Medorowa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='sylwiaskalska'] Chłopaki mnie po prostu rozbrajają:loveu: :loveu: :loveu: Cześć Sylwiu:loveu: Quote
bonita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Kiedy Wielkanoc nastanie, Życzymy Ci na Zmartwychwstanie. Dużo szczęścia i radości, Które niechaj zawsze gości. W dobrym sercu w jasnej duszy. I niech wszystkie żale głuszy. Życzy Bonita i Boksery:loveu: Quote
LAZY Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Hej, hej! Widzę, ze galeria tętni zyciem. Sylwia napisz mi jakiegoś smska z nowego numeru, bo na stary nie odpowiadasz! Jakiś spacer koniecznie by sie przydał. Buziaki Quote
sylwiaskalska Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 LAZY napisał(a):Hej, hej! Widzę, ze galeria tętni zyciem. Sylwia napisz mi jakiegoś smska z nowego numeru, bo na stary nie odpowiadasz! Jakiś spacer koniecznie by sie przydał. Buziaki Hey Hey telefona dałam na maila w dogomani :multi: :multi: Quote
Celina12 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wesołych Świąt Wielkiej Nocy.... spokoju , rodzinnego ciepła ,radości.......życzy Celina z Dumcią ,Atosikiem i Hektorkiem. Quote
sylwiaskalska Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Dziękuje wszystkim za życzenia :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Proszę odpoczywać w te Święta :) Quote
Magda-Amir Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 sylwiaskalska napisał(a):Madziu to jest taka kluska mała, Tekile oczywiście też kocham ale jak taka mała pchełka wciska swój łepek wszędzie i powala ciebie na łopatki :) Ale na dworzu chodzi tam gdzie Tekila nie odstępuje go na krok. ahh tez mi sie marzy taka mała pchełka która można wziąć sobie na ręce i w ogóle :loveu: oczywiscie moge tylko pomarzyc :roll: A Lalek poprostu ma starszego brata :lol: :p Quote
sylwiaskalska Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 No wiesz czasami marzenia się spełniają :) :p :p :p :p Quote
oktawia6 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Laluś:loveu: Składam Ci życzenia Wielkanocne-i cał moja trójka: Quote
sylwiaskalska Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Troche poz Lalka :) chociaż ne miał dzisiaj swojego dnia no ale w końcu 29 kwietnia wystawa nasza pierwsza w klasie otwartej :) ale nie licze na nic Quote
Bodziulka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='sylwiaskalska'] taką miną to chyba chce zabić rywali :evil_lol: ;) Quote
sylwiaskalska Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 troche strzelił focha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Cześc Sylwus :multi: Wpadlam się przywitac i troszke u was ponadrabiać Cieszę się, ze wrociliście :multi: Quote
sylwiaskalska Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Hey Pikuś :) ja teraz codziennie jestem na twojej galerii i sobie oglądam twojego dozia :) Quote
Medorowa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zatem Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życze z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, porzućcie wszystkie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej Wielkanocy :loveu: Quote
Mi. Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wow Sylwiu ty zyjesz:crazyeye: :multi: :multi: Wszystkiego najlepszego!!:loveu: Quote
Alicja Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 :multi::multi::multi:Sylwia ....a znasz ten banere;)k Quote
sylwiaskalska Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='*luthien*']Wow Sylwiu ty zyjesz:crazyeye: :multi: :multi: Wszystkiego najlepszego!!:loveu: Żyje żyje powstałam ze zmarłych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moje dzieciaki też żyją :) Luthien dziękuje i nawzajem :loveu: Minka muminka :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Sylwia ....a znasz ten banere;)k Noooo baaaa :) kurcze w tym kompie nie mam tego programu co mogłam przerabiać zdjęcia :( ale może cosik później skombinuje :) Quote
Alicja Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='sylwiaskalska']Noooo baaaa :) kurcze w tym kompie nie mam tego programu co mogłam przerabiać zdjęcia :( ale może cosik później skombinuje :):evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja pozapisywałam sobie na kompku i dziś udało mi się go odnaleść:oops:....no i mam nareszcie mam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo sama nie za bardzo mam zacięcie do tego typu prac;) Pańcia a ten mały mnie zasłania:razz: Quote
sylwiaskalska Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja pozapisywałam sobie na kompku i dziś udało mi się go odnaleść:oops:....no i mam nareszcie mam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo sama nie za bardzo mam zacięcie do tego typu prac;) Pańcia a ten mały mnie zasłania:razz: No mały zawsze mi wchodzi w kadr :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Aga K Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 śledzem ciem choć nie chcem ;) Wesolutkich pogodnych ;) Quote
elapieczus1 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Wielkanocny stół Nasz stół wielkanocny Haftowany w kwiaty. W borówkowej zieleni Listeczków skrzydlatych Lukrowana baba rozpycha się na nim, A przy babie - mazurek w owoce przybrany. Ewa Skarżyńska Z okazji Świąt Wielkanocnych Składam najlepsze życzenia Zdrowia, szczęścia i pogody ducha, Wielu smakołyków na świątecznym stole Oraz mokrego dyngusa. Quote
sylwiaskalska Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Dziękuje dzisiaj byłam z Tomkiem na spacerku oj troche dłuuugi spacerek teraz moje kluski śpią jak zabite zaczynamy z fotkami :) Trzech muszkieterów Mały kijaszek Agrafki :) Zaloty :) Zadowolona ze spacerku Quote
Recommended Posts