Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, Hugo czeka. LadyBell a kiedy dzwonił do Ciebie ten Pan? bo ja z takim juz gadałam tydzien temu i mial dzwonic i nie zadzwonił...kurdę:/

Dogo07- Felerek to pies duuuży, taki duży kudłacz. Bardzo lgnie do człowieka, jest miły i przyjazny - a jak się wchodzi to podchodzi a nie ucieka.

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Mogłabyś mi coś napisać o tej suni??

Jest w Ostrowi?? W jakim jest wieku? Czy jest wysterylizowana? Jaki ma stosunek do innych psów i ludzi??

ps. co z Dorą?? Jak się czuje po zabiegu?? I co z jej adopcją, bo chyba było paru chętnych??

Posted

ciotki , wrzucam nowy album ze zdjeciami;
jest w nim
Freddy ( Faf coś tam :)) , pozdrownienia od Karolka już bezjajecznego, Kot, którego spotkalam na swej drodze w czwartek ( po wypadku) i ranek- podhana, który walczy o zycie w lecznicy.

http://jalbum.net/browse/user/album/392105/;jsessionid=9Tth4lFHVCraEEF9FXCd.14

Mozna użyć nowych zdjec w przypadku Franka.
Ogłoszen dla kota nie róbcie ( opiekę przejmuje nad nim Fundacja Sfinx, dla Franka podhalana tez na razie nie...slaby chlopak :()

Posted

a propos Dory, wszystko ok. Roznosi naenergia w lecznicowej klatce, rozerwala juz 2 kaftanik posterylkowy skubana :)
Dzisiaj była w lecznicy zainteresowana nią pani, ma przekonywać rodzinę i dać mi znac najpozniej w poniedziałek. Sa tez chetni z Wrocławia, ale dopiero 10 grudnia.

Posted

LadyBell - Mała terierka jest juz w Siedlcach pod opieką naszej nowej koleżanki, szuka najlepszego domu pod słoncem.:) Na stronie schroniskowej jest jej opis.

imię: Szurka
miasto: Ostrów Mazowiecka
Szurka to mikroskopijnej wielkości sunia mieszkająca w schronisku.Czemu? To wie tylko jej właściciel, który porzucił ją pod lasem, pozostawiając na pastwę losu, łaski i niełaski...Szurka to przekochan... więcej »

Posted

imię: Kosia
miasto: Ostrów Mazowiecka
Kosia jest młodą suczką, mixem owczarka niemieckiego tylko mniejszym. Ma długą, piękną sierść. Jest przyjazna w stosunku do ludzi i zwierząt. To idealna kandydatka na przyjaciela do zabawy ;) Kosia cz... więcej »

Posted

ok, tylko proszę o jedno- róbcie ogłoszenia z zaznaczeniem na Gumtree- ze to WARSZAWA a nie coś innego, bo dzisiaj dzwonił pan z poznania do Felerka i myslał ,ze to u niego :( i nici z domku

Posted

idusiek napisał(a):
ok, tylko proszę o jedno- róbcie ogłoszenia z zaznaczeniem na Gumtree- ze to WARSZAWA a nie coś innego, bo dzisiaj dzwonił pan z poznania do Felerka i myslał ,ze to u niego :( i nici z domku

A transport do Poznanai by się nie znalazł? To popularna trasa..

Posted

[quote name='idusiek']Szukam kogos z wrocławia
CHĘTNEGO sprawdzenia domu dla onki !!!

W sobotę będę we Wrocławiu, ale zawożę dwa albo trzy psiaki do nowych domów i nie wiem, czy się wyrobię... Może napisz do Poker? Ona jest z Wrocławia.