Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maćko, kupuj! Jasne że tak!:multi:

Laro, z Owieczką o tej porze trzeba się "komórkowo" kontaktować :p , napisała mi że jutro o 12-13 jest ok, będzie na Ciebie czekać, zaraz podam Ci na pw jej kom. to się umówicie!

Do Gajowej mogę dryndnąć zaraz!

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• Lara

922

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki Asiu! Mozesz tez podac Owieczce moja komore, do 12 moze smialo dzwonic, potem slucham tylko wlasnego chrapania ;)

ja mysle, ze tak: najwazniejsze zabrac w sobote trociaka i rury! na koldrach mozecie siedziec, opierac sie itepe bedzie wygodniej, a to co zostanie to pojedzie w nastepnej turze. Ja w niedziele dowioze to co mi da Owieczka i co ewa_m zebrala w pracy. W krytycznej sytuacji, pojade w poniedzialek... wtorek i wlasciwie codziennie moge sobie tam smigac ;)

Posted

[quote name='Milady']Widzę Ybot, że spodobało Ci się wklejanie zdjęć :evil_lol:[/quote]

hihihi:cool3: :evil_lol: A ten twój Fiacik wcale nie mały YBOT! Jakoś damy radę! Priorytet to trociak, nie wiem czy o tej porze mogę do Gajowej dzwonić.:oops:

Posted

a gdzie ja "se" tego trociaka wsadze, cio???? jechac na nim bede za samochodem chyba hahahahhahaa.......no "przeca" to auto osoboweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! nie zakniemy klapy? nie wezmiemy zarcia?????? ludzie tu wala do nas drzwiami i oknami z pomoca!!!!!!!

Posted

[quote name='Lara'] W krytycznej sytuacji, pojade w poniedzialek... wtorek i wlasciwie codziennie moge sobie tam smigac ;)[/quote]

To ja w krytycznej sytuacji mogę Ci Laruś towarzyszyć...w poniedziałek...i wtorek...i właściwie codziennie!:cool3: :lol:

Kochana Gajowa, prosimy o odzew! :modla:

Posted

Dziewczyny , jesli nie mozna skombinować jakiegos mniejszego transporterka ( starego żuka itp) to może ktoś ma hak w samochodzie i może ..najnormalniejsza przyczepka ??? Wiem równiez że mozna takie wypożyczyć ( przynajmniej w Katowicach) :roll:
Pozabierałybyście sie wtedy z tymi pierzynami i rurami ....

Posted

[quote name='AśkaK']To ja w krytycznej sytuacji mogę Ci Laruś towarzyszyć...w poniedziałek...i wtorek...i właściwie codziennie!:cool3: :lol: [/quote]

wspaniale!!! :multi: trzymam Cie za slowo... sama nie lubie jezdzic.

Posted

;-) sluchajciea ludziki...ja ide lezec ale....bede czuwac......moj malzowinek siedzi, bo testy sprawdza, wiec siedzi! ma komorke, jak ponizej w podpisie, ja leze z komorka na wyrku, jakby co....!!! pewnie bede zagladac!!!!! szukajmy kogos z 2 samochodem.....to najprostsze!!! heheh;-) ale jestem zlosliwe bydle;-)

Posted

Dzwoniłam do Gajowej:eviltong: , jutro akcja pt. bazarek w Piasecznie! I tutaj muszą się umówić Maćka - nasz spec od trociaków:cool3: , Milady i Gajowa.
Ok. 10 trzeba by być na tym bazarku, więc o 9.30 u Gajowej w Konstancinie, a i Maćkę ktos musi dotransportować do Gajowej. Pisałaś Milady, że możesz gdzieś śmignąć, a możesz do Konstancina..?
Gajowa obiecała jeszcze dziś na forum zajżeć.:p

Laro, Owieczka już chrapie ;) , podam je Twój numer i jutro się zdzwaniajcie.:lol: A ja zawsze do usług w podróż ;) (nio chiba, że chora tak jak ostatnio :oops: )

Rzeczywiście przyczepka lub duże auto potrzebne do tego trociaka. Albo Lara zabierze go w niedzielę. O Ile dziewczynom uda się kupić...i za to musimy najbardziej trzymać kciuki!

Posted

trociak koniecznie powinien jechac w sobote aby wlasciciel go zobaczyl i juz z pracownikiem montowal i aby juz grzac, grzac!! reszta mowie w niedziele.

Macce i Milady chyba najlepiej bedzie dojechac do Piaseczna a nie Konstancina, metrem do stacji Wilanowska a dalej podmiejskim. Chyba ze autkiem to jak w morde strzelil prosto Pulawska. Tam umowcie sie z Gajowa - tak mysle, ze bedzie Wam najwygodniej. Przed wjazdem do Piaseczna jest stacja Jett, moze tam? :lol:

Ja tez planuje byc w Piasecznie o 10.00, umowilam sie ogladac bude... ale ale.... jesli macie jechac do Piaseczna autobusem, to ja Was z W-wy do Piaseczna ZABIORE!!!! na 9 jade na badania kolo Galerii Mokotow, oddam krew i jade do Piaseczna, moge Was zgarnac po drodze... Moja komore znacie, jakby co to dzwonce!!!!

Posted

Tak, na sobotę już bardzo by się przydał.:oops:
A może YBOT, gdyby jedna z nas nie jechała(tzn. ja lub Maćka)? Albo gdyby tylne siedzenie było zupełnie puste..? Czy zgodzilibyście się pojechać sami, Ty i szanowny Małżonek?
Ja bardzo chciałabym się wybrać, pogadać z właścicielem no i te zaślepki porobić, ale moja obecność psiaków nie rozgrzeje.:oops: Więc jeśli trociak mógłby się zmieścić to ja mogę nie jechać, może z Larą się zabiorę w niedz. (jak mnie zechce i miejsce już nie jest zaklepane;) :evil_lol: )

Posted

Już jestem - najważniejsze, żeby udało się kupić ten trociak jutro.
Ja jestem do dyspozycji od 9.30 - to z pewnością nie jest duże urządzenie
i być może zmieści się do bagażnika.
Gorzej z budą - Lara nie sądzę, żebyś zmieściła budę średniej wielkości w
samochodzie wewnątrz.
Możemy umówić się u mnie - odwiedzicie Karmelka lub gdzieś w Piasecznie
lub przed Piasecznem jak proponuje Lara.

Posted

droga gajowo.....to jest sedan...ma maly "wlaz do bagaznika" , choc sam bagaznik spory ...tam nie wlazi nawet noga od maszyny singera taka stara zabytkowa.....obawiam sie...mozemy cwiczyc z tym wsadzaniem:) ale nie sadze...poza tym jestesmy zapchani.....4 osoby i dary!

Posted

Halo ludzie wielkiego serca!
jakis czas temu na moim osiedlu przebywal bezdomny czarny psiak, który nie chcial miec kontaktu z człowiekiem. gdy się do niego podchodziło, on odchodził. Okoliczni ludzie go dokarmiali, z 5 osob chcialo go wziac do domu, ale on ( jak się później dowiedziałam od ok. 9 m-cy ) nie oswajal się. trzeba było mu jakoś pomóc, wie nic nie mówiąc mojemu mężowi ( już i tak uważa , że się rozczulam nad każdym psem) kupiłam piękną budę dla średniego psa. buda jest ocieplana, dach wystaje przed budę, żeby nie kapało do miski. prosiłam stolarza,żeby obił papą , aby buda wydawała się brzydsza i nikt jej nie ukradł, ponieważ stała na opuszczonej posesji, gdzie spał psiak. pewnego dnia psiak zniknął, a buda została. teraz przechowuje ją dla mnie pewien pan u siebie na posesji, ale chcę ją przeznaczy dla psiaków w Ostrowii. nie mam niestety przyczepki, ani duzego auta, wiec nie ma jak jej przewieź!!!!! jutro pracuje cala dobe, wiec nie bede uchwytna ,ale w sobote lub w niedziele moge bude wam dac . pozdrawiam ola

Posted

YBOT, ja jakby co ustępuję swoje miejsce trociniakowi!;)
Jeśli jest jakaś szansa, że się zmieści to uważam, że warto spróbować. Wszystkie dary bardzo się przydadzą psiakom, ale trociak najbardziej - bo co z tego że włożymy im nowe kołderki do boksów, skoro po 5 minutach zamienią się w twarde bryły.:-( Rozmawiałam z właścicielem i on przyznał że teraz te koce, poduszki, kołdry są po prostu sztywne, nic nie dają ciepła.:-( Obiecał słomę, więc będzie słoma zamiast kołderek i kocy. Choć jeszcze jakiś zapas tych rzeczy został i mówił że można w sobotę powymieniać psiakom na czyste i suche. Więc ten trociak to podstawa, bo bez reszty na razie psiaki sobie poradzą. bez trociaka, nawet jak będzie cała reszta, obawiam się że nie...:-( Dziś było w dzień tak zimno, że ręce po 5 min. kostniały w grubych rękawiczkach.:placz:

Myślę że trociak zmieści się na pewno na tylne siedzenie, ale wtedy ja z Maćką nie możemy jechać. I jeszcze do bagażnika by się rzeczy pomieściły, i do samego trociaka może coś też, przecież tam jest spora dziura na trociny tak..?

Posted

Kto mnie zawiezie do tego Piaseczna ?? Blagam ja mam dziecko nie dam rady z nim na rekach takich kawalow drogi przemierzac !!!! Syn wazy bagatela 13 kg !!!

A wiec jak wyglada trociak, to beczka, zwyczajna beczka z druga beczka w srodku, w trociak spokojnie wejda koldry itp.
Wielkosc trociaka najwiekszy jaki widzialam to taki jak hmmmmm duza butla od gazu w samochodzie, mniej wiecej taki jest trociak wielkoscia.

Ybot probowac mozemy, moge go przechowac u siebie jakbys po mnie wpadla w sobote to by sie robilo przymiarki. Czekam do polnocy na wiadomosc kto mnie podwiezie, plizzzzz

Posted

Ok, piszę na ogólnym - to wszyscy będą wiedzieć co i jak. Maćko, zaraz na PW wyślę Ci mój numer telefonu. Daj mi znać gdzie mam być i o której...

Posted

Indyr napisz proszę gdzie trzeba budę odebrać. Będziemy kombinować, jesli nie uda się teraz, to będziemy się dalej starać o transport . Wielkie buziaki, dla Ciebie, że chcesz dla naszych podopiecznych przekazać budę.

Posted

Buda znajduje się na posesji w Ursusie Starym , w bok od ulicy Dzieci Warszawy!Przyznam się szczerze,że nie wiem jak się ta uliczka nazywa,ale chętnie tam zaprowadzę!!!!
Buda ma zdejmowany dach,żeby mozna ją było łatwo sprzątac wię w czasie transportu może by rozłożona na dwie części, ale nadal nie wejdzie do bagażnika , ani na tylne siedzenie, ani nawet do kombiaka! kombinuję ska by tu duże auto wytrzasnąc , ale na razie nie mam pomysłu!
ten gośc od którego kupiłam budę transportuje budy za darmo, a poza Warszawę bierze 50 gr za każdy kilometr. jakby go poprosic to wychodzi 40 zl. za transport!
teraz sie wyłączam,juz czas spa, bo jutro dużo pracy przede mną , ale jutro zaglądnę na forum. pozdrawiam

Posted

ojej, trochę enigmatycznie napisałam o transporciebudy. ten stolarz za darmo transportuje na terenie warszawy, platnie poza warszawę. warto by vylo wziąc budę w sobotę, bo teraz będą nnajwiększe mrozy i buda jest teraz najbardziej potrzebna!
podaję mój numer telefonu kom:609-67-54-97. jakby co to kontaktujcie się ze mną jutro na komórkę.
pozdrawiam