Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...
Posted

Troche mie tu nie bylo. A więc jutro jadę do Opola na wystawe, więc Mateusz do zaobaczenia w niedzielke :)

Podaje staweczke. Nie wiem jak to będzie ale co tam jade aby mój szkrab nie wyszedł z wprawy a do Championatu dorosłego brakuje nam jedno CWC ale to dopiero od lipca. Tekila oprócz ze straaaaasznie chrapie że spać nie mogę to czuje sie dobrze. Chodź kolejny guz mu rośnie :-(, ale usune go jak będzie mu to przeszkadzał na razie jest to nieuciążliwe. Nie będe go dawała znów na narkoze. Troche przytył po kastracji ale co zauważylam nie nasiaduje suk ani szczeniaków uffff :) Z tymi guzami to już chyba taki wiek bo kończy w lipcu 9 lat. A Lalek jak to Lalek szaleje i łobuzuje :roll:

Stawka:

CACIB niedziela OPOLE 2008

Brabantczyki

Sędzia: Elżbieta Junikiewicz (PL)
Łubkowski Maciej, , Gdańsk Brabantczyk, pies, pośrednia - YOUR SWEET BOY od Wilmy
Petrova Valerie, , Kourim Brabantczyk, suka, pośrednia - E´NASTENKA Mawpet
Skalska Sylwia, , Szczecin Brabantczyk, pies, otwarta - BROWN SUGER Kogel Mogel

Belgijskie
Sędzia: Elżbieta Junikiewicz (PL)
Haklova Valerie, , Kostelec Nad C. Lesy Gryfonik belgijski, pies, otwarta - UMBERTO Valis Bohemia
Kyselova Lucia, , Sliac Gryfonik belgijski, pies, otwarta - GULLIVER Slnecny luc
Leczykiewicz Ludmiła, , Wrocław Gryfonik belgijski, pies, championów - ROXMAVEL ERVIN
Michałek Adam, , Poznań Gryfonik belgijski, pies, młodzieży - TAMARYSZEK BARGEST

Brukselskie
Skladan Karol, , Levice Gryfonik brukselski, pies, otwarta - FRODO Slnecny luc
Zygadło Milena, , Smólnik Gryfonik brukselski, suka, młodzieży - LULU Sfora Gregora
Burakiewicz Liliana, , Katowice Gryfonik brukselski, pies, młodzieży - Sjurpriz Iz Podmockovja NASTOYASCHIY POLKOVNIK
Ejsmont Ilona, , Tuszyn Gryfonik brukselski, suka, otwarta - ENIA Duma Bojarów
Haklova Valerie, , Kostelec Nad C. Lesy Gryfonik brukselski, pies, otwarta - QUENTIN Valis Bohemia
Łubkowska Katarzyna, , Gdańsk Gryfonik brukselski, pies, pośrednia - ARNI od Wilmy

Posted

No i wróciliśmy :)
Laluś otrzymał ocenę doskonałą lokata pierwsza + CWC oraz NPDwR :) :multi::multi::multi:

Ukrop był okrutny. Właściciele Idioci zostawiali psiaki w samochodach a one prawie zdychały. W jednym nawet szybe wybilii i zabrali psa od razu do weterynarza. Non stop słyszałam że ktoś trzyma psy w samochodzie na słońcu :shake::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Matusz']Gratulacje !!!! :multi::multi:

a o tych właścicielach już słyszałem... porażka :angryy::angryy:

No masakra chyba z 10 takich komunikatów słyszałam a w samochodzie przy tej pogodzie to z 50 stopni nawet.