Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czego mu potrzeba, ja nie moge sie ruszyc z domu bo mam znajdusia pod opieka i on nie zostaje jeszcze sam ---> histeria, ale moze moge jakos pomoc, cos kupic albo "skombinowac"....od znajomych:))))), jest jednym z najpiekniejszych psiuniow jakie widzialam!!!!!! Ybot i Brisse...Zoliborz

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja moge dorzucic pare zlotych do wozka dla Oskarka. Wysle link tej stronki moim znajomym, moze tez cos pomoga. Niestety, mieszkam daleko, a chetnie bym odwiedzila psiaka :cry:

Posted

Ha.ga my same sprzątamy u Oskara.
Jeśli będziecie we dwie osoby u niego, błagam, niech jedna wyprowadza Białą i Rysię z boksu obok. One bardzo potrzebują spacerów!!!
Obok jest jeszcze rotek też do wyprowadzania. Ja się boję rotków, ale może ktoś z Was nie będzie się bać.

Posted

A ja bardzo proszę o zdejmowanie rottkowi kolczatki po spacerku! Dziś ktos u niego był i zostawił ją na psie. Kolczatka zaczepiła się o furtke i psa znalazłam powieszonego. Mało brakowało a by było po psie....

Posted

Asiuniap, ja też sprzątnęłam osobiście :wink: wszystkie kupy i siki, więc nie ma z tym u mnie problemu. Czy te sunie, o których piszesz, to z Azylu pod Psim Aniołem? Jeśli to te masz na myśli, to przy mnie pan z obsługi wyprowadzał je obie a potem wyprowadzał rottka. Ja też się boję rottków, ale wychodząc zatrzymałam się przy jego klatce i pogadałam z nim, a on lizał mnie przez kraty i strasznie chciał się przytulać, na szczęście jednak był zamknięty- bo przy rottkach i astach tracę rezon :roll: .
pozdrawiam

Posted

[quote name='doddy']A ja bardzo proszę o zdejmowanie rottkowi kolczatki po spacerku! Dziś ktos u niego był i zostawił ją na psie. Kolczatka zaczepiła się o furtke i psa znalazłam powieszonego. Mało brakowało a by było po psie....[/quote]

Jeżuuuuu!!! $^&*$ mać!

Posted

A i dodam, że to nie pracownik wyprowadzał rottka tylko wolontariusz. Gdyby nikt tam dziś nie zszedł to mogło by sie przykro zakończyć. Klucze z zamków w klatkach sa już wyjęte.

Posted

[quote name='Kora'] wszystkie grube podklady po zasiusianiu trzeba wyrzucac, [/quote]
A może grube podkłady by wsadzić do takiego wielkiego i grubego worka na śmieci. Skoro przykrywa się to potem cienkim materiałem to nie powinno mu przeszkadzać, jeśli się to ładnie poskłada.

Posted

Wózek dla Oskara będzie gotowy w piątek, najpóżniej w sobotę. Pan był, psa wymierzył, ustaliliśmy co i jak, wszystko jest jasne.

postaram się być jutro po południu,muszę sie dowiedzieć jak stoimy z kosztami

Posted

Kora to ja przyjade też rano i od razu pojedziemy do Ciebie zrobić zdjecia ok? Bo ja po południu nie mogę. Zapomniałam ze sie umówiłam o 17 u Oskara z cassem.

Tylko o której rano?

Posted

595 zł z wpłat na konto
360 zł wpłaty od Asiaf1
120 zł zostało z pieniędzy z Gliwic

1075 zł total

z czego wózek to koszt ok 450 zł ( plus pewnie koszty paliwa )
rachunek na SGGW mały też nie będzie

ponieważ Asiuniap zapłaciła z własnej kieszeni za badania u innego weta 150 zł, proponuję zwrot tej kwoty lub jej części - proszę sie wypowiadać - ja wiem, że inne osoby też różne rzeczy kupowały, ale Asia kupiła także karmę za 99 zł, więc myślę, że chociaż część tej kwoty można zwrócić.

oczywiście decyzja będzie wspólna, czekam na komentarze.