sylwiaskalska Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Mówił mi że jak daje karmę to nie musze Artroflex więc na odwrót pewnie bedzie tak samo :roll: Tylko kurka on tak szaleje że te jego stawy to juz dawno powinny się rozlecieć. Nie wpomne ze pare razy zlecial z łóźka w nocy bo ta szelma łazi czasami i nie patrzy że chodzi po brzegu łóżka i ryp na ziemie :roll: . Na poczatku to dostawałam zawału serca teraz to juz spokojniej przechodze. Więc poszukam karmy takiej smacznej a zarazem wspomagające kościec :) Ewentualnie ta karma jest jeszcze w puszkach :) HILL'S PD Canine j/d - puszka 415g [IMG]http://www.krakvet.pl/images/hills/hills_jd_puszka.jpg[/IMG] Quote
Juszes Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Ach Misiek mówie ci co ja mam z nim :roll: . Dziś tak mu przyrznełam kapciem aż zwiał pod stół Poszedł do kuchni i ja ukradkiem za nim a ten co na dwóch łapkach i wyżera Tekili znowu jedzenie a później ja się dziwie dlaczego jego karma mi nie schodzi. I został złapany na gorącym uczynku. Dziś puściły mi nerwy na niego :angryy: No gównarz przesadził jest taki sprytny że szok i że wogóle wpadł na taki pomysł przecież ta karma jest specjalnie na podwyższeniu ale nieeee przecież Lalek nie będzie się tym przejmował :roll: . A jedzenie musze zostawić Tekili bo czasami w ciagu dnia sobie chrupie. Tekila jakoś nie je z miski Lalusia. Musze znaleźć jakis kompromis. Lalkowi akurat ta karma to nie zaszkodzi bo jest z łososiem ale dla seniorów. Nie wiem może zrezygnuje z karmy na stawy a będe dawać tylko Artroflex + normalna karma? Lalek wogóle mnie zadziwia, jem a ten co nie żebra tylko wpycha się między talerzem a mna raz o mało nie wylałam zupy. I ten się cieszy albo zwiewa. To jest łobuz i tyle :mad: .[/quote] hihi niezły z lalka łobuziak:evil_lol::evil_lol: Quote
barbara.h Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 a ja nadal twierdzę że,kto z kim przystaje takim się staje!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sylwia wiesz o kogo mi chodzi? :lol::lol::lol: boję się napisać,tu jawnie,może na PW.?;););) Quote
Medorowa Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Ach Misiek mówie ci co ja mam z nim :roll: . Dziś tak mu przyrznełam kapciem aż zwiał pod stół Poszedł do kuchni i ja ukradkiem za nim a ten co na dwóch łapkach i wyżera Tekili znowu jedzenie a później ja się dziwie dlaczego jego karma mi nie schodzi. I został złapany na gorącym uczynku. Dziś puściły mi nerwy na niego :angryy: No gównarz przesadził jest taki sprytny że szok i że wogóle wpadł na taki pomysł przecież ta karma jest specjalnie na podwyższeniu ale nieeee przecież Lalek nie będzie się tym przejmował :roll: . A jedzenie musze zostawić Tekili bo czasami w ciagu dnia sobie chrupie. Tekila jakoś nie je z miski Lalusia. Musze znaleźć jakis kompromis. Lalkowi akurat ta karma to nie zaszkodzi bo jest z łososiem ale dla seniorów. Nie wiem może zrezygnuje z karmy na stawy a będe dawać tylko Artroflex + normalna karma? Lalek wogóle mnie zadziwia, jem a ten co nie żebra tylko wpycha się między talerzem a mna raz o mało nie wylałam zupy. I ten się cieszy albo zwiewa. To jest łobuz i tyle :mad: .[/quote] Sylwia oplułam monitor ze śmiechu:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
sylwiaskalska Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Madzia to jeszcze nic wczoraj Lalek zżarł mi jakieś dosłownie gówno :angryy: :angryy: -ide poczytać co jest z tym jedzeniem kału :roll: :mad: . Na szczeście nie było ludzkie :roll: chociaż było żadkie i małe ale nie chciało mi się tego analizować :lol: Walnełam go do łazieńki i szorowałam zęby i przy okazji całego :cool3: . Chyba wiedział ze nabroił bo nawet nie ruszył się w wannie i otworzył spokojnie paszcze :lol: Oj chyba mi tu pokazuje charakterek ale ja się nie ugne i basta :) Centralnie zaczynam małe szkolonko dla niego. Quote
oktawia6 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 ocho 2 dni mnie nie było a tu tyle się dzieję-koprofagia, kradzież karmy Tekili:mad: prawie rozlana zupa a tutaj mam ciekawy artykuł o karmach-poczytaj sobie Sylwia: [URL="http://www.z-palacu-cesarza.j.com.pl/zywienie/praktyki_przemyslu.htm"][B][COLOR=red]http://www.z-palacu-cesarza.j.com.pl/zywienie/praktyki_przemyslu.htm[/COLOR][/B][/URL] [URL="http://www.kuron.com.pl/phpBB2/viewtopic.php?p=6439&sid=685e1f1e274296db91ea846ae7030ce1"][B][COLOR=red]http://www.kuron.com.pl/phpBB2/viewtopic.php?p=6439&sid=685e1f1e274296db91ea846ae7030ce1[/COLOR][/B][/URL] a oto jak testują karmy: np.: firma IAMS: [URL="http://www.iamscruelty.com/index.asp"][B][COLOR=red]http://www.iamscruelty.com/index.asp[/COLOR][/B][/URL] co karm z tych tzw.:nie weterynaryjnych-co to tak psy chętnie zajadają-są po prstu najzwyczejniej sprayowane podczas produkcji-nasączane substancją smakową-równie dobrze jak przetworzysz odpowiednio trociny lda psa i nasączysz smakiem to też chętnie będzie je jadł-tylko co z tego:shake: ? mój Dandi z koleji jest niejadkiem-to biorę Gryfika na kolana jako wabik-i Dandi wówczas je:evil_lol: [COLOR=blue][B]dla Sylwki[/B][/COLOR]: [IMG]http://republika.pl/blog_vb_782382/1521594/tr/kfiatusek[/IMG] Quote
Medorowa Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Madzia to jeszcze nic wczoraj Lalek zżarł mi jakieś dosłownie gówno :angryy: :angryy: -ide poczytać co jest z tym jedzeniem kału :roll: :mad: . Na szczeście nie było ludzkie :roll: chociaż było żadkie i małe ale nie chciało mi się tego analizować :lol: Walnełam go do łazieńki i szorowałam zęby i przy okazji całego :cool3: . Chyba wiedział ze nabroił bo nawet nie ruszył się w wannie i otworzył spokojnie paszcze :lol: Oj chyba mi tu pokazuje charakterek ale ja się nie ugne i basta :) Centralnie zaczynam małe szkolonko dla niego.[/quote] Ojj czyli z Lalusia, to wcale nie jest taki aniołek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patikujek Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Jak nie!!! To jest aniołek tyle że z różkami:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [I][B]:mad:oj Sylwia ..Lalkowi po doopalonie laczem ;)nie uchodzi championowi doopalona lać :razz:cwaniaczek mały .....a ty naiwna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: myślałaś ze on nie dosięgnie ;) Co do karmy to ja myśle ze dawaj mu karmę ktora będzie mu odpowiadała smakowo a do tego Arthroflex ;) [/B][/I] Quote
olcha Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Hahhaha maluchy odbijają sobie brak wzrostu niesamowitym sprytem :evil_lol: skąd ja to znam :mad: :mad: :mad: Sylwia masz PW :oops: Quote
sylwiaskalska Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Właśnie mnie zwolniono z pracy nie wiem kiedy będe na komputerze na razie wstrzymuje wszelkie zamówienia na banery i wogóle nie wiem kiedy będe mogła tu zaglądnąć. Do widzenia na razie mówie wszystim. Quote
LAZY Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='barbara.h']a ja nadal twierdzę że,kto z kim przystaje takim się staje!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sylwia wiesz o kogo mi chodzi? :lol::lol::lol: boję się napisać,tu jawnie,może na PW.?;););)[/QUOTE] Udam, że tego nie widziałam:mad: Hihi, hihi...a mówiłam, że Laluś to wykapana Ida!:lol: Quote
misiaczek Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='sylwiaskalska'][B]Właśnie mnie zwolniono z pracy[/B] nie wiem kiedy będe na komputerze na razie wstrzymuje wszelkie zamówienia na banery i wogóle nie wiem kiedy będe mogła tu zaglądnąć. Do widzenia na razie mówie wszystim.[/quote] Kurcze,wpadłam tylko na chwilę,a tu taka przykra wiadomość :shake:.Sylwia, współczuję,trzymaj się...napewno niedługo znajdziesz coś nowego. Czekamy,abyś jak najszybciej znowu była na dogo.Będzie smutno bez Ciebie :-(. Quote
LAZY Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Dzwoniłam prze chwilą do Sywli, zeby sprawdzić czy to zwolnienie nie dotyczy delegowania do pracy poza biurem i poza kompem...ale niestety. Od siebie moge obiecać, ze zaproszę czasem Sylwie do siebie na kompa;) Niech wrzuci foty i napsze co u nich, ewentualnie sama bedę co jakiś czas wrzucac cos do galerii. Jestem pewna ze Sywlia szybko znajdzie kolejen zajęcie. Quote
misiaczek Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [B]Lazy[/B],dobra z Ciebie Sylwii koleżanka.Fajnie,że czasami wrzucisz fotki jej piesków (cobyśmy nie zapomnieli jak wygladają) a jej napewno miło będzie. Pozdrowienia dla Sylwii :). Quote
Medorowa Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Sylwia powodzenia:roll: :roll: :roll: :p Quote
oktawia6 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] Właśnie mnie zwolniono z pracy nie wiem kiedy będe na komputerze na razie wstrzymuje wszelkie zamówienia na banery i wogóle nie wiem kiedy będe mogła tu zaglądnąć. Do widzenia na razie mówie wszystim. [/quote] jasna cholera-niedobrze-bardzo niedobrze-ale problem się zrobił=:shake: Sylwia szkoda-bo w WArszawie mogłabym jakoś pomóc a Szczecin-przlecę na miotle i szef zmieni zdanie-przyjmie z powrotem-na podwójnej pensji w dodatku-na 3 godziny dziennie:evil_lol: -ech temat wcale niedo żartów:shake: jutro zadzwonię Sylwuś do Ciebie;) jestem pewna, że zaraz coś znajdziesz-z perfekt angielskim! nie ma co się nawet martwić-a Lalusia to musy widziec+jestem uzalezniona od niego!! [IMG]http://img19.imageshack.us/img19/3762/wwwgl1.jpg[/IMG] Quote
Bodziulka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Ale to można tak z dnia na dzień zwolnić? :shake: No to trzymamy kciuki za nową pracę :thumbs: Quote
oktawia6 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 rozmawiałam dzisiaj z Sylwusią-tak jest zwolniona-ale to i dobrze co za szef że z godziny na godziny pracownika zwalnia-tak teraz jest-wszędzie yuppi i zero klasy:shake: -powiedziała, że w sobotę wpadnie na galerię Lalusia i Tekilki-ma wprowadzić się ze swoimi pociechami do rodziców-nie będzie tak źle-3 pokoje-rodzice lubią pieski-pracę sobie zaraz znajdzie-to taki przymusowy urlop-odpocznie do tego sobie. Jest prawdopodobieństwo i to duże, że zobaczę Sylwię i Lalusia w sobotę-już nie mogę się :multi: :loveu: doczekać, zamierzam zrobić śliczne fotki:razz: . Kazała Was wszystkich pozdrowić:lol: . Sylwuś trzymaj się i relax;) [IMG]http://img417.imageshack.us/img417/933/hamakpiesek1il.jpg[/IMG] Quote
Medorowa Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [B]oktawia6 [/B]pozdrów Sylwię:lol: i powiedz,żeby się trzymała :lol: Quote
oktawia6 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 a pewnie, że to zrobię-będzie przywitana z fanfarami od nas wszystkich:multi: Quote
misiaczek Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='oktawia6'] . Kazała Was wszystkich pozdrowić:lol: . [/quote] DZIĘKUJEMY I NAWZAJEM :). Czekamy na szybki powrót Sylwii na dogo i na znalezienie nowej,fajnej pracy :). Quote
Patka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Sylwia to nic za dorba byłaś :) Teraz życzę Ci super pracy szybkiego kompika i sporo czasu dla chłopaków a wiem z autopsji ze taka prace mozna znaleśc :) powodzenia weilkie buziaki !!!! Quote
cuciola Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 trzymam kciuki za nowa prace i za szybki powrot na dogo Quote
olcha Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Właśnie mnie zwolniono z pracy nie wiem kiedy będe na komputerze na razie wstrzymuje wszelkie zamówienia na banery i wogóle nie wiem kiedy będe mogła tu zaglądnąć. Do widzenia na razie mówie wszystim.[/quote] O kurcze! Ale jak to tak z godziny na godzinę! Tak nie można! Do sądu pracy z nim! :mad: :mad: :mad: Nie martw się Sylwia zrobimy dogomaniacki odwet :mad: :mad: :mad: Bardzo Ci współczuje i trzymam kciuki za szybkie znalezienie sto razy lepszej pracy z idealnym szefem. Quote
Recommended Posts