Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bartek-wcale sie nie dziwie :lol: Kaganiec to model na bulmastifa (podobny w rozmiarze jest na duzego samca chow chowa), ale jest przerobiony :) Na grzbiecie nosa mial jeszcze dwa dodatkowe paski, ktore zostaly obciete w calosci, nastepnie jeden z tych obcietych zostal zamocowany na srodku i przynitowany :) Zobilam to za darmo, u szewca :)

Dziekujemy wszystkim za zachwyty Corisem :oops: :oops: :oops: :D Moze wychodzi tak dobrze, bo lubi aparat a on jego :lol: Kiedy tylko sie wezmie to to do reki-od razu sie ustawia bestia jedna :lol: Ale w rzeczywistosci nie jest az tak ladnym psem 8)

Sylwio-kiedy patrze na te wszystkie fotki, to widze malutkiego szczeniaka :D Minki ma po prostu powalajace!!!

Posted

Kasiu powinnas jakis sklep otworzyc z artykulami dla psow!! :D Ja bym byla pierwsza chetna do kupna plecaczka i kaganca!! :wink: Wiec nie zastanawiaj sie tylko otwieraj sklep!

Coris w tym skorzanym kagancu wyglada bosko!! Nie dziwie sie ludzom ktorzy odsuwaja :lol: :lol:

Ale w rzeczywistosci nie jest az tak ladnym psem 8)

My wiemy swoje!! :D

Sylwioo Tekila jest sliczny!! To zdjecie jest super jak lezy na tej podusi! :D

Posted

Kazałaś wybrać rozmiar "duży pies bokser", miał mieć dużo luzu..

To ma.. ;)

Napewno mi z niego nie wyrośnie.. :) Hehe.. Poza tym i tak większość czasu to żelastwo będzie spędzało w szafie a nie na pysiu Grafcia..

Posted

Proszę spojrzeć na moją staruszkę Nuśkę-jak godnie nosi sznur medali :wink:

Co prawda pożyczonych,ale zawsze :wink:

Widocznie ten metaliczny brzęk krążków dał jej wiele do myślenia i stąd taka mina :lol:

5117.jpg

5116.jpg

Teraz mój Picasso

Moje maleństwo,potwór i przyjaciel w jednym :D

Już nawet nie myślę,jak będzie wyglądał jego kark po skończeniu 4 lat,bo teraz wygląda lekko...bykowato :evilbat: I co przyznaję-coraz mniej elegancko.

Zamówiony łańcuch 65 cm powinien być lekko większy,bo troszkę podkasuje szyję :evilbat:

W sumie czy on ma w ogóle widoczną szyję?

Na pierwszej wystawie w młodzieży miał piękną,łabędzią szyję i dostał notkę-"doskonała linia szyji i grzbietu"

Teraz wygląda jak kołek i proszę nie mówić,że jest innaczej-zresztą Anastazja oceni w Warszawce sama

5114.jpg

5115.jpg

I ostatnia-moja dzisiejsza solenizantka

DRACHMUSIA

dzisiaj-31 marca stuknęło jej 5 latek :D

Jestem dumna z mojej kochanej,ślicznej dziewczynki :D

5113.jpg

To właśnie Drachama zaraziła mnie miłością do bokserów odkrywając przede mną to,co w naszej ukochanej rasie jest wspaniałe i cenne :D

Posted

Sylwio twoje boksie jak zawsze piękne.. :)

Nie wiem co chcesz od Picassa.. Mnie się własnie taki byk marzy.. I choc moze wzorzec mówi co innego (choć nie wiem czy tak jest) to mnie podobaja się bardziej te mocne psy.. :lol:

Drachmusia za to to taka typowa panienka (zwłaszcza przy Picassie hehe).

No a staruszka.. Bardzo dumnie wygląda z tymi medalami.. :)

Ps. Za co dostaje się takie medale? Na kazdej wystawie za zwycięstwo czy jak to wygląda? Tez bym taki chciała.. ;) Hehe.. Sznureczek najlepiej.. 8)

Posted

Medale rozdają pojedyńczo-całego sznureczka się nie da od razu :lol:

Za ocenę doskonałą i lokatę od 1 do 3 jeden medalik :lol: :lol:

Nasze sznureczki są skromniutkie,bo malutko jeździmy na wystawy,czasami tylko-w ramach obowiązku towarzyskiego i żeby nie zapomnieć,jak wyglądają znajomi i ich psiska :D :wink:

Posted

Zdjecia super!! Staruszka jak modelka pozuje do zdjec, a sznurek to jak by byl robiony dla niej.. ;) Gwiazda!!

Picasso jak zwykle pikny misiek!! A Drachmusia to juz wogole.. :D

SLICZNE PSIAKI!! Wysciskac!! :)

Marta :lol: :lol: :lol: Taak i napewno jeden musi byc z Katowic (za rok)!! :wink: :D

Uzbieramy taki sznureczek jak nic

Taaa!! Nie sznureczek tylko SZNUR!!! :lol: :lol: :D

Posted

Aż miło oglądać takie zdjątka :D :D

a tu macie moje "świeże" prawnuki - dziś dostałam :wink:

psi024_maly.gif

- większe na mojej stronie w aktualnościach

Pozdrowienia

dla wszystkich

CHI

Posted

Marta, ja też uważam że Graf jest bardzo ładnym psem :), a z tym brakiem masy to chyba jednak troszke przesadzasz, przecież on ma bardzo ładną budowę. Rodo jest w tym samym mniej wiecej wieku (10,5 miesiąca) i teraz wygląda jak siedem nieszczęść - sama skóra i kości. Jeszcze teraz wogóle nie chce jeść i jak dalej będzie tak wietrznie, to niedługo wiatr mi go porwie :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...