Viktorija Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 Ja też poproszę plakat Vegi na [email protected] Czy ktoś moze przenieśc wątek na forum bullikowe na dogomanii oraz moze na inne fora wielbicieli tej rasy? Quote
Paulina87 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 na bullowatych w potrzebie już jest od wczoraj a od przedwczoraj na forum o amstaffach bo tam też bullikowcy zaglądają Quote
Viktorija Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 Prosze o linki, to cokolwiek tam wpiszę, zebym dostawała odp., jak ktoś coś dopiszę. ktoś moze o coś spytać, wiec wolę trzymać rekę na pulsie ;) Quote
Paulina87 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Teraz dodałam jeszcze tutaj http://amstaff.civ.pl/forum/viewtopic.php?p=89236#89236 na wcześniejszym forum o amstaffach zero odezwu wiec nawet nie bede podawać Quote
LiNa Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 ja ją moge umieścić na adopcje.bullterrier.pl tylko potrzebne mi niektóre informacje tj.: sterylizacja.stosunek do ludzi,zwierząt,dzieci,szczepienia. Quote
Viktorija Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 chyba nie jest sterylizowana, stosnek do ludzi opisałam w pierwszym poście lub jest na anszej stronie. generalnie spoko, dzieci nie mam pojęcia, bo nie mamy etatowych dzieci w schronisku, na których testujemy psy ;) , szczepienia wyłacznie na wściekliznę. Quote
Viktorija Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 Z ta sterylką to pytałam i do końca nie wiadomo. ja jej nigdy nie widziłam od 2 lat, jako grubaski w ciąży, a p. Magda kiedyś sterylizowała suki po tej stronie schrosnika, ale nie sa w żaden sopsób oznakowane podejrzewam jednak, zę jest sterylkowana, o sutki małe i nigdy nie gruba, a mieszka z psem, wieć w końcu by zaszła w ciążę Quote
Viktorija Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 Ktoś sie zaintersował Sunią, ale todopiero pierwszy mail. Jescze nic nie wiadomo. trzymajcie kciuki!!!! nikt inny nie chce pięknotki? Quote
Paulina87 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Ważne, że chociaż ktoś :D ... od pierwszych osób się zaczyna... zobaczycie może za pare dni nie będziemy mogli odpędzić się od chętnych Quote
Viktorija Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 Oby, bo już tak zimno..., ale na szczęscie sucho. jak sie zaczną deszcze, to już nie chcę myśleć, co będzie... Quote
Viktorija Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 Na razie napisałam, ale Pani nie odpisała :cry: . mozę jutro? Quote
LiNa Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Wszystko bedzie dobrze. Heh sama bym dała jej domek z chęcią ale pierwszy problem to rodzice(nie chca się zgodzić :( ) a drugi to dojazd mieszkam na warmii. Ale trzymam kciuki za Suńke jest prześliczna i napewno znajdzie kochający i cieply domek. Quote
Viktorija Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 Niestety nic z tego :( Oto odpowiedź: "O Vedze dowiedziałm się z serwisu allegro, i bardzo mi się spodobała...od pierwszego wejrzenia... jednak przemyślałam wszystkie za i przeciw (po otrzymaniu meila od pani) i zdałam sobie sprawę, że jako studentka mieszkająca na stancji nie nadawałabym się na właścicielkę dla Vegi :( Mieszkam w domku w Olsztynie (wynajmuję pokój) i niestety piesek musiałby ze mną czasem (co jakieś 2-3tyg) jeździć do domu pociągami, z pewnością nie byłoby mu łatwo w tłumie obcych ludzi :( i marzł by na dworcach... nie wiem jak by suczka zareagowała na tę nową sytuację, jak by się zachowywała w domu w stosunku do innych mieszkańców i psa koleżanki, oraz czy było by mnie stać na jej leczenie... bardzo żałuję ale niestety chyba nie zostanę właścicielką tego cudnego stworzonka :((( przepraszam za kłopot i życzę wszystkiego dobrego pieskom i Pani" Ja sie cieszę, ze tak opowiedzialie do tematu podeszła. Lepiej teraz, niz potem miałyby być jakieś problemy. Szukajmy dalej!!!!!!!!!! Czy ktoś moze zorbic maila przechodniego z kontaktem do mnie, wyciętymi fragemntami z tego watku i zdjeciami? Prosze pomózcie, bo ja sama mam za mało czasu na wszystko :( Quote
LiNa Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 meila już zrobiłam i powysyłałam znajomym. Jutro przejde się do weterynarza i zapytam czy nie wie kto (odpowiedzialny) chciałby pieseczka i zostawie mu plakacik. Narazie trzymam :thumbs: za Suńke. Quote
Viktorija Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 Dzięki za pomysł z wetem. MOzę coś sie uda! Ja też trzymam kciuki Quote
Recommended Posts