Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Kapciuszek to nr 36 więc chyba Lalek taki mały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
No tak ostatnio Lalek "atakował" Agrafke Tomka było troche śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i co na to temperamentna Agrafka;)

[quote name='sylwiaskalska']Dziękuje a to moje myszki :)

Teraz widać jaki Lalus mały ...ślicznie im razem:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i co na to temperamentna Agrafka;)

Teraz widać jaki Lalus mały ...ślicznie im razem:loveu:

Agrafka dzielnie wszystko cieprliwie znosiła ba nawet została broniona przez Lalusia. Jak Spajder od Eli chciał podejść do Agrafki to Lalek na niego z Łapami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Agrafka dzielnie wszystko cieprliwie znosiła ba nawet została broniona przez Lalusia. Jak Spajder od Eli chciał podejść do Agrafki to Lalek na niego z Łapami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Laluś boodygard

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Laluś boodygard

Jeszcze śmieszniej było jak Spajder jak widział że Lalek rusza na niego to uciekał :evil_lol:

Lalek wogóle nie ma pojęcia że taki Spajder to może go połknać za pierwszym razem :lol:

Posted

[quote name='Celina12']:crazyeye::crazyeye:-mały ciałem ale wieeeeeeeelki duchem.

Te maluchy to takie zadziorne są....no nie?

Celinko jak Laluś widzi psa nieważne jakiej rasy to macha ogonem nie szczeka na nich i Bogu dzięki Szczeka tylko na koty i gania je , gołębie też gania.
Akurat w tym przypadku pokazał swoją dusze wojownika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posklejałam kolekcje do jakich psów podchodzi ;)

Posted

O właśnie-i dlatego te duże tak kocha i się ich nie boi.Slodziak kochany :loveu:

Mój Hektorek zakochał się kiedyś okropnie w amstafce a Ona w nim...śmiech był jak Nora w parku widziała jakiegoś jamnika i biegła się przywitać a jamniki stawiały się albo bały Jej.

Posted

Ale odważny maluch!!! a właściwie to moja Perełka tez, do dużych podchodzi, nie boi się tylko nie lubi te psiaki, co ją ganiają:cool3:

trzymam kciuki za Lalusia na wystawie!! :loveu:

Posted

[quote name='bonita']A Wiesz Sylwia co ja myślę, że on cały czas z Teki przebywa to może sądzi że też jest duuużym boksiem :D.

Masz racje Bonia - Lalek wszystko małpuje od Tekili. Nawet nastawia się dupką do głaskania jak to robią boksie. Nawet próbuje tj. sapać jak Teki jak coś mu się nie spodoba. Pije wode z miski od Tekili nie wiem może u niego ma inny smak :evil_lol: Musze kiedyś zrobić zdjęcie jak razą piją Teki stoi a mały na dwóch łapach pije bo miska na stojaku. Tapla się w wodzie jak widzi ze Teki wchodzi. Mam komedie czasami. Jak Tekile głaszcze na chama pcha się na głowe Tekili i go wypycha.

No ale róźnią się charakterami. Biada jak zadzwoni dzwonek albo domofon Lalek zamienia się w syrene szczeka jak najęty. A Tekila cisza. Lalek lubi inne psy a Tekila omija co nie które łukiem. Nie lubi aportować a Tekila uwielbia. Co dziwne mam nadzieje że to nie wpływ Tekili ale podczas snu Tekila chrapie i to głośno aż czasami się budzę w nocy i co Lalek też, ale Bogu dzięki cichutko bo bym zwariowała już całkiem a pytałam innych właścicieli gryfoników i ich psy nie chrapią :roll: :roll:.