LadyBell Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Oj ta Ronjia to normalnie PSI ANIOŁ!!! to wspaniale że Łania znalazła dom!! W takim wieku to adopcja często z cudem graniczy a tu o! doczekała się! Czy Psotka poszła w końcu do tej Pani Małgosi czy kogoś innego?? Koosiek, nie musisz się spieszyć z ogłoszeniami dla Stiwiego. Zrobiłam mu trochę wczoraj więc jakieś ma. A ty zrobisz jak znajdziesz chwile.. ogłoszeń nigdy za wiele.. STIWI: warszawa.gumtree.pl adopcjapsa.pl ale.gratka.pl kupiepsa.pl owczarki.eu wątek "Psiaków widzących sercem" petsy.pl pies.pl warszawa.szerlok.pl pineska.pl Quote
idusiek Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 oj Fela wie, do jakiej Pani poszła Psotka ( ale nie do Opola, tamta pani sie nie odezwała wiecej, po swojej chorobie). Ciotki, allegro cegielkowe dla Kangurka: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=815062978 i zdjecia psiaków które mamy w hoteliku w Otrębusach ( takie o, bo pogoda dzisiaj była malownicza...:shake:). W zdjęciach pomogła mi bardzo Gosia. Tu mamy nowe zdjecia Bezki, Hugo, Koko, Kefirka, Ninki, Stiwiego, Ogonka, Mini i Kajtusia ;) chyba wszystkich wymieniłam... nasze psiaki - hotelik Otrębusy Quote
LadyBell Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 zdjęcia całkiem dobre, zaraz uaktualnię w ogłoszeniach. Zdałam sobie sprawę że chyba Hugo nie ma ogłoszeń?? Mogłabyś mi napisać o nim jakiś krótki tekst? Jak duży może urosnąć, ile ma, charakter itp?? Quote
idusiek Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Hugo to wilkowate szczenię. Urośnie z niego coś na kształt mniejszego owczarka.To niezwykła, puchata kuleczka pełna energii i zapału do zabawy;). Ma około 3 miesięcy, znamy go od urodzenia..oczywiście w schronisku na betonowej posadzce.. :-( Jego mama to wilkowata sunia wielkości mniejszego onka. Hugo jest zdrowy, odrobaczony. Uwielbia ludzi i zabawę na całego:cool3: kontakt w sprawie adopcji: Elżbieta 889 174 935 Ida 600 101 446 Radosna wiadomość- Karolek zostaje na stałe w DT. Pani już go nie odda :multi: Musimy go jeszcze tylko koniecznie wykastrowac, bo bardzo terytorialny chłopak się zrobił i sika w domu (ale Pani walczy i się nie poddaje :diabloti:). Quote
LadyBell Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 o mamciu to fantastycznie!! i być może niedługo będziemy mieli jeszcze jedną okazję do świętowania. Odezwała się pani bardzo zainteresowania Niuniusiem. Na pozór wydaje się być odpowiedzialną i sympatyczną osobą ale wiadomo domek trzeba by sprawdzić. gdzie dokładnie Niuniuś przebywa, bo Pani chciałaby go zobaczyć :) a i jeszcze jedna sprawa. Jest też kolejna osoba zainteresowana Koko jednakże mieszka w poznaniu i jest problem z transportem... Tak sobie myślę że z takimi ofertami to lepiej dać sobie spokój bo na małą jest dużo chętnych a co gdyby okazało się że jednak im nie przypasuje i będzie musiała wrócić do DT? byłby to kolejny stres dla małej no i koszty... Quote
idusiek Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='LadyBell']o mamciu to fantastycznie!! i być może niedługo będziemy mieli jeszcze jedną okazję do świętowania. Odezwała się pani bardzo zainteresowania Niuniusiem. Na pozór wydaje się być odpowiedzialną i sympatyczną osobą ale wiadomo domek trzeba by sprawdzić. gdzie dokładnie Niuniuś przebywa, bo Pani chciałaby go zobaczyć :) a i jeszcze jedna sprawa. Jest też kolejna osoba zainteresowana Koko jednakże mieszka w poznaniu i jest problem z transportem... Tak sobie myślę że z takimi ofertami to lepiej dać sobie spokój bo na małą jest dużo chętnych a co gdyby okazało się że jednak im nie przypasuje i będzie musiała wrócić do DT? byłby to kolejny stres dla małej no i koszty... Niuniek jest w Warszawie na Saskiej Kępie. Telefon do DT - 602 282 500 Koko- ma duże zainteresowanie z racji wygladu, nie będziemy jej urządzać podróży do Poznania na własny koszt.... Quote
LadyBell Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Hugo: warszawa.gumtree.pl adopcjapsa.pl petsy.pl warszawa.szerlok.pl ale.gratka.pl kupiepsa.pl animalia.pl e-zwierzak.pl Quote
idusiek Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 dziex LadyBell. Wczoraj miałam tel w sprawie hugosia- ciekawe czy Pan jeszcze zadzwoni, bo fajny, tylko z rodziną musiał pogadac- pantoflarz ale z sercem;) dzwoniła do mnie ta Pani z Poznania w sprawie Koko, ale problem lezy w tym ,ze ona nie ma czasu, zeby przyjechać...Pani brzmi naprawdę fajnie, ale, no nie wiem ...Mówi, że dnia wolnego w pracy nie dostanie a pracuje tez w weekendy w teatrze:/ A Pani w sprawie Niońka nie dzwoniła Quote
gameta Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='idusiek']dziex LadyBell. Wczoraj miałam tel w sprawie hugosia- ciekawe czy Pan jeszcze zadzwoni, bo fajny, tylko z rodziną musiał pogadac- pantoflarz ale z sercem;) dzwoniła do mnie ta Pani z Poznania w sprawie Koko, ale problem lezy w tym ,ze ona nie ma czasu, zeby przyjechać...Pani brzmi naprawdę fajnie, ale, no nie wiem ...Mówi, że dnia wolnego w pracy nie dostanie a pracuje tez w weekendy w teatrze:/ A Pani w sprawie Niońka nie dzwoniła To na cholerę jej pies? Kto się nim zajmie jak jej ciągle nie ma ? Quote
idusiek Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 No własnie...:oops: lipa z tym czasem. Quote
LadyBell Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 myślę że z tym Poznaniem nie ma sensu... Na pewno znajdzie się wiele propozycji z Mazowsza...musi.. A tej Pani od Niuńka podsunęłam numer do DT więc to może z nim będzie się bezpośrednio na spotkanie umawiać.. Quote
idusiek Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 od dobrych wieści zacznę : BEZA KOKO NINA pojechały w sobotę do nowych domków :multi: Fela rozdawała psy jak przekupka na targu :evil_lol: ( oczywiście wszystko sprawdzone wcześniej, zeby nie było:cool1: ) a my tymczasem odwiedziłyśy schron i ...mamy załamkę na maxa:placz: POTRZEBUJEMY POMOCY CIOTEK: BORDEROWO- BERNEŃSKICH, DOBERMANOWYCH, PODHALAŃSKICH I ONKOWYCH , BAUCEROŃSKICH I TERIEROWATYCH - same nie damy rady ogarnąć tego tłumu :placz::placz::placz: Quote
idusiek Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ZACZNĘ OD TEGO KTO DO NAS PRZYJECHAŁ : Nero, szczeniak ok. 8 miesieczny, podobno z wypadku, przywieziony w nocy do schronu kilka dni temu. Nero ma problem z łapką (ale nie złamana dzieki Bogu!), jest pogryziony i ....co najdziwniejsze - MA ŚRUT W UCHU :crazyeye: czyli ktoś raczej do niego strzelał niz pod samochód się władował.... W łapkach zapalenie, miedzy poduszkami zapalenie, rany opatrzone a dzisiaj będą go usypiać i śrut wyciągać. Nero jest przekochany, wyglada trochę jak spaniel, seter, flatek i nie wiem co jeszcze. Długo chodził z Gosią na smyczy - nie ciagnie.Cala drogę do Wawy przespał jak małe rozciągniete dziecko. Przyjechał psiak, który chwiał się na nogach w boksie i dobrze, ze został zauważony, bo pewnie by go z nami juz nie było- Frodzik ma babeszję i jest chudy jak wiór. Ok 2 lat, spokojny, wyglada z pyszczka jak terier a dalej jak ...kudłacz jakiś.Potwornie wycieńczony, przewracał się prawie na nóżkach podpierając się o ścianę boksu..:placz: Quote
idusiek Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 :placz:PILNIE POTRZEBNA POMOC CIOTEK PODHALAŃSKICH !!!!!!!!:placz: Proszę , odezwijcie sie, błagam ! [email protected] 600 101 446 - liczą się dni. Quote
idusiek Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Piękne oneczki Chłopak : dziewczyna : dziewczyna : Quote
LadyBell Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ojej jak można tym bidom pomóc?? napisałam na forum podchalanów może tam będzie odzew... piękne te Oneczki... Quote
idusiek Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 dobka, ok 2-3 letnia,cycki wyciągniete po szczeniakach aż do ziemi..., łagodna, przyjazna, utyka na łapę. Quote
LadyBell Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 co z tą jej łapą wiadomo? złamana, opuchnięta?? ciotki dobermanowe też poinformowane. przejrzałam tak z grubsza zdjęcia z wczoraj ze schronu i jestem zszokowana ilością ONkowatych i terrierowatych psów... Jakby udało Ci się trochę o nich napisać to mogłabym trochę poogłaszać albo pokazać innym ciotkom coby trochę tu pomogły... A łapa dobki na zdjęciu wygląda na opuchniętą, przydałaby się konsultacja weterynaryjna.. Quote
dzodzo Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 do kogo kontakt w sprawie dobeczki?wrzucilabym ja na adopcyjną i zaraz dam znac reszcie cioc, moze cos umyslimy Quote
idusiek Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 dzodzo napisał(a):do kogo kontakt w sprawie dobeczki?wrzucilabym ja na adopcyjną i zaraz dam znac reszcie cioc, moze cos umyslimy dawaj do mnie 600 101 446. jak ją nazwiemy? Sunia jest naprawdę ok. nawet jak takie małe gówienko do mnie podeszło i było zazdrosne i na nią warkneło, to ona spokojnie odeszła. Quote
idusiek Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ElzaMilicz- podaj maila, mam zdjęcia Blanki;) Quote
gameta Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Idusiek od podhalanów pisz do Szarotki :roll: Quote
dzodzo Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 idusiek napisał(a):dawaj do mnie 600 101 446. jak ją nazwiemy? Sunia jest naprawdę ok. nawet jak takie małe gówienko do mnie podeszło i było zazdrosne i na nią warkneło, to ona spokojnie odeszła. z braku weny tworczej wpisalam suni imię Keja na adopcyjnej;) Quote
ElzaMilicz Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='idusiek']:placz:PILNIE POTRZEBNA POMOC CIOTEK PODHALAŃSKICH !!!!!!!!:placz: Proszę , odezwijcie sie, błagam ! [email protected] 600 101 446 - liczą się dni. Do Camary, albo do mnie. Adres masz w skrzynce. Quote
LadyBell Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Idusiek,a te śliczności?? Napisz mi coś o nich to wstawię je na terrierkowe forum: malizny zawsze szybciej domy znajdują... Quote
Recommended Posts