idusiek Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Tak, Hugo czeka. LadyBell a kiedy dzwonił do Ciebie ten Pan? bo ja z takim juz gadałam tydzien temu i mial dzwonic i nie zadzwonił...kurdę:/ Dogo07- Felerek to pies duuuży, taki duży kudłacz. Bardzo lgnie do człowieka, jest miły i przyjazny - a jak się wchodzi to podchodzi a nie ucieka. Quote
LadyBell Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 nie dzwonił- pisał. Nazywa się Pan Paweł. Koresponduje z nim od kilku dni a ostatniego maila dostałam dziś i nadal podtrzymywał swoje zainteresowanie Hugiem. Quote
LadyBell Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Mogłabyś mi coś napisać o tej suni?? Jest w Ostrowi?? W jakim jest wieku? Czy jest wysterylizowana? Jaki ma stosunek do innych psów i ludzi?? ps. co z Dorą?? Jak się czuje po zabiegu?? I co z jej adopcją, bo chyba było paru chętnych?? Quote
koosiek Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Dogo07, a Żuczek się na kudłacza nadaje? http://ostrow.schronisko.net/adopcja34210-4.html Jego też można by wrzucić na wątek :razz: I jeszcze tego biedaka, nie wiem, czy go widziałaś: http://ostrow.schronisko.net/adopcja34251-3.html W ogóle ten drugi to taki trochę sznaucerowaty, nie? Quote
idusiek Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 taaa, taki mini sznaucer :) A Żuczek jak najbardziej kudłaty! Quote
idusiek Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 ciotki , wrzucam nowy album ze zdjeciami; jest w nim Freddy ( Faf coś tam :)) , pozdrownienia od Karolka już bezjajecznego, Kot, którego spotkalam na swej drodze w czwartek ( po wypadku) i ranek- podhana, który walczy o zycie w lecznicy. http://jalbum.net/browse/user/album/392105/;jsessionid=9Tth4lFHVCraEEF9FXCd.14 Mozna użyć nowych zdjec w przypadku Franka. Ogłoszen dla kota nie róbcie ( opiekę przejmuje nad nim Fundacja Sfinx, dla Franka podhalana tez na razie nie...slaby chlopak :() Quote
idusiek Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 a propos Dory, wszystko ok. Roznosi naenergia w lecznicowej klatce, rozerwala juz 2 kaftanik posterylkowy skubana :) Dzisiaj była w lecznicy zainteresowana nią pani, ma przekonywać rodzinę i dać mi znac najpozniej w poniedziałek. Sa tez chetni z Wrocławia, ale dopiero 10 grudnia. Quote
idusiek Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 LadyBell - Mała terierka jest juz w Siedlcach pod opieką naszej nowej koleżanki, szuka najlepszego domu pod słoncem.:) Na stronie schroniskowej jest jej opis. imię: Szurka płeć: suka miasto: Ostrów Mazowiecka Szurka to mikroskopijnej wielkości sunia mieszkająca w schronisku.Czemu? To wie tylko jej właściciel, który porzucił ją pod lasem, pozostawiając na pastwę losu, łaski i niełaski...Szurka to przekochan... więcej » Quote
koosiek Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 A co to za cudo? http://psyniczyje.jalbum.net/2009-10-09/slides/025_resize.html Quote
LadyBell Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Freddy: warszawa.gumtree.pl adopcjapsa.pl ale.gratka.pl Animalia.pl Petsy.pl kupiepsa.pl e-zwierzak.pl pineska.pl przygarnijzwierzaka.pl dziś tylko tyle niestety dałam rade zrobić - miała cholernie napięty dzień. Jutro postaram się Freddiemu jeszcze trochę porobić na i ślicznotce Sznurce. Freddy jest w lecznicy, schronisku czy DT?? Quote
idusiek Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Freddy przebywa w DT w Warszawie niedaleko Starówki ;) Zdjeica robiłam prawie pod Zygmuntem :D A to cudo o którym pisze koosiek to Kosa: Quote
idusiek Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 imię: Kosia płeć: suka miasto: Ostrów Mazowiecka Kosia jest młodą suczką, mixem owczarka niemieckiego tylko mniejszym. Ma długą, piękną sierść. Jest przyjazna w stosunku do ludzi i zwierząt. To idealna kandydatka na przyjaciela do zabawy ;) Kosia cz... więcej » Quote
LadyBell Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Sznurka: warszawa.gumtree.pl adopcjapsa.pl przygarnijzwierzaka.pl -->czeka na aktywacje e-zwierzak.pl ale.gratka.pl olx.pl pineska.pl animalia.pl pies.pl -->czeka na aktywacje petsy.pl Quote
koosiek Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 No to jak tylko będę miała wolną chwilę zajmę się pokazywaniem Kosi światu :razz: Quote
idusiek Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ok, tylko proszę o jedno- róbcie ogłoszenia z zaznaczeniem na Gumtree- ze to WARSZAWA a nie coś innego, bo dzisiaj dzwonił pan z poznania do Felerka i myslał ,ze to u niego :( i nici z domku Quote
sonikowa Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 idusiek napisał(a):ok, tylko proszę o jedno- róbcie ogłoszenia z zaznaczeniem na Gumtree- ze to WARSZAWA a nie coś innego, bo dzisiaj dzwonił pan z poznania do Felerka i myslał ,ze to u niego :( i nici z domku A transport do Poznanai by się nie znalazł? To popularna trasa.. Quote
doddy Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Nie wiem gdzie jest wątek Feli, więc tu wstawiam fotki ze spaceru. Quote
idusiek Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 dzieki ! Fela wątku nie ma, dzieki ze wstawiłas tutaj :) a jak miewa się panna? :) Quote
idusiek Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Szukam kogos z wrocławia CHĘTNEGO sprawdzenia domu dla onki !!! Quote
doddy Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Fela jest w pełni gotowa do adopcji. W sumie, to idealny pies do adopcji, bez większych problemów wychowawczych. Ja jestem nią zauroczona. Quote
koosiek Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [quote name='idusiek']Szukam kogos z wrocławia CHĘTNEGO sprawdzenia domu dla onki !!! W sobotę będę we Wrocławiu, ale zawożę dwa albo trzy psiaki do nowych domów i nie wiem, czy się wyrobię... Może napisz do Poker? Ona jest z Wrocławia. Quote
LadyBell Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Popatrzyłam na zdjęcia Feli i nie mogłam się powstrzymać od zrobienia jej ogłoszeń... warszawa.gumtree.pl adopcjapsa.pl warszawacity.pl ale.gratka.pl animalia.pl petsy.pl przygarnijzwierzaka.pl pies.pl olx.pl e-zwierzak.pl kupiepsa.pl pineska.pl Quote
idusiek Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Dziex, ja ide szukac kogoś z Wrocławia...Poker podobna chora Quote
mgie Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [quote name='idusiek']Dziex, ja ide szukac kogoś z Wrocławia...Poker podobna chora Może napisz do Graynew jest z Wrocławia i siedzi w Onkach ;) graynew Quote
idusiek Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 tak, dzieki mgie, juz napisałam. Sprawa pilna, bo chodzi o naszą Dorcię. A co u nas? A no dzisiaj Lucky straci jajka. Jadę do pana Pawła na przedacopyjną w sprawie Hugo. Quote
Recommended Posts