misiaczek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Laluś-dzieciaczek słoddziutki :iloveyou:. Trzymamy kciuki i łapki za małego na światówce.Mam nadzieję,że zwycięży . Quote
Juszes Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Mały Laluś O JA CIE ALE CUDNE~!!!~ :loveu::loveu::loveu::loveu: TRZYMAM KCIUKI ZA LALUSIA NA ŚWIATÓWCE!!! OBY WYGRAL :*** Quote
sylwiaskalska Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Hey jeszcze jestem w Poznaniu ale poszło mi fatalnie. A raczej nie spodobał się Lalek sędziemu O to opis Typowy, troche o długim korpusie, kufa powinna być szersza, zbyt spadzisty zad. Klatka piersiowa dobrze rozwinięta zbyt prosty z przodu, prawidłowe kątowanie z tyłu, prawidłowy zgryz ogólnie powinnien być bardziej samczy. No i dostałam ocenę tylko dobrą. Ale widac róznice że Lalus to mikrusik :) ale co tam :) nie poddaje się :) No cóż raz lepiej raz gorzej mam filmik i póxniej go w tygodniu wstawie :) A z piesków wygrał Fart Kogel Mogel. Hodowla gdzie pochodzi Lalek :) Gratulacje :) Ogólnie fajnie jest zobaczyc tyle psów :) i nie żałuje że tam pojechałam :) Quote
lothia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 zawsze zależy od gustu sedziego, ale dla Was to nowe niejako doświadczenie my tam wiemy że Lalek jest super:loveu: dziewczyny jednak troche narzekają na organizację,naprawdę było tak zimno? czekamy na fotecki:lol: Quote
Alicja Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Sylwus , dokładnie tak ..widać pan sędzia preferuje mocne psy a Laluś to jeszcze szczylek i on jeszcze pokaze co z niego wyrosnie Czekam na foteczki , filmik i na was na dogo;) Quote
Vectra Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Sylwia , sędzia się poprostu nie zna ;) i tak wielkie gratulacje dla was :loveu: :loveu: :loveu: Quote
LAZY Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Gratulujemy, ze w ogóle podeszliscie do tej wystawy! Pozdrawiamy i czekamy na spotkanie:) Quote
Juszes Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 szkoda, że tnie udąłos ie wygrać... A ja mam taką sprawę, na wrzuta.pl z ciekawości w wyszukiwarkę wpisalam laluś ioto co mi sie pokazało :evil_lol:: http://www.wrzuta.pl/film/ySvsfJEKtv/obraz_121 http://www.wrzuta.pl/film/uWsaB15oGX/obraz_120 Quote
Pysia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Sylwuś. Laluś widocznie potrzebuje czasu aby dojrzeć ;) Daj mu kilka miesięcy :) Quote
Celina12 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Dla mnie Lalek i tak jest The Best-a sędziowie są różni-tak jak i my mamy różne gusta i guściki.Gratuluję i tak-Kochamy Was :loveu: Quote
zaba14 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Nie jestem sedzia nie znam sie na rasie, ale Lalus strasznie mi sie podoba :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Rozmawiałam z Hodowczynią iPanią Anią potwierdziło się że poprostu sędzia preferuje psy bardziej masywne a Pani Ania powiedziala że Lalusia ładnie zaprezentowałam :) acha rzeczywiście tam gdzie ja byłam było jak dla mnie za zimno :( i jakos tak samo pomieszczenie było zimne chodzi o wystrój. A Np. w Gryfonikach szorstkich wygrały psy małe a nasze chempiony dostały bdb. więc co sędzia to inaczej . Więc będe dalej walczyć :) Quote
lothia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Rozmawiałam z Hodowczynią iPanią Anią potwierdziło się że poprostu sędzia preferuje psy bardziej masywne a Pani Ania powiedziala że Lalusia ładnie zaprezentowałam :) acha rzeczywiście tam gdzie ja byłam było jak dla mnie za zimno :( i jakos tak samo pomieszczenie było zimne chodzi o wystrój. A Np. w Gryfonikach szorstkich wygrały psy małe a nasze chempiony dostały bdb. więc co sędzia to inaczej . Więc będe dalej walczyć :) no widzisz, tak trzymaj, jedna wystawa przecież nie może przekreślić wszytkiego i nie wierzę że mogłaś tak pomyśleć:lol: pomimo że wolę szorściaki to Lalek jest super,mój gładki ulubieniec:loveu: , a jak pomyślisz cos głupiego to się nadstaw, kopne Cię w .....dla poprawienia funkcji mózgowych:evil_lol: Quote
Celina12 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 :klacz::cool2: i tak 3mać.Lalek jest Śliczny i Cudny!!!!!! Quote
sylwiaskalska Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 O to wyniki z wystawy : Najpiękniejszy Pies Wystawy (Best in Show) 1 miejsce/place P (M) 15330 AXEL del Monte Alago, Ahrens B., Tripoli S., Włochy Wyżeł Włoski Krótkowłosy / Bracco Italiano / Italian Pointing Dog 2 miejsce/place P (M) 5632 EMPERIOR KING OF HELLULAND Skipper's, Siklosi B., Maroti G., Węgry Nowofundland / Newfoundland 3 miejsce/place S (F) 18635 BEACH GIRL Funny Ladies, Nanta Tansacha, Tajlandia Maltańczyk / Maltese Brabanty : Brabantczyk / Petit Brabancon / Small Brabant Griffon JWW P (M)17209FART Kogel Mogel, Anna Walas, PolskaJWW S (F)17225EVITA BORN TO PLEASE Faiter, E. Yu. Tarasova, RosjaWWBOBP (M)17221IN THE LINE OF DUTY Leo Belgicus, O., Ya. Kombarovy, RosjaWW S (F)17229ZHANNA-LUCHSHAYA iz Mitkov Ekateriny, O., Ya. Kombarovy, RosjaBVet P (M)17222GISMO , Berit Wang, Szwecja Gryfoniki Gryfonik Belgijski / Griffon belge / Belgian Griffon JWW S (F)18260DANAYA iz Imperii Idolov, Irina Andreeva, RosjaWWBOBP (M)18255I'M YOUR MAN Beannachtai, . Hilpinen J.Salmela M.Haukka L., FinlandiaWW S (F)18266A IMPROVISE IN BLACK Pink Kvest, S. Koroleva, Rosja Gryfonik Brukselski / Griffon bruxellois / Brussels Griffon JWW P (M)18272BOY Play, Irina Andreeva, RosjaJWW S (F)18298APPLAUSE FOR Leo Belgicus, E. Mikhaltsevich, RosjaWWBOBP (M)18282DANDY Stad of Haven, Cyriel De Meulenaer, BelgiaWW S (F)18322EKATERINA Tsarskaya Dinastija, N. Tolstykh, Rosja Quote
Alicja Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 :razz:a zrobił wam ktoś foteczkę w ringu Quote
malawaszka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 cześć Sylwia - w niedzielę byłam na grzywaczach a na sąsiednim ringu były gryfoniki - szukałam Cię ,ale nie znalazłam :shake: po gryfonikach na tym ringu były oceniane grzywce szczeniaczki Quote
misiaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Sylwia,czy możemy liczyć na jakieś fotki z Poznania? Laluś jest the best,wystawiaj go dalej,dobrze że się nie zniechęciłaś. Czekamy na Wasz powrót :).Jak poszukiwania pracki? Quote
LAZY Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Był dzisiaj spacerek z Sywlią i chłopakami, Wstawiam fotki! Pani kupiła piłeczki (wróciliśmy już bez nich, ale to standard) Laluś adoruje wszystkie pieski:) Teki obwą****e teren Wypatruje nowych, albo i starych znajomych A tu już dzikie harce! No i z ciocią Paulinka Z Ideńką (dzisiaj ani razu nie molestowała Lalusia) Co tam masz pod tym ogonem? Postoje tu i przypilnuje, zeby nikt cię nie zaczepiał! Oooo...ale fajny kumpel! Szalejemy dalej Poważna mina, pełne skupienie:) Tekila w jednej z częstszych pozycji Quote
LAZY Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Mam jeszcze kilka fotek:) W trójke! I Lalus w pogoni za sunią! Teki w pogoni za wiatrem:) Łaaa...przerażona mina:) Ooo...jaki fajoski biały kumpel Gdzie z tym fleszem! Teki walczył zaciekle z oponą! Ale się rozjechałem! Lalus zapoznał wszystkie psy na wybiegu:) I Tekila w całej okazałości! Starczy juz tego! No co? Dziekujemy za spacerek! Quote
misiaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Lazy,dziekujemy za relacje ze spacerku :loveu:.Ale macie fajny wybieg w tym Szczecinie i ile psów.U nas takiego nie ma :shake:. Quote
nomu Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Laluś to widać przyjacielsko nastawiony do innych i ciągle nowych zajomych poznaje :D Quote
Medorowa Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Świetne zdjecia:multi: :loveu: :loveu: Chłopaki śliczne jak zawsze:loveu: Quote
malawaszka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 :multi: super!!!! strasznie fajny Laluś ma charakter, że taki maluszek i nie boi się dużych psów :klacz: to chyba najlepsza opcja, żeby najpierw mieć dużego psa a potem ew małego jak się chce bo maluch od szczenka się oswaja i nie jest potem takim histerykiem jak moja Luna :mad: Quote
Recommended Posts