bartek_yo Posted March 30, 2004 Posted March 30, 2004 anastazja mozesz mi powiedziec gdzie kupilas taki skorzany kaganiec ? nigdzie takiego nie widzialem...
anastazja Posted March 30, 2004 Posted March 30, 2004 Bartek-wcale sie nie dziwie :lol: Kaganiec to model na bulmastifa (podobny w rozmiarze jest na duzego samca chow chowa), ale jest przerobiony :) Na grzbiecie nosa mial jeszcze dwa dodatkowe paski, ktore zostaly obciete w calosci, nastepnie jeden z tych obcietych zostal zamocowany na srodku i przynitowany :) Zobilam to za darmo, u szewca :) Dziekujemy wszystkim za zachwyty Corisem :oops: :oops: :oops: :D Moze wychodzi tak dobrze, bo lubi aparat a on jego :lol: Kiedy tylko sie wezmie to to do reki-od razu sie ustawia bestia jedna :lol: Ale w rzeczywistosci nie jest az tak ladnym psem 8) Sylwio-kiedy patrze na te wszystkie fotki, to widze malutkiego szczeniaka :D Minki ma po prostu powalajace!!!
mrowka Posted March 30, 2004 Posted March 30, 2004 Kasiu powinnas jakis sklep otworzyc z artykulami dla psow!! :D Ja bym byla pierwsza chetna do kupna plecaczka i kaganca!! :wink: Wiec nie zastanawiaj sie tylko otwieraj sklep! Coris w tym skorzanym kagancu wyglada bosko!! Nie dziwie sie ludzom ktorzy odsuwaja :lol: :lol: Ale w rzeczywistosci nie jest az tak ladnym psem 8) My wiemy swoje!! :D Sylwioo Tekila jest sliczny!! To zdjecie jest super jak lezy na tej podusi! :D
sylwia i boksery Posted March 30, 2004 Posted March 30, 2004 Marta :o -przecież to kosz na zakupy a nie kaganiec dla Grafa-ooogromniasty :lol: :lol: :lol: Rany-jaki potwór w tym kagańcu-ludzie popadają na ulicy 8)
Marta !!! Posted March 30, 2004 Posted March 30, 2004 Kazałaś wybrać rozmiar "duży pies bokser", miał mieć dużo luzu.. To ma.. ;) Napewno mi z niego nie wyrośnie.. :) Hehe.. Poza tym i tak większość czasu to żelastwo będzie spędzało w szafie a nie na pysiu Grafcia..
sylwia i boksery Posted March 30, 2004 Posted March 30, 2004 Proszę spojrzeć na moją staruszkę Nuśkę-jak godnie nosi sznur medali :wink: Co prawda pożyczonych,ale zawsze :wink: Widocznie ten metaliczny brzęk krążków dał jej wiele do myślenia i stąd taka mina :lol: ****** Teraz mój Picasso Moje maleństwo,potwór i przyjaciel w jednym :D Już nawet nie myślę,jak będzie wyglądał jego kark po skończeniu 4 lat,bo teraz wygląda lekko...bykowato :evilbat: I co przyznaję-coraz mniej elegancko. Zamówiony łańcuch 65 cm powinien być lekko większy,bo troszkę podkasuje szyję :evilbat: W sumie czy on ma w ogóle widoczną szyję? Na pierwszej wystawie w młodzieży miał piękną,łabędzią szyję i dostał notkę-"doskonała linia szyji i grzbietu" Teraz wygląda jak kołek i proszę nie mówić,że jest innaczej-zresztą Anastazja oceni w Warszawce sama ****** ****** I ostatnia-moja dzisiejsza solenizantka DRACHMUSIA dzisiaj-31 marca stuknęło jej 5 latek :D Jestem dumna z mojej kochanej,ślicznej dziewczynki :D To właśnie Drachama zaraziła mnie miłością do bokserów odkrywając przede mną to,co w naszej ukochanej rasie jest wspaniałe i cenne :D
Marta !!! Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 Sylwio twoje boksie jak zawsze piękne.. :) Nie wiem co chcesz od Picassa.. Mnie się własnie taki byk marzy.. I choc moze wzorzec mówi co innego (choć nie wiem czy tak jest) to mnie podobaja się bardziej te mocne psy.. :lol: Drachmusia za to to taka typowa panienka (zwłaszcza przy Picassie hehe). No a staruszka.. Bardzo dumnie wygląda z tymi medalami.. :) Ps. Za co dostaje się takie medale? Na kazdej wystawie za zwycięstwo czy jak to wygląda? Tez bym taki chciała.. ;) Hehe.. Sznureczek najlepiej.. 8)
sylwia i boksery Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 Medale rozdają pojedyńczo-całego sznureczka się nie da od razu :lol: Za ocenę doskonałą i lokatę od 1 do 3 jeden medalik :lol: :lol: Nasze sznureczki są skromniutkie,bo malutko jeździmy na wystawy,czasami tylko-w ramach obowiązku towarzyskiego i żeby nie zapomnieć,jak wyglądają znajomi i ich psiska :D :wink:
Marta !!! Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 No to uwaga.. Nadchodzimy !!! ;) W Bydgoszczy jeden, w Lesznie kolejny... Hehe.. Uzbieramy taki sznureczek jak nic.. Hehe... :lol:
Marta !!! Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 No co?? Pomarzyć nie wolno? :wink: :bigok: 8) :B-fly:
mrowka Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 Zdjecia super!! Staruszka jak modelka pozuje do zdjec, a sznurek to jak by byl robiony dla niej.. ;) Gwiazda!! Picasso jak zwykle pikny misiek!! A Drachmusia to juz wogole.. :D SLICZNE PSIAKI!! Wysciskac!! :) Marta :lol: :lol: :lol: Taak i napewno jeden musi byc z Katowic (za rok)!! :wink: :D Uzbieramy taki sznureczek jak nic Taaa!! Nie sznureczek tylko SZNUR!!! :lol: :lol: :D
Agga Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 Sylwia Ale piekne foty... Staruszka wygląda pikenie zmedalami...prawdziwa dama...
CHI Posted April 5, 2004 Posted April 5, 2004 Aż miło oglądać takie zdjątka :D :D a tu macie moje "świeże" prawnuki - dziś dostałam :wink: - większe na mojej stronie w aktualnościach Pozdrowienia dla wszystkich CHI
Maksio Posted April 6, 2004 Posted April 6, 2004 Jejka ja zamawiam jednego takiego śliniaka, a co tam, jeden się chowa i to i drugi się uchowa :lol: Piękne morduchny :D
Marta !!! Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 Dziekuję w imieniu mojego słoneczka.. Ps. Oby sedziowie byli podobnego zdania.. :) Bydgoszcz zbliża się wielkimi krokami.. :)
Baster Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Naprawde Graf jest bardzo ładnym bokserem i widać że zaczyna już nabierać masy :)
Dota Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Marta, ja też uważam że Graf jest bardzo ładnym psem :), a z tym brakiem masy to chyba jednak troszke przesadzasz, przecież on ma bardzo ładną budowę. Rodo jest w tym samym mniej wiecej wieku (10,5 miesiąca) i teraz wygląda jak siedem nieszczęść - sama skóra i kości. Jeszcze teraz wogóle nie chce jeść i jak dalej będzie tak wietrznie, to niedługo wiatr mi go porwie :wink:
sylwia i boksery Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Witaj Doroto-czochrania za uchem dla Rodosa :D Wszystkie dziewczyny szaleją na punkcie masy u swoich psiaków :wink: I każdej się wydaje,że jej psiak jest chudy :lol:
Recommended Posts