pucka69 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Oskar jest tak żywiołowym psem i tak się cieszy gdy się go odwiedza , że ta taśma to chyba nie utrzyma się. Można by kupić mu wodę źródlaną do picia, bo my nie zawiozłyśmy:( Nie mogłyśmy znaleźć goryla! Gdzie jest? Zabawka chyba by się jakaś jeszcze przydała. Może kupmy mu jakąś szczotkę, to by się go poczesało trochę? To by pomogło może w utrzymaniu go na odpowiedniej stronie ciała? Wciąz jestem pod wrazeniem Oskara. Łapę dał pani doktor. Jak sie podnosi podkład - to Oskar chce pomóc i odczołguje się na bok ;) Quote
Bodziulka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='pucka69']Oskar jest tak żywiołowym psem i tak się cieszy gdy się go odwiedza , że ta taśma to chyba nie utrzyma się. [/quote] ja myślałam o takiej taśmie, co sie wykładziny klei, ona jest mocniejsza, niż taka zwykła dwustronna - jeżeli jutro po drodze nie znajdę sklepu z narzędziami do remontu, to po południu pojadę do castoramy albo selgrosa Quote
diabelkowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ale sie poryczalam na tym filmie... Szkoda ze nie jestem z Warszawy tak bym chciala go poznac... Oby Oskarek znalazl domek... dla mnie uspienie jest niedopomyslenia Quote
Kanzaj Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='halbina']przepiękny wzruszający filmik... oby przyniósł szczęście Oskarkowi![/quote] Filmik jest tak wzruszający, ze chyba tylko kamień nie będzie ryczał jak bóbr... Quote
Bodziulka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='diabelkowa']Ale sie poryczalam na tym filmie... Szkoda ze nie jestem z Warszawy tak bym chciala go poznac... [/quote] Z Katowic jeżdżą do Wawy pociągi :cool3: i Polski Express - to jakie masz plany na weekend :evil_lol: Quote
pucka69 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ja jestem w szoku odkąd wróciłam do domu od Oskarka - ten pies i jego wola życia są prostu niesamowite. Quote
diabelkowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Bodziulka']Z Katowic jeżdżą do Wawy pociągi :cool3: i Polski Express - to jakie masz plany na weekend :evil_lol:[/QUOTE] hehe no ale funduszy brak ale wakacje sa dlugie kto wie gdzie wyladuje :diabloti: a tak z ciekawosci jakie sa ceny biletu z Katowic do Warszawy ulgowego ? :D Quote
Tigraa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Paula... Skarabeusz37... gdyby nie umarła... prawdopodobnie Oskar miałby dom... Kupiła dom na 4 miesiące przed śmiercią... mówiła mi o tym, że chce wziąć Oskarka... :-( Quote
Bodziulka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='diabelkowa'] a tak z ciekawosci jakie sa ceny biletu z Katowic do Warszawy ulgowego ? :D[/quote] zaraz Ci powiem :cool3: jakbyś jechała TKLem o 6:00 :cool3: to bilet kosztuje 31zł albo pośpieszny o 10:30 to bilet kosztuje 29zł wracać możesz też TKL o 21:35 lub pośpiesznym o 19:25 i cena też jest 29zł, albo zostyać na noc i pójdziemy balować na miasto :evil_lol: Quote
halbina Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Kanzaj']Filmik jest tak wzruszający, ze chyba tylko kamień nie będzie ryczał jak bóbr...[/quote] O Boże! to ja jednak kamień jestem, bo choć się wzruszam, to nie płaczę... :roll: Quote
gackn Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Wymiękam z tym czekaniem na kontakt w sprawie przewozu materaca. Jutro do 8 rano można się umówić. A może materac już u Oskarka? Quote
Asior Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Ania-tygrysiczka']Paula... Skarabeusz37... gdyby nie umarła... prawdopodobnie Oskar miałby dom... Kupiła dom na 4 miesiące przed śmiercią... mówiła mi o tym, że chce wziąć Oskarka... :-([/QUOTE] ehhh noo tak.. po jej smierci szukałyśmy domku dla jej freciochów... :( Quote
diabelkowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 hehe mam tam rodzine wiec jak zostac to balowac caaly czas narazie zbieram fundusze na bilet wiec jak cos to niestety dopiero sierpien... Quote
Asior Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 gackn musisz napisać pw do Ulv...ona nie siadzi na dogo cały dzień .. :( Quote
pucka69 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 a może irysek mogłaby? napisz pw - i jeszcze maila najlepiej Quote
pucka69 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 a moze korenia? napiszesz do nich czy mam to zrobić? byłaś na mapie dogo? patrzyłas kto jest z Wrocka - tam sa podane telefony - sms-a mozna chyba jeszcze wyslac? no dalej, ciotki! ten materac wazny jest! Quote
gackn Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Napisałam. Może ktoś mógłby wysłać smsa, bo ja coś nie umiem znależć nr telefonu ulv Quote
Asior Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 dziewczyny..musi sie udać.. wkleiłam na wszystkie możliwe wątki..... ktoś kurde przecież musi go pokochać!!!!! Quote
Bodziulka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 On już jest kochany, ale niestety nie każdy ma warunki na takiego psa a może by tak wysłać lista mailem - tzn taki mały spamik zrobić? :cool3: Quote
Anashar Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Tak na szybkiego z tym filmikiem, zeby bylo czytelniej... [URL]http://oskarek.wot.pl/[/URL] Dalem rowniez ogloszenie na forum owczarkowym [URL]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=11102&PN=1[/URL] Quote
ulvhedinn Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Przepraszam, dziś naprawdę nie miałam szans wyjść z domu- byli umówieni ludzie na oglądanie pokoju- jak nie wynajmę szybko, to będzie kicha... :shake: Stanę na uszach rano, żeby zdążyć podrzucić, ale same widzicie, o której się pojawiam na dogo i ile ostatnio śpię:shake: Z WRocka- Korenia by na pewno pomogła, ale jest wyjechana... Quote
Anashar Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ulv, nie przejmuj sie nie tylko Ty malo spisz ;) Quote
Recommended Posts