Owieczka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 [quote name='gdgt'] Ale z tej Fifi szczęściara, że trafiła do nas na czas![/quote] Psi anioł nad nią czuwał ... widocznie , tak musiało być, że przyjechała w tym transporcie. Quote
Magdarynka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 [quote name='gdgt'] Mam mmsa ze zdjęciem z nowego domu Frycka, szczeniaka, który był u mnie miesiąc (dwa miesiące?) temu.[/quote] Podeślij to wstawię. Quote
Maupa4 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 [quote name='Wilejkaros'] Kogo mamy ogłaszać?[/quote] DAKTYLA !!!! Pani Prezes ... :modla::modla::modla::modla::modla: Quote
Maupa4 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Daktyl ?? Dziękuję. Bardzo dobrze ... Umie załtwiać wszystkie sprawy ... potrafi brać pieniądze z bankomatu, płacić rachunki na poczcie, kupować laptopy, robić przelewy w banku. Codzienne zakupy nie sprawiają mu kłopotu - zaliczamy warzywniaka, spożywczy i "psi". Po fajki też lubi polecieć. W aptece też byliśmy. Na spacerach (jak jest mi zimno) lecimy "na łeb i na szyję" czyli biegamy (albo w podskokach albo normalnie "jak strzała"). Lubimy kotki ... psy też zaczynamy lubić od nowa. no i chyba ... utuczyłam go ... bo się taki trochę ciężki zrobił Quote
Ewusek Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27222&page=95[/url] post 949 znaleziony w Ozarowie Quote
gosiaczek&mobil Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Do Pomorskeij Fundacji Rottka zglosiła się osoba szukajaca od wrzesnia swojej młodej, ogoniastej rottweilerki zaginionej w okolicach Radzymina we wrzesniu br. Nic wam się nie kojarzy? pozdrawiam, Quote
gdgt Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 [quote name='Magdarynka']Podeślij to wstawię.[/quote] eeee, nie mam twojej komóry bo ofiara jestem... Quote
esperanza Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Owieczko kojarzysz jakąś ogoniasta rottkę? Bywały takie w Ostrowi. Quote
jayo Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Jestesmy chorzy i niedolezni - Frotki nie zawiezlismy nigdzie. Prosze na nas nie krzyczec. A jako niedolezna - nie moge sie doszukac zdjecia Frotki, a chce wyslac, bo mam jakis domek zainteresowany czyms nieduzym. Mozecie mi paluchem wskazac albo wyslac na maila? KingaW - czy Ty dalej koordynujesz sprawy na tatarku czy okazjonalnie? Quote
beam6 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='jayo'] A jako niedolezna - nie moge sie doszukac zdjecia Frotki, a chce wyslac, bo mam jakis domek zainteresowany czyms nieduzym. Mozecie mi paluchem wskazac albo wyslac na maila? [/quote] Tylko tu znalazłam takie: [URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/763749_frotka_sunia_troszeczke_jak_border.html[/URL] Quote
Owieczka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='esperanza']Owieczko kojarzysz jakąś ogoniasta rottkę? Bywały takie w Ostrowi.[/quote] :shake: żadnej ogoniastej rottki ... w schronisku ostatnio był mix rotka bardzo wystraszona sunia ale to mieszaniec. Zapytam jeszcze , może była... Przydałoby sie poszukać w innych okolicznych schronach. Quote
Owieczka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='jayo']Jestesmy chorzy i niedolezni - Frotki nie zawiezlismy nigdzie. Prosze na nas nie krzyczec. A jako niedolezna - nie moge sie doszukac zdjecia Frotki, a chce wyslac, bo mam jakis domek zainteresowany czyms nieduzym. Mozecie mi paluchem wskazac albo wyslac na maila? KingaW - czy Ty dalej koordynujesz sprawy na tatarku czy okazjonalnie?[/quote] Wysłałam , ale daj znać czy doszły . Jesli nie to podaj e-meila na którego mam wysyłać Quote
gosiaczek&mobil Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='Owieczka']:shake: żadnej ogoniastej rottki ... w schronisku ostatnio był mix rotka bardzo wystraszona sunia ale to mieszaniec. Zapytam jeszcze , może była... Przydałoby sie poszukać w innych okolicznych schronach.[/quote] Dziekuje za informację. W okolicznych schronach tez szukaja (Wołomin, Krzyczki, Chrycynne, Józefów). Czesem w schronach ogoniastą rottkę biorą za mixa, dlatego pytam Was. Ta byla z rodowodem. Quote
Owieczka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='gosiaczek&mobil']Dziekuje za informację. W okolicznych schronach tez szukaja (Wołomin, Krzyczki, Chrycynne, Józefów). Czesem w schronach ogoniastą rottkę biorą za mixa, dlatego pytam Was. Ta byla z rodowodem.[/quote] Dla pewności pokażę zdjęcie. oto ona: [IMG]http://img150.imageshack.us/img150/5669/dsc0474ep4.jpg[/IMG] Quote
esperanza Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 gosiaczek&mobil jest jeszcze schronisko w Kruszewie koło Goworowa gdzie przebywa ponad 350 psów. Tam również warto poszukać oraz zapytać w Fundacji Maja z Zielonki, czy coś o suczce wiedzą. Kontakt z p.Elami wolontariuszkami z Palucha, które zajmują się rottkami także może być przydatny. Quote
Wilejkaros Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Esperanza, byłaś może ostatnio na Paluchu? Mam zapytanie od jednej z dogomaniaczek (Emdziolek) o kilka psów. Mogę Ci podesłać linki do ich zdjęć? Quote
esperanza Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Ostatnio niestety nie byłam. Zapytania wyślij najlepiej do zonia, bo bywa tam praktycznie co sobotę. Quote
OlimpiaK Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ciotki, pilnie [B]potrzebuje DT dla Duszka na ten weekend[/B] - [U]wyjezdzam w sobote rano, a wracam wieczorem w niedziele[/U]. Moi rodzice nie moga sie nim zaopiekowac, bo mama tez wyjezdza, a tata zostaje sam z babcia (nie bedzie mial czasu na opieke nad Duszkiem, ktory pewnie bedzie sie go bal, a dodatkowo babcia jest na tyle neisprawna ze psiak nie moglby mieszkac z rodzicami tak jak moja Kora). Quote
beam6 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ja też jutro wyjeżdżam i wracam w niedzielę :( Quote
OlimpiaK Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Wszystko zalatwione - DT juz niepotrzebny na weekend. ;) Quote
Wilejkaros Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 OlimpiaK, jesteś wielka! Czy chcesz jutro w Oazie szczepić mojego wstręciucha kociego? Nie zapomnij o tych bordowych, długich rękawicach ;) Quote
Magdarynka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Dziś wieczorem przewiozłyśmy z Wilejkaros Frotkę z lecznicy do domu tymczasowego. Ponieważ Frotka chyba nie ma wątku to idę jej ten watek założyć, bo to wstyd, by taka śliczna dziewczynka nie miała swojego wątku... Quote
Wilejkaros Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Zakładaj, MAGDArynko, bo Ciotki niektóre już śpią, niektóre imprezują, niektóre piją, bo to Andrzeja, a niektóre przekonują kota, że nowa zabawka nie zrobi mu krzywdy... ;) Quote
Magdarynka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Wątek Frotki: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100967[/url] Quote
Recommended Posts