elapieczus1 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 oj wyszalały a Spajder to nawet pierwszą wiosenną kąpiel zaliczył:razz: Quote
LAZY Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Teki trzyma się nieźle. Troszkę mu sie przytyło, ale werwę do zabawy ma nadal niezmienną:) I ten pyszczek! Quote
Matusz Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 http://img.photobucket.com/albums/v402/LAZY/Obraz6973.jpg ale łoookiii :loveu::loveu::loveu: Quote
sylwiaskalska Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='Matusz']http://img.photobucket.com/albums/v402/LAZY/Obraz6973.jpg ale łoookiii :loveu::loveu::loveu: Nooo Paulinka. Marcin dziekuje ślicznie za zdjęcia są cudne :) :loveu::loveu: Quote
sylwiaskalska Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 http://studio.wp.pl/album.html?aid=35720&mid=93609&mtype=2&seq=0 Quote
Celina12 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Lalek szykuj się...znowu będę chciała Cię wycałować....:diabloti: Quote
sylwiaskalska Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Celina12 napisał(a):Lalek szykuj się...znowu będę chciała Cię wycałować....:diabloti: Szykuje się szykuje :) Quote
sylwiaskalska Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Musze do Opola skombinować jakiś aparatos bo to ładna wystawa i fajne psiaki zawsze są na nie :) Quote
sylwiaskalska Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 O to się zobaczymy :) A tak u mnie wygląda niedziela ;) Quote
Matusz Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 a wy jesteście w sobotę czy w niedzielę? no, leniwa ta niedziela, u mnie podobnie, tyle, że w wydaniu pojedynczym Quote
katik Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Fajnie odpoczywają po całym tygodniu ciężkiej pracy :evil_lol: :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Matusz']a wy jesteście w sobotę czy w niedzielę? no, leniwa ta niedziela, u mnie podobnie, tyle, że w wydaniu pojedynczym Ja wystawiam w niedzielkę :) Quote
sylwiaskalska Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 katik napisał(a):Fajnie odpoczywają po całym tygodniu ciężkiej pracy :evil_lol: :loveu: No ba a pracują baaardzo ciężko , leżenie też męczy ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 sylwiaskalska napisał(a):Ja wystawiam w niedzielkę :) no ja też będę w niedzielę ;) może coś będę wystawiał też :) Quote
sylwiaskalska Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Troche mie tu nie bylo. A więc jutro jadę do Opola na wystawe, więc Mateusz do zaobaczenia w niedzielke :) Podaje staweczke. Nie wiem jak to będzie ale co tam jade aby mój szkrab nie wyszedł z wprawy a do Championatu dorosłego brakuje nam jedno CWC ale to dopiero od lipca. Tekila oprócz ze straaaaasznie chrapie że spać nie mogę to czuje sie dobrze. Chodź kolejny guz mu rośnie :-(, ale usune go jak będzie mu to przeszkadzał na razie jest to nieuciążliwe. Nie będe go dawała znów na narkoze. Troche przytył po kastracji ale co zauważylam nie nasiaduje suk ani szczeniaków uffff :) Z tymi guzami to już chyba taki wiek bo kończy w lipcu 9 lat. A Lalek jak to Lalek szaleje i łobuzuje :roll: Stawka: CACIB niedziela OPOLE 2008 Brabantczyki Sędzia: Elżbieta Junikiewicz (PL) Łubkowski Maciej, , Gdańsk Brabantczyk, pies, pośrednia - YOUR SWEET BOY od Wilmy Petrova Valerie, , Kourim Brabantczyk, suka, pośrednia - E´NASTENKA Mawpet Skalska Sylwia, , Szczecin Brabantczyk, pies, otwarta - BROWN SUGER Kogel Mogel Belgijskie Sędzia: Elżbieta Junikiewicz (PL) Haklova Valerie, , Kostelec Nad C. Lesy Gryfonik belgijski, pies, otwarta - UMBERTO Valis Bohemia Kyselova Lucia, , Sliac Gryfonik belgijski, pies, otwarta - GULLIVER Slnecny luc Leczykiewicz Ludmiła, , Wrocław Gryfonik belgijski, pies, championów - ROXMAVEL ERVIN Michałek Adam, , Poznań Gryfonik belgijski, pies, młodzieży - TAMARYSZEK BARGEST Brukselskie Skladan Karol, , Levice Gryfonik brukselski, pies, otwarta - FRODO Slnecny luc Zygadło Milena, , Smólnik Gryfonik brukselski, suka, młodzieży - LULU Sfora Gregora Burakiewicz Liliana, , Katowice Gryfonik brukselski, pies, młodzieży - Sjurpriz Iz Podmockovja NASTOYASCHIY POLKOVNIK Ejsmont Ilona, , Tuszyn Gryfonik brukselski, suka, otwarta - ENIA Duma Bojarów Haklova Valerie, , Kostelec Nad C. Lesy Gryfonik brukselski, pies, otwarta - QUENTIN Valis Bohemia Łubkowska Katarzyna, , Gdańsk Gryfonik brukselski, pies, pośrednia - ARNI od Wilmy Quote
sylwiaskalska Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 No i wróciliśmy :) Laluś otrzymał ocenę doskonałą lokata pierwsza + CWC oraz NPDwR :) :multi::multi::multi: Ukrop był okrutny. Właściciele Idioci zostawiali psiaki w samochodach a one prawie zdychały. W jednym nawet szybe wybilii i zabrali psa od razu do weterynarza. Non stop słyszałam że ktoś trzyma psy w samochodzie na słońcu :shake::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Matusz Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Gratulacje !!!! :multi::multi: a o tych właścicielach już słyszałem... porażka :angryy::angryy: Quote
sylwiaskalska Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [quote name='Matusz']Gratulacje !!!! :multi::multi: a o tych właścicielach już słyszałem... porażka :angryy::angryy: No masakra chyba z 10 takich komunikatów słyszałam a w samochodzie przy tej pogodzie to z 50 stopni nawet. Quote
Recommended Posts