Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marglow zdjec wyswietla sie tylko czesc. na pewno masz bledy w nazwach tych zdjec - inaczej sie nazywaja na serwerze, a inaczej na stronie. zwroc tez uwage czy rozszerzenie w tym wypadku *.jpg jest napisane malymi czy duzymi literami <- to jest rownez bardzo istotne.

Posted

Dzieki ,wielkie dzieki :lol: ,galeria już działa ,muszę tam jescio zrobić pare poprawek ,problem jest jescio ze zdjeciem na pierwszej stronce ,ale nadal działamy nad tymi poprawkami i nauką Html

Posted

marglow szlicznego masz psiaka.. jejuu jaka ona mala.. :) Jak sobie pomysle ze Mejk byl taki.. ahh to byly czasy :lol:

Pozdrawiamy...

Posted

:D Ta babka na poczatku to moja córka ,gdy miała 8 lat, teraz ma 11 lat :lol: stronka była budowana na pajaczku w tej chwili córka (bo to ona chce ja prowadzic)zaczeła tworzyc stronke w webmasterze,czy nie bedzie miala problemów wstawic nowy projekt na webmasterze na te stronke co juz istnieje zaprojektowana na pajaczku?

Mamy wiecej zdjec na cyfrówce od kumpeli ,ale ciezko ja dopasc ,jak skonczy te stronke to fotki wstawimy na dogomanie :D Jeszcze raz dzieki za wszystkie rady :D

Posted

co do programow to ci nie pomoge bo jak tworzylam strony to we frontpage'u i notatniku.

frontpage jest b.latwy w uzyciu.

co do zdjecia to tak pytam bo ta dziewczynka na zdjeciu z betinka wyglada na mlodsza, chyba ze to druga corka ;)

Posted

Tak to Moje Kochane Psisko

Ma 15 miesiecy ( na zdjeciu okolo11)

Jest cudowny, a ze to moj pierwszy pies, jest spelnieniem wszelkich mazen i oczekiwan

PS sorki ze nic nie napisalam wczesniej ale jeszcze eksperymentuje na forum:)

pozdrawiam

i jeszce Frodo(jak naucze sie wstawiac zdjecia to pokaze Wam wiecej) natazie linki

http://www.boxerworld.com/photo/showphoto.php?photo=17731&password=&sort=1&cat=998&page=1

http://www.boxerworld.com/photo/showphoto.php?photo=17728&password=&sort=1&cat=998&page=1

Posted

Aireedhelien przeglądałem fotki i trafiłem na Wasze ostatnie.

Aż mnie w dołku ścisnęło. Niektóre to chyba podprowadziłaś z mojego kompa. :lol:

Rosi ma pysio bardzo podobny do Demona. Oczywiście jest ładniejsza bo to panienka, ale są niesamowicie podobni.

Jak ktoś mi Demona zamieści to wyślę fotki. Walczyłem sam, ale bez powodzenia.

Posted

patrze i nadziwić się nie moge - super macie psiaki.

I z tego co widze większość to pręguski :D .

Super, ja chce więcej takich fotek :wink:

Posted

Aireedhelien dzięki za fotki Demona.

Nie jest podobny do Rosi ? Gdyby nie biały pasek nad noskiem to pysie nie do odróżnienia.

Ostatnio pojawiło się sporo bokserków w mojej okolicy i sporo jest tu pięknych psiaków w galerii. Pewnie nie jestem obiektywny, ale każdy jest śliczny i każdy może u mnie zamieszkać. Ot i "fiołek" bokseroluba. :D

Pozdrowionka.

Posted

:D

Jezu top zdjęcie gdzie piesio siedzi na stole jest ekstra

To jest cała Beti,chora by była gdyby nie weszła na stół,nawet próba błagania jej,aby nie wchodziła na stół nie pomaga :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...