olcha Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Cześć wszystkim u mnie na razie bez zmian nadal szukam pracy ale mam tą pracę zastepcza i nie narzekam bo ważne że jest jakaś praca :) Chłopaki maja sie bardzo dobrze Lalek rozrabia na całego czyli jak nikt nie widzi leci do kuchni i kradnie jedzenie Tekili. Później idzie do taty i z nim sie bawi. Tekila przeważnie spi lub domaga się pieszczot :) Już dostałam potwierdzenie na światową wystawe i 12 wystawiam diabełka :) U Lalka stawy sa jak ze stali lata jak oszołom i ma się bardzo dobrze wazy 4 kilo hi hi Na razie zdjeć nie mam ale może uda mi się pożyczyć od kogoś :) jak będzie ładna pogoda w środę to mam nadzieje spotkam się z Paulinką :) Tekilka tez dobrze się czuje tym bardziej że moi rodzice go uwielbiają :) To na tyle Buziaki dla wszystkich :) Zbieram na laptopa może uda mi się po nowym roku mieć juz internet :) Do usłyszenia :)[/quote] :multi: :multi: :multi: Cześć! Cieszę się, że się wszystko układa :grins: Pozdrawiam :buzi: Quote
misiaczek Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Super,że jesteś zadowolona i że chłopaki zdrowe i że dobrze im u Twoich rodziców :). Zbieraj,zbieraj na tego laptopa ;) :lol:. Quote
LAZY Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Wczoraj miałam się widziec z Sylwią, ale pogoda była iście nie spacerowa. Mam nadzieję, że nadrobimy to już wkrótce. Wtedy obiecuje zdjęcia dwóch bohaterów tego topicu:) Quote
Alicja Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [B][I]uffff to dobrze że cała 3 zdrowa i zadowolona :multi: odkładaj na laptopika;)bo nudno bez tych 2 komików:loveu:buziaczki dla Tekilki i Lalusia ...no i owocnych poszukiwań pracki;) [/I][/B] Quote
sylwiaskalska Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Cześć wszystkim :smile: ja tez nie mogę sie juz doczekać światówki :loveu: Jest 8 psów w mlodziezówce jeżeli chodzi o Gryfoniki Brabandzkie 5 piesków i 3 suczki [IMG]http://picsrv.fora.pl/images/smiles/trans1.gif[/IMG] - fajnie bo wreszcie zobacze inne Brabantczyki. [IMG]http://picsrv.fora.pl/images/smiles/trans1.gif[/IMG] [URL="http://www.worlddogshow2006.pl/plany/plan-sedziowania-niedziela.pdf"]http://www.worlddogshow2006.pl/plany...-niedziela.pdf[/URL] Trzymajcie kciuki :) Quote
sylwiaskalska Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='LAZY']Wczoraj miałam się widziec z Sylwią, ale pogoda była iście nie spacerowa. Mam nadzieję, że nadrobimy to już wkrótce. Wtedy obiecuje zdjęcia dwóch bohaterów tego topicu:)[/quote] Coś mamy Pecha bo pogoda znowu paskudna :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Chłopaki leżą pod kołdrą i nie wychodzą Quote
lothia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 jak dawno mnie tu nie było trzymam z całej siły i czekam na duuuużo nowych fotecek Lazy a kiedy moje piekne oczęta zobaczą Cie w Warszawce? Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Jest 8 psów w mlodziezówce jeżeli chodzi o Gryfoniki Brabandzkie [/quote] cześć Sylwia :multi: widzę, że te brabantczyki to naprawdę mało spotykana rasa :-o jak nawet na światówce mała stawka - w innych rasach jest po kilkadziesiąt psów wklasie :crazyeye: Trzymam z całej siły :kciuki: żebyście wrócili z Mł. Zw. Świata :loveu: :multi: pewnie się nie spotkamy mimo tego, że tam będę, ale to taka gigantyczna impreza, że mam nadzieję się tam po prostu nie zgubić :lol: Quote
LAZY Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='lothia']jak dawno mnie tu nie było trzymam z całej siły i czekam na duuuużo nowych fotecek Lazy a kiedy moje piekne oczęta zobaczą Cie w Warszawce?[/QUOTE] Uuuu...kochana...teraz to może być trudna sprawa, brak czasu...Ale zaprszam do Szczecina!:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Sylwia,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]my również bedziemy mocno trzymac kciuki i wierzymy ze uda wam sie wygrac :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
olcha Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 :crazyeye: Nie wiedziałam, że ta rasa jest aż tak rzadka! Bardzo mało gryfoników będzie :crazyeye: Życzę powodzenia i mocno trzymam kciuki (chociaż nie ma chyba za co bo tak czy siak powalicie konkurencję :cool3: ) :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
lothia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='LAZY']Uuuu...kochana...teraz to może być trudna sprawa, brak czasu...Ale zaprszam do Szczecina!:lol:[/QUOTE] hhahahaha ja teraz mam Matysia i 5 mies.Maję +Demcio, nie da rady:shake: bież doopsko w pociąg,psa i przyjeżdżaj Sylwia dawaj nowe foty i nie zapomij załatwić sobie fotografa na wystawę Quote
sylwiaskalska Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Heyka wszystkim :) w całości Gryfoników Barabandzkich jest 41 wiec baaardzo mało jak na światówkę i mam do tego sędziego z Rosji- więc będzie ciężko ale powalczymy :cool3: :multi: A Gryfoników belgijskich jest 26 sztuk a Brukselskich - 56 sztuk więc w do innych ras to mała garstka Paulinka niedzielkę mam wolną jestem do twojej dyspozycji - może spacerek ? tak na 12:00 ? Acha 20 listopada idę na rozmowę w sprawie pracy coś się ruszyło wreszcie - trzymajta kciuki :) Quote
Medorowa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Cześć sylwiu:multi: :multi: :multi: Będziemy trzymać, i to mocno:multi: Quote
sylwiaskalska Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Cześć Madziu :) :loveu: :loveu: Acha mój Lalek to ostatnio zrobił niezły kawał mojej mamie. Zawsze tak koło 11:00 moja wychodzi najpierw z Lalkiem a poźniej z Tekilą na spaceros. Raz zrobiła odwrotnie :cool3: :cool3: no i Lalek zrobił jej kupe w stołowym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: po złości bo Teki wyszedł pierwszy na spacer. Teraz moja Mama wychodzi z Lalkiem najpierw :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i wszystko jest w porządku. Quote
Medorowa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Cześć Madziu :) :loveu: :loveu: Acha mój Lalek to ostatnio zrobił niezły kawał mojej mamie. Zawsze tak koło 11:00 moja wychodzi najpierw z Lalkiem a poźniej z Tekilą na spaceros. Raz zrobiła odwrotnie :cool3: :cool3: no i Lalek zrobił jej kupe w stołowym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: po złości bo Teki wyszedł pierwszy na spacer. Teraz moja Mama wychodzi z Lalkiem najpierw :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i wszystko jest w porządku.[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Znajomy ma boksera i tak się akurat składało, że wychodził do pracy, a bokksiu miał biegunkę, więc wyganiał syna, żeby z nim wyszedł, ten odmówił, a pies w zamian nakoopciał mu do buta:-o :roflt: Quote
LAZY Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Hahahahaa....Lalek to jest jednak złośnik jeden:evil_lol: Jak jutro dojdzie do spacerku (ładna pogoda!) to obiecuję foty! Quote
Alicja Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [B][I][FONT=Arial Narrow]Sylwuś to ściskam kciuki podwójnie;) Ale z Lalka numerant:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT][/I][/B] Quote
LAZY Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Niestety ostatnio pogoda nas nie rozpieszcza. Ciągle leje! Spacerku nie było:( Fotek też nie ma...przykro mi. Quote
Medorowa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='LAZY']Niestety ostatnio pogoda nas nie rozpieszcza. Ciągle leje! Spacerku nie było:( Fotek też nie ma...przykro mi.[/quote] Poczekamy:p :p :p Proszę pozdrowić Sylwię i jej maleństwa:p Quote
barbara.h Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 smutno bez tych przystojniaków i jej pańci :placz: Sylwia,trzymam kciuki !! a pogoda się poprawia ,przynajmniej u nas to może uda się wam z Paulinką spotkać i zrobić tropszkję fotek? :multi::multi: Quote
lothia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Sylwia trzymam za Was kciuki,mam nadzieję że fotecki od razu wkleisz i będzie ich duuużo a ja pozwolę sobie wkleić w celach reklamowych produkt z naszego bazarku wykonany przez netti [kasa na łódzkie bidy]:cool3: [IMG]http://img54.imageshack.us/img54/8167/bombkabokservm8.jpg[/IMG] [url=http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34182]tutaj[/url] można licytować Quote
Juszes Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 [quote name='lothia']Sylwia trzymam za Was kciuki,mam nadzieję że fotecki od razu wkleisz i będzie ich duuużo a ja pozwolę sobie wkleić w celach reklamowych produkt z naszego bazarku wykonany przez netti [kasa na łódzkie bidy]:cool3: [IMG]http://img54.imageshack.us/img54/8167/bombkabokservm8.jpg[/IMG] [URL="http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34182"]tutaj[/URL] można licytować[/quote] O ja ale śliczne!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 [I][B]:razz:Sylwia i Lalek trzymamy kciukasy ;) i proszę Tekiemu przywieść z Pyrlandii prezencik:p[/B][/I] Quote
Recommended Posts