z tego :(
Oto odpowiedź:
"O Vedze dowiedziałm się z serwisu allegro, i bardzo mi się spodobała...od pierwszego wejrzenia... jednak przemyślałam wszystkie za i przeciw (po otrzymaniu meila od pani) i zdałam sobie sprawę, że jako studentka mieszkająca na stancji nie nadawałabym się na właścicielkę dla Vegi :( Mieszkam w domku w Olsztynie (wynajmuję pokój) i niestety piesek musiałby ze mną czasem (co jakieś 2-3tyg) jeździć do domu pociągami, z pewnością nie byłoby mu łatwo w tłumie obcych ludzi :( i marzł by na dworcach... nie wiem jak by suczka zareagowała na tę nową sytuację, jak by się zachowywała w domu w stosunku do innych mieszkańców i psa koleżanki, oraz czy było by mnie stać na jej leczenie... bardzo żałuję ale niestety chyba nie zostanę właścicielką tego cudnego stworzonka :((( przepraszam za kłopot i życzę wszystkiego dobrego pieskom i Pani"
Ja sie cieszę, ze tak opowiedzialie do tematu podeszła. Lepiej teraz, niz potem miałyby być jakieś problemy.
Szukajmy dalej!!!!!!!!!!
Czy ktoś moze zorbic maila przechodniego z kontaktem do mnie, wyciętymi fragemntami z tego watku i zdjeciami?
Prosze pomózcie, bo ja sama mam za mało czasu na wszystko :(

Posted

meila już zrobiłam i powysyłałam znajomym.
Jutro przejde się do weterynarza i zapytam czy nie wie kto (odpowiedzialny) chciałby pieseczka i zostawie mu plakacik.
Narazie trzymam :thumbs: za Suńke.